Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Acaba deri gerildigi icin olabilir mi? Bebek yagi surulse zarari olur mu ki? Hamilelikten once gobegim hic yoktu buyumeye basladikca kasinti olmustu. Bebe yagi rahatlatiyordu beni. Dikislere zarar verir mi bilmiyorum ama

Ben bu durumu doktoruma sordugumda meme içerisinde kesilen dokuların kendini yeniledigini,kesi dolayısıyla oluşan uyuşuklugun gidip hissin geri gelmeye başması ve kesilen sinir damarlarının kendini onarmaya başlamasının belirtisi oldugunu söylemişti.Yani bunda endişe edecek bir durum yok aksine sevindirici bir olay Çünkü dokular kendini yeniliyor,uyuşukluk kaşınma o bölgede hissizlik gibi bir durum olmayacagının sinyalini veriyor

Bebe yagı masaj yaparken çok iyi geliyor.Ama yaglı bırakılırsa ve benyo yapmanın yasak oldugu dönemlere denk gelirse gögüs bölgesinde sivilcelenme yapabiliyor..Yagla ovduktan sonra temzlenirse iyi olur Dişikşler alınmamışsa zarar verebilir,zaten dikişler dururken korkudan ovamazsın gibi geliyor :18: Dikişler alındıktan sonra sorun olmaz..

Bu arada Günaydın mesajımda yine benden gelsin..Hadi bakalım,Günaydın kızlarrr... Çok güzel bir gün olsun inşallah hepimize..

Dostlara günaydın,
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar.
Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar.
Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler.
Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın.
Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın.
Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar.

169. sayfada bende sana cevap vermiştim ama görmedin herhalde :44: O kaşınmaları bende yaşadım canım dokuların kendini yeniliyor..His geliyor,can geliyor canım benim Herşey normale dönecek Az sabır...

ay cnm benm cepten girince kaciriom kusura bskma gormedim. ohh herkes yasamis demekki bir sorun degil demekki. sevindim vala ama yirttim deriyi kasimaktan deli gibi uzun suruyoomu bu donem yaaa delircem ustten kasisan anca deriyi yoluyom gecmiyo hic.

ben ameliyattan sonra sürekli kremlenmiştim valla, en azından sürdüğün zaman az bişi ferahlatıyordu benim de kırmızı yol yol tırnak izleri olmuştu kaşımaktan, iz kalacak diye diye düşünmüştüm, çok şükür iz falan kalmadı. hatta sinemada bile hart hart kaşımıştım bi kere

ay cnm benm cepten girince kaciriom kusura bskma gormedim. ohh herkes yasamis demekki bir sorun degil demekki. sevindim vala ama yirttim deriyi kasimaktan deli gibi uzun suruyoomu bu donem yaaa delircem ustten kasisan anca deriyi yoluyom gecmiyo hic.

Canım birazda ameliyatta ve sonrasında kullanılan o ileçlerda kaşıntı yapıyor.Mesela göüse yapıştırılan o bantlar varya beni deli etmişti..Doktoruma söylemiştim,ondan sonra bant yapıştırmadan önce bir sprey sıkıyordu ondan sonra bantı yapıştırıyordu.Vücudumuzun temizlenmesi gerekiyor o kadar narkotik ilaçtan,antibiyotiklerden,agrı kesicilerden v.s.... Bol bol su iç canımcıgım Nemli tutumayı dene,belki kurulukta yapmış olabilir...

günayyddııııın:) bugün güzel bi gün olsun hepimizee kızlar. bana doktordan cevap geldi cumartesi için ön görüşme ve muayene için gün aldım:) çok heycanlıyımm:) arzumcum sen tecrübelisin muayeneye giderken nasıl gitmeliyim. hani sütyen filan olarak destekli takıyorum hep o şekilde mi gidiym yine bilemedim ki:)

Evet O maceranı hatırlıyorum..Yazmıştın..

