Ahhh,alerjik rinit ilaçlarından azmı kullandım benarzumcum geçmiş olsun, benim de burnum çok sorunlu o yüzden anlıyorum, yakın bir zamanda ben de burnumdan ameliyat olacağım,işler bu ara yoğun olduğu için mecburiyetten ertelemiştim. nefes alamamak cidden çok büyük sorun, benim de son 2 yılda alerji sebebiyle bütün kemiklerim ve etlerim büyüyüp burnumu kapatınca anladım.
şimdiden geçmiş olsun, sürecini takip edicem canım, inaşllah sorunsuz ve tez zamanda atlatırsın
Desene sanada bir burun ameliyatı yolu gözüküyorahh ahh biz bayanlar sorunlarımız bitmiyor meme olan burna, burun olan memeye sarıyorbende burun ameliyatı istiyorum off
hem burnumda et var nefes alamıyorum özellikle kışın ve geceleri.. birde estetik de gerekli
İnşallah dediğin kadar rahat olurum vallaBurun ameliyatı zor olmuyor bence....bendende kıkırdak alımmadı....yüzün şiş ve birazda morluk olacak ama acı sızı sıfır....canını sıkma...acımıycak....benimde bugün oğlanın sınıfta yğzük parmağıyla serçe parmağını kapıya kısyırmışlar..alçıya alındı.çatlak var çok canım sıkkın
Çok sağol canımİnşallah dediğin gibi olur herşey Bende çok öptüm
Arzum sağolasın arkafaşım tavsiyelerim için .dikkat edicem...sende çok korkma lütgen herşey güzel olacskİnşallah dediğin kadar rahat olurum vallapek öyle gelmiyor bana ama :44: Bakacagız artık...
Çok geçmiş olsun..Aynı sorunu kızımda yaşadım,çok sancılı ve zor bir süreç Allah yardımcın olsun..Öncelikle çok iyi bir doktora götür ve düzenli kontrollere git..Benim kızında parmagı demir kapıya sıkışmıştı.Dersanede eli kapıda iken arkadaşları kapıyı kapamışlar ve parmakta resmen kemik görünüyordu.. Bazı lifleride kopmuştu ve çatlak vardı. parmakta kan akışını sürekli kontrol ettiriyorduk,Allah korusun kangren olup parmagını kaybedebilirdiÇatlakta çok zor iyileşti zaten.Demir bir atel takmışlardı,çok sıkıntılı bir süreçti ama atlattık..İnşallah sizde sorunsuz bir şekilde atlatırsınız canım..Çok geçmiş olsun..
Desene sanada bir burun ameliyatı yolu gözüküyorAllah yardımcımız olsun valla,ameliyat sonrası sürecimle sizlere ışık tutacagım inşallah :13:
İnşallah oğlunda sağlıkla sorunsuz bir şekilde atlatır canım,tekrar tekrar geçmiş olsun..Arzum sağolasın arkafaşım tavsiyelerim için .dikkat edicem...sende çok korkma lütgen herşey güzel olacsk
Sorunsuz,saglıklı bir şekilde ve istediğim görünümde bir sonuca ulaşırsam sana cesaret veririm tabiEvet arzumcum surecini takip edecegim belki cesaretim olur
Sorunsuz,saglıklı bir şekilde ve istediğim görünümde bir sonuca ulaşırsam sana cesaret veririm tabi
merhaba bayanlar.
bugün meme ve burun için bir görüşme yaptım ama pek içime sinmedi, 280 en fazla 300lük yuvarlak high profil uygun olur, dual plan meme altı kesisi dedi, burun ve meme aynı anda olmaz dedi, beni de 300 cc tatmin etmez zaten. araştırmaya devam
merhaba bayanlar.
bugün meme ve burun için bir görüşme yaptım ama pek içime sinmedi, 280 en fazla 300lük yuvarlak high profil uygun olur, dual plan meme altı kesisi dedi, burun ve meme aynı anda olmaz dedi, beni de 300 cc tatmin etmez zaten. araştırmaya devam
leybiscim ben de 350 altı istemiyorum pek, emzirmeden önce de dolu dolu B cuptım zaten, en az bir c isterim yani, 280 falan da yeterli olmayacaktır, bir de çok çok önemli olmasa da mümkünse koltuk altı kesisi istiyorum:26:dual plan ve high profil olması mantıklı ama.
Allah allah..neden aynı anda olmazmış? Kombine ameliya her zaman daha iyi..Hem maddi hemde manevi olarakmerhaba bayanlar.
Anladım canım doğru karartabi son karar doktorun :)) birde özellikle emzirmiş bayanlarda silikon çok daha doğal duruyor ve daha büyük cc ler olabiliyor . Neden koltukaltı kesisi onu anlamadım varmı özel bir sebebi ?
Aynen öyle..Eşim benden çok stresli burun ameliyatı olacağım içinbilmiyorum niye öyle birşey söyledi, burun zaten 2,5 3 saat sürer bir de meme olmaz dedi, hımm dedim ben de üztelemedim yapamayacak demekki..
evet ben de öyle tarif ediyorum ama drun bana bugün söylediği ccler ancak b olur bende, dr zaten ancak bu kadar olur sana çok ince vücudun falan dedi, hiç ölçü falan almamıştı gerçi anlamadım yaa.
ben araştırmalarıma devam ediyorum
sanırım şehir dışında yaptırmak zorunda kalacağım..
bence de yani, bir tek seferde atlatmak var bir de her seferinde benzer süreçleri tekrar tekrar yaşamak var, en fazla 10 gün sıkıntılı olur sonra rahatlarım ve bir ay sonra tek seferde 2sini birden halletmiş olarak iş başı yapabilirim diye düşünüyorum.
yani ev var aile var çocuk var.. e eşlere tekrar tekrar ameliyat da ameliyat deyip durmak da stres yani
Benimde ameliyat sonrası adet dönemim çok sıkıntılı geçmişti..Normal canım,gerçer endişe etmmekızlar benim regl dönemim yaklaşıyor ...tamam oluyordu ama bu defa çok fena şiştiler kesin 375 cc oldular... ağrı,sızı ve hasssasiyetimde arttı... geçen ay böyle olmamıştım ne yapsam rahatlatır acaba daha 10 günüm var...sizlerin böyle şikayeti oluyormu.. :26:
merhaba bayanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?