• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Bence bu hafta sonu gitsek daha iyi olur tatlım yaa bir dahaki haftaya havalar soğur belki bu haftasonu iyiymiss

bu hafta sonu gidelim ama pazar...:)))) cumartesi çalışanlar da var :)))))

Tamam net kararı Cumartesi günü veririz o zaman :34: Bu arada katılım serbesttir,katılmak tanışmak isteyen tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz bu havuz partisine :52:

Kusura bakmayın ama doktorunuzu öneremessiniz !
Siz sadece yaşadığınız tecrübeleri yazayabilirsiniz, size kimse doktorunuzdan memnun musunuz diye sormuyor insanların soruları yaşadığınız süreç ! Neden ısrarla doktor adı verdiğiniz anlamakta sorun çekenler sizin bunun karşılığında menfaatinizi sorguluyor. Bu bölüm doktorunuzun reklamını açsın diye değil yaşadığnız tecrübeleri, süreci paylaşın diye açılmıştır. Tabiki ben şu kişiye amliyat oldum memnum kaldım diyebilirsiniz ama bunun ayarını yapamıyorsanız sorun site yönetiminde değil sizin sürekli bu doktoru refer etmenizdendir.

:46::46::46: Bu uyarıyı yapmanıza sevindim. Zira forumda şu doktorun melekleri, bu doktorun perileri... tarzı yorumları okumaktan bana ööğğkkkkk geldi. Resmen meme estetiği forumundan soğudum. Elbette ki eğer ameliyat sonucundan memnunsak, bunun verdiği mutlulukla doktorumuzu övmek ve memnuniyetimizi dile getirebiliriz. Fakat hemen her mesajında, iki kelimede bir doktor .... bey tarzı, reklam kokan yazılar görmek istemiyoruuuuuuuz.... Emin olun foruma giren, bilgi almak isteyen kimse de bunu istemiyor! Umarım bu uyarınızı (üzerine alınmayan arkadaşlar da dahil) tüm arkadaşlar dikkate alır ve bundan sonra eğer paylaşım yapılacaksa, sadece ameliyat tecrübeleri ve ameliyat sonrası süreçler hakkında bilgiler verilmeye devam edilir!

Bende aynı şeyden bahsediyorum ve bunun ceza gerektirdiğini sanmıyorum.

Fikir paylaşmak başka bir şey şu doktoru öneriyorum demek başka bir şey. Artık Hasan Fındık adını okudum mu inanın miğdeme kramplar giriyor regl ağrılarım başlıyor. Bu adam ne becerikliymiş arkadaş kimse tecrübelerini yazmıyor adamın adını yazıyor, hemen sorunlar çözülüyor.
Tecrüneler isim paylaşmakla olmaz burada biz yaşadığımız zorlukları yazıyorduk sizin işiniz kolay doktor adı yazın bitsin bu iş. Tecrübelerin nerde işte tecrübem Hasan...
bende derim ki XXX....

Banlanırsam banlanayım ama paylaşım yaptım ben doktor önermedim

Herkes kendisine iyi baksın, sevgiyle silgi

Yazdıklarına bakılırsa banlanmaktan korktuğun için o iğrenç küfrünü silmişsin.normalde yazılanlar sonradan silinemiyor ama eski nin sana yardım ettiği aşikar..hayır böyle daha komik oldun yaniii madem silecektin neden yazdınnn?haa pişman olduysan da bin defa düşünüp ondan sonra yazacaksınnnn

Yazdıklarına bakılırsa banlanmaktan korktuğun için o iğrenç küfrünü silmişsin.normalde yazılanlar sonradan silinemiyor ama eski nin sana yardım ettiği aşikar..hayır böyle daha komik oldun yaniii madem silecektin neden yazdınnn?haa pişman olduysan da bin defa düşünüp ondan sonra yazacaksınnnn