Canım,Hakan beye gideceksin degilmi? Hadi hayırlı olsun Heyecanlanma,heyecanlanman normal tabi Neyse,muayeneye giderkennormal git hayatım.Destekli sütyenle gidebilirsin tabi.Doktor zaten sütyenini çıkartacak öyle muayene edecek Olabilecek,sana uygun olacak teknigi söyleyecek.Büyüklük olaraknasıl bir gögüs istedigini çok iyi anlat..Yani dogal bir gögüsmü istiyorsun,dolgulu sütyenle kıyafetinde nasıl duruyor öylemi dursun istiyorsun? Yoksa biraz daha dolu dolu,dik bir gögüsmü istiyorsun??Şu anda gögüs cap ölçün nedir,kaç beden büyüsün?Bir bedenmi,iki bedenmi..Ne kadar büyüyebilir,kaç cc olabilir?? 350cc ve üzeri olursa harika olabilir Sor,en iyisini söyleyecek zaten senin için canım..Ay bende heyecanlandım bak şimdi

evet canım ya hakan beye gidicem. ayy valla bilmiyorum benim göğsüm çapsız var da hafif bi çıkıntı var işte. oda yaygın olduğu için dümdüz duruyo şimdi ben bedensiz olduğum için baya bi büyümesi şart böle dolu dolu olsun istiyorum ben inşallah da göğüs yapım uygun olur da bomba gibi olurum

Şurada anlattıgım şekilde bir ölçü al bakalım,sonuç ne çıkacak kaç cup sın??http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html Ama anlattıgım şekilde yap,sonradan anlatılan şekildeki sonuç yanlış çıkıyor..Anlattıgın biçimdeyse A cup sın..İki beden büyüsün eger öyle olursa..C cup yakışır bence Foto koy desek koymazsın şimdi belki?? Koyarmısın?? Bakalım nasılmış Bu arada ekliyorum seni,albümüme bakablirsin

Senin Fotografların varmış... Baktım canım,şimdi kahvaltı yapacagım,sonra gelip yorumlara devam ederim tamamı Bence gayet iyi gögüslerin var hayatım..Bu ameliyatla bomba gibi olursun vallahi

ayyy bomba olmuşsun canım ya süper valla ve kesiden eser yok süper gerçekten. meme ucu kesisini göğüs ucu belirgin olanlara yapabiliyolarmış aslında bana da olabilrmiş:) acısı da daha az oluyo galiba. ben şimdi işyerindeyim o yüzden ölçüm yapamıyorum ama eve gidince ölçüp sonucu yazarım. foto da koyabilirm öncesi ve sonrası albümü için güzel olur

Canım senin gögüslerde gayet iyi görünüyor fotograflarda Şimdi diyeceksinki tabi,sütyenler dolgulu dolgulu ondan öyle duruyor ama ııhhh...Belli ediyor bazı şeyleri,anlarız biz Valla biz bomba gibi olduk,bize göre Kesi yerimde milli piyango gibi ikramiye çıktı valla..Körün istedigi bir göz,Allah verdi iki göz hesabı hem istedigim büyüklügü onayladı doktorcugum hemde iz istemedigim için kesi yer olarakta meme ucu kesisi uygun olur senin için dedi ve yaptı Daha ne olsun yahu Gerçektende sonuçtan inanılmaz memnunum canım.Seninde gödügüm gibi izsiz böyle bir sonucu almak gerçektende her bayanın arzusu olmalı.Meme ucu kesisine uygun olmak gerekiyor.Bu uygunlukta nedir,efendim meme ucu çapının belirli bir büyüklükte olması gerekiyor,meme ucu halkasınında çok açık bir renkte olmaması gerekiyor,doktorun bu konuda tecrübeli başarılı olması gerekiyor,sana süt kanallarına zarar vermeyeceginin,his kaybı olmayacagının,çocugun oldugunda rahatlıkla emzirebileceginin garantisini vermesi gerekiyor..Bu seçenekler önüne sunulursa sende bu kesiye uygunsan neden olmasın Bakın meme ucu kesisi bekar bir bayana uygulanmaz,süt kanalları zarar görür konuşmalarına karşı benim doktorum bunun kesinlikle olmayacagına garanti verebiliyor.Ayrıca bu forumda yine başka bir doktor açıklama yazmış ..Bakınız,okuyunuz lütfen.... KOpyalayıp yapıştırıyorum ve ayrıcada birçok sorunuza cevap bulur düşüncesiyle sayfanın linkini paylaşıyorum...

