Onumuzdekı pazartesınden ıtıbaren 1 hafta boyunca doktorlarla gorusmem var. Neler sorsam? Yardım edınnnnn kızlar
Onumuzdekı pazartesınden ıtıbaren 1 hafta boyunca doktorlarla gorusmem var. Neler sorsam? Yardım edınnnnn kızlar
gecmıs olsun tatlım dıkkat et kendıne- büyük boyut istediğin için, doktoruna, doğal görünümlü en büyük boyutu istiyorum diyebilirsin. 300 cc kullanılmış birinde, beğendiğin boyutu gördğün için ben de 300 cc istiyorum deme. belki o 300 cc sende küçük duracak, ya da gereğinden büyük? bunu bilemezsin.
- göğüs yüksekliği önemli konu. üst tarafların yoksa, dolgun görünüm istiyorsan profil konusunu iyice konuş doktorunla. yuvarlak ve damla protez kullanılan arkadaşların fotolarına bak. yabancı sitelerde de bol bol foto var. hangi göğüs duruşu seni mutlu edecekse o biçime karar ver.
-her şeyden önemlisi doktor seçimidir. seni anlayacak, sana güven verecek doktoru bul. ne istediğinden de emin ol. geriye kalan fıstık gibi göğüsler olsun.
- büyük boyut istediğin için, doktoruna, doğal görünümlü en büyük boyutu istiyorum diyebilirsin. 300 cc kullanılmış birinde, beğendiğin boyutu gördğün için ben de 300 cc istiyorum deme. belki o 300 cc sende küçük duracak, ya da gereğinden büyük? bunu bilemezsin.
- göğüs yüksekliği önemli konu. üst tarafların yoksa, dolgun görünüm istiyorsan profil konusunu iyice konuş doktorunla. yuvarlak ve damla protez kullanılan arkadaşların fotolarına bak. yabancı sitelerde de bol bol foto var. hangi göğüs duruşu seni mutlu edecekse o biçime karar ver.
-her şeyden önemlisi doktor seçimidir. seni anlayacak, sana güven verecek doktoru bul. ne istediğinden de emin ol. geriye kalan fıstık gibi göğüsler olsun.
sağol canım. :112: bu arada söylediklerimi unutma emi?
İki erkenci :13:günaydın canımmmmmmmm
İki erkenci :13:
Dün gece 2 de yattım gec uyanırım derken 7 de uyandımm. Uykum var uyuyamıyorummm
evet bende erkenciyim :)
tam tersi olmuş desene :))yapıcam canım geliyorr bi kac gune kadar...
Bekliyoruzzzz sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?