ben cenk tokatla yurt disinda oldugum icin saedece telefomla görüstüm..5500 civari..birde ufuk bilkay var ununda cok memnun hastalari var buradadoktorun ismini bir sakıncası yoksa öğrnebiliriyim birde fiyatını canım ?
Daha demin linkini verdiğim konuyu izlemeye al canım,her gün gelişmelerimi güncelliyorum orada.Az önce bir konu okudum hacettepede haldun kamburoğlu na ameliyat olmuşlar çok memnun kalmışlar onuda bir araştrırım iyice birkaç ay ciddi anlamda araştıracağım büyük ihtimal 2015 te ameliyat olurum e bunun parası var doktoru var çook iş :) ama 2015 de büyük ihtimal olacağım canım... sende olduktan sonra bizi bilgilendir ölçülerini yaz bize...
ben haldun beyden randevu alamadim eylül ayina onun icin izmiri arastirdimAz önce bir konu okudum hacettepede haldun kamburoğlu na ameliyat olmuşlar çok memnun kalmışlar onuda bir araştrırım iyice birkaç ay ciddi anlamda araştıracağım büyük ihtimal 2015 te ameliyat olurum e bunun parası var doktoru var çook iş :) ama 2015 de büyük ihtimal olacağım canım... sende olduktan sonra bizi bilgilendir ölçülerini yaz bize...
teşekkür ederim canım :)ben cenk tokatla yurt disinda oldugum icin saedece telefomla görüstüm..5500 civari..birde ufuk bilkay var ununda cok memnun hastalari var burada
tamam canım :)Daha demin linkini verdiğim konuyu izlemeye al canım,her gün gelişmelerimi güncelliyorum orada.
hmm 5500 çok muş ya ona pek gücüm yetmezben cenk tokatla yurt disinda oldugum icin saedece telefomla görüstüm..5500 civari..birde ufuk bilkay var ununda cok memnun hastalari var burada
hmm 5500 çok muş ya ona pek gücüm yetmezteşekkür ederim canım :) ufuk bilkaya da bakiyim bi :)
Çok haklısınız5000den aşağı bulamazsınız.
nessira Arkadaşımız buğün ameliyat oluyordu sanırım,taş çıkmıştı böbreğinde.. Nessira cığım,geçmiş olsun canım.Allahım şifanı versin inşallah,çok başarılı bir operasyon olursun inşallah ve meme büyütme ameliyatınıda olursun biran önce Güzel haberlerle aramızda ol,haberlerini bekliyoruz Merakta koyma bizi
Aaa o tekrardan gün almış mıydı? Ben orayı kaçırmışım bak.. İnşallah ameliyatı güzel geçmiştir :)
Seni çok özledik Nessira,merakla seni bekliyoruz.Bir an önce iyi olman dileğiyle..
Kızlar,Nessira arkadaşımız taş ameliyatı oldu biliyorsunuz değilmi? Meme büyütme değil !Aaa o tekrardan gün almış mıydı? Ben orayı kaçırmışım bak.. İnşallah ameliyatı güzel geçmiştir :)
Kızlar,Nessira arkadaşımız taş ameliyatı oldu biliyorsunuz değilmi? Meme büyütme değil !
Hangi şehirdesin canım,nerede ameliyat olmak istiyorsun? Yardımcı oluruz tabibenmkilerde çok küçük bildiginiz bi doktor var mı acaba buyutmek için
Ankara da gürhan Ulusoy a oldum ben tavsiye ederimbenmkilerde çok küçük bildiginiz bi doktor var mı acaba buyutmek için
Arzum benide izlemeye alabilirmisin canim.ben senin resimleri göremiyorumHangi şehirdesin canım,nerede ameliyat olmak istiyorsun? Yardımcı oluruz tabi
TamamdırArzum benide izlemeye alabilirmisin canim.ben senin resimleri göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?