Acaba deri gerildigi icin olabilir mi? Bebek yagi surulse zarari olur mu ki? Hamilelikten once gobegim hic yoktu buyumeye basladikca kasinti olmustu. Bebe yagi rahatlatiyordu beni. Dikislere zarar verir mi bilmiyorum ama
169. sayfada bende sana cevap vermiştim ama görmedin herhalde :44: O kaşınmaları bende yaşadım canım dokuların kendini yeniliyor..His geliyor,can geliyor canım benimHerşey normale dönecek Az sabır...
ay cnm benm cepten girince kaciriom kusura bskma gormedim. ohh herkes yasamis demekki bir sorun degil demekki. sevindim vala ama yirttim deriyi kasimaktan deli gibi uzun suruyoomu bu donem yaaa delircem ustten kasisan anca deriyi yoluyom gecmiyo hic.
ay cnm benm cepten girince kaciriom kusura bskma gormedim. ohh herkes yasamis demekki bir sorun degil demekki. sevindim vala ama yirttim deriyi kasimaktan deli gibi uzun suruyoomu bu donem yaaa delircem ustten kasisan anca deriyi yoluyom gecmiyo hic.
ben ameliyattan sonra sürekli kremlenmiştim valla, en azından sürdüğün zaman az bişi ferahlatıyordubenim de kırmızı yol yol tırnak izleri olmuştu kaşımaktan, iz kalacak diye diye düşünmüştüm, çok şükür iz falan kalmadı. hatta sinemada bile hart hart kaşımıştım bi kere
günayyddııııın:) bugün güzel bi gün olsun hepimizee kızlar. bana doktordan cevap geldi cumartesi için ön görüşme ve muayene için gün aldım:) çok heycanlıyımm:) arzumcum sen tecrübelisin muayeneye giderken nasıl gitmeliyim. hani sütyen filan olarak destekli takıyorum hep o şekilde mi gidiym yine bilemedim ki:)
Canım,Hakan beye gideceksin degilmi? Hadi hayırlı olsunHeyecanlanma,heyecanlanman normal tabi Neyse,muayeneye giderkennormal git hayatım.Destekli sütyenle gidebilirsin tabi.Doktor zaten sütyenini çıkartacak öyle muayene edecek Olabilecek,sana uygun olacak teknigi söyleyecek.Büyüklük olaraknasıl bir gögüs istedigini çok iyi anlat..Yani dogal bir gögüsmü istiyorsun,dolgulu sütyenle kıyafetinde nasıl duruyor öylemi dursun istiyorsun? Yoksa biraz daha dolu dolu,dik bir gögüsmü istiyorsun??Şu anda gögüs cap ölçün nedir,kaç beden büyüsün?Bir bedenmi,iki bedenmi..Ne kadar büyüyebilir,kaç cc olabilir?? 350cc ve üzeri olursa harika olabilir Sor,en iyisini söyleyecek zaten senin için canım..Ay bende heyecanlandım bak şimdi
evet canım ya hakan beye gidicem. ayy valla bilmiyorum benim göğsüm çapsız var da hafif bi çıkıntı var işte. oda yaygın olduğu için dümdüz duruyo şimdi ben bedensiz olduğum için baya bi büyümesi şart böle dolu dolu olsun istiyorum ben inşallah da göğüs yapım uygun olur da bomba gibi olurum
evet canım ya hakan beye gidicem. ayy valla bilmiyorum benim göğsüm çapsız var da hafif bi çıkıntı var işte. oda yaygın olduğu için dümdüz duruyo şimdi ben bedensiz olduğum için baya bi büyümesi şart böle dolu dolu olsun istiyorum ben inşallah da göğüs yapım uygun olur da bomba gibi olurum
Şurada anlattıgım şekilde bir ölçü al bakalım,sonuç ne çıkacak kaç cup sın??http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html Ama anlattıgım şekilde yap,sonradan anlatılan şekildeki sonuç yanlış çıkıyor..Anlattıgın biçimdeyse A cup sın..İki beden büyüsün eger öyle olursa..C cup yakışır benceFoto koy desek koymazsın şimdi belki?? Koyarmısın?? Bakalım nasılmış Bu arada ekliyorum seni,albümüme bakablirsin
ayyy bomba olmuşsun canım ya süper valla ve kesiden eser yok süper gerçekten. meme ucu kesisini göğüs ucu belirgin olanlara yapabiliyolarmış aslında bana da olabilrmiş:) acısı da daha az oluyo galiba. ben şimdi işyerindeyim o yüzden ölçüm yapamıyorum ama eve gidince ölçüp sonucu yazarım. foto da koyabilirm öncesi ve sonrası albümü için güzel olur
esra senin gögüslerin var gibi görünüyor. ameliayt oldugunda kimse anlamaz.
kızlar simdi 75 destekli takıyorum. acaba insanların gözleri alısması için südyen ölcümü büyütsem mi?
Canım bende 75 beden kullanıyorum..Yani ameliyattan önce destekli 75 B cup sütyen kullanıyordum.Şimdi 75 D cup desteksiz sütyen kullanıyorumGögüs büyüklügün,cup ölçün nedir?? Bunu bulmak için bu sayfada anlatılan biçimde ölçünü al,hesaplama yap http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html Yada ölçülerini yaz biz yardımcı olalım
400cc ile iki beden büyüdüm ve kıyafetlerimle kimse bu kız ameliyat olmuş,gögüsleri büyümüş diye düşünmüyorlar..Çünkü belli olmuyor.O yüzden endişe etme..Seni kimse çıplak görmezse hiçkimse anlamaz..Haa dekolte vermişsin,plajda üçgen bikinini takıp gezmişsin o başka. Ameliyattan önce seni o helde görenler yahu bu kıza ne olmuşÜff yavrum beeeee....Diyebilir ve bu işin sırrını sana sorabilir
Yani kıssaca hiçbirşey yapmana gerek yok,rahat takılabilirsin
suanda is yerindeyim ama inceleyeyim canım tskler
esra senin gögüslerin var gibi görünüyor. ameliayt oldugunda kimse anlamaz.
kızlar simdi 75 destekli takıyorum. acaba insanların gözleri alısması için südyen ölcümü büyütsem mi?
bugün ilk günaydın benden gelsingünaydııınn kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?