• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Ben de şimdi meme altından olsam meme ve süt kanalları hiç zarar görmüyo ama iz kalıyo ki hiç iz istemiyorum meme başından olsam yarım ay şeklinde kesiyolar ama yine de meme başı sonuçta tüm süt kanallarının toplanıp birleştiği yer :S hani olursa üçüncüyü yaparsam yazık hiç emmesin mi ??? oyy oyyyyy...:53:

Canım benim...Anlayamamışsın galiba..Ben diyorumki ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Doktoruma artık çocuk düşünmüyorum,süt kanallarım zarar görsede önemli degil dedim.Ama doktorum buna kızdı.Olurmu öyle şey,neden zarar görsün.Asla görmeyecek dedi..Sen yine çocuk dogursanda bebegini doya doya emzirebileceksin,bunu bilmek bile bir kadını ne kadar rahatlatır dedi..Yani emzrmesemde önemli degil demem doktoru kızdırdı.Emzirmesende kadınlık hormonların normal olarak çalışabilmeli dedi :34: Şu an hamile kalsam,çocugum olsa rahatlıkla doya dpya emzirebilirsin diyor ve bunun garantisini veriyor bana..
Meme başından girildigi zaman gögüs ucundaki sinirlerin,süt kanallarının altından protez için açılacak cebe ulaşılıyor.Gögüs ortadan hart diye kesilip o cebe gidilmiyor yani :34: Anladınmı :34:

Hamilelikten önce bu ameliyatı olmak.....
Her hamilelik gögüslere gittikçe daha fazla zarar verir..Ya dogumlar bittikten sonra bu ameliyatı olacaksınız,yada hamilelikten sonra tekrar ufak bir operasyonları göz önüne alacaksınız :34: Birçok ünlü hamile kalmadan önce silikonlarını çıkartıyor dogumdan sonra gerekirse ufak müdahalelerle beraber tekrar silikonlanıyorlar..Yada olsun,hamilelik,dogum,emzirme gibi işlemlerden sonra o gögüslerlede yaşarım benim için sorun olmaz diyorsanız o da olur tabi..Deformasyonun ne kadar fazla yada az olacagını önceden bilemeyiz.Beklemek,görmek gerekir :34: Belkide çok çok az bir deformasyon olacak ve bu sizi hiç rahatsız etmeyecek :34:

cnm mesela benim şuanda da gögüslerimde pek deforme olmadı yani ne yırtıldı ne çatladı gerçi benim bünyemden sanırım çünkü maşallah:nazar: bebeklerim kilolu doğmasına rağmen karnımda da hiç çatlak yok bilmiyorum ameliyat olurum sonra da duruma bakarım en kötü ihtimalle dediğin gibi beni rahatsız ederse o zamn bi çaresine bakarız. canım senin gibi en az zararla kurtaracağını bilsem hiç tereddütsüz meme ucu ilk tercihim olur. gerçi gazi de hep meme altı yapıyolar zaten daha kolay sanırım ondan BEN BU GİDİŞLE MEME AMELİYATIMI GAZİ DE OLMAYACAĞIM ÖYLE GÖZÜKÜYO parasından geçtim istediğim gibi olmadıktan sonra napim ameliyatı...

Canım benim...Anlayamamışsın galiba..Ben diyorumki ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Doktoruma artık çocuk düşünmüyorum,süt kanallarım zarar görsede önemli degil dedim.Ama doktorum buna kızdı.Olurmu öyle şey,neden zarar görsün.Asla görmeyecek dedi..Sen yine çocuk dogursanda bebegini doya doya emzirebileceksin,bunu bilmek bile bir kadını ne kadar rahatlatır dedi..Yani emzrmesemde önemli degil demem doktoru kızdırdı.Emzirmesende kadınlık hormonların normal olarak çalışabilmeli dedi :34: Şu an hamile kalsam,çocugum olsa rahatlıkla doya dpya emzirebilirsin diyor ve bunun garantisini veriyor bana..
Meme başından girildigi zaman gögüs ucundaki sinirlerin,süt kanallarının altından protez için açılacak cebe ulaşılıyor.Gögüs ortadan hart diye kesilip o cebe gidilmiyor yani :34: Anladınmı :34:

