Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Melita senin drun kimdi?Hangi yöntemle ve kaç cc protez takıldı?Şu an nasılsın?

Canım Melitada Hasan Fındık a ameliyat oldu Zayıf bir arkadaşımız kendisi.Doktorumuz kas altı yöntemini uygun görmüştü,meme dokusuda yoktu hiç.Ayrıca göğüs asimetriside vardı bu yüzden sol göğüse 300cc sag göğüse 350cc yuvarlak silikon meme altı kesisiyle yerleştirildi :)) Biraz önce telefonda konuştum,gayet iyi. Foruma çok giremiyorum,en kıssa zamanda girip kendiside bilgi verir ama sen yaz dedi bana.Hepinize selamı var... Allah'tan şifa diliyorum Melitacıgım sana,herşey gönlünce gelişsin.Çok mutlu ol inşallah .Öpüyorum çok ..

bir barış bey hastası olaraktannnn kendisine güven gerisi süper olacak diyorum canım..ben hem meme bu ayın 28 inde de burun oldum kendisine..hatta en son görüşmeye yine bu forumdan oralet var o da hem meme hem burun oldu onla birlikte gitmiştik barış beye arkadaşlar 300 cc altı olursa hç olmasın diyorlar öyle diyenler var falan dedik uzun uzuuuun güldü barış bey :) ben de 310 cc kullandı gözüme bazen çok büyük görünüyorlar bende mi 280 taktırsaymışım bile diyorum yani canım benim..doktorumuza güvenn

Çok sevindim Melita arkadaşımıza inşallah en kısa zamanda iyileşir.

ailesinden gizli ameliyat olan arkadaşlar, evinizde bir de ingilizce bilen varsa nette dolaşırken bilgisayarınızın sesini kısın ve kulaklık kullanın çünkü o an açtığınız bir site hemen " Breast Augmentation ..." ile başlayan cümleleri ortama dağıtabilir ve elinizi ayağınıza dolaştırabilir. az önce başıma geldi neyseki ucuz atlattım..... offff

evet kızlar bende cuma günü saat 10.30 da defne erkara ya amelıyat oldum amelıyat 1.30 saat surdu 280 cc kasüstü yuvarlak silikon yaptı ben 300-325 dusunuyodum hala ınananmıyorum kedıme ıyıkı yuksek boyutlar yaptırmamısım yada defne hanıma yaptırmısım keske yaptırmasaydım o kadar paraya verdiğim acıya değmedı. ben doktora 300 cc dediğimde bana pamela anderson a benzersın dedı sen bekar bı kızsın evlı cocuğu olan bı kadına takıyoruz dedı.300 cc yi. nagor sılıkon takıldı .doktorumdan cok memnununm ıyıkı velı aslan yada necdet beye yaptırtmamısım suan sılıkonu hıssetmıyorum sadece cok şiş bana bandaj uygulanmaı sadece sporcu südyenı takıldı .suan hala ağrılarım var cumartesı gunu drenlerım alındı kollarımı cok kullanamıyorum yukarı kaldıramıyorum cok ağrıyor benım amelıyatım da boyle geçti

Cnm benim çok geçmiş olsun ya merak ettim seni naptın.Nasılsın cnm ağrın sızın varmı dikkat et kendine.Nasıl yani memnun değil misin ben o kısmı pek anlayamadım.

Cnm benim çok geçmiş olsun ya merak ettim seni naptın.Nasılsın cnm ağrın sızın varmı dikkat et kendine.Nasıl yani memnun değil misin ben o kısmı pek anlayamadım.

sağol canım ya çektiğim acılara değer mı dıorum sadece ağrılarım hala var göğsum sıkıyo sankı kalbı acıyo kendı kalkamıyorum ellerımı kaldıramıyorum senın nasıl gectı canım ılk zamanların sende bunları yaşadın mı ?

internet yoktu kaç gündür giremedim foruma aklım sizdeydi, şimdi okuyacağım kaçırdığım konuları, umarım herkes iyidir... ben biraz daha iyiyim ama zorluklarım devam ediyor..bugün 12.günüm.. sabah kalkarken çok gergin oluyorlar, hala destekle kalkıyorum, oturur gibi yatıyorum, yine de gün içinde birçok şeyi yapabiliyorum ama kollarımı fazla kullanmıyorum..inşallah bir sorun çıkmadan herşey normale döner diye bekliyorum..

çok geçmiş olsun canım, ilk zamanlar biraz zor geçebilir gün geçtikçe kendindeki olumlu değişikliği farkedeceksin, hiç zorlama ve dinlen, kendinde güç bulup da sakın fazla hareket etme, güle güle kullan keyfini çıkar, sevgiler..

çok çok sevindim, çok geçmiş olsun, bir an önce toparlansın inşallah

Değer cnm bunuda aradan zaman geçipte normal sütyenlere geçtiğinde dolgun göğüslerini güzel dekoltenide görünce anlıyorsun değiyo o kadar acıyı ve zahmetide çekmeye.Ben de zorluk yaşadım.Kas altı biraz daha ağrılı oluyo ben daha yeni yeni rahatlıyorum masaj yaparak göğüslerim yumuşuyo dikiş yerim bile acıyo bazen zamana ihtiyacımız var biraz daha sabret sonra kendin göreceksin ve yaşayacaksın o keyfi zevki.

selam kızlaaaarrrr
ben geldim nerelerdesinizz

Tatlıııımmmm geçmiş olsun nasılsın haberini Arzum verdi cnm çok sevindim eee anlat bakalım gelişmeleri ayrıntıları neler yaptın.Artık bir ömür keyifle kullanırsın inşallah.

selam kızlaaaarrrr
ben geldim nerelerdesinizz

canım beniimmmm geldin mi sennn çok şükür sağlıkla gittin geldin, çok geçmiş olsun nasılsın ne hissediyorsun, inşallah fazla sıkıntın yoktur, öpüyorum seni tekrar geçmiş olsun güle güle kullan cicişlerini

sezen aksu nun ne kadar dramatik şarkısı varsa dinliyorum. ne iş? :26:

Cnm benim az kaldı heyecanını tahmin edebiliyorumMerak etme göz açıyıp kapayana :18:kadar herşey olup bitecek bebeğim.Benim nerdeyse 40 ım bile çıkacak.

aa onaycim sen ne ara oldun ben kacirmisim,kime oldun ne takildii :)))cok gecmis olsun canim,keyfini cikar simdi

Tatlıııımmmm geçmiş olsun nasılsın haberini Arzum verdi cnm çok sevindim eee anlat bakalım gelişmeleri ayrıntıları neler yaptın.Artık bir ömür keyifle kullanırsın inşallah.

çok teşekkür ederim lioncum bende ameliyatımı oldum geldim çok şükür dün 1 haftam doldu bugün ikinci kontrolüme gittim ağrım sızım pek kalmadı diyebilirim sadece bu sütyen çok sıkıyo onun rahatsızlığı var bundan kurtulduğumda çok daha rahatlıycam sanırım

nazocanım saol canım benim evt zor kısmı atlattım bitti çok şükür 2 gün çok sıkıntılıydı ama dediğiniz gibi günden güne iyi oluyo insan kollarımı hala tam olarak kaldıramasamda gerginlik hissim hala geçmemiş olsada çok şükür iyiyim allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah çok farklı bi duyguymuş gerçekten birde sürekli sırt üstü yatmak bitiriyo beni günler aylar çabucak geçsin normale dönelim biranönce. sen nasılsın cnm son durumlar nasıl artık daha iyisindir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…