kesinlikle katılıyorum canım. forum cok faydalı bence ama bu kısıtlamalar neden anlamadm. ben şimdi hikaye mi uydursaydım neyse yaptığm yaşadğım düşündüğüm bunları belirttim ama illa bir kullanıcıyı suçluyormuşum damgası yiyorum ne alakası varsa. ben söylüyorum burada yazan arkadastan etkilendim gittim evet daha onceden baska doktorlarlada maillestim içime sinmedi canlı örnek olmadıgı için. sonrasında bu doktora yöneldim kendisi ile bağlantı kurdum kendisinden de etkilendim . etkilenmeseydim buradaki yorumlar umrumda olmazdı zaten vazgecerdim ama öyle olmadı. kimseyi suclamadım burada.
öncelikle ilginden dolayı tşk. ama ben dritayı asla kötülemedim sadece ben onun olumlu sonucundan etkilendim o kadar daha öncede söyledim doktordan en ufak bir negatiflik sezse idim dritanın yazdıklarının hiç bir onemi kalmazdı . ve anında vazgecerdim . ki kafamdada bu vard hastanede yakınlarmla konusurken bile ozellikle belirttim içime sinmezse muayenesi falan isteklerimi falan dinlemezse vaz geçicem dedim ki öyle olmadı herşey çok güzel gelişti. ve kalmaya karar verdim.
birde yaptığı iş iyimi değilmi şuan erken bir yorum yapmak adına ben burada doktorumun ilgisizliğinden bahsettim ben bundan dert yanıyorum çünkü şurda sorduğum soruların şuphelerin hepsini doktoruma sormam gerekiyor ve cevap almam gerekiyor ama benim doktorumla iletişimim sıfır. benim derdim bu ben bunları öncelikle doktoruma sorup dinlemek isterdim. o kadar. ameliyat yuzde yuz kötü diyemem zamanla daha iyide olabilirim daha kötüde. bunu bilemiyorum.
Arkadaşım neden anlamak istemiyorsun bilmiyorum!
Benim burada memnuniyetimi belirten mesajları okuyup etkilendiğini ve aynı doktora ameliyat olmaya karar verdiğini yazıp duruyorsun.
Farkındamısın bilmem ama bu şu anlama geliyor aynı zamanda; evet drita bu doktoru övüp durmuş ben de o övdü diye gittim o doktora ameliyat oldum, ama bakın sonuç berbat!!!
Peki ben de desem ki sana, arkadaşım sen doktorun ilgisizliğinden yakınıp duruyorsun ama benim tanıdığım doktor öyle değil.
Kaldı ki, aynı doktora benden evvel kızkardeşim, ardından iki arkadaşı ameliyat oldu. Sonrasında, onların sonuçtan ve doktorun İLGİSİNDEN duydukları memnuniyete dayanarak ben de aynı doktora ameliyatımı oldum ve sonuç harika!!! İLGİSİ dersen, bir çok arkadaşımızın özelde gördüğü ilgiyi aratmayacak kadar ilgiliydi.
Acaba doktorla yaşadığın sorunlar sadece doktor kaynaklı mı??? ben de bunu merak ettim şimdi....
Canım ben zaten Drita arkadaşımızı kötülüyorsn diye bir kelime kullanmadım..Ama hani senin memnuniyetin karşısında o mesajlarını,yorumlarını okuyunca gittim ama şu anda memnuniyetsizlik yaşıyorum diyince o arkadaşımız biraz zan altında kalıyor gibi bir durum ortaya çıkıyor..BUrada birçok arkadaşımız var memnun olan ve memnun gibi davranan aslında memnun olmayanŞimdi dogruya dogru yani...Neyse...
Bunun için bizler hep diyoruzki aklınızda olan tüm doktorlarla görüşün,araştırın,gidin görüşün diye.Buradaki yorumlara baglı kalmayın.Tek doktor görüşmesi sonucu seçim yapmak ve sonuçtan mutsuz olmak en kötüsü.Ama araştırıp seçimi yapmak kötü sonuç olsa bile ortaya şöyle bir sonuç çıkıyor biraz önce Nemutlubana arkadaşımız yazdıya :
Herkes kendi hatalarını yapma ve sonuçlarına kendi katlanma özgürlüğüne sahiptir.Kimsenin hatası veya mutluluğu kimse yüzünden olmaz,insanlar kendileri onu seçer,o olur...
Bilmem anlatabildimmi...