Merhaba
Gelen tepki üzerine kullanıcıya mesajı değiştirmesini rica ettim o da küfür etmediğini ama beni zorda bırakmamak adına değiştireceğini söyledi sonrasında zaman aşımı olmadığı için mesajı benim sansürlememi rica etti(20 dakika sonra mesajlarınızı editleyemessiniz). Bende bu isteğini yerine getirdim. Banlanmaktan kimsenin korktuğunu da sanmıyorum zira doğruları söyleyeni değil site kurallarına uymayanlar ceza yemektedir bu sitede(ayrıca muhalefetin sanırım 60 ceza puanı var yani 40-50 gün bu sitede banlı kalmış biridir.). Ayrıca yazılanlarla bende aynı fikirde olduğumu ifade etmiştim. Zira küfür dediğiniz şey S ile başlıyor sizin içiniz fesatsa yapabileceğim hiç birşey yok bende küfür algıladım ama yazan kişi hayır küfür değildi diyor. Hayır bu küfürdü diye ceza mı verelim VARSAYIM üzerine ! VARSAYIMLAR ÜZERİNE CEZA verecek olursam inanın öyle kişiler ceza alır ki aklınız şaşar.

:46::46::46: Bu uyarıyı yapmanıza sevindim. Zira forumda şu doktorun melekleri, bu doktorun perileri... tarzı yorumları okumaktan bana ööğğkkkkk geldi. Resmen meme estetiği forumundan soğudum. Elbette ki eğer ameliyat sonucundan memnunsak, bunun verdiği mutlulukla doktorumuzu övmek ve memnuniyetimizi dile getirebiliriz. Fakat hemen her mesajında, iki kelimede bir doktor .... bey tarzı, reklam kokan yazılar görmek istemiyoruuuuuuuz.... Emin olun foruma giren, bilgi almak isteyen kimse de bunu istemiyor! Umarım bu uyarınızı (üzerine alınmayan arkadaşlar da dahil) tüm arkadaşlar dikkate alır ve bundan sonra eğer paylaşım yapılacaksa, sadece ameliyat tecrübeleri ve ameliyat sonrası süreçler hakkında bilgiler verilmeye devam edilir!

Üzgünüm ama varsayımlar üzerine müdahale edemiyoruz :(

Burada 2-3 kişinin doktorlara buradan hasta götürdüğünü, yine aynı şekilde ufak operasyonlar karışılında bu tür çalışmalar yaptığını duyuyoruz fakat bunlar VARSAYIM olduğu için elimiz kolumuz bağlı.

Bu varsayımları bütün üyelerin gözönünde bulundurması gerek bence.Böyle bir olasılık konuştuğunuz herkes için var.Herkes yaptığı reklamın karşılığını alıyor olabilir.O yüzden yapılan yorumları baz almamalı,herkes aklındaki doktorlarla tek tek görüşüp yüzyüze tanışmalı.O zaman zaten çok net anlaşılıyor her şey.Hele birkaç doktorla görüştüğünüzde kıyaslama olanağınız da oluyor,aklınızda kimin ne yapabildiğiyle,ne kadar iyi bir doktor olduğuyla,şov adamı mı doktor mu olduğuyla ilgili çok net bilgiler oluşuyor.

Merhaba
Gelen tepki üzerine kullanıcıya mesajı değiştirmesini rica ettim o da küfür etmediğini ama beni zorda bırakmamak adına değiştireceğini söyledi sonrasında zaman aşımı olmadığı için mesajı benim sansürlememi rica etti(20 dakika sonra mesajlarınızı editleyemessiniz). Bende bu isteğini yerine getirdim. Banlanmaktan kimsenin korktuğunu da sanmıyorum zira doğruları söyleyeni değil site kurallarına uymayanlar ceza yemektedir bu sitede(ayrıca muhalefetin sanırım 60 ceza puanı var yani 40-50 gün bu sitede banlı kalmış biridir.). Ayrıca yazılanlarla bende aynı fikirde olduğumu ifade etmiştim. Zira küfür dediğiniz şey S ile başlıyor sizin içiniz fesatsa yapabileceğim hiç birşey yok bende küfür algıladım ama yazan kişi hayır küfür değildi diyor. Hayır bu küfürdü diye ceza mı verelim VARSAYIM üzerine ! VARSAYIMLAR ÜZERİNE CEZA verecek olursam inanın öyle kişiler ceza alır ki aklınız şaşar.

