Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Selam kızlar.... Nasılsınız,ben ufak bir kaza atlattım.Kendi konumdada yazdım belirttim zaten..Ara girmeye çalışırım yine.Kendinize iyi bakın.Çok öpüyorum sizi...

Teşekkür ederim anlaşılan benim biraz para biriktirmem gerek :)

maddi açıdan zorlanacak da olsanız size tavsiyem önce ücreti düşünmeden iyi doktoru bulmanız! ( sizin için doğru doktor kim olacaksa. sizi anlayan ve istediğiniz sonuca ulaştıracak...)
maddiyat bir biçimde aşılacak bir konudur. doktor seçiminiz ise tüm yaşamınızı etkiler. ameliyat sonucundan türlü konularla mutsuz olan arkadaşlarımız da yok değil.
iyi düşünüp doğru seçimler yapmanızı ve ameliyat sonucunuzdan mutlu olmanızı dilerim.

Selam kızlar.... Nasılsınız,ben ufak bir kaza atlattım.Kendi konumdada yazdım belirttim zaten..Ara girmeye çalışırım yine.Kendinize iyi bakın.Çok öpüyorum sizi...

öncelikle geçmiş olsun arzum77.. senin yorumlarının %60 nı okumuşumdur herhalde :)) senden ve biçok arkadaştan çok öğrendim sağolun ben burun ve meme büyütme ameliyatı olmayı istiyordum daha önce bir iki yorumda da yazmıştım burnumdan daha yeni ameliyatımı oldum bugün 14. günüm daha çok beklemem gerkiyo nasıl olduğunu anlamak için ama şuan çok memnun değilim açıkcası. şimdi meme ameliyatımı düşünüyorum Dr.konusunda da %100 karar vermedim özellikle sana sormak istediğim bişey var ben 1.55 boyunda 54 kiloyum 80B cup sütyen kullanıyorum ama dolu dolu değil ama. sence bana maksımum kaç cc silikon takılabilir fikir verebilir misin? ben büyük gögüs istiyorum artık doğal falan demiyorum kafamda en az 300- 325 var maksimum 350 bile olabilir bilemiyorum burda biçok ark daha küçüklüğünden şikayetçi bunu da göz önünde bulunduruyorum benim iki oğlum var ve ikisini de uzun süre emzirdim hiç gögsüm yok diyemem avucumu dolduruyo yani :)) ama kafam çok karışık yardımcı olursan sevinirim

Gecmis olsun canim

geçmmş olsun arzumcum

Geçmiş olsun canım. Umarım önemli bir şey yoktur:26:

Teşekkür ederim kızlar..Bilek yerindeki kesik beni biraz zorluyor açıkcası.Dikişler kuruyor sanırım biraz gerilme hissediyorum.Klavyeden yazı yazmak bile zorluyor inanın..Mümkün oldugunca foruma girip cevap yazmaya çalışıyorum yinede.Hep aklımdasınız inanın Geçmiş olsun mesajları yazma tenezzülünde bulunan arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.Sagolun,varolun..Allah hepimizi kazalardan,belalardan korusun inşallah....

Canım benim,kusura bakma geç cevap veriyorum sana..Sagolsun Papatya arkadaşımızda yardımcı olmuş sana Bir kaza geçirdim okumuşsundur..Bilegimi fazla kullanamıyorum o yüzden cevap yazamadım..Neyse şimdi sana cevap vermeye çalışiyim.....

Burun ameliyatı olmuşsunigeçmiş olsun canım..Bende daha önce iki kez burundan ameliyat olmuştum.Fakat yanlış doktor seçiminden dolayı istedigim sonucu alamadım malesefki..Neyse artık,geçti gitti..Üçüncü bir ameliyatı birçok doktor tavsiye etmiyor zaten,artık memelerle mutlu olmaya çalışıyorum..
1.55 boy,54 kilosun... Kilon vücuduna göre gayet normal degerde..Bu ameliyatta sadece boy ve kiloya göre protez büyüklügüne karar verilmiyor canım..Gögüs genişligin,omuz genişligin,kalça genişligin,kendi gögüs dokun çok önemli faktörlerdir..Yaklaşık cc söyleyemiyoruz biz tabi.Sonuçta doktor degiliz.Yalnız sadece söyleyebilecegim şey biraz dolu dolu bir gögüs istiyorsan 350cc den aşşagıya düşünme.Tabi seçecegin doktorda onaylarsa Benim boyum 1.68 civarı kilomda 60 falan..Omuzlarım geniş,kalçamda var..Aklımda hep 400cc vardı.Ameliyat olan hastaların fotograflarına bakarak b büyüklügü kafamda onaylamıştım.Sagolsun doktorumda onayladı,ameliyat esnasında denedi ..Vücudumada uymuş,güzel durmuş ve 400cc lik silikona karar vermiş..Benimde iki çocugum var,emzirdim.Gögüs dokum esnemişti.Üst lobumda dokum yoktu altta dokum vardı..Dolgulu B cup sütyen kullanıyordum..Sırt bedenimde 75 benim..400cc lik silikonla iki beden büyüdü gögüslerim.Şimdi 75 D cup sütyen kullanıyorum canım..
Şu anda albümüm yok.Yakın bir zamanda eklerim görürsün sende inşallah.Biraz iyi oliyimde.Yada bir ara eski çekilmiş fotograflardan eklerim görürsün canım Seni anlayabilecek bir doktora gidip görüşmeni,fikir almanı öneririm..Sevgiler...