Şunuda unutma,şu anki ameliyat sonucunun iyi yada kötü oldugunu konuşmak için çok çok erken..Ben eminimki zamanla problemlerin düzelecekDaha dikişlerin alınmamış,gögsünde şekil bozuklugu olması normal canım..Boşuna evham yapıyorsun bence..Sabırlı ol ve ameliyatının üzerinden aylar geçmesini bekle.
ya siz benim ne demek istediğimi anlamıyosunuz ya ben anlatamıyorumm ... neyse artık ben bu konuda yorum yapmayacağım . ben yanlış anlaşılıyorum sanırım o zaman en iyisi susmak . özellikle belirttim ama anlaşılmıyor sanki ben doktoru beğenmeseydim senin yazdıklarının hiç bir onemi kalmayacağını ama inatla seni suçluyomuşum gibi davranıyosun. neyse cevapların için tşk. senin adının geçtiği bir yorum yapmıyacağım rahat olabilirsin.
Arkadaşım neden anlamak istemiyorsun bilmiyorum!
Benim burada memnuniyetimi belirten mesajları okuyup etkilendiğini ve aynı doktora ameliyat olmaya karar verdiğini yazıp duruyorsun.
Farkındamısın bilmem ama bu şu anlama geliyor aynı zamanda; evet drita bu doktoru övüp durmuş ben de o övdü diye gittim o doktora ameliyat oldum, ama bakın sonuç berbat!!!
Peki ben de desem ki sana, arkadaşım sen doktorun ilgisizliğinden yakınıp duruyorsun ama benim tanıdığım doktor öyle değil.
Kaldı ki, aynı doktora benden evvel kızkardeşim, ardından iki arkadaşı ameliyat oldu. Sonrasında, onların sonuçtan ve doktorun İLGİSİNDEN duydukları memnuniyete dayanarak ben de aynı doktora ameliyatımı oldum ve sonuç harika!!! İLGİSİ dersen, bir çok arkadaşımızın özelde gördüğü ilgiyi aratmayacak kadar ilgiliydi.
Acaba doktorla yaşadığın sorunlar sadece doktor kaynaklı mı??? ben de bunu merak ettim şimdi....
ayrıca doktorla benim başka ne sorunum olabilirki ? ben yaptığı ameliyatn arkasında durmasını bekliyorum ve ilgilenmesini bu en dogal hakkımken bunu sanki bahşetmesi gerektiğinimi düşünüyorsun ? ben 15 gundur doktora ulaşmaya çalışıyorum o halde şu çıkıyor doktor kafasının sardığı kişilerle ilgileniyor sarmadıklarını kenara m itiyor. kusura bakmada senin yazdığından da bu çıkıyor tuhaf bir şekilde.
Cidden sevinirim buna.. daha önce de rica ettim fakat nedense dikkate almadın.
Ben sana elimden geldiğince destek olmak istediğimi yazarken senin, rica etmeme rağmen hala benden etkilenip aynı doktora gittiğini yazmanı ve sürekli benim adımı yazmanı, inan iyi niyetli bir yaklaşım olarak görmüyorum artık lütfen kusura bakma!!!
Benmim yazdığımın neresinden bu sonuca ulaştın???
Aslında bu soruna cevabımı sen kendin vermişsin bir kaç mesaj önce. Doktorunla daha hastanede sorunlar yaşadığını vs.
Bu durumda da, doktor dışında acaba etken sen misin diye düşünüyorum...
Yaşanan sorunlar kesinlikle sadece doktordan kaynaklı degil..Kimse kendindeki sorunu görmüyor bazen..Allah Doktorlara peygamber sabrı vermiş vallahi.Çok şey yazıyorum ama geri siliyorum...Ne sorunlu hastalar gördü bu forum..Allah sabır versin herkese..Doktorda olsa,başk bir insanda olsa sen nasıl yaklaşırsan karşındakine o da sana öyle yaklaşır.Ama bazen haketmedigin şeyleride görürsün tabi.Ama önce insan kendine bakmalı
dediğim gibi hastanedede sorun yaşadık evet taburcu çıkışımı yapmamış arıyorum ulaşamıyorum cevap vermiyor hemşireler arıyor onlarada cevap vermiyor benim doktorla sorunum hastanede başladı .
ben seni tanımıyorum seninle ilgili herhangi bir problemimde yok inan olamazda ... yardm etmek istedin sorunlarımıda dinledin ki bunun için teşekkür ettim . sonucta sen elimden tutup goturmedin beni ... ben senin yuzunden veya senin yorumundan oldu gibi şeyler soylemedim soyleyememde bu saçmalıık olur sadece olumlu sonucundan etkilendiğimi söyledim. tekrar ediyorum doktorun tutumundan memnun kalmasaydım inan ne senin ne bir baskasının olumlu yorumu benim için gecerli olmazdı... seninle herhangi bir SORUNUM YOK. asla bunuda söylemedim sadece anlatmak istediğim olumlu sonuc görmekti ve bende seni görmüştüm o kadar bunu belirttim .
