• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

kızlar cumartesi hakan beyle görüşmem vardı biliyosunuz. kendisiyle görüştük ama ben biraz daha araştırma yapmak istiyorum ankarada. bulamazsam yine hakan beye ameliyat olucam. bu bayram tatilini bu şekilde değerlendirmek istiyorum çünkü. hakan bey bana ücret olarak 3.200ü bulur dedi. burdaki bütün hastalar 2.500 ödedi diye biliyorum. bana da 8-9 ay önce öyle demişti kendisi ama ücret arttı demek ki. durum böyle olunca da beni zorluyo biraz. gittim ama pek sevinçli dönemedim yani.kendisi hakkında da orda tesadüfen bazı duyumlar alınca moralim de bozuldu. ama dediğim gibi ankarada da bi araştırma yapmak istiyorum. bu konuda sizin de bilgileriniz varsa yararlanmak isterim:34:

3.200 de iyibir fiyatmış aslında. Bu fiyattan daha düşük bir fiyata bulabilirmisin bilemiyorum..Istanbulda bile en düşük 3.500 tl ye ameliyat olan arkadaşlar var.Devlet hastanelerini araştırın bence.Plastik cerrahi şefleriyle yüzyüze görüşmenizi öneririm :34:

meme estetiği düşünüyorum.
henüz 20 yaşındayım.
bir göğüsüm diğerinden büyük.(sol tarafım.)
Normalden daha büyük.
ne tavsiye edersiniz.

resim ekleyemem.
şeklen bir gariplik yok,sadece fazla büyük diğerine göre.
günlük hayatta rahatsız etmiyor,fakat psikolojimi etkileyecek kadar fark var.
istanbulda özel ya da devlet farketmez,tavsiye bekliyorum.

Meme büyütme ameliyatı düşünüyorsan ameliyat esnasında doktorun daha küçük olan gögsüne biraz daha büyük bir protez koyarak ikisini eşitleyebilir :34: Düzelmeyecek bir sorun degil canım,endişe etme..

selammm arzum, iş güç :) ve arastırmaya devam

Aynen öyle canım,bende bu aralar dışarıdayım sürekli.Kızımla magazaları talan ediyoruz :9: Onu giyin,bunu çıkar,o olmadı,hayır hiç sexy durmadı,ooovvv müthiş falan fıstık gidiyor işte :27: Dün birkaç şey denedim,bir tane bustiyer tarzı birşey aldım..Birazdan foto çekilip eklerim albüme,bakalım begenecekmisiniz..Ama bir şey gördüm,denedim inanılmaz hoşuma gitti fakat çok açıktı..Önümüzdeki ay evlilik yıldönümümüzde o yüzden birşeyler bakıyorum :52: Gece kutlamaya çıkarız tabi,o yüzden magaza magaza dolaşıyorum :34:

Aynen öyle canım,bende bu aralar dışarıdayım sürekli.Kızımla magazaları talan ediyoruz :9: Onu giyin,bunu çıkar,o olmadı,hayır hiç sexy durmadı,ooovvv müthiş falan fıstık gidiyor işte :27: Dün birkaç şey denedim,bir tane bustiyer tarzı birşey aldım..Birazdan foto çekilip eklerim albüme,bakalım begenecekmisiniz..Ama bir şey gördüm,denedim inanılmaz hoşuma gitti fakat çok açıktı..Önümüzdeki ay evlilik yıldönümümüzde o yüzden birşeyler bakıyorum :52: Gece kutlamaya çıkarız tabi,o yüzden magaza magaza dolaşıyorum :34:

eminim cok güzel olur. bakıyorum hemen albüme :)

büstiyer harika olmus. pembe rengi de cok begenirim.

Teşekkür ederim canım :54: Ameliyattan önce böyle kalıpsız bustiyerleri giyinmekkk :50: Aman allahım korkunç bir görünümdü.Dümdüz duruyordu yahu :14: Şİmdi tadını çıkarıyorum vallahi,bunların dolgusuzu yada kalıpsızı yokmu yahu diyorum :9: İnaşallah sende bu keyfi yaşayacaksın canım,inan bana çok çok keyifli :13::34:

Teşekkür ederim canım :54: Ameliyattan önce böyle kalıpsız bustiyerleri giyinmekkk :50: Aman allahım korkunç bir görünümdü.Dümdüz duruyordu yahu :14: Şİmdi tadını çıkarıyorum vallahi,bunların dolgusuzu yada kalıpsızı yokmu yahu diyorum :9: İnaşallah sende bu keyfi yaşayacaksın canım,inan bana çok çok keyifli :13::34:
Arzum sana arkaadaşlık yolladım ama gelmıyor sanırım albümünü merak ettim özellikle bustiyerini :52::52::nazar:
:72: selam herkese, çalışanlara özel selam :18::18::18::18:

Günaydın kızlarr... :16: Gününüz aydın olsun,çok güzel keyifli bir gün olsun hepimizeee... :54:

Yeni güne ve herkese merhaba umarım bu gün bize güzellikler getirir :)

:72: selam herkese, çalışanlara özel selam :18::18::18::18:

Siz dışarda çalışıyorsunuz bizde evde :31: Kahvaltımı yaptım,yatakları topladım,bulaşıkları yıkadım,yemegi koydumm..Şİmdi oturdum türk kahvemi içiyorum..Birazdanda oturma odamın camını silecegim..Yan binayı yıktılar yeni bina yaptılar..Duvarına köpük sıkmışlar camlar batmış :47: Çıkmıyorda ne yapacagım bilmiyorum :19:

ooh maaşallah, kadın var kadıncık var, ben sabahtan beri yatıyorum valla. kocam da şimdi eve yemek söylüyor telefonda :16:
daha akşama kadar yatarım ben :17:

Siz dışarda çalışıyorsunuz bizde evde :31: Kahvaltımı yaptım,yatakları topladım,bulaşıkları yıkadım,yemegi koydumm..Şİmdi oturdum türk kahvemi içiyorum..Birazdanda oturma odamın camını silecegim..Yan binayı yıktılar yeni bina yaptılar..Duvarına köpük sıkmışlar camlar batmış :47: Çıkmıyorda ne yapacagım bilmiyorum :19:

Back