Küfür değildi diyorsa o zaman ne olduğunu belirtmesi gerekir. Kazen bey "hasssss" yazmak küfür müdür değil midir?

Üzgünüm ama varsayımlar üzerine müdahale edemiyoruz :(

Burada 2-3 kişinin doktorlara buradan hasta götürdüğünü, yine aynı şekilde ufak operasyonlar karışılında bu tür çalışmalar yaptığını duyuyoruz fakat bunlar VARSAYIM olduğu için elimiz kolumuz bağlı.

Umarım bu ameliyatı olmak isteyen, forumdan bilgi almak isteyen arkadaşlarımız bu varsayımları dikkate alır ve bu birkaç kişinin tuzağına düşmez!!!

damla ve yuvarlak protez hakkında fazla bilgi edinmek istiyorum dokum hiç yok nasıl bir tercih etsem sizce benim tercihim hep yuvarlaktı :50:

Katılıyorum canım..Forum tuhaf bir yere gelmişti.Umarım bazı melekler artık doktor ismini heryere bas bas bagırarak yazmazlar...Gerçi onlar kendi doktorunun yaptıgı başka sonuçları begenmediklerini,üzerine tanımadıklarını açıkca yazmışlardı ama önemli degil..Biz burada ne başarılı sonuçlar gördük,okuduk farklı farklı doktorların..Doktor reklamı yapmak konusunda düşüncelerimi yazmıştım ben.Doktora hasta götürmek,karşılıgında ufak müdahaleler falan..Bilemiyorum vardır mutlaka.Forum yöneticileri ve biz ortak olup ne asistanlar ne hasta toplayıcıları yakaladık bu zamana kadar.Varsa eninde sonunda yine yakalanacaktır diye umut ediyorum..Bazı uyarıları üzerine hiiççmi hiç alınmayan üyeleri okuyorum ve gülüyorum.Sanki onlar bazı nedenlerden dolayı hiç ceza bile almamışlar.Ben yine bir yorumumda yazmıştım-Düşünün bakalım,biz niye ceza aldık diye..Ama bunu bile okuyupta görmezden gelen arkadaşlarımız olmuştu..Neyse birşey demiyorum artık.Forumda tekrar ceza alırız diye artık yazılan yorumlar bile tuhaflaştı.Deneyim,bilgi,süreç bilgileri yerine Nasılsın,foruma geri dön sana ihtiyacımız var,günlük yaşantılar yazılıp kendi konularını ve arkadaşlarının konularını üste çıkarma yarışına girilmiş durumda..Bu sebeple forumun tadı tuzu bile kaçtı..Ara ara bakıyorum,bilgi isteyen biri olursa yardım etmek,bilgilerimi tecrübelerimi resimli,anlatımlı yaparak paylaşmaya çalışıyorum.Umarım faydam olur..Bu arada Bilgi almak isteyen arkadaşlara bir önerim olacak.Aman lütfen buradan edindiginiz bilgilerle kalmayın..Ben hep diyorum aklınızda olan,düşündügünüz doktorlarla yüzyüze görüşün..Zaten doktorunuz sizin için en iyisini söyleyecektir.Bizler sadece kendi süreçlerimizde yaşadıgımız şeyleri ve bu zaman kadar ögrendigimiz bilgileri paylaşabiliriz.Bir doktor kadar net,dogru bilgiler veremeyebiliriz..
Forumda Şu doktorla görüştüm memnun kalmadım diyipte aslında o doktora hiç gitmemiş olan,şu doktorun sonuçları hiç güzel degil diyerek yorum yazan ama o doktorun sonucunu hiç görmeyen arkadaşarımızda olabiliyor dikkat.Her yazılana,çizilene inanmayın..Gidin kendiniz görüşün ve karar verin..Ben bu doktordan iyi elektrik aldım,sizde alırsınız diye bir kuralda yok.Burada çok çok övgü ile bahsedilen bir doktorla yaptıgım görüşme çok üzücü bir sonuç ile bitmişti benim için..Asla unutmadım,unutmayacagım...
Neyse fazla bu konu ile ilgili konuşmak istemiyorum.Cezam bittikten sonra hiç yazmamıştım,madem konu tekrar açılmış birşeyler yazmak istedim.Madem herkes düşüncelerini net,tam olarak yazamazsada yinede yazalım...

