Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Ayy buradayım şekerim Sorma hafta sonu misafirleri vardı Yeni gittiler anca gelebildim.. Üff.... Ben bugün FENERBAHÇE ninmaçına gidecektim yaaa...

Sen nasılsın,moraller nasıl bakiyim

hihihi bende gelsem pastalar borekler corekler yapsan bana :))) moral iyi bakalim

istde cok uzman ve temiz bi yer biliyorum ben cok memnunum isteyen olursa gidebilir cok ince calisiyorlar benim dovmecimdir kendileri.

hihihi bende gelsem pastalar borekler corekler yapsan bana :))) moral iyi bakalim

Valla ben daha istirahatteyim canım.Mutfaga hiç girmedim,keteleri,börekleri annem yaptı bizde yedik.Yani yerken çok yoruldum :125: Bilegimden dolayı canım,zorlamak istemiyorum acıyor çünkü
Moraller iyi haaaa..... Ama buuuuuuu çoooookkkkk iyi birrr haberrrrrrrrrrr........ :124:

bir annem bilem yok bana borek corek ypcek uhuuuu . afiyet bal seker olsun bebemmm :))) ivit iyiyim sukur. :) iz kapatici kreme basladim ama ne kadar sure kullanmam gerek bilmiyorum vallahi ? birde sporcum gevsedi gibi yenisini almak gerekmi ? dovmecimi verim de adres yazmak yasakmi ?

Valla yakın olsaydık sana Erzurum ketesi getirirdim..Yede nasıl olurmuş gör valla annemin ellerine saglık .Pek bir güzel yapar,kimse eline su dökemez bu konuda

Sporcun gevşedimi?? Ödemler gidiyor demekki,olsun.Rahatsız ediyorsa al canım benim Ay Yıldızın sporcu sütyeni çok şık ve kullanışlı,tavsiye ederim.Netten bak hayatım
Özelden adresi yazabilirsin,buraya yazmak yasak olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…