doktor gibi yazmışsınzı diyerek beni zan altında bırakıyorsunuz !
iyilik yapmak isterken beni zora soktunuz ama doktorlar yazdıklarımı okuduğunda benim doktor olmadığımı anlarma ama beni biraz zorlarlar ise neler olacağından sorumlu değilim.
tehdit mi asla doktorlar yoksa burayı okuyor mu ?
sizi suçlamadım. bilinçli olduğunuzu, kimsenin, uzmanlığı olmadığı konularda başkalarını etkilememesi gerektiği konusundaki düşüncelerinizi taktir ettim.
neden yanlış anladınız?? net yazmamış mıyım?
artık marka ısmı vermeye bıle korkuyo ınsan..o kadar basıt seylerden ınsanlar oyle bır polemik yaratıyo ki ama buranın özgür bir platform oldugu unutuluyo..
burda farklı cerrahlara amelıyat olan bınlerce arkadas var ve her cerrahın yontemi ve önerileri farklı..kımısı amelıyattan hemen sonra medıkal sutyen kullanırken , kimiside ılk hafta bandaj sonrada sıkı bır sporcu sutyenı kullanır.. her cerrahın kendıne göre tercıh sebepleri farklı..
ha medikal kullanan başarlı,bandaj kullanan basarısız mı ? HAYIR !!
O yüsden her görüşe saygı duyulmalı !!
Mademki burda yazılanlara aldırış etmeyin,, cerrahınız en iyisini bilir diyosunuz ; O ZAMAN NEDEN BU FORUMA GİRİYOSUNUZ,SİZEDE İHTİYAÇ YOK O ZAMAN ,BİZEDE !!!
Burda çoğu arkadas hangi doktorun nelere öncelık verdıgı,ne yontemler uyguladıgını, muayeneye gittiğinde nelerle karsılacagını öğreniyo,,amelıyat ıcın ıhtıyaç duydugu cesareti burda buluyo ; KÖTÜ MÜ ?
Ameliyat olmadan önce bir sürü arkadaşın tecrübelerınden yararlanmak mı iyi yoksa körü körüne bilinçsiz bir ameliyat olup ,,sonucunda mutsuzluk yaşamak mı??
Zuhalcım sana gelincede memelerın sarkmaz güzelim merak etme:)) aynı zamanda gecmıs ve hayırlı olsun canım
Bidahaki kontrolune gıttıgınde cerrahına sorarsın nasıl bır sey önerirse oyle bır sey alırsın..
benım amelıyat oldugum cerrah sıkı bır sporcu sutyenı dedı ve bende yasadıgım yerde sadece nbb marka 90 beden buldum ve bana tam oturdu.
ayyıldızı kullanan arkadaslar var forumda ,,onlarda memnun..secenek cok
genelde cerrahlar sıkı bır sporcu sutyenı onerıyolar,, ama sen amelıyat oldugun cerrahla gorus ve ona gore karar ver canım.
siz neden üzerinize alındınız ki anlamadım oysa beni tanırsınız !
Bende kesinlikle hasan fındığı önermiyorum, yaptığı operasyonlar hiç benim tarzım değil. Yaptığı işler çok yapay duruyor benimde fikrim bu....
Neymiş her fikre saygı duymalıymışız değil mi ?
Eskiden şu doktora giden dediğimizde acı biber sürerlerdi, burada tecrübeleri paylaşırdık, şimdi 2-3 doktorun asistanı burada fink atıyor gibi bir imaj çizilmiş, tecrübeleri paylaşmak başka bir şey şuna gidin demek bambaşka bir şey ben bu mesajınızda tavsiye değil reklam kokusu alıyorum .
enteresan .
saygı duyun
Bende aynı şeyden bahsediyorum ve bunun ceza gerektirdiğini sanmıyorum.
