Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

tatlım eğer ki dikkat çekici büyük bişey istiyorsan kesinlikle hasan beye git derim.280 cc bence de az yanii.
doktoruna tam olarak ne istediğini belirtmen lazım öncelikle o konuda anlaşmak çok önemli.
bunun dışında dikkat çekici değil de doğal bişey olsun da diyebilirsin bu sana kalmış.
zaten vücut ölçülerin alınır aşağı yukarı bellidir bunun dışında cilt esnekliğin,göğüs dokun varmı yokmu buna görede kaç cc olacağı ve yuvarlakmı damlamı olacağı kas altı mı kas üstü mü belli olur.ama zaten doktorun sana bunları muayenede söyleyecektir.

sen yeter ki kendinden emin ol ve ne istediğini kesin olarak belirt.

benım oncelıgım doktorumun buyuk protez kullanmaya yaklasımı ve yuvarlak protez tercıh ettıgım ıcın onunda yuvarlak protez onermesı ve damlayı önermemesıydı.
bence ne ıstedıgını ıyı anlatmalısın,,ne gıbı bır boyutun sneı mutlu edecegını..
mesela ben sureklı buyuk bır protez ıstedıgımı soyledım ve doktorum amelıyat oncesı bana soledıgı cc mıktarından daha buyuk kullandı..
amelıyatta deneme protezıyle denedım begenmedım,kucuk durdu dedı.
senın gogus dokunu bılmıyorum..mesela b cup meme dokusu olan ve onun uzerıne 350 -400 cc koydurup cok guzel sonuclar alan arkadaslar bılıyorum.
bırde tek bır cerrahla konusup karar vermemenı onerırım..3-5 cerrahla gorus ve fıkırlerını al..hangısı ıcıne sınerse ona amelıyat olursun.

Kizlar merhabaa..4 gun once kervana ben de katildim:))) yasasin guzel memeler, keske daha once yaptirsaymisim..benim deneyimli arkadaslara sormak istedigim birsey var. Ameliyattan sonraki ilk haftalarda nasil sutyen onerdi doktorunuz?? Ben henuz bir sutyen takmiyorum. Takmazsam hemen sarkarlar diye de korkuyorum..oneriniz var mi??

artık marka ısmı vermeye bıle korkuyo ınsan..o kadar basıt seylerden ınsanlar oyle bır polemik yaratıyo ki ama buranın özgür bir platform oldugu unutuluyo..
burda farklı cerrahlara amelıyat olan bınlerce arkadas var ve her cerrahın yontemi ve önerileri farklı..kımısı amelıyattan hemen sonra medıkal sutyen kullanırken , kimiside ılk hafta bandaj sonrada sıkı bır sporcu sutyenı kullanır.. her cerrahın kendıne göre tercıh sebepleri farklı..
ha medikal kullanan başarlı,bandaj kullanan basarısız mı ? HAYIR !!
O yüsden her görüşe saygı duyulmalı !!
Mademki burda yazılanlara aldırış etmeyin,, cerrahınız en iyisini bilir diyosunuz ; O ZAMAN NEDEN BU FORUMA GİRİYOSUNUZ,SİZEDE İHTİYAÇ YOK O ZAMAN ,BİZEDE !!!
Burda çoğu arkadas hangi doktorun nelere öncelık verdıgı,ne yontemler uyguladıgını, muayeneye gittiğinde nelerle karsılacagını öğreniyo,,amelıyat ıcın ıhtıyaç duydugu cesareti burda buluyo ; KÖTÜ MÜ ?
Ameliyat olmadan önce bir sürü arkadaşın tecrübelerınden yararlanmak mı iyi yoksa körü körüne bilinçsiz bir ameliyat olup ,,sonucunda mutsuzluk yaşamak mı??

Zuhalcım sana gelincede memelerın sarkmaz güzelim merak etme:)) aynı zamanda gecmıs ve hayırlı olsun canım
Bidahaki kontrolune gıttıgınde cerrahına sorarsın nasıl bır sey önerirse oyle bır sey alırsın..
benım amelıyat oldugum cerrah sıkı bır sporcu sutyenı dedı ve bende yasadıgım yerde sadece nbb marka 90 beden buldum ve bana tam oturdu.
ayyıldızı kullanan arkadaslar var forumda ,,onlarda memnun..secenek cok
genelde cerrahlar sıkı bır sporcu sutyenı onerıyolar,, ama sen amelıyat oldugun cerrahla gorus ve ona gore karar ver canım.