canım ben seni anladım da benim dr senin dr kadar maharetli mi o konu da şüpeliyim :9: mesela burun ameliyatlarında nadir de olsa ön iki dişde bi süre hissizlik olabiliyormuş bende var şuan yani benim dr garanti vermez onun için kafam karışık demek istedim yoksa gözüm kapalı meme başı istiyorum bende hatta senin dediğin gibi bende zarar görsede meme başı istiyodum çocuk istemiyorum diye eşimde çocuk olsa da olmasa da zarar görmesin niye görsün diyo sonunda bende Hasan fındığın yolunu tutucam galiba :9:

cnm mesela benim şuanda da gögüslerimde pek deforme olmadı yani ne yırtıldı ne çatladı gerçi benim bünyemden sanırım çünkü maşallah:nazar: bebeklerim kilolu doğmasına rağmen karnımda da hiç çatlak yok bilmiyorum ameliyat olurum sonra da duruma bakarım en kötü ihtimalle dediğin gibi beni rahatsız ederse o zamn bi çaresine bakarız. canım senin gibi en az zararla kurtaracağını bilsem hiç tereddütsüz meme ucu ilk tercihim olur. gerçi gazi de hep meme altı yapıyolar zaten daha kolay sanırım ondan BEN BU GİDİŞLE MEME AMELİYATIMI GAZİ DE OLMAYACAĞIM ÖYLE GÖZÜKÜYO parasından geçtim istediğim gibi olmadıktan sonra napim ameliyatı...

Canım,benim gögüslerimdede emzirmeden sonra çatlak,yırtık gibi problemler olmadı..Sadece üst lobum boşalmıştı sarkık gibi bir görüntü veriyordu.Gittigim bütün doktorlar gögüs durumun gayet iyi,sarkıklık yok,üst lobunuz boşaldıgı için öyle duruyor...Diyordu..İnşallah sonuç istedigin gibi olr canım..Çok iyi araştırma yapmanı tavsiye ederim :34:

canım ben seni anladım da benim dr senin dr kadar maharetli mi o konu da şüpeliyim :9: mesela burun ameliyatlarında nadir de olsa ön iki dişde bi süre hissizlik olabiliyormuş bende var şuan yani benim dr garanti vermez onun için kafam karışık demek istedim yoksa gözüm kapalı meme başı istiyorum bende hatta senin dediğin gibi bende zarar görsede meme başı istiyodum çocuk istemiyorum diye eşimde çocuk olsa da olmasa da zarar görmesin niye görsün diyo sonunda bende Hasan fındığın yolunu tutucam galiba :9:

Doktor konusunda tereddütlerin varsa bence acele etme..Kesi yeri,protez büyüklügü ve şekli konusunda doktorunla ortak vereceginiz kararlar olsun...İnşallah sende meme başı kesisine uygun olursun canım ve doktorun bunu onaylar..Hakkında her zaman herşeyin hayırlısı olsun..Sevgiler...:54:

Doktor konusunda tereddütlerin varsa bence acele etme..Kesi yeri,protez büyüklügü ve şekli konusunda doktorunla ortak vereceginiz kararlar olsun...İnşallah sende meme başı kesisine uygun olursun canım ve doktorun bunu onaylar..Hakkında her zaman herşeyin hayırlısı olsun..Sevgiler...:54:

