Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

bugün öğleden sonra arkadaşımla çıktık. mağaza da baktık biraz. bir sporcu sütyeni denedim. ona da gösterdim. çok kefiyliydi. çok cici şeyler de var ama onları denemiyorum henüz. ameliyattan bir süre sonra deliler gibi sütyen, atlet alışverişine çıkarım sanıyordum. göğüslerimin yumuşamasını ve ödemlerimin geçmesini bekliyorum. demek ki çok mutlu olmuşum ben ya
şimdi alan taraması yapıyorum. yaklaşık bir ay sonra elimle koymuş gibi gidip sütyenleri alırım herhalde. :119::118:

Son düzenleme:
ya bacım kendi ismim olunca zor oluyordu o yüzden iyi oldu yanü :) zülküf kız var ya ben seni..göğüslerin daha büyüğü şam da kayısı yani ha.
çok iyi büyüklük sakın ağlayım falan deme bir daha
şimdi de isim değiştirme modası. hıımmm. burcu iyiydi.

kafan dağıldı bakıyorum.

Maşallah canım,maşallah... Sen iyi olda sütyen,atlet alışveriş kısmı kolay merak etme Yeterki meme olsun

kızlar selamm..arzucum ben yarın hasan beye ameliyat için gün alıcam kesin kararımı verdim.bayramdan önce halletmem lazım bu işi.ama burundan tam emin değilim bir kez daha hasan beye gidip oradki burnuşları da incelerim sanıyorum
badem cim bu arada senin burnuş pek hoşş sen nerde yaptırdın acaba?

sağol şekerim ben burnuşumu da memişleri de Barış Çakır a yaptırdım

Hayırlı olsun canım :13: Çok sevindim....İnşallah sende en az benim kadar memnun kalırsın (şüphem yokta yinede güzel bir dilek işte )
Dedigim gibi sekreteri Gül hanımın ve asistanı Sevgi hanımın burunları sana en calı kanlı örnek olacaktır.Zaten zor bir burun degil seninki ama sana göre hangi karar dogru gelecekse onu tercih et tabi.Allah yardımcın olsun,şans seninle olsun..Hasan beye benden çok çok selam söyle olurmu Ameliyattan sonra kontrollere gittiginde ayarlar muayenehanede buluşur,görüşür,tanışırız inşallah Hadi bakalım,ameliyat gününü bana bildir olurmu Öptüm

rüyamda üzerimde eski sütyenimle işe gidiyorum. sütyenim yolda açılıyor içinde ne varsa hepsi karın kısmıma yuvarlanıyor. öğrenciler, öğretmenler arasında elim ayağıma karışıyor. en azından karnımdakiler düşmesin diye çaba sarfediyorum ama nafile..
ameliyattan bir gün önce de kahvaltı yapıp hastaneye gitmiştim. Naci Bey bir şeyler yemedin değil mi diye soruyor. aaaa unuttum diyorum. ama kusarım diyorum. yok yapamam ameliyatını diyor. ağlıyorum, içimde ne varsa çıkartırım, iyice kusarım diyorum, başını sallıyor... bu kabuslar bitse artık!

bir sene o kabuslar devam edecek şu an ki psikolojini tahmin edebiliyorum,ama işte uyandın ve bitti rüyaydı gerisi boş

yavruşummmm geçecek sen senin güzelliklere bak kabus değil güzel güzel rüyalar göreceksin..ha unutmadan sorayım yaprakcımm sen ameliyat olalı bir sene olmuştu dimi??1 senelik sonuç duruyor karşımda maşallah diyorum sana bebitommm

Öncelikle bu mesaj begenilirmi yaaa..diyorumm....

Canım inanki o benzer rüyaları,kabusları biz hepimiz gördük.Tekrar tekrar ameliyat olmalar,ameliyat esnasında narkozun etkisinin geçip uyanmamızkiii...en çok ondan korkuyordum.Rüyada gögsümdeki o sancıyı agrıyı hissediyordum,birden uyanıyordumki gögüslerim gerçekten agrıyor Aman allahım yaa..Geçecek canım,inan bana geçecek Şu an sanki bir rüyadayız.Onların güzelligi karşısında şoktayız tabi.Bilinçaltımızda neler neler dolaşıyor.Haliyle rüyalarımıza giriyor tabi Yatmadan önce oku üfle canım..İçin rahat,huzurlu bir şekilde uyursan bu kabusların yerine güzel güzel rüyalar göreceksin inşallah Gögüslerinde çok güzel olmuştur eminim çok çok güzel günler seni bekliyor...

