cimbom canim nasil gidiyor uzun zaman oldu kiz senide ozledim valla. enerji yukselmesi olmus ne is
lioncum doğumgünün kutlu olsun, ailen ve tüm sevdiklerinde nice yıllara inşallah canım, tüm kızların da kadir gecelerini kutluyorum bu arada hayırlara vesile olsun insallah kızlar hepimiz için...
cimbom33
Lionnnn
doğum günün kutlu olsun canım iyi ki doğdun
beratti
Lioncum, dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle beraber, nice saglikli ,mutlu uzun yillar dilerim. ayrica herkesin mubarek kadir gecesi kutlu olsun :)
Canlarım benim çok mutlu oldum hepinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki sizleri tanımışım sizleri çok seviyorum.papatyaa10
lioncum doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı uzun mutlu yıllar seninle olsun
yazdıklarınızı okuyunca ben de önceki yıllarda düşündüklerimi hatırladım aynen ben de 30 yaşıma geldiğimde vay be demiştim yolun yarısına ne kaldı ki şurda yaşlandım gidiorum
ama ondan sonrasında baktım hiç de kendimi öyle hissetmiyorum 32 yaşımdyım şimdi ama yaşımı inan ki çok seviorum aynen benim de içimde böyle hiç büyümeyen zıpır şımarık bir kız çocuğu var yaşadığım onca şeye rağmen yaşıtlarımdan daha genç gösteriorum ve daha mutlluyum onlardan bence önemli olan da bu
şu anda 40lı yaşlar bana korkunç gelior mesela ama sonradan da diyorum ki eminim o yaşında bir güzelliği var kendine göre
ben de cuma günü tatile çıkıyorum kızlar erdek tarafına gidicez annemlerle bayramdan sonrada dönerim zaten okuların açılmasına bişey kalmadı
bu arada hepinizin kandilini kutluyorum rabbim hepimizin gönlünden geçen muradı nasip eyler inşallah
canım hersey yolunda cok iyiyym sen nasılsın nerelerdesin özletme kendini fazla.
Canlarım benim çok mutlu oldum hepinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki sizleri tanımışım sizleri çok seviyorum.Her anımızı her dakikamızı iyi değerlendirmek lazım.Hayat,yaşamak çok güzel 31 yaşına kadar her ne kadar olumsuzluğa rağmen hala yaşama sevincini kaybetmediysem hayata karşı nasıl tutkuluysam yaş hiç önemli değil ben yine yaşama sevinciyle coşkuyla dopdolu olcam.Dün uzun zamandır görüşemediğim yakinen tanıdığım bir bayan bana senin eskiden o kadar göğüslerin yoktu kilo aldın ondan mı büyüdü yoksa destekli mi taktığın için mi dolgun duruyo demezmi.Bende destekli takıyorum dedim ama nasıl sevindim anlatamam.
Çok sağol tatlım hepimizde mutlu olalım inşallahtatlim dogum gunun kutlu olsun sevincin mutlulugun daim olsun
Çok sağol tatlım hepimizde mutlu olalım inşallah
Teşekkür ederim tatlım.En güzel yıllar bizim olsun.lioncum doğum günün kutlu olsun cnm
bu arada arzum neden pasif durumda bişeymi olmuş kızlar bilginiz varmı?
iyiyim guzelim gorsen varya halimi valla acirsin cok yogunum giremiyorum fazla ama aklim hep sizde.firsat buldukca gelirim tatlim opuyorum.sabah sabah moralim cok bozuldu ya arzum un hesabi kapanmis.
280 cc az cnm ben 280 cc protezi göğsümde denedim küçük geldi bana sonradan hayal kırıklığına uğrama.dolgun büyük göğüs isteyenler için bu rakam yetersiz bence.Görüşmelerine devam et bence elbet birisi içine sinecektir senin isteğini anlayan bir doktor çıkacaktır karşına.Selamm kızlar bir sürü doktorla irtibata geçtim konuştuğum doktorlardan bir tanesi bana 150 cc nin 1 cup büyüttüğünü söyledi.Ve bana 280-330 cc arası takılabileceğini söyledi tabii muayeneye cağırdı....
Şimdi yakında görüşeceğim ilk 1 doktor var maillerle kendisine cok ısındım yakından neler olucak merak ediyorum beni görüsmeye cağırdı.
Gidicem ve sorularımı sorucam.Unuttuğum yada bilmediğim şeyler olabilir
sizce neler sormalıyım
sizler tecrübelisiniz doktorlarınıza neler sordunuz?
Hayır cnm komik olmaz söylersin benim hayalim böyle göğüslere kavuşmak diye elinde kanıt olur en azından.Sana nasıl olacağını fikrini söyler.Fotoğraftaki senin vücuduna uymayabilir sende daha farklı abartılı doğal olmaz veya kötü de durabilir burda da doktorun tecrübesini deneyimini ve el becerisini kullanacak ona göre olup olmayacağına dair net cevabını verir.Kafasında canlanır en uygun yöntem veya büyüklüğü yada ameliyatta dener sığabilecek büyüklükte yapar.o 280-330 diyen doktorla sadece maillestim sırf bilgi olarak ne verecek merak etmiştim suan elektriği iyi gelen bir bayan doktorla görüsmeye gidicem haftaya persembe yazmaya basladığım kağıda hatta fotoğrafta götürmeyi düsünüyorum komik olurmu :S
Aynen cnm götür belki sözlerinle tarif edemezsen fotolarla tarif edebilirsin ne istediğini.o zaman fotoğrafta götürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?