Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Onumuzdekı pazartesınden ıtıbaren 1 hafta boyunca doktorlarla gorusmem var. Neler sorsam? Yardım edınnnnn kızlar

Onumuzdekı pazartesınden ıtıbaren 1 hafta boyunca doktorlarla gorusmem var. Neler sorsam? Yardım edınnnnn kızlar

Hmmm..Neler sorsanki acaba... Muayene olduktan sonra doktorun sana olabilecek yöntemi,protez şeklini söyleyecektir zaten.Boyut olarak tahmini bir bilgi alabilirsin,fiyatı sorarsın,indirim isteyebilirsin İstedigin bir yöntem varsa onu sorabilirsin,olabilirmi diye.Kesi yerin hakkında bilgi al.Hissizlik konusunda hassas oldugunu söyle,böyle bir durumla karşılaşmayacagın konusunda garanti almaya çalış Boyuttan memnun olmazsan neler yapabilecegini sor,ameliyat sonrası yaşayacagın bir komplikasyon olursa doktorunun senin arkanda durup durmayacagını ögren mesela Bir sorunla karşılaştıgında doktorundan bununla ilgili tedaviyi üstlenecekmi,bunu yapabilirmi yapması gerekir bence önemli bir mevzu.Para kolay kazanılmıyor sonuçta.Bir sorun yaşarsam ikinci bir ameliyata verebilecek param yok de,beni o şekilde bırakmazsınız degilmi?? de Tabi iyi şeyler düşünelim iyi olsun ama kötü şeylerede hazırlıklı olmak lazım.Bakalım seçecegin doktor senin kötü günündede senin yanında olacakmı.Çünkü ameliyattan sonra sorun yaşayan birçok arkadaşımız oldu ve sorunla doktorunun larşısına gidince kötü bir muameler gördüler.Bu hiç hoş bir durum degil Başka aklıma gelirse yazarım yine

- büyük boyut istediğin için, doktoruna, doğal görünümlü en büyük boyutu istiyorum diyebilirsin. 300 cc kullanılmış birinde, beğendiğin boyutu gördğün için ben de 300 cc istiyorum deme. belki o 300 cc sende küçük duracak, ya da gereğinden büyük? bunu bilemezsin.

- göğüs yüksekliği önemli konu. üst tarafların yoksa, dolgun görünüm istiyorsan profil konusunu iyice konuş doktorunla. yuvarlak ve damla protez kullanılan arkadaşların fotolarına bak. yabancı sitelerde de bol bol foto var. hangi göğüs duruşu seni mutlu edecekse o biçime karar ver.

-her şeyden önemlisi doktor seçimidir. seni anlayacak, sana güven verecek doktoru bul. ne istediğinden de emin ol. geriye kalan fıstık gibi göğüsler olsun.

bu arada, bir buçuk gündür yorgan döşek yatıyorum. kendimi biraz iyi hisseder hissetmez baktım ki forumdayım. sorumluluk duygusu işte. ameliyat olacaklara yetişmem gerek.

gecmıs olsun tatlım dıkkat et kendıne

Canımm çok geçmiş olsun ya, ben de istanbul a geldikten sonra grip oldum yine zaten yeni iyileşmiştim biliyorsun sanırım salgın var. Ben de düzeldim bol bol nane limona devam :)

Canımm çok geçmiş olsun ya, ben de istanbul a geldikten sonra grip oldum yine zaten yeni iyileşmiştim biliyorsun sanırım salgın var. Ben de düzeldim bol bol nane limona devam :)

sağol canım. yorgan döşek haldeydim bu sabaha kadar. yoğun terleme sayesinde iyileşmeye başladım. alerjik rinit spreyim vardı. onu kullandım 3 gün. bir de ağrıkesici içtim terletsin diye. vitamin desteği alıyorum. doktora gitmedim. her soğuk algınlığında antibiyotik içmek hiç doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…