Canlı örnek derken bir resmimi bile görmedin canım ya nasıl canlı örnek???
Neyse ben rahatsızlığımı dile gitirdim, sen de duyarlı davranır ve dikkat edersen sevinirim.
Sorunlarını aşman dileğiyle...
allah aşkına hepiniz aynı hamurdan mı yapıldınız ? lütfen yorumları dikkate almayınız bakın az önce biri x doktor demiş hemen denmiş ki lütfen doktor ismi vermeyin .....
Hemen ardından da, eleştiren kişi kendi doktorunun adını vermiş
Bakınız burda bir yanlış anlaşılma var.Sevgili Kazen bey size de soyluyorum.Burda herkes bir şekilde doktorundan memnun mu?Evet memnun.İstisnalar hariç.Hiç kimse zaten GİDİN BENİM DOKTORUMA AMELİYAT OLUN demiyor.Gidin bir goruşun diyor hoş ben bunu bile demekten kaçındım aylarca -bunu soylemek cok içimden geldigi halde - aman yanlış anlaşılırırım doktorunun reklamını yapıyor demesinler diye.Hiç işim olmaz oyle birşeyle çunku.Ama bu bir yonlendirmeyse şayet (gidin ben memnunum siz de bir ongoruşme yapın demek) ve buna izin vermeyiz diyorsanız o halde burda kimse doktorunun adını vermesin hadi bakalım.insanlar anlatıyor ben şoyle sureç yaşadım sonucumdan da memnunum beni gorenler de ameliyat oldu falan diye(doktounun ismini vere vere:).O halde bu da yonlendirmenin ALASIDIR bana gore.Yanlış anlamayın ben buna karşı degilim cunku zaman zaman ben de yapıyorum bunu.Memnuniyetimi anlatıyorum ve doktorumun kim oldugunu herkes biliyor.Herkes bunu soyluyor zaten birçok doktorla goruşun benim doktorum X kişi ile de goruşun diye.Ama Allah herkese akıl vermiş fikir vermiş muhakeme kabiliyeti vermiş.Ölçun biçin tartın ameliyatınızı ona gore olun.Sonuçtan da kimseyi suçlamayın.Bunda bir yanlışlık goremiyorum ben ya siz????
Bakınız burda bir yanlış anlaşılma var.Sevgili Kazen bey size de soyluyorum.Burda herkes bir şekilde doktorundan memnun mu?Evet memnun.İstisnalar hariç.Hiç kimse zaten GİDİN BENİM DOKTORUMA AMELİYAT OLUN demiyor.Gidin bir goruşun diyor hoş ben bunu bile demekten kaçındım aylarca -bunu soylemek cok içimden geldigi halde - aman yanlış anlaşılırırım doktorunun reklamını yapıyor demesinler diye.Hiç işim olmaz oyle birşeyle çunku.Ama bu bir yonlendirmeyse şayet (gidin ben memnunum siz de bir ongoruşme yapın demek) ve buna izin vermeyiz diyorsanız o halde burda kimse doktorunun adını vermesin hadi bakalım.insanlar anlatıyor ben şoyle sureç yaşadım sonucumdan da memnunum beni gorenler de ameliyat oldu falan diye(doktounun ismini vere vere:).O halde bu da yonlendirmenin ALASIDIR bana gore.Yanlış anlamayın ben buna karşı degilim cunku zaman zaman ben de yapıyorum bunu.Memnuniyetimi anlatıyorum ve doktorumun kim oldugunu herkes biliyor.Herkes bunu soyluyor zaten birçok doktorla goruşun benim doktorum X kişi ile de goruşun diye.Ama Allah herkese akıl vermiş fikir vermiş muhakeme kabiliyeti vermiş.Ölçun biçin tartın ameliyatınızı ona gore olun.Sonuçtan da kimseyi suçlamayın.Bunda bir yanlışlık goremiyorum ben ya siz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?