Bi mesaj ancak bu kadar samimi olabilir sana da papatya ya çok çok teşekkür ediyorum beni çok iyi anlamışsın bu kadar olur bende şuanda dolgulu b cup takıyorum ve bende en azından iki beden büyüyüp D cup takmak istiyorum da işte boyum kısa diye D cup kötü mü (çok mu büyük olur ) durur diye endişelerim var. İnş Allah'ım bende sonuçtan memnun olurum. Burnumda hayal kırıklığı yaşadım daha erken diyolar ama bilemiyorum Ankara gazi üniv de oldum memeyi orda olmayı planlıyorum ama bi 4 ay kadar beklemek zorundayım çünkü küçük oğlum 16 aylık ve emzirmeyi yeni kestim emzirmenin üstünden 6 ay geçmesi gerekiyo ya :S bende o zaman zarfında burnumdaki sonuca bakıcam ona göre belki de başka dr araştırmalıyım . senin burun ameliyatlarına da çok üzüldüm o kadar acı çekiyoruz ya sonuçta. ben suan hiç ameliyat olmamış gibiyim burnumdaki kırıktan dolayı bi çıkıntı vardı burun sırtımda sadece onun gitmesini istiyodum ve o çıkıntımda hala duruyo ( bilmiyorum zamanla sonuç değişir mi..
Arzumcum tekrar tekrar geçmiş olsun inş bi an önce normale dönersin fikirlerini aklımda tutucam emin ol en az 350 cc düşünücem burnumdan sonra mememde de hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü.

Canım,sen yeterki istedigin gögüs şeklini doktoruna çok iyi anlat..Gerisinide onun maharetli ellerine bırak..Doktorlar genelde dogal büyüklükte gögüsten yana oluyorlar.Buda daha önceden dolgulu sütyenle nasıl bir görüntü veriyorsa o şekilde bir büyüklük veriyor.Dolu dolu,biraz gösterişli bir gögüs isteyenleri bu sonuç tatmin etmiyor..Senin doktora söyleyecegin şey olabilecek,bana yakışacak en büyük protezi kullanın,dolu dolu sexy bir gögüs istiyorum demen yeterli olacaktır.Benim tavsiyem birkaç doktorla görüşmen olacaktır..Seni anlayacak ve istedigin gögüs şekli onaylayacak bir doktoru mutlaka bulacaksın.İnşallah bu ameliyatından istedigin bir sonucu alırsın canım..İnan bana meme burundan daha fazla mutlu ediyor bir kadını.. Allah yardımcın olsun canım..Bizler buradayız,istedigin zaman kafana takılan her şeyi sorabilirsin.Bizlerde sana bildigimiz kadarıyla yardımcı oluruz

Sağolun gerçekten şuanda bile o kadar yardımız dokundu ki.. bende dediğim gibi bi kaç ay beklemek zorundayım sonrasında karar vericem ama benim çok fazla dr seçeneğim yok inş beni anlar ve istediğim gögüslere kavuşturur beni.. :18: Allah yardımcımız olsun ve iyi insanların eline düşürsün

Bi de arzum senin meme ucu kesisiyleydi öyle hatırlıyorum bende öyle istiyorum çünkü iz konusunda takıntılarım var ( zaten bacağım kırıldı diz kapağımdan plantin takıltı iğrenç bi dikiş izim var orda diz kapağım gitti yani ( ) artık başka yerlerimde iz istemiyorum yalnız işte süt kanalları çok mu hasar görüyo acaba ??? ben de senin gibi aslında başka çocuk düşünmüyorum ama eşim çok istiyo bi tane daha belki 3-5 yıl sonra beni kandırır o yüzden kararsızım ya emzirmek istersem ???? sen nasıl bu konuda net karar verdin...