canım görmüş olduğun rüyayı ameliyattaykenmi gördün? bende her ameliyatımda ve ameliyatımdan sonra, narkozun etkisindeyken ve o 1 yıl içinde benzer kabuslar görmüşümdür.. benim kabuslarım aynen şöyleydi; ıssız bir çöl düşün loş ve puslu.. benden başka hiç kimse yok, bir güç ama göremediğim bir güç örümcek ağına beni takıyor ve başlıyor sallamaya, ben feryat ediyorum kurtarın imdatttt diye ama sesimi duyan ve bana yardımcı olacak hiç kimse yok.. o feryatlarım öyle bir yankı yapıyorki ! kendi sesim benim kulaklarımda çınlıyor.. ben o örümcek ağına ebedi mahkum edilmiştim, feryatlarımla birlikte sadece sallanıyordum hızlı bir şekilde örümcek ağında.. ben narkozlu 4 kere, lokal 1 kere ameliyat oldum. ameliyatlarımın ikisinde ben aynı kabusları yaşadım ve inan bir sene etkisinde kaldım.. gece uyurken rüyalarıma giriyor, gündüz düşlerimde defalarca yaşıyordum.. bazı insanlarda psikolojik olarak benzer kabuslar olabiliyormuş.. birde narkoz bazı kişilerde bu tür kabuslar gösterebiliyormuş.. endişelenme sadece gelip geçici... sen ameliyatını olmuşsun, inşllh güzel bir sonuç olmuştur.. sana güzel bir hayat diliyorum canım.. ama benim ameliyatlarım hep başarısızlıkla sonuçlandı bu benim psikolojimi daha beter bir hale soktu.. kendini üzme bunlar sadece gelip geçici.. seni öpüyorum canım kendine iyi bak.. Mevlama emanet ol

Son düzenleme:
bir sene o kabuslar devam edecek şu an ki psikolojini tahmin edebiliyorum,ama işte uyandın ve bitti rüyaydı gerisi boş

bu da bir semptom mu yani
-bir sene kabus göreceksiniz!
-tamam doktor bey. siz ne derseniz o

bademcanım, görünüşe aldanma. dokunsan bir, taş gibiler. fotoda hiç belli olmuyor sanki yumuşacıklar 1. seneyi de görürüm inş. ömür boyu sürsün mutluluğumuz!

sağol canım. benim de, narkozun etkisi az olur da hisseder miyim ameliyat esnasını gibi tuhaf düşüncelerim olmadı değil. ameliyata girmeden önce gerçekten çok gergindim. ama ameliyatla ilgili korkular değildi. sonrasında narkozun etkisiyle öksüre öksüre kusarım ve bu ağrıya ve olumsuz her şeye neden olur gibi saçma saçma düşündüğüm de oldu. tahminimden rahat atlattım. korkulacak bir ameliyat ve ameliyat sonrası süreci yaşayacağını sanmıyorum ben çoğu kişinin. ağrı eşiği çok düşük olanlar yaşıyor muhtemelen o sıkıntıları.
senin yerinde olsam beni bir daha eklerdim ve silmezdim.

ilk yazdığım rüyayı dün gece gördüm. ikinci yazdığım rüyayı ameliyattan bir gece önce görmüştüm.
ameliyat esnasında rüya görülür mü acaba? bak bunu araştırmak istedim. bana öyle geliyor ki o esnada felç durumunda olduğumuz için rüya görme durumu gerçekleşmez.
ben de hep, bazı saçma filmlerdeki gibi hissedeceğimi sanıyordum uykuya dalacağımı. "Naci Bey geliyor mu, uyutalım mı?" diye sordu biri. ameliyathanede Naci Bey'i görmeyi umut ediyordum oysa. (bana güç verecekti Onu görmek.) geliyor yanıtını alınca solutmaya başladılar. derin nefes alll.
-pekiiii. (tabi içimden)
sonra gözümü odada açtım. daha doğrusu bilincimi. bana yatağa geç diyorlar. bütün vücudum uyuyor. hareket yok bişey yok. bir daha dediler yatağa geçin diye... sonra koydular yatağıma. ara ara gözümü açıyorum zar zor. Naci Bey'i görüyorum. ağzımı açıp iki kelime etmek istiyorum yapamıyorum.
aaaaaaaa, yine uzun yazmışım bir de çok fazla devrik cümle kullanıyorum. hep mi böyleyim acaba :26:

Tamam,inşallah canım,inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…