Amin cnm inşallah... ilk meme muayenem için aralığı beklemek zorundayım çünkü suan yurt dışına gitti dr um. üç ay sonra hem burnumun son haline bakıcak gerekirse yani kendiliğinden kaybolmazsa burnumdaki çıkıntıyı törpüleyecek ve sonrasında da meme ameliyatının detaylarını konuşacağız. Bana lokal anezteziyle 10 dk törpüleyebileceğini söyledi bende meme ameliyatını hatırlattım o zaman baygınken de törpüleyebiliriz üzülme dedi. Şimdi meme konusunda istediğim doğrultuda anlaşamazsak ben mecbur lokalle halletiricem burnumu meme biraz daha beklesin falan dicem ki başka dr bulayım.
Bana bu üç ay nası geçecek bilmiyorum inan gecem gündüzüm bunlar oldu. Burnum.. memem... bişeylerin askıda kalması beni öldürüyo her konu da ve nedense hep de bu şekilde sınanıyorum. Allah'ım pişman etmesin geç olsun da güç olmasın inş.ama bu üç ay bitmeyecek bana. rüyalarıma giriyo, sürekli nasıl bi meme istediğimi anlatmaya çalışıyorum :53: :37:

(Burada dr um çok iyi bi insan naif anlayışlı.. fakat olayın daha çok sağlık kısmına ağırlık veriyo sağlamcı biraz... mesela benim burnumu düz istememdeki sebeb kavisli bana gitmeyebilir ve o burun oyulduktan sonra geri dönüş daha zor olabilir diyeydi... bu çıkıntı olayı olunca dr dedim ki hocam keşke kavis isteseydim belki böyle olmazdı o da bana beim mantığımla geri döndü ve dedi ki eğer ben orayı oysaydım ve sıkıntı yaşasaydık telafisi çok daha zor olurdu senin kaburgandan ya da kulak arkandan kemik ya da kıkırdak almak zorundaydık ama seni üzen bu çıkıntı çok basit bi törpüleme işlemi ile halledilecek bişey boşuna üzülüyosun dedi... )

Benim burnum zaten büyük değil benle ameliyat olan bi arkadışın gerçekten büyük bi burnu vardı ve şimdi kontrollerde görüşüyoruz kızda hiç çıkıntı yok yani bakarsan o daha problem yaşamaya müsaitti ama vücut herkes farklı sonuç veriyo benim çıkıntı olayı adamın suçu değil belki de vücudun iyileşme süreci bağlı o kızı o ameliyat etti sonuçta.. Allah'ım herşeyin hayırlısını versin cümlemize bi köşede de bana.. :18:

merhaba..

bende meme estetiği olmak istiyorum yaşım 19.. sizce yaş olarak erken mi? doğal yollarla büyütebilir miyim?

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. tecrubelerinizi almak istiyorum 15 gun oldu meme silikonum olalı. fakat sol gogsum saga gore daha buyuk gozle gorulur sekilde belirgin ve sol alttan bombeli gibi basık acaip bir bozukluk var bu durumun gececğine inanmıyorum varmı boyle sorun yaşayan duzelen yada aynı sorunla kalan ?

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. tecrubelerinizi almak istiyorum 15 gun oldu meme silikonum olalı. fakat sol gogsum saga gore daha buyuk gozle gorulur sekilde belirgin ve sol alttan bombeli gibi basık acaip bir bozukluk var bu durumun gececğine inanmıyorum varmı boyle sorun yaşayan duzelen yada aynı sorunla kalan ?

nasıl yani daha büyük bombeli ve basık tam olarak anlamadım cnm nedemek istediğini ayrıca daha çok yeni ameliyatın protezin yerine oturmasını beklemeden düzelip düzelmeyeceğine karar veremeyiz :34: protez yerine tam olarak oturmadan ve yumuşama olmadan bu tarz düşüncelere kapılma bence ihtiyacın olan sadece biraz zaman

Ameliyatını yapan doktora sordun mu canım?Belki ödemlerin geçmemiştir daha,ama doktora git mutlaka.Umarım bir bozukluk yoktur.

