Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

allah aşkına hepiniz aynı hamurdan mı yapıldınız ? lütfen yorumları dikkate almayınız bakın az önce biri x doktor demiş hemen denmiş ki lütfen doktor ismi vermeyin .....

Burada kullandığım hamur kelimesi; hepinizin fizyolojik yapınız aynı değil manasındadır. Haliyle de hepinizde aynı sonucu beklemeniz çok yanlış olur. Bu sebeple doktor ve operasyon geçirenlerin tavsiyelerini farklı kriterlerde dikkate alın ...

kizlar doktorumun sekreterinide defalarca aramama ragmen acmiyor ! silikon bilgi kartimi isteyecektim. buda demektirki artik benden gunah gitti gereken dilekcelerimi yazip sikayetimi yapcagim. bu kadarda olmaz pes diyorum :/

bugun emla kremimi aldim yarin plastik cerraha gidiyorum dikislerimi aldiracagim. karnimdaki dikis acilmasi kotu gorunuyor ilerlemis sanki tekrar dikis atilmasi muhtemel olabilir. umarim cok sikinti yasamam

kizlar doktorumun sekreterinide defalarca aramama ragmen acmiyor ! silikon bilgi kartimi isteyecektim. buda demektirki artik benden gunah gitti gereken dilekcelerimi yazip sikayetimi yapcagim. bu kadarda olmaz pes diyorum :/
her ne olursa olsun,sen sorunlu olsan bile (öyle olduğunu düşünmüyorum) seni ameliyat eden doktorunun bu davranışının elle tutulur haklı sebebi olamaz...ciddi çok üzücü bir durum
bugun emla kremimi aldim yarin plastik cerraha gidiyorum dikislerimi aldiracagim. karnimdaki dikis acilmasi kotu gorunuyor ilerlemis sanki tekrar dikis atilmasi muhtemel olabilir. umarim cok sikinti yasamam

tekrar dikişten korkma bence atılması senin açından iyi büyümemiş olur açılma...sıkıntılarından kurtulursun inşallah

Umarım bütün sıkıntıların geçer,kolay gelsin.
sagol canim umarim oyle olur ...

bir doktorun bu kadar umursamaz olmasini hala aklim almiyor. hastasiyla kan davali sanki yaziklar olsun. bir doktorun hastasiyla ne gibi sorunu olabilir gorevini tam yapmis olsa.... tekrar dikis can sikici allah sonumu hayir etsin ins.

canım benim bence aramadan git dr a ....neden cevap vermesin ki..anlayamadım...kimdi dr un özele yazar mısın ltfn

kizlar bugun devlet hastanesi plastik cerraha gittim ama ameliyata gircekmis yarina randevu verdi sekreteri. dikislerim iyi gorunmuyor bir gun daha stres ufff.

canim msj yazamiyorum yeni uyeyim diye .

Son düzenleme:
kizlar paranoyak olcam artik sag gogsume yandan dokundum bir yukari dogru eli hafifce surttum lirk lirk ses geliyo offfff icim bir tuhaf oluyor silikondan gelen sesmi bu acaba neden gelir ilk defa cesaret edip dokundum bir tuhaf oldum ://

.................. kimse kimseyi elinden tutup goturmuyor.........

işte benim mesajım elinden tutup götürenlere... (ki böye kişiler var (!))

Sanırım yazdıklarımı dikkatli okumuyorsunuz veya sitede yaptığımız duyuruları. Biz HİÇBİR YERDE DOKTOR İSMİ VERMEYİN DİYE KATI BİR KURAL UYGULAMADIK. Bizim ısrarla söylediğimiz hani bu elinizden tutup götürenlerin gidip her başlığa ben şu doktora gittim memnunum SOSYAL MESAJINI vermesidir. Memnuniyetini tabi ki herkes dile getirecek aynı zamanda uygun bir dille şikayetini de lakin öyle üyeler var ki artık bunu misyon (!) edinmişler. Bunları buldukça temizliyorum.

Tamam doktorundan çok memnun kaldın, burada 2-3 kez yazdın bunların hepsine tamam da doktora hadi beraber gidelim mesajında iyi niyet aramıyorum ben.

Biz sizlerin haklarını savundukça neden yazdığımız mesajları anlamamakta sırar edip bizim sanki burada çok katı kuralları uyguladığımızı kanısına varıyorsunuz buna anlam veremiyorum. Dediğim gibi 1-2 kez doktorun adını telafuz edersin de gidip başka başlıklara bunu ısrarla yazıyorsan ben bunda iyi niyet ASLA aramam bunun adı fesatlıksa ben FESATIM !

Amaç operasyon öncesi ve sonrası süreci paylaşmak !

kizlar paranoyak olcam artik sag gogsume yandan dokundum bir yukari dogru eli hafifce surttum lirk lirk ses geliyo offfff icim bir tuhaf oluyor silikondan gelen sesmi bu acaba neden gelir ilk defa cesaret edip dokundum bir tuhaf oldum ://

Ben şunu anlıyorum ki senin sorunlarını biz burada yazarak çözemeyiz...en kısa zamanda bir estetik cerraha gidip karşılıklı görüş şikayetlerini dile getir sana tavsiyem bu arkadaşım

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

canım biraz sakin olmaya çalış ne olur, yarın doktora gidiyormuşsun okuduğum kadarıyla inşallah karnındaki dikişler için kötü bir durum yoktur. Üzülme lütfen bu ameliyattan sonra moral çok önemli. lırk lırk ses gelmesi ilk zamanlar için çoook normal, bu bende de olmuştu 15. günden sonra geçmişti.

sagol canim vallahi icimi rahatlattin.

Ben şunu anlıyorum ki senin sorunlarını biz burada yazarak çözemeyiz...en kısa zamanda bir estetik cerraha gidip karşılıklı görüş şikayetlerini dile getir sana tavsiyem bu arkadaşım

bugun gittim ama dr ameliyata gircekmis yarina randevu aldim sorunlarimi belitecegim. ins. hersey normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…