hayır canım bana bilgi içeren hiç birşey vermedi . sadece 250 cc kullandığını soyledi o kadar ?? nasıl vermedi bende anlamadım bilmiyodumda bole bişi verilceni :/
canım benim...ameliyat sonrası her doktor hastasına : silikonlara ait üretim tarihi, seri N, lot N, silikon tipi ve cc gibi bilgileri içeren kutuları vermesi gerekiyor. bu bilgileri içeren kısmı kesip saklaman lazım...çünkü her silikonun garantisi vardır. ve gelecekte Allah korusun dava açarsan bu tür bilgiler ve evrakların elinde olması lazım...hatta o kutucuklarda doktor a ait bilgilerin yazılması gereken yerler var.....
Kızlar lütfen daha bilgili olun ameliyat yaptırmadan önce...hak ve hukuğunuzu bilin...kendinizi kandırmaya izin vermeyin.
allah aşkına hepiniz aynı hamurdan mı yapıldınız ? lütfen yorumları dikkate almayınız bakın az önce biri x doktor demiş hemen denmiş ki lütfen doktor ismi vermeyin .....
bugun emla kremimi aldim yarin plastik cerraha gidiyorum dikislerimi aldiracagim. karnimdaki dikis acilmasi kotu gorunuyor ilerlemis sanki tekrar dikis atilmasi muhtemel olabilir. umarim cok sikinti yasamam
her ne olursa olsun,sen sorunlu olsan bile (öyle olduğunu düşünmüyorum) seni ameliyat eden doktorunun bu davranışının elle tutulur haklı sebebi olamaz...ciddi çok üzücü bir durumkizlar doktorumun sekreterinide defalarca aramama ragmen acmiyor ! silikon bilgi kartimi isteyecektim. buda demektirki artik benden gunah gitti gereken dilekcelerimi yazip sikayetimi yapcagim. bu kadarda olmaz pes diyorum :/
bugun emla kremimi aldim yarin plastik cerraha gidiyorum dikislerimi aldiracagim. karnimdaki dikis acilmasi kotu gorunuyor ilerlemis sanki tekrar dikis atilmasi muhtemel olabilir. umarim cok sikinti yasamam
sagol canim umarim oyle olur ...Umarım bütün sıkıntıların geçer,kolay gelsin.
her ne olursa olsun,sen sorunlu olsan bile (öyle olduğunu düşünmüyorum) seni ameliyat eden doktorunun bu davranışının elle tutulur haklı sebebi olamaz...ciddi çok üzücü bir durum
tekrar dikişten korkma bence atılması senin açından iyi büyümemiş olur açılma...sıkıntılarından kurtulursun inşallah
kizlar doktorumun sekreterinide defalarca aramama ragmen acmiyor ! silikon bilgi kartimi isteyecektim. buda demektirki artik benden gunah gitti gereken dilekcelerimi yazip sikayetimi yapcagim. bu kadarda olmaz pes diyorum :/
kizlar bugun devlet hastanesi plastik cerraha gittim ama ameliyata gircekmis yarina randevu verdi sekreteri. dikislerim iyi gorunmuyor bir gun daha stres ufff.
canim msj yazamiyorum yeni uyeyim diye .
.................. kimse kimseyi elinden tutup goturmuyor.........
.......
simdi burda biri bana bende danimarkadanim ameliyat olmayi dusunuyorum henuz karar asamasindayim doktorun kimdi diye sorsa yok ben soylemem git kendin bul yada tahmin et mi diyecem yada demem mi lazim. nasil bisey dir bu.ozaman butun bu paylasimlar niye
kizlar paranoyak olcam artik sag gogsume yandan dokundum bir yukari dogru eli hafifce surttum lirk lirk ses geliyo offfff icim bir tuhaf oluyor silikondan gelen sesmi bu acaba neden gelir ilk defa cesaret edip dokundum bir tuhaf oldum ://
Arkadaşlar....Bizi bizden başkası anlamaz.Gögüslerimizde yaşadığımız görüntü,şekil bozukluğu,küçüklük büyüklük,asimetri durumu....Bu yüzden ailemizle yaşadığımız sorunları ve bizim aramızda yaşadığımız sohbetleri ayrı bir konuda paylaşmanın daha doğru olacağını düşünerekten bu konuyu açmak istedim.Selam sabah,buluşmalar,organizasyonları,geyik sohbetlerini buradan yaparsak diğer konularda kirlenmez,güzel bir paylaşım geyik olur diyorum.Siz ne dersiniz???Eeee....O zaman hadi sohbete
kizlar paranoyak olcam artik sag gogsume yandan dokundum bir yukari dogru eli hafifce surttum lirk lirk ses geliyo offfff icim bir tuhaf oluyor silikondan gelen sesmi bu acaba neden gelir ilk defa cesaret edip dokundum bir tuhaf oldum ://
canım biraz sakin olmaya çalış ne olur, yarın doktora gidiyormuşsun okuduğum kadarıyla inşallah karnındaki dikişler için kötü bir durum yoktur. Üzülme lütfen bu ameliyattan sonra moral çok önemli. lırk lırk ses gelmesi ilk zamanlar için çoook normal, bu bende de olmuştu 15. günden sonra geçmişti.
Ben şunu anlıyorum ki senin sorunlarını biz burada yazarak çözemeyiz...en kısa zamanda bir estetik cerraha gidip karşılıklı görüş şikayetlerini dile getir sana tavsiyem bu arkadaşım
herkeseee günaydınlarrr
selaaaaaaaaaaaam cimbomcum.....eminim moralin süperdir :)))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?