Meme Başından Yerleştirilebilir
Meme başı etrafında ki halkanın alt yarısında hilal şeklinde bir kesi yapılır. Yani iz, sutyen yada bikini üstü giyilmediği zaman görülebilecek bir yerdedir fakat buradaki dokuda genellikle belirgin bir iz kalmaz. Protez meme başından yerleştirilirken meme dokusu azda olsa kesilebilir; fakat bu kesinlikle emzirmeye etki edecek derecede değildir. Hem meme başından protezi yerleştirmek hem de meme dokusunu hiç kesmemek de mümkündür. Meme başından girildikten sonra göğüs kasına kadar cilt altı dokudan ilerlenirse meme dokusu hiç kesilmemiş olur. Meme başı çok küçükse yada konacak protez büyükse protezin meme başından yerleştirilmesi zor olabilir. Meme başı etrafındaki halkanın çapı 3 cm ve altıda ise buradan yerleştirme işleminde kesi cilde taşabilmektedir. Bu istenmeyen bir durumdur. Bu gibi durumlarda meme başı tercih edilmemelidir. Katı silikon jel içeren protezleri meme başından yerleştirmek zordur, kesi buradan yapılacaksa serum fizyolojikli meme protezlerini kullanmak kolaylık sağlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/221524-gogus-buyutme-hak.html

Acı konusunda diger yöntemin acısını bilemedigim için sadece kenime uygulanan yöntem üzerinden konuşabilirim.Hiçbir acı,agrı hissetmedim..His kaybı gibi bir problem yaşamadım.Dikiş yerim meme altından olsaydı belki sütyen lastigi dikiş bölgemi rahatsız edip agrı yapabilirdi.O kısımlara bezler koyarak bu agrıyı azaltaya çalışabilirdim diye düşünüyorum..Eger sende bu yönteme uygun bir adaysan,doktorun bu konuda uzmansa ve önerirse bence bu fırsatı asla geri çevirme derim ben Karar senin kararın
Eve gidince ölçümünü yaparsın,sonucunuda yazarsın olmazsa hep beraber degerlendiririz..Öncesi fotografların olsun tabi.Olsunki ameliyattan sonra öncesi sonrası degerlendirme yapabilesin..Gerçi ameliyattan önce doktorun senin fotograflarını çekecektir ama olsun yani Hadi bakalım,bekliyoruz sonucu...

esra senin gögüslerin var gibi görünüyor. ameliayt oldugunda kimse anlamaz.

kızlar simdi 75 destekli takıyorum. acaba insanların gözleri alısması için südyen ölcümü büyütsem mi?

kızlar simdi 75 destekli takıyorum. acaba insanların gözleri alısması için südyen ölcümü büyütsem mi?

Canım bende 75 beden kullanıyorum..Yani ameliyattan önce destekli 75 B cup sütyen kullanıyordum.Şimdi 75 D cup desteksiz sütyen kullanıyorum Gögüs büyüklügün,cup ölçün nedir?? Bunu bulmak için bu sayfada anlatılan biçimde ölçünü al,hesaplama yap http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html Yada ölçülerini yaz biz yardımcı olalım
400cc ile iki beden büyüdüm ve kıyafetlerimle kimse bu kız ameliyat olmuş,gögüsleri büyümüş diye düşünmüyorlar..Çünkü belli olmuyor.O yüzden endişe etme..Seni kimse çıplak görmezse hiçkimse anlamaz..Haa dekolte vermişsin,plajda üçgen bikinini takıp gezmişsin o başka. Ameliyattan önce seni o helde görenler yahu bu kıza ne olmuş Üff yavrum beeeee....Diyebilir ve bu işin sırrını sana sorabilir
Yani kıssaca hiçbirşey yapmana gerek yok,rahat takılabilirsin

suanda is yerindeyim ama inceleyeyim canım tskler

ben her geçen sene dolgularımı artırmıştım. bu ameliyatı olabileceğimi anladığımda da iyice doldurdum, zaten dolgulu olan sütyenimin içini. öyle ki, omuzlarım, sırtım ağrıyordu son aylarda ve bebişlerim ezilmekten ağrıyordu masaj yapıyordum, rahatlıyordum.
elimde bir sürü erkek mendili (bakın mendilin bile bayanlar için olanını alamadım. onlar bile küçük! :112:) ve bir o kadar da küçük boy elbezi kaldı.
sen de bebişlerine eziyet etmeden yapabilirsin tabi. işe yarar! :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…