Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

cok mantıklı geldi :) ben en iyisi 1 beden buyuk südyen alıp denemelere baslayayım :) nasıl olsa kıs geliyor. dekolte de verilmez

bu arada ölçümlerimi yaptım ve içler acısı durumum bi kez daha kanıtlanmış oldu. göğüs altı 78 göğüs üstü 83 aradaki fark sadece 5 cmcik

günaydınn kızlaarrr:79: bugün hepimiz için çoook güzel bi gün olsunn inşallahh

kızlar cumartesi hakan beyle görüşmem vardı biliyosunuz. kendisiyle görüştük ama ben biraz daha araştırma yapmak istiyorum ankarada. bulamazsam yine hakan beye ameliyat olucam. bu bayram tatilini bu şekilde değerlendirmek istiyorum çünkü. hakan bey bana ücret olarak 3.200ü bulur dedi. burdaki bütün hastalar 2.500 ödedi diye biliyorum. bana da 8-9 ay önce öyle demişti kendisi ama ücret arttı demek ki. durum böyle olunca da beni zorluyo biraz. gittim ama pek sevinçli dönemedim yani.kendisi hakkında da orda tesadüfen bazı duyumlar alınca moralim de bozuldu. ama dediğim gibi ankarada da bi araştırma yapmak istiyorum. bu konuda sizin de bilgileriniz varsa yararlanmak isterim

hangi sehirdesin? 3200 iyi bir fiyat. Ankarada bu fiyatı bulamazsın gibi geliyor. Ekim gibi bende görüsmelere baslayacam.

hangi sehirdesin? 3200 iyi bir fiyat. Ankarada bu fiyatı bulamazsın gibi geliyor. Ekim gibi bende görüsmelere baslayacam.

ankaradayım canım. ama devlet hastanesi burası. bi kaç doktor ismi buldum ankarada da onları araştırcam bi de. bakalım artık.

ankaradayım canım. ama devlet hastanesi burası. bi kaç doktor ismi buldum ankarada da onları araştırcam bi de. bakalım artık.

hangi doktorlar esra bende liste olusturuyorum.

zühtü demir
taner bahar
oguz kılıc
osman latifoglu
orhan murat özdemir
serdar öztürk

görüsme ücretsizse hepsiyle görüsecem.

hangi doktorlar esra bende liste olusturuyorum.

zühtü demir
taner bahar
oguz kılıc
osman latifoglu
orhan murat özdemir
serdar öztürk

görüsme ücretsizse hepsiyle görüsecem.

canım benim bütçem sınırlı olduğu için devlet hastanelerine bakıyorum. yenimahalle devlet hastanesi ali mübin aral ve orhan erbaş. şimdilik bunları buldum.

canım benim bütçem sınırlı olduğu için devlet hastanelerine bakıyorum. yenimahalle devlet hastanesi ali mübin aral ve orhan erbaş. şimdilik bunları buldum.

yenimahalle devlet hastanesi batıkentte olan dimi? bende batıkentte oturuyorum. kredi cekeyim diyorum ama bende cok yüksek fiyat veremem.

yenimahalle devlet hastanesi batıkentte olan dimi? bende batıkentte oturuyorum. kredi cekeyim diyorum ama bende cok yüksek fiyat veremem.

evet evet batıkentte olan. e yakınmış da sana. bence bi git görüş başarılı ameliyatlar yaptığını duydum ben özellikle ali mübin aralın. en azından fikir edinmiş olursun.

evet evet batıkentte olan. e yakınmış da sana. bence bi git görüş başarılı ameliyatlar yaptığını duydum ben özellikle ali mübin aralın. en azından fikir edinmiş olursun.

listeye aldım canım. simdi ali mübin aralı arastıyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…