Son düzenleme:
cok guzel ifade etmissin gizemcim, tebrik ediyorum.fazla soze gerek yok.

Gizeeemm.. Cok kizmissin belli.. Sen ki bu konuda cidden ozveriyle her soru sorana yardimci olmaya calisiyorsun, sagol canim..
Benim karin bolgemde de mini abdominoplasti uygulandigi icin henuz karnimi da hafif toparlayacak bir body giyiyorum. Yarin dr kontrolunde sutyen ve masaj olayini soracagim cunku bana henuz birsey onermedi. Ameliyat olali 4 gun oldu ve haftaya tatilde kulac atmamak kaydiyla denize bile girebilirsin demisti.. Sanirim bende biraz genis bir insanim ki cok detay sormuyorum..olmazsa dedigin gibi sporcu sutyenlerinden alirim yarin..
Bu arada her sey icin tesekkurler😘

evet olayın dısındayım ama boyle polemıkler hos degıl..
ben özgür bir bireyım ve ben yuvarlagı sevıyorum,damlayı sevmıyorum ama sen begenırsın oda senın gorusun..
saygım var herkesın gorusune sonucta herkesın begenısı farklı..
ben nbb markayı begenırım ,,sen ayyıldızı..
senın cerrahın medıkal sutyen kullanır,, benım cerrahım bandaj kullanır.
yanı bunlar kişisel tercihler ve burdakı arkadasların çoğuda kendını bilen ve bellı bır kültür seviyesınde olan insanlar..
o yusden kımsenın kımsenın fıkrını degıstırme gıbı bır hakkı yok..
ne ben sizin gibi düşünürüm ,,nede siz benım gıbı düşünürsünüz..

Son düzenleme:

hasan beye mail attım geri dönmedi bende geri dönen doktorlarla sırasıyla görüsmeyi düsünüyorum.İsteklerimi kağıda not aldım ay insallah şakır şakır anlatıcam ne istediğimi

bende senin gibi düsünüyorum yuvarlak protezi seviyorum ama bugün internette bikac fotoğraf gördüm kadınlara yanlısmı takmıslar silikonu anlayamadım ama yuvarlak silikon olduğu o kadar belli ve igrenc duruyorduki :S dedim içimden sakın benimki böyle olmasın..doktor hatasıydı galiba :S benim suan A cup insallh vücuduma orantılı güzel büyük bi göğüslerim olur

Bende kesinlikle hasan fındığı önermiyorum, yaptığı operasyonlar hiç benim tarzım değil. Yaptığı işler çok yapay duruyor benimde fikrim bu....
Neymiş her fikre saygı duymalıymışız değil mi ?
Eskiden şu doktora giden dediğimizde acı biber sürerlerdi, burada tecrübeleri paylaşırdık, şimdi 2-3 doktorun asistanı burada fink atıyor gibi bir imaj çizilmiş, tecrübeleri paylaşmak başka bir şey şuna gidin demek bambaşka bir şey ben bu mesajınızda tavsiye değil reklam kokusu alıyorum .

enteresan .

saygı duyun

ben de uzak durayım uzak durayım yazmayayım dedim ama artık dayanamdıım. buradaki tecrübeler öyylesine değerli ki ben 2007 de üye oldum ve 2009 da ameliyta oldum neden buradayım birierine yardım etmek için,ama gerçekten bazıları artık doktorun fahri asistanlığını üstlenmiş durumda yazılanlardan son günlerdeki birbirine laf sokma yarışından bunu görüyorum artık.. Sadece birilerinin doktoru ve kullandığı yöntem iyi. Allahaşkınıza sadece foruma bakıp doktor karar vermeye çalışan varsa bence 2 kez düşünsün. Burada bu kadar zamanda bazı doktorlar için müthiş yorumlar yazıldığı dönemde aynı bilgisayardan farklı nicklerle yazıldığını da gördük. Birkaç mesajı olan ve sürekli bir doktoru öven veya kötüleyen kişilerden uzak durmak gerek. Burası tecrübelerin mutlulukların paylaşıldığı bir forum olmalı. forumdaki son zamanlardaki yazışmaların hali çok sıkıntı verici,kim gerçek kim değil artık bilemez oldum,... artık gerçekten içimde tutamadım son zamanda yaşananalrı,görmemek duyarsız kalmak elde değil..ceza alırsam da alırım benim şu ana kadar yardım ettiğim arkadaşlarım için vicdanım rahat ve çok mutluyum.. Herkes kendisine iyi baksın,sevgiyle kalem

Son düzenleme:

Bende aynı şeyden bahsediyorum ve bunun ceza gerektirdiğini sanmıyorum.

