kesinlikle katılıyorum canım. forum cok faydalı bence ama bu kısıtlamalar neden anlamadm. ben şimdi hikaye mi uydursaydım neyse yaptığm yaşadğım düşündüğüm bunları belirttim ama illa bir kullanıcıyı suçluyormuşum damgası yiyorum ne alakası varsa. ben söylüyorum burada yazan arkadastan etkilendim gittim evet daha onceden baska doktorlarlada maillestim içime sinmedi canlı örnek olmadıgı için. sonrasında bu doktora yöneldim kendisi ile bağlantı kurdum kendisinden de etkilendim . etkilenmeseydim buradaki yorumlar umrumda olmazdı zaten vazgecerdim ama öyle olmadı. kimseyi suclamadım burada.
Arkadaşım neden anlamak istemiyorsun bilmiyorum!
Benim burada memnuniyetimi belirten mesajları okuyup etkilendiğini ve aynı doktora ameliyat olmaya karar verdiğini yazıp duruyorsun.
Farkındamısın bilmem ama bu şu anlama geliyor aynı zamanda; evet drita bu doktoru övüp durmuş ben de o övdü diye gittim o doktora ameliyat oldum, ama bakın sonuç berbat!!!
Peki ben de desem ki sana, arkadaşım sen doktorun ilgisizliğinden yakınıp duruyorsun ama benim tanıdığım doktor öyle değil.
Kaldı ki, aynı doktora benden evvel kızkardeşim, ardından iki arkadaşı ameliyat oldu. Sonrasında, onların sonuçtan ve doktorun İLGİSİNDEN duydukları memnuniyete dayanarak ben de aynı doktora ameliyatımı oldum ve sonuç harika!!! İLGİSİ dersen, bir çok arkadaşımızın özelde gördüğü ilgiyi aratmayacak kadar ilgiliydi.
Acaba doktorla yaşadığın sorunlar sadece doktor kaynaklı mı??? ben de bunu merak ettim şimdi....