Canım benim,kusura bakma geç cevap veriyorum sana..Sagolsun Papatya arkadaşımızda yardımcı olmuş sana
Bir kaza geçirdim okumuşsundur..Bilegimi fazla kullanamıyorum o yüzden cevap yazamadım..Neyse şimdi sana cevap vermeye çalışiyim.....
Burun ameliyatı olmuşsunigeçmiş olsun canım..Bende daha önce iki kez burundan ameliyat olmuştum.Fakat yanlış doktor seçiminden dolayı istedigim sonucu alamadım malesefki..Neyse artık,geçti gitti..Üçüncü bir ameliyatı birçok doktor tavsiye etmiyor zaten,artık memelerle mutlu olmaya çalışıyorum..
1.55 boy,54 kilosun... Kilon vücuduna göre gayet normal degerde..Bu ameliyatta sadece boy ve kiloya göre protez büyüklügüne karar verilmiyor canım..Gögüs genişligin,omuz genişligin,kalça genişligin,kendi gögüs dokun çok önemli faktörlerdir..Yaklaşık cc söyleyemiyoruz biz tabi.Sonuçta doktor degiliz.Yalnız sadece söyleyebilecegim şey biraz dolu dolu bir gögüs istiyorsan 350cc den aşşagıya düşünme.Tabi seçecegin doktorda onaylarsa
Benim boyum 1.68 civarı kilomda 60 falan..Omuzlarım geniş,kalçamda var..Aklımda hep 400cc vardı.Ameliyat olan hastaların fotograflarına bakarak b büyüklügü kafamda onaylamıştım.Sagolsun doktorumda onayladı,ameliyat esnasında denedi ..Vücudumada uymuş,güzel durmuş ve 400cc lik silikona karar vermiş..Benimde iki çocugum var,emzirdim.Gögüs dokum esnemişti.Üst lobumda dokum yoktu altta dokum vardı..Dolgulu B cup sütyen kullanıyordum..Sırt bedenimde 75 benim..400cc lik silikonla iki beden büyüdü gögüslerim.Şimdi 75 D cup sütyen kullanıyorum canım..
Şu anda albümüm yok.Yakın bir zamanda eklerim görürsün sende inşallah.Biraz iyi oliyimde.Yada bir ara eski çekilmiş fotograflardan eklerim görürsün canım
Seni anlayabilecek bir doktora gidip görüşmeni,fikir almanı öneririm..Sevgiler...