Fikir paylaşmak başka bir şey şu doktoru öneriyorum demek başka bir şey. Artık Hasan Fındık adını okudum mu inanın miğdeme kramplar giriyor regl ağrılarım başlıyor. Bu adam ne becerikliymiş arkadaş kimse tecrübelerini yazmıyor adamın adını yazıyor, hemen sorunlar çözülüyor.
Tecrüneler isim paylaşmakla olmaz burada biz yaşadığımız zorlukları yazıyorduk sizin işiniz kolay doktor adı yazın bitsin bu iş. Tecrübelerin nerde işte tecrübem Hasan...
bende derim ki XXX....

Banlanırsam banlanayım ama paylaşım yaptım ben doktor önermedim

Herkes kendisine iyi baksın, sevgiyle silgi

Hasan beye git diyemessin arkadaşım ! Ben hasan beye gittim yaşadıklarım bunlar dersin, senin tecrüben burada biter.

280 cc az diyemessin sen kimsin ki kaç CC olacağına karar veriyorsun ? nedir senin tıbbi eğitimin ? Haaaa eğer birinin asistanı isen 280 cc az yorumunu dikkate alacağım yok değilsen sen hiçbir tıbbı bilgin olmadan burda kimseye 280 cc az diyemessin, artık ipin ucunu kaçırmayın.

Site yönetimi böyle üyelere lütfen taviz vermeyin sizi göreve davet ediyorum.

neyse ben daha yeni ceza aldım; yine kim vurdu ya gitmeyeyim:))) ben daha önceden yazdım yorumumu geçmişe bakıp okumak isteyen görür; yeniden bir polemik içine girmeyeyim sevgiler

Son düzenleme:
merhabalar ben hasan beyle ilgili olumsuz düşüncemi yazdım saldırıya uğradım(kaldı ki ben ameliyat oldum olumsuz sonucumu paylaştım) size ne yazarlar düşünemiyorum...

Bir denesinler bakalım neler oluyor. Bu nasıl bir rahatlık kaç CC olacağını burada hasta öneriyor bu ne kadar lakaytlık ?

doktor gibi yazmışsınız, tebrik ediyorum.
280 cc kolonya bayram için az diyebilir herkes ama protez boyutları hakkında kimse işe karışmamalı. uzman biz değiliz. vücut yapımız (boy, kilo, omuz genişliği, göğüs kafesi...) göğüs dokumuz, kas yapımız, kas zarımız, uygulanan teknik... o kadar çok etmen var ki göğsümüzün ameliyat sonrası boyutunu etkileyecek.

Bedavaya üye olduğunuz sitede trilyonluk hava atmayın !

bunu da not alın kulağınıza küpe olsun

her insanın yaşadığı tecrübe kendisine özgüdür, bazen yazılanlar insanları öylesine etkileyebiliyor ki... 300 cc nin altında olmasın aman mutlu olmazsın tarzı yorumlar zamanında çok dolaştı...,alt tarafı 1 defa ameliyat olduk bırakalım da 300 cc ile mi 150 cc ile mi mutlu olacağımıza doktorlarımız karar versin. Bir defa ameliyat olduk ve yaşadığımız tecrübeler bize ait..Yazarken başkalarının karalarını sorgulamaya ve yanlışa sürülşemeye yönelik yazmamakta fayda var. GHer beden kendisi bir mucizedir ve bu mucizeye doktorlar dokunuşlarıyla şekil verirken herbirimiz farklı tepkiler veririz çünkü herbirimiz farklıyız

doktor gibi yazmışsınzı diyerek beni zan altında bırakıyorsunuz !

iyilik yapmak isterken beni zora soktunuz ama doktorlar yazdıklarımı okuduğunda benim doktor olmadığımı anlar ama beni biraz zorlarlar ise neler olacağından sorumlu değilim.

tehdit mi asla doktorlar yoksa burayı okuyor mu ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…