gunaydın canım.herkese mutlu sabahlar....
ben her geçen sene dolgularımı artırmıştım. bu ameliyatı olabileceğimi anladığımda da iyice doldurdum, zaten dolgulu olan sütyenimin içini. öyle ki, omuzlarım, sırtım ağrıyordu son aylarda ve bebişlerim ezilmekten ağrıyordumasaj yapıyordum, rahatlıyordum.
elimde bir sürü erkek mendili (bakın mendilin bile bayanlar için olanını alamadım. onlar bile küçük! :112:) ve bir o kadar da küçük boy elbezi kaldı.
sen de bebişlerine eziyet etmeden yapabilirsin tabi. işe yarar! :112:
cimbomcum ya profilindeki resim sen misin:) çook güzel duruyo cicişlerin:)
bu arada ölçümlerimi yaptım ve içler acısı durumum bi kez daha kanıtlanmış oldu. göğüs altı 78 göğüs üstü 83 aradaki fark sadece 5 cmcik
bugün burası cok sessiz nerdesiniz kızlar?
Bugün temizlik yapıyorum biraz.O yüzden takılamadım,bitiriyim gelirim inşallah
kızlar cumartesi hakan beyle görüşmem vardı biliyosunuz. kendisiyle görüştük ama ben biraz daha araştırma yapmak istiyorum ankarada. bulamazsam yine hakan beye ameliyat olucam. bu bayram tatilini bu şekilde değerlendirmek istiyorum çünkü. hakan bey bana ücret olarak 3.200ü bulur dedi. burdaki bütün hastalar 2.500 ödedi diye biliyorum. bana da 8-9 ay önce öyle demişti kendisi ama ücret arttı demek ki. durum böyle olunca da beni zorluyo biraz. gittim ama pek sevinçli dönemedim yani.kendisi hakkında da orda tesadüfen bazı duyumlar alınca moralim de bozuldu. ama dediğim gibi ankarada da bi araştırma yapmak istiyorum. bu konuda sizin de bilgileriniz varsa yararlanmak isterim
hangi sehirdesin? 3200 iyi bir fiyat. Ankarada bu fiyatı bulamazsın gibi geliyor. Ekim gibi bende görüsmelere baslayacam.
ankaradayım canım. ama devlet hastanesi burası. bi kaç doktor ismi buldum ankarada da onları araştırcam bi de. bakalım artık.
hangi doktorlar esra bende liste olusturuyorum.
zühtü demir
taner bahar
oguz kılıc
osman latifoglu
orhan murat özdemir
serdar öztürk
görüsme ücretsizse hepsiyle görüsecem.
canım benim bütçem sınırlı olduğu için devlet hastanelerine bakıyorum. yenimahalle devlet hastanesi ali mübin aral ve orhan erbaş. şimdilik bunları buldum.
yenimahalle devlet hastanesi batıkentte olan dimi? bende batıkentte oturuyorum. kredi cekeyim diyorum ama bende cok yüksek fiyat veremem.
evet evet batıkentte olan. e yakınmış da sana. bence bi git görüş başarılı ameliyatlar yaptığını duydum ben özellikle ali mübin aralın. en azından fikir edinmiş olursun.
Yarin kizimin dogum gunu var bende pek giremedim hazirlil yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?