nasıl yani daha büyük bombeli ve basık tam olarak anlamadım cnm nedemek istediğini ayrıca daha çok yeni ameliyatın protezin yerine oturmasını beklemeden düzelip düzelmeyeceğine karar veremeyiz :34: protez yerine tam olarak oturmadan ve yumuşama olmadan bu tarz düşüncelere kapılma bence ihtiyacın olan sadece biraz zaman

canim soyle yani sol gogus kiyafet uzerinden bile cok belli buyuk baya digeri ona gore asiri kucuk :/ sol gogsun sekli cok bozuk alta dogru sarkik ve alttan basik bir tuhaf meme demeye bin sahit :( sag gogsun sekli iyi yuvarlakligida ama sol berbat :( sekilsiz ve buyuk acikcasi :/ 250 cc takildi ama soylenene gore goguslerde esitsizlik varsa birine 250 ise digerine 275 takilip o fark giderilmeliymis yoksa boyle orantisizliklar oluyomus cok moralim bozuluyor baktikca :( goguslerim ilk gunlet daha dolgun ve yukaridaydi simdi asagi indiler sanki yumusaklikta olustu hafiften. ama bu orantisizlik ve bozukluk beni cok geriyor . zaten memnun degilim tekrarlanmasi gerekirse bir daha ayni iskenceyi nasil cekcem bilmiyorum :( yeni bir dr yeni bir ameliyat..

Son düzenleme:

merhaba ....geçmiş olsun ilk başta.....
bence resim eklersen herkes daha iyi anlar...çünkü tam anlaşılmıyor anlatmak istediğin sorunun...ama anladığım kadarıyla bomseli dediğin meme yüzeyin hatları bozuk???....resim ekler misin ltfn

canim soyle yani sol gogus kiyafet uzerinden bile cok belli buyuk baya digeri ona gore asiri kucuk :/ sol gogsun sekli cok bozuk alta dogru sarkik ve alttan basik bir tuhaf meme demeye bin sahit :( sag gogsun sekli iyi yuvarlakligida ama sol berbat :( sekilsiz ve buyuk acikcasi :/ 250 cc takildi ama soylenene gore goguslerde esitsizlik varsa birine 250 ise digerine 275 takilip o fark giderilmeliymis yoksa boyle orantisizliklar oluyomus cok moralim bozuluyor baktikca :( goguslerim ilk gunlet daha dolgun ve yukaridaydi simdi asagi indiler sanki yumusaklikta olustu hafiften. ama bu orantisizlik ve bozukluk beni cok geriyor . zaten memnun degilim tekrarlanmasi gerekirse bir daha ayni iskenceyi nasil cekcem bilmiyorum :( yeni bir dr yeni bir ameliyat..

arkadaşım...bende de ameliyat öncesi bir memem büyük diğeri ise küçüktü..bu emzirme sonrası ortaya gelen sorundu..ama doktorum birine 275 cc diğerine ise 300 cc takmıştı ve böylece orantıyı sağlamıştı...şuan anlattığın sorunu bence büyütme..en başta asimetri olabiliyorlar, sonradan da şekil alıyorlar ....biraz sabret derim, boşuna strese girme...

Yerinde olsam şikayet ederdim canım, parayı alırken iyi de ilgilenmeye gelince mi telefonlara dönülmüyor ben anlamıyorum ya. Mahmutpaşa esnafını istanbul da oturanlar gayet iyi bilirler, bir gün arkadaşın birine elbise aldık ordan ama satarken nasıl bir ilgi alaka anlatamam size tabiri caizsa satış danışmanları ağzımıızın içine düşecekler o derece. Ben elbiseyi alırken de arkadaşıma beğenmedim demiştim ama kendisi çok hoşuna gittiği için aldı neyse sonra döndük eve evdeki diğer kişiler de hiç beğenmedi öyle olunca arkadaşım da evet gerçekten kötüymüş gidip değiştirelim lütfen dedi çıktık tekrar gittik mahmutpaşaya sonraki sabah bir gün önce elbiseyi bize satmak için ağzımızın içine düşen insanlar gitmiş yerlerine başkaları gelmişti sanki terslemek mi dersiniz, almasaydınız biz de satılan ürün değişmesi yok buyrun gidin vb şeyler mi şaşkına döndük inanın, arkadaşım bir şey de beğenemedi başka beğense bile adamlar hiçbir şekilde değişim yapmayız diyorlar bizi kovmaktan beter ettiler. Arkadaşım da alın o zaman bu elbiseyi çöpe atarsınız diye fırlattı adama çıktık dükkandan.

