- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Ben de şimdi meme altından olsam meme ve süt kanalları hiç zarar görmüyo ama iz kalıyo ki hiç iz istemiyorum meme başından olsam yarım ay şeklinde kesiyolar ama yine de meme başı sonuçta tüm süt kanallarının toplanıp birleştiği yer :S hani olursa üçüncüyü yaparsam yazık hiç emmesin mi ??? oyy oyyyyy...
Canım benim...Anlayamamışsın galiba..Ben diyorumki ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Doktoruma artık çocuk düşünmüyorum,süt kanallarım zarar görsede önemli degil dedim.Ama doktorum buna kızdı.Olurmu öyle şey,neden zarar görsün.Asla görmeyecek dedi..Sen yine çocuk dogursanda bebegini doya doya emzirebileceksin,bunu bilmek bile bir kadını ne kadar rahatlatır dedi..Yani emzrmesemde önemli degil demem doktoru kızdırdı.Emzirmesende kadınlık hormonların normal olarak çalışabilmeli dedi Şu an hamile kalsam,çocugum olsa rahatlıkla doya dpya emzirebilirsin diyor ve bunun garantisini veriyor bana..
Meme başından girildigi zaman gögüs ucundaki sinirlerin,süt kanallarının altından protez için açılacak cebe ulaşılıyor.Gögüs ortadan hart diye kesilip o cebe gidilmiyor yani Anladınmı