ilksencim meraba seninle aynı konularda takılıyoruz.benimde bir kızım var.2.çocuğu düşünüyoruz,ama memeleride yaptıracağız.yaptırdıktan sonra emzirme işi falan nasıl olacak bilmiyorum.çocuğu öne alsam hemen hamile kalsam meme işi en 3 yıl sonra falan olacak o yüzden sürekli düşünüyorum ve plan program yapmaya çalışıyorum.

canım memeleri yaptırırsak ne kadar süre hamile kalmamamız gerekiyor bir bilgin varmı.

canım bende ilk oğlumdan sonra eşime çıtlatmaya başlamıştım ameliyat olmak istiyorum diye ama o zamn şiddetle karşıydı ben hep diyodum ikinci bebeğimde olsun emzirim ondan sonra olucam diye şimdi ikinci oğlum 16 aylık oldu ve bir kaç ay daha beklemeyim yeni kestim memeden sütüm iyice çekilsin diye ama bunun sonu yok anladığım kadarıyla eşim şimdi üçüncüyü istiyo bi 5 yıl sonra falan ben düşünmüyorum ama anaç tarafım çok yoğun bunu o da biliyo fikrim de değişebilir onun için yeterince beklediğimi düşünerek ameliyatımı olucam yani üçüncüyü de doğurim de emzirimde ondan sonra diye beklemek istemiyorum asla. Senin gibiyken ben 2. bebeği bekledim cnm ama geçen haberlerde okudum sen de bak istersen çağla şikel mayıs ayında meme protezi yenilemiş ilk oğlundan sonra ve sanırım haziranda da hamile kalmış çünkü bebeği mart ta doğdu sen de ameliyattan iki üç ay sonra hamileliği düşünebilirsin sanırım gene de dr danışırsın tabi. Ama hamilelik emzirme derken silikonlu memelerim deforme olur diyorsan önce bebeği yap hayallerini dediğin gibi en 3 yıl ertele. Biliyorum o süreci beklemek çok zor...

Evet canım,meme ucu kesisi ile ameliyat oldum..İz konusunda takıntılıydım doktorumla bunu paylaştım.Zaten muayene esnasında doktorum meme ucu kesisine de uygunsun,meme altı kesisinede dedi.Tercihi bana bıraktı.Bende meme ucu kesisini tercih ettim.Sonuçtan çok memnunum..Şu an belirsiz izim var.Gören bir iz göremiyor..
Ama bu kesiye uygn olmanız gerek.Bunada ancak doktor karar verir.Bazı doktorlar bu teknigi kullanmıyor.Direk meme altı kesisini tercih ediyor tüm hastalarına.BUna uygn olup omadıgın anlaman içinde geçmişte meme ucu kesisi ile ameliyat ettigi hastası varsa o doktora gidip görüşüp fikir alırsan anlayabilirsin.Doktorum süt bezlerine dokunmayacagını,ilerde tekrar bir çocuk sahibi olmaya karar verirsem eger rahatlıkla emzirebilecegimi ve bir sorun yaşamayacagım konusunda bana garanti veriyor..Hissizlik gibi bir durumda söz konusu degil asla..Ama şunu unutmaki bütün ameliyatlar bir risk taşır.Ben sorun yaşamadım diyorum ama sende bir sorun yaşamazsın demek degildir bu.Birazda doktor tecrübesine,dikkatine,senin vücudunun durumuna göre süreç ilerler..Her doktorun başarıyla sonuçlanan ameliyat sonuçları oldugu kadar başarısız sonuçlanan ameliyatlarıda vardır.Allah hepimizin yardımcısı olsun,herkes başarılı,istedigi sonuçları alsın inşallah..

Hamilelikten önce bu ameliyatı olmak.....
Her hamilelik gögüslere gittikçe daha fazla zarar verir..Ya dogumlar bittikten sonra bu ameliyatı olacaksınız,yada hamilelikten sonra tekrar ufak bir operasyonları göz önüne alacaksınız Birçok ünlü hamile kalmadan önce silikonlarını çıkartıyor dogumdan sonra gerekirse ufak müdahalelerle beraber tekrar silikonlanıyorlar..Yada olsun,hamilelik,dogum,emzirme gibi işlemlerden sonra o gögüslerlede yaşarım benim için sorun olmaz diyorsanız o da olur tabi..Deformasyonun ne kadar fazla yada az olacagını önceden bilemeyiz.Beklemek,görmek gerekir Belkide çok çok az bir deformasyon olacak ve bu sizi hiç rahatsız etmeyecek

Ben de şimdi meme altından olsam meme ve süt kanalları hiç zarar görmüyo ama iz kalıyo ki hiç iz istemiyorum meme başından olsam yarım ay şeklinde kesiyolar ama yine de meme başı sonuçta tüm süt kanallarının toplanıp birleştiği yer :S hani olursa üçüncüyü yaparsam yazık hiç emmesin mi ??? oyy oyyyyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…