Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

melitacım aramızda tam 1 hafta var, sakın iyiyim diye fazla hareket etme ben geçen gün biraz fazla hareketliydim sonrası sıkıntı oldu, kendi konumda anlattım okursun, aman ha canım hiçbirşey için zorlama kendini, hareketsizliğe alış.. ben de sırtüstü ve hafif oturur vaziyette yatıyorum, normalde yüzüstü yatan biri olarak tam bir işkence ama napalım lıştım, geçecek güzlim zamanla bizler de diğer arkadaşlarımız gibi rutinimize devam edeceğiz inşallah, yeter ki sağlıkla geçirelim bu hassas dönemleri..

sohbetiniz güzel de valla hepsini okumaya mecalim kalmadı,en son 30 küsuruncu sayfadaydım
ben de bir soru sorayım dedim bu kadar güzel olunca muhabbet :) şimdi,yaşım 21,boyum 163,kilom 51,göğüs bedenimde 75A malesef :/ ben öğrenciyim,ailemin de maddi durumu pek iyi değil,e böyle bir durumdayken,aa çocuklar hadi bana birkaç milyar çıkın da memelerimi büyüttüreyim diyemiyorum. ha bir de sülalemdeki herkesin,boyu benden 10 cm kısa,zayıflıktan ölecek kuzenlerim de dahil,memelerinin maşallahı var. benim de maşallahım olsun kardeşim,ben de isterim :2: neyse,neticede her konuda bilgilendirmenize açığım

ya bir de ben de fotoğraf görmek istiyorum bir fikrim olsun istiyorum nasıl duruyorlar diye.erkek arkadaşım doğal durmaz,dokusu doğal olmaz vs diyor da

ewt cnm okudum bende konundan durumu allah korusun neyseki bi sıkıntı yaşamadan atlatmışsın cnm çok dikkat etmek gerekiyor. ben dün doktora sordum zaten bu böyle ne kadar dewam edicek diye 1-2 ay dikkat etmemiz gerek dedi çok zorlamadan kendimizi ani hareketler yapmadan ağırkaldırmadan 1-2 ay dikkat edices kendimize sonra bizde normal hayatımıza dönücez inşallah allahın izniyle tatlımmm

güzelim daha gençsin. kendi ayaklarının üstünde durduğunda birikimini yaparsın ve kurtulursun bu dertten. sana tavsiyem mümkün olan en erken zamanda yaptır. çünkü ruhun çok yıpranır ve "yaşam" a geç kalırsın. en kötüsü de bu...
ben geçen yaz araştırma sürecindeydim. kk yı keşfettim ve bu ameliyatın ulaşılmaz ve çok korkunç bir şey olmadığını anladım. sen de bu süreçte bilgi edin, kafanda soru işareti kalmasın ve tabi ki güven duyacağın bir doktor bul.
yirmili yaşlarının nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile buna emin ol. bu nedenle geç kalma diyorum.

yaprakçım senin ameliyatın nezaman canım
nezaman katlıyosun aramıza

hem daha gençsin,hem de geç kalma biraz enteresan oldu ama :) zaten ben de ne olursa olsun bir yolunu bulayım da hemen yaptırayım derdinde değilim yahu,bilgi almak maksatlı yazmıştım belirttiğim üzere. dokusu ve görünümü doğal duruyor mu gibi mesela..

ruhun daha fazla yıpranmasın diye geç kalma dedim yoksa hiç de geç kalmış değilsin. 10 sene sonra yaptırsan da olur daha sonra da. bu bir.
duruşu ve görünümü doğal duruyormuş, zamanla doğallaşıyorlar, öyle hemen ameliyat ertesi doğal görüntü beklenmemeli. 6. ayda epey bir değişim oluyormuş. bu iki.
biraz da agresif yazmışsın, yardım etmeye çalışmıştım, gayet de anlaşılır yazdığımı düşünüyorum. bu da üç.

Son düzenleme:
Selam kızlarrrr.... Nasılsınız bakalımm... Ben bomba gibiyim valla.Şu güzel yaz günlerinin tadını doya doyaaaa çıkarıyorum.Umarım herkes,herşey yolundadır.Sizleri çok özledim,hepinizi tek tek öpüyorum.. Uzun uzun güzel sohbetlerde tekrar görüşmek üzere diyorum ve Bodrumun o güzel günlerine gecelerine akmak üzere hazırlanıyorum

canımm iyi tatiller sana, doya doya keyfini sür bodrum gecelerinin ben de istanbula geldim bir kaç günlüğüne, ara sıra mağazalarda elbise deniyorum, giyinirken yardımcı olan personele gururla söylüyorum ameliyat olduğumu hepsi bakıp bayılıyorlar, ne kadar doğal diyorlar önüme gelene gösteriyorum yani çok hoşuma gidiyor

Son düzenleme:

Maşallah sana Bencede çok güzel ve dogal duruyorlar..Hemde bu kadar kıssa bir sürede Maşallah maşallah.Kıçını kaşı Olan vaaarrr olmayan vaarr...

ne demek istediğinizi anlamıştım da şakasına söylemiştim aslında hem erken hem geç muhabbetini :) verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. agresif yazdığımı da düşünmüyorum ya,canım vs gibi kalıplar kullamadan yazdığımdan mı öyle geldi acaba,niyetim agresiflik yapmak değildi,düz konuşunca agresifmiş gibi gelir ya insana bazı bazı belki de ondan..cevabınız için de tekrar teşekkür ederim :)

ya bir de ben de fotoğraf görmek istiyorum bir fikrim olsun istiyorum nasıl duruyorlar diye.erkek arkadaşım doğal durmaz,dokusu doğal olmaz vs diyor da

Canım,yeni üye oldugundan burada çogu kişi kendi fotolarını göstermek istemez tabi.Ama internetten ameliyat olmuş kişilerin öncesi ve sonrası fotolarını bulabilecegin birçok site var,oralardan bakabilirsin Dogal durmaz gibi söylentilere gül geç,inanma..Ben ameliyat olalı birbuçuk sene oldu.O kadar dogal kıvamı ve görüntüsü varki görenler silikon ameliyatı olduguma inanamıyorlar.Hem kıvam bakımından hemde görüntü bakımından

kızlar küçük bebeğim var sayesinde yazılanları okuyamadım özetle beni bilgilendirecek biri var mı? benim sorunum 85-90 sütyen kullanıyorum aslında çok çok büyük bi göğüse sahip değilim ama gögüslerim yırtıklarla dolu ve çok sarkık çözüm ararken size rasladım deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim... küçültme operasyonu sarkıklığıda giderir mi? 2. bebeği düşünüyorum ilerde emzirmede sorun olur mu? ameliyatsız bir çözüm varmıdır? ne kadara malolur? ssk karşılamaz değil mi? çok acı verir mi? iyileşme süresi nedir?

4 gün önce meme büyütme operasyonu geçirdim fakat sanki istediğim gibi olmadılar yani üstler iyii ama göğüslerimin altı çok boş duruyor bu üstteki dolgunluk zamanla aşağıya iner mi lütfen bilgisi olanlar cevap yazsın bana moralim çokkk bozuk bide ben bi salaklık yapıp (onuda sizin yazdıklarınızı okuyunca anladım) kaç cc taktınız diye sormadımm ama allergan marka ve kutunun üstünde 380g yazıyoo bu kaç cc yapar bilen v armı ((((((BANA YAZIN LÜÜTFENN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…