Ayy buradayım şekerimSorma hafta sonu misafirleri vardı Yeni gittiler anca gelebildim.. Üff.... Ben bugün FENERBAHÇE ninmaçına gidecektim yaaa...
Sen nasılsın,moraller nasıl bakiyim
hihihi bende gelsem pastalar borekler corekler yapsan bana :))) moral iyi bakalim
istde cok uzman ve temiz bi yer biliyorum ben cok memnunum isteyen olursa gidebilir cok ince calisiyorlarbenim dovmecimdir kendileri.
Valla ben daha istirahatteyim canım.Mutfaga hiç girmedim,keteleri,börekleri annem yaptıbizde yedik.Yani yerken çok yoruldum :125: Bilegimden dolayı canım,zorlamak istemiyorum acıyor çünkü
Moraller iyi haaaa.....Ama buuuuuuu çoooookkkkk iyi birrr haberrrrrrrrrrr........ :124:
bir annem bilem yok bana borek corek ypcek uhuuuu . afiyet bal seker olsun bebemmm :))) ivit iyiyim sukur. :) iz kapatici kreme basladim ama ne kadar sure kullanmam gerek bilmiyorum vallahi ? birde sporcum gevsedi gibi yenisini almak gerekmi ? dovmecimi verim de adres yazmak yasakmi ?
DJ Serkan Kurt @ (PRoMo LİVE SET) 17-10-2011 by dj serkan kurt set on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free Yavrular hadi hep beraber kopalım....
DJ Serkan Kurt @ (PRoMo LİVE SET) 17-10-2011 by dj serkan kurt set on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free Yavrular hadi hep beraber kopalım....
Eki Görüntüle 511449 Eki Görüntüle 511450 Ya ben böyle mor işikta belli olan birşeymi yaptırsam..Manyak defşet güzel duruyorBirde göbecigime pıercing taktırayım en iyisi
Valla ben misafir,kalabalık falan işteAnca ..Pazar günüm mahvoldu
Ayy evet yaaa....Bu dövme işini bende çok taktım kafayaİyi biryerse valla yaptırırız canım
misafir iyidir güzelim şikayet etme bu kadar
Eki Görüntüle 511449 Eki Görüntüle 511450 Ya ben böyle mor işikta belli olan birşeymi yaptırsam..Manyak defşet güzel duruyorBirde göbecigime pıercing taktırayım en iyisi
delii kızzzben o kadar yaptıramam anam öğrencilerim şoka girerler sonra
adresi alalım gidip bi bakarız olmadı bakırköy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?