Fikir paylaşmak başka bir şey şu doktoru öneriyorum demek başka bir şey. Artık Hasan Fındık adını okudum mu inanın miğdeme kramplar giriyor regl ağrılarım başlıyor. Bu adam ne becerikliymiş arkadaş kimse tecrübelerini yazmıyor adamın adını yazıyor, hemen sorunlar çözülüyor.
Tecrüneler isim paylaşmakla olmaz burada biz yaşadığımız zorlukları yazıyorduk sizin işiniz kolay doktor adı yazın bitsin bu iş. Tecrübelerin nerde işte tecrübem Hasan...
bende derim ki XXX....
Banlanırsam banlanayım ama paylaşım yaptım ben doktor önermedim
Herkes kendisine iyi baksın, sevgiyle silgi
Ayni şekilde ben de ameliyat olup memnun olduysam doktorumun ismini tabiiki veririm yerlerden göklere kadar tabiiki de çıkartırım doktorumu.sonucta benim hasan beyi tercih etmemdeki en önemli etken allah razı olsun kendisinden Arzumdur.dolayisiyle fikir vermek açısından buraya yorum yazbilirim.ama her insanin akli var fikri var canim yani ben hasan bey dedim diye kimse tabiiki ona gitmek zorunda degil arastirir kafana hangi dr uyuyorsa ona gidersin.bu konu nedenbu kadar büyük polemik konusu haline getirildi anlayabilmis degilim. Ayrica yorumlarinda alenen küfür edebilen bir şahısın yorumlarina nasil bu denli çanak tutabiliyorsunuz alkislayabiliyorsunuz bunu da anlamis degilim.bende bir ögretmenim bu sekilde pervasizca bu kadar rahat küfür edebilen bir şahısa cevap bile vermeye tenezzül etmem sonucta kalite sahibi bir insanim ben hic isim olmaz:)))))
Kusura bakmayın ama doktorunuzu öneremessiniz !
Siz sadece yaşadığınız tecrübeleri yazayabilirsiniz, size kimse doktorunuzdan memnun musunuz diye sormuyor insanların soruları yaşadığınız süreç ! Neden ısrarla doktor adı verdiğiniz anlamakta sorun çekenler sizin bunun karşılığında menfaatinizi sorguluyor. Bu bölüm doktorunuzun reklamını açsın diye değil yaşadığnız tecrübeleri, süreci paylaşın diye açılmıştır. Tabiki ben şu kişiye amliyat oldum memnum kaldım diyebilirsiniz ama bunun ayarını yapamıyorsanız sorun site yönetiminde değil sizin sürekli bu doktoru refer etmenizdendir.
Selam kızlar nasılsınız bakalım...Bayram nasıl geçiyor? Ben Istanbulda kaldım bu bayramElimizden geldigince dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz..Gündüz bayram ziyaretleri,gece gezmeler falan.En çok sevdigim kısım gece kısmı tabi Bol dekolteli kıyafetlerle salına salına gezmek tozmak gibisi yok artık Kendinize iyi bakın..Ara ara ugramaya bakın yahu..Forum pek bir sessizleşti..Öpüyorum hepinizi,görüşmek üzere
Kusura bakmayın ama doktorunuzu öneremessiniz !
Siz sadece yaşadığınız tecrübeleri yazayabilirsiniz, size kimse doktorunuzdan memnun musunuz diye sormuyor insanların soruları yaşadığınız süreç ! Neden ısrarla doktor adı verdiğiniz anlamakta sorun çekenler sizin bunun karşılığında menfaatinizi sorguluyor. Bu bölüm doktorunuzun reklamını açsın diye değil yaşadığnız tecrübeleri, süreci paylaşın diye açılmıştır. Tabiki ben şu kişiye amliyat oldum memnum kaldım diyebilirsiniz ama bunun ayarını yapamıyorsanız sorun site yönetiminde değil sizin sürekli bu doktoru refer etmenizdendir.
Kızlar havuza bu hafta sonumu gidiyoruz yoksa birdahaki hafta sonumu ??
Kızlar havuza bu hafta sonumu gidiyoruz yoksa birdahaki hafta sonumu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?