ohooo burada tarifler verilmiş,poaçalar pişmiş tadına bile bakılmış olamalıenseye tokatda gelmemiştir inşallah...neyse ben şu dikiş izleri için ester-c vitamini hakkında bilgisi olan varmıydı diye soracaktımda :26:
Ben kullaniyorum frezyamm, ester-c dokularin gelisimini ve tamirini saglar. Normal c vitaminlerden , 4 kez daha hizli dokulara girer ve daha uzun sure kalir.Cildi gerginlestirir, parlatir.Kirisik ve cizgileri azaltir. Yaralarin cabuk iyilesmesini saglar. Kizariklik, sivilcelenme, esitsiz cilt tonu lekeler gibi sorunlarda bir cok faydasi vardir. Cildin daha esit tonda gorunumunu saglar. Porselen bir gorunum kazandirir. Cilt puruzlerinde iyilesme saglar. Daha bir cok faydasi var. Ben cok memnunum:)
Aaa bu çook iyiymiş o zaman bende kullanayım bu ester-c denazda olsa sivilce problemim var cildim çok kuru en önemlisi kesi yerlerime iyi gelirr,eczