Benim huyumdur zaten bişey içime sinene kadar kendi kendime problem ediyorum.Resimdekiler şiş halleri büyük görünüyo şimdi şişlikler inmeye başlayınca da küçük geliyolar gözüme.[/QU
Canım bence olumsuz düşünme çünkü şimdi en keyifli olman gereken zamanların ameliyatı atlattın ve sanırım bir problem yok belki daha büyük olsa büyük gelirdi gözüne öyle düşün canım
Melita senin drun kimdi?Hangi yöntemle ve kaç cc protez takıldı?Şu an nasılsın?
kızlar haftaya barış çakıra ameliyat oluyorum. 280 takalım diyor ama ben istemiyorum sanki 300 altı olursa boşuna bu ameliyatı olacakmışım gibi geliyor. sizce içgüdüme güvenip doktoru zorlayım mı yoksa 280i kabul mü ediyim kafam çok karıştı... boyum 160 kilom da 50..
Çok sevindim Melita arkadaşımıza inşallah en kısa zamanda iyileşir.Canım Melitada Hasan Fındık a ameliyat olduZayıf bir arkadaşımız kendisi.Doktorumuz kas altı yöntemini uygun görmüştü,meme dokusuda yoktu hiç.Ayrıca göğüs asimetriside vardı bu yüzden sol göğüse 300cc sag göğüse 350cc yuvarlak silikon meme altı kesisiyle yerleştirildi :)) Biraz önce telefonda konuştum,gayet iyi. Foruma çok giremiyorum,en kıssa zamanda girip kendiside bilgi verir ama sen yaz dedi bana.Hepinize selamı var... Allah'tan şifa diliyorum Melitacıgım sana,herşey gönlünce gelişsin.Çok mutlu ol inşallah .Öpüyorum çok ..
Cnm benim çok geçmiş olsun ya merak ettim seni naptın.Nasılsın cnm ağrın sızın varmı dikkat et kendine.Nasıl yani memnun değil misin ben o kısmı pek anlayamadım.evet kızlar bende cuma günü saat 10.30 da defne erkara ya amelıyat oldum amelıyat 1.30 saat surdu 280 cc kasüstü yuvarlak silikon yaptı ben 300-325 dusunuyodum hala ınananmıyorum kedıme ıyıkı yuksek boyutlar yaptırmamısım yada defne hanıma yaptırmısım keske yaptırmasaydım o kadar paraya verdiğim acıya değmedı. ben doktora 300 cc dediğimde bana pamela anderson a benzersın dedı sen bekar bı kızsın evlı cocuğu olan bı kadına takıyoruz dedı.300 cc yi. nagor sılıkon takıldı .doktorumdan cok memnununm ıyıkı velı aslan yada necdet beye yaptırtmamısım suan sılıkonu hıssetmıyorum sadece cok şiş bana bandaj uygulanmaı sadece sporcu südyenı takıldı .suan hala ağrılarım var cumartesı gunu drenlerım alındı kollarımı cok kullanamıyorum yukarı kaldıramıyorum cok ağrıyor benım amelıyatım da boyle geçti
Cnm benim çok geçmiş olsun ya merak ettim seni naptın.Nasılsın cnm ağrın sızın varmı dikkat et kendine.Nasıl yani memnun değil misin ben o kısmı pek anlayamadım.
evet kızlar bende cuma günü saat 10.30 da defne erkara ya amelıyat oldum amelıyat 1.30 saat surdu 280 cc kasüstü yuvarlak silikon yaptı ben 300-325 dusunuyodum hala ınananmıyorum kedıme ıyıkı yuksek boyutlar yaptırmamısım yada defne hanıma yaptırmısım keske yaptırmasaydım o kadar paraya verdiğim acıya değmedı. ben doktora 300 cc dediğimde bana pamela anderson a benzersın dedı sen bekar bı kızsın evlı cocuğu olan bı kadına takıyoruz dedı.300 cc yi. nagor sılıkon takıldı .doktorumdan cok memnununm ıyıkı velı aslan yada necdet beye yaptırtmamısım suan sılıkonu hıssetmıyorum sadece cok şiş bana bandaj uygulanmaı sadece sporcu südyenı takıldı .suan hala ağrılarım var cumartesı gunu drenlerım alındı kollarımı cok kullanamıyorum yukarı kaldıramıyorum cok ağrıyor benım amelıyatım da boyle geçti
Canım Melitada Hasan Fındık a ameliyat olduZayıf bir arkadaşımız kendisi.Doktorumuz kas altı yöntemini uygun görmüştü,meme dokusuda yoktu hiç.Ayrıca göğüs asimetriside vardı bu yüzden sol göğüse 300cc sag göğüse 350cc yuvarlak silikon meme altı kesisiyle yerleştirildi :)) Biraz önce telefonda konuştum,gayet iyi. Foruma çok giremiyorum,en kıssa zamanda girip kendiside bilgi verir ama sen yaz dedi bana.Hepinize selamı var... Allah'tan şifa diliyorum Melitacıgım sana,herşey gönlünce gelişsin.Çok mutlu ol inşallah .Öpüyorum çok ..
Değer cnm bunuda aradan zaman geçipte normal sütyenlere geçtiğinde dolgun göğüslerini güzel dekoltenide görünce anlıyorsun değiyo o kadar acıyı ve zahmetide çekmeye.Ben de zorluk yaşadım.Kas altı biraz daha ağrılı oluyo ben daha yeni yeni rahatlıyorum masaj yaparak göğüslerim yumuşuyo dikiş yerim bile acıyo bazen zamana ihtiyacımız var biraz daha sabret sonra kendin göreceksin ve yaşayacaksın o keyfi zevki.sağol canım ya çektiğim acılara değer mı dıorum sadece ağrılarım hala var göğsum sıkıyo sankı kalbı acıyo kendı kalkamıyorum ellerımı kaldıramıyorum senın nasıl gectı canım ılk zamanların sende bunları yaşadın mı ?
selam kızlaaaarrrr
ben geldim nerelerdesinizz
selam kızlaaaarrrr
ben geldim nerelerdesinizz
sezen aksu nun ne kadar dramatik şarkısı varsa dinliyorum. ne iş? :26:
Tatlıııımmmm geçmiş olsun nasılsın haberini Arzum verdi cnm çok sevindim eee anlat bakalım gelişmeleri ayrıntıları neler yaptın.Artık bir ömür keyifle kullanırsın inşallah.
canım beniimmmm geldin mi sennnçok şükür sağlıkla gittin geldin, çok geçmiş olsun nasılsın ne hissediyorsun, inşallah fazla sıkıntın yoktur, öpüyorum seni tekrar geçmiş olsun güle güle kullan cicişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?