ayyy bomba olmuşsun canım ya süper valla ve kesiden eser yok süper gerçekten. meme ucu kesisini göğüs ucu belirgin olanlara yapabiliyolarmış aslında bana da olabilrmiş:) acısı da daha az oluyo galiba. ben şimdi işyerindeyim o yüzden ölçüm yapamıyorum ama eve gidince ölçüp sonucu yazarım. foto da koyabilirm öncesi ve sonrası albümü için güzel olur
Canım senin gögüslerde gayet iyi görünüyor fotograflarda
Şimdi diyeceksinki tabi,sütyenler dolgulu dolgulu ondan öyle duruyor ama ııhhh...Belli ediyor bazı şeyleri,anlarız biz
Valla biz bomba gibi olduk,bize göre
Kesi yerimde milli piyango gibi ikramiye çıktı valla..Körün istedigi bir göz,Allah verdi iki göz hesabı hem istedigim büyüklügü onayladı doktorcugum hemde iz istemedigim için kesi yer olarakta meme ucu kesisi uygun olur senin için dedi ve yaptı
Daha ne olsun yahu
Gerçektende sonuçtan inanılmaz memnunum canım.Seninde gödügüm gibi izsiz böyle bir sonucu almak gerçektende her bayanın arzusu olmalı.Meme ucu kesisine uygun olmak gerekiyor.Bu uygunlukta nedir,efendim meme ucu çapının belirli bir büyüklükte olması gerekiyor,meme ucu halkasınında çok açık bir renkte olmaması gerekiyor,doktorun bu konuda tecrübeli başarılı olması gerekiyor,sana süt kanallarına zarar vermeyeceginin,his kaybı olmayacagının,çocugun oldugunda rahatlıkla emzirebileceginin garantisini vermesi gerekiyor..Bu seçenekler önüne sunulursa sende bu kesiye uygunsan neden olmasın
Bakın meme ucu kesisi bekar bir bayana uygulanmaz,süt kanalları zarar görür konuşmalarına karşı benim doktorum bunun kesinlikle olmayacagına garanti verebiliyor.Ayrıca bu forumda yine başka bir doktor açıklama yazmış ..Bakınız,okuyunuz lütfen.... KOpyalayıp yapıştırıyorum ve ayrıcada birçok sorunuza cevap bulur düşüncesiyle sayfanın linkini paylaşıyorum...
Meme Başından Yerleştirilebilir
Meme başı etrafında ki halkanın alt yarısında hilal şeklinde bir kesi yapılır. Yani iz, sutyen yada bikini üstü giyilmediği zaman görülebilecek bir yerdedir fakat buradaki dokuda genellikle belirgin bir iz kalmaz.
Protez meme başından yerleştirilirken meme dokusu azda olsa kesilebilir; fakat bu kesinlikle emzirmeye etki edecek derecede değildir. Hem meme başından protezi yerleştirmek hem de meme dokusunu hiç kesmemek de mümkündür. Meme başından girildikten sonra göğüs kasına kadar cilt altı dokudan ilerlenirse meme dokusu hiç kesilmemiş olur. Meme başı çok küçükse yada konacak protez büyükse protezin meme başından yerleştirilmesi zor olabilir. Meme başı etrafındaki halkanın çapı 3 cm ve altıda ise buradan yerleştirme işleminde kesi cilde taşabilmektedir. Bu istenmeyen bir durumdur. Bu gibi durumlarda meme başı tercih edilmemelidir. Katı silikon jel içeren protezleri meme başından yerleştirmek zordur, kesi buradan yapılacaksa serum fizyolojikli meme protezlerini kullanmak kolaylık sağlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/221524-gogus-buyutme-hak.html Acı konusunda diger yöntemin acısını bilemedigim için sadece kenime uygulanan yöntem üzerinden konuşabilirim.Hiçbir acı,agrı hissetmedim..His kaybı gibi bir problem yaşamadım.Dikiş yerim meme altından olsaydı belki sütyen lastigi dikiş bölgemi rahatsız edip agrı yapabilirdi.O kısımlara bezler koyarak bu agrıyı azaltaya çalışabilirdim diye düşünüyorum..Eger sende bu yönteme uygun bir adaysan,doktorun bu konuda uzmansa ve önerirse bence bu fırsatı asla geri çevirme derim ben
Karar senin kararın
Eve gidince ölçümünü yaparsın,sonucunuda yazarsın olmazsa hep beraber degerlendiririz..Öncesi fotografların olsun tabi.Olsunki ameliyattan sonra öncesi sonrası degerlendirme yapabilesin..Gerçi ameliyattan önce doktorun senin fotograflarını çekecektir ama olsun yani
Hadi bakalım,bekliyoruz sonucu...