Bu her meslekte böyle olabiliyor ne yazık ki. Köprüyü geçene kadar muhabbeti...

Allah yardımcın olsun canım benim.

doktorum ilgilenmiyor gunlerce aramama ragmen donmuyor ve farkli sehirlerdeyiz :(

Son düzenleme:
canım ben de bu ameliyatı 18 yaşımdan beri istiyordum 21 yaşımda oldum. Ameliyatı olacağım zaman da doktorum muayene edip yaş vs gibi konuları da konuşurken zaten memen de var bekleyebilirsin biraz daha demişti ama benim bekleyecek tahammülüm yoktu. Kiminin ergenlik devresi 23 24 yaşında tamamlanıyor bayanlarda ve 23 24 e kadar da göğüs gelişimi olabiliyor o zaman beklenebilir deniliyor. Ben dayanamadığım için yaptırdım çünkü benim göğsüm de son 5 6 yıldır milim büyüme olmadı arkadaş daha ne kadar büyür dedim. Eğer dayanamıyorsan yaptır ama bence beklemekte fayda var gibi geliyor bana en azından 1 2 sene daha beklemelisin. Benim kardeşim burun ameliyatı olmak istiyor şimdi 16 yaşında daha abla 18 ime girer girmez olacağım hemen ameliyatımı diyor ben de her defasında buna hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğimi söylüyorum en az 20 ne kadar bekleyeceksin dedim.. Biliyorum bu günler beklemesi çok zor gibi geliyor ama dönüp baktığında zaman çabuk geçiyor canım.

merhaba..

bende meme estetiği olmak istiyorum yaşım 19.. sizce yaş olarak erken mi? doğal yollarla büyütebilir miyim?

Yerinde olsam şikayet ederdim canım, parayı alırken iyi de ilgilenmeye gelince mi telefonlara dönülmüyor ben anlamıyorum ya. Mahmutpaşa esnafını istanbul da oturanlar gayet iyi bilirler, bir gün arkadaşın birine elbise aldık ordan ama satarken nasıl bir ilgi alaka anlatamam size tabiri caizsa satış danışmanları ağzımıızın içine düşecekler o derece. Ben elbiseyi alırken de arkadaşıma beğenmedim demiştim ama kendisi çok hoşuna gittiği için aldı neyse sonra döndük eve evdeki diğer kişiler de hiç beğenmedi öyle olunca arkadaşım da evet gerçekten kötüymüş gidip değiştirelim lütfen dedi çıktık tekrar gittik mahmutpaşaya sonraki sabah bir gün önce elbiseyi bize satmak için ağzımızın içine düşen insanlar gitmiş yerlerine başkaları gelmişti sanki terslemek mi dersiniz, almasaydınız biz de satılan ürün değişmesi yok buyrun gidin vb şeyler mi şaşkına döndük inanın, arkadaşım bir şey de beğenemedi başka beğense bile adamlar hiçbir şekilde değişim yapmayız diyorlar bizi kovmaktan beter ettiler. Arkadaşım da alın o zaman bu elbiseyi çöpe atarsınız diye fırlattı adama çıktık dükkandan.

Bu her meslekte böyle olabiliyor ne yazık ki. Köprüyü geçene kadar muhabbeti...

Allah yardımcın olsun canım benim.

Mahmut paşa benzetmeni çok ilginç, daha da önemlisi çok manidar buldum!!!
Acaba arkadaşımız devlette değil da, hani şu sürekli tv lerde çıkan! doktorlardan birine bu ameliyatı olsaydı, aynı benzetmeyi yaparmıydın? Çünkü çok iyi biliyoruz ki aynı sorunları özelde olupta yaşamış arkadaşımız da var burada...
Burada çözüm odaklı bir paylaşımda bulunsak arkadaşımız da faydalanır bence. Bu paylaşım, eğer doktoruyla ilgili bir sorunsa başvuracağı mercilerle ilgili bir öneri olabilir vaya yaşadığı süreçle ilgiliyse, yaşadığımız tecrübelere dayanarak arkadaşımıza vereceğimiz destek ve öneriler olabilir....

Back