Merhaba

Hasssss...... diye yazılan şey bir küfürün kıssaltılmış şeklinden başka birşey degildir..Fesatlıkla ilgili oldugunu hiç sanmıyorum.Bu kelime 10 yaşındaki ogluma bile yazılsa bunun bir küfür oldugunu anlar..
Ceza verip vermemeniz tabiki sizin kararınıza kalmış birşey.Biz birşey diyemeyiz..
Bu arada birşey sormak istiyorum..Bir doktorun ismini verip onunla ilgili memnuniyetimizi yazmak yasak..Peki doktor ismini açıkca yazıp - Ben ... doktorun sonuçlarını hiç begenmiyorum,şöyle kötü adamın ismini duyunca,okuyunca deliriyorum artık yeter...Gibi mesajlar yazmak serbestmi acaba?? Bu konuda cevabınızı yazıp bizi aydınlatırsanız seviniriz Kazen bey..
Teşekkürler...

Hasssss...... diye yazılan şey bir küfürün kıssaltılmış şeklinden başka birşey degildir..Fesatlıkla ilgili oldugunu hiç sanmıyorum.Bu kelime 10 yaşındaki ogluma bile yazılsa bunun bir küfür oldugunu anlar..
Ceza verip vermemeniz tabiki sizin kararınıza kalmış birşey.Biz birşey diyemeyiz..
Bu arada birşey sormak istiyorum..Bir doktorun ismini verip onunla ilgili memnuniyetimizi yazmak yasak..Peki doktor ismini açıkca yazıp - Ben ... doktorun sonuçlarını hiç begenmiyorum,şöyle kötü adamın ismini duyunca,okuyunca deliriyorum artık yeter...Gibi mesajlar yazmak serbestmi acaba?? Bu konuda cevabınızı yazıp bizi aydınlatırsanız seviniriz Kazen bey..
Teşekkürler...

tup bebek forumunda herkes dr nu tartisiyor
yapilan uygulamalar elstiriliyorr.
ben bilmiyordum dr ismi vermenin yanlis oldugunu
her dr a topik bile var
elestirende var dr nu ovende....:ssz:

Bu varsayımları bütün üyelerin gözönünde bulundurması gerek bence.Böyle bir olasılık konuştuğunuz herkes için var.Herkes yaptığı reklamın karşılığını alıyor olabilir.O yüzden yapılan yorumları baz almamalı,herkes aklındaki doktorlarla tek tek görüşüp yüzyüze tanışmalı.O zaman zaten çok net anlaşılıyor her şey.Hele birkaç doktorla görüştüğünüzde kıyaslama olanağınız da oluyor,aklınızda kimin ne yapabildiğiyle,ne kadar iyi bir doktor olduğuyla,şov adamı mı doktor mu olduğuyla ilgili çok net bilgiler oluşuyor.

Dogru,katılıyorum..Burada doktor ismi karalamak içinde üyelikler olabilir,doktorun ismini altın harflerle yazmak onu göklere çıkarmak içinde olabilir..Karşılıgında birşeyler alıyor demek yetmez.Bunu ıspatlamak gerekir.
Ben bilgilerimi verirken hep diyorum aklınızda olan bütün doktorlarla görüşün.Sizin için dogru olan doktoru ancak bu şekilde bulabilirsiniz dedim..Belkide benim kadar doktor gezen kimse yoktur diye düşünüyorum.Ama beni anlayan doktoru ancak bu şekilde bulabildim..Sende öyle yaptın.Benim ve başka arkadaşların memnun kaldıgı doktordan sen memnun kalmadın mesela :34: Olabilir tabiki.Doktorun o anki psikolojisindende kaynaklı olabilir,senin tavrın karşısında sana öyle davranmış olabilir,seni anlamayabilir,senin istedigin gibi bilgi vermez anlaşamazsın.Bu gayet dogal olabilecek bir sonuçtur.Çok yakın bir arkadaşımız olur ben iyi anlaşırım ama sen ona gıcık olursun anlaşamazsın..Hayatta böyle şeylerle çok karşılaşırız.O da bir doktor ama sonuçta bir insan :34:
Bu yüzden burada bilgi alan arkadaşların sadece buraya baglı olmaması gerekiyor..Mutlaka dogru doktoru bulana kadar gezip araştırması gerekiyor..Lütfen arkadaşlar,bu konuyu dikkate alın..

tup bebek forumunda herkes dr nu tartisiyor
yapilan uygulamalar elstiriliyorr.
ben bilmiyordum dr ismi vermenin yanlis oldugunu
her dr a topik bile var
elestirende var dr nu ovende....:ssz:

Valla canım bende anlamadım..Doktor hakkında şöyle kötü,böyle kötü yazılıyor hatta sonuçları hiç dogal degil gibi yorumlar yapılıyor (Kaç tane o doktora ameliyat olan hasta sonucu görmüş acaba merak ettim) fakat ben bu doktora ameliyat oldum,memnun kaldım,istersen sende bir git görüş demek yasak!!! Neyse bir soru sorduk cevabınıda alırız mutlaka.Ona göre forumdaki bütün yorumlarda doktor isimleri silinir,düzeltilir herhalde...

Haaa....Bu arada ben dudak dolguma tam 2000 tl verdim ;) Böyle bir durum yok,doktor babamın oglu degil sonuçta.Aldıgı para sonuna kadar helal olsun :16: İlgilenen arkadaşlara Yüz estetigi bölümündeki Dudak estetigi konusundada yardımcı oluyorum,bilgi veriyorum.Buradanda belirtiyim dedim.Bir tüp Juvaderm Dolgu 1000 tl :34: Daha uyguna yapan yerlerde var ama ben artık tercih etmem,benim doktorum belli,başka doktora gitmem...:42:

Son düzenleme:
Haaa....Bu arada ben dudak dolguma tam 2000 tl verdim ;) Böyle bir durum yok,doktor babamın oglu degil sonuçta.Aldıgı para sonuna kadar helal olsun :16: İlgilenen arkadaşlara Yüz estetigi bölümündeki Dudak estetigi konusundada yardımcı oluyorum,bilgi veriyorum.Buradanda belirtiyim dedim.Bir tüp Juvaderm Dolgu 1000 tl :34: Daha uyguna yapan yerlerde var ama ben artık tercih etmem,benim doktorum belli,başka doktora gitmem...:42:

anacim yaptirmadigin yer kaldimi abowww dudaklarida doldurttun...

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/430531-forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz.html

burada kurallar var ama bir iki eksik var onları da yazmak istiyorum...

- Yönetim albümleri görüyor albümüm bu sebeple kaldırdım yalanı yasak (zira editorler kaldırdı bu albümü, bunu albümü bir anda yok olanlar anlarlar)
- Başkalarının fotograflarını e-posta ile başkalarına yollamak ta yasak, hatta bu öyle bir iş açar ki başınıza aklınız bile şaşar.

bu 2 seviyesizce kuralı da yukarıdaki linke eklediğimi düşünün ve alnımı kaşımayın...

İnanın yoksa olacaklardan sorumlu değilim

üzerine alınması gereken alınır ve kulağıma bu konuda bir fısıltı daha gelirse inanın soluğu mahkemede alır ispata giderim.

yeter artık saygısızlığın ve iftiranın da bir uslubu bir tarzı vardır, bu kadar seviyesizini görmedim. Bu kadar çirkinleşmeyin, inanın yeter

Uslubumu sakın sorgulamayın zira tadlı dille yazdım olmadı, rica ettim olmadı ama yalanlarınıza bir daha bizi alet ederseniz inanın soluğu mahkemede alırım.

yeter artık bu kadar seviyesizlik, 10 senedir bu kadar seviyesiz davranışlar görmedi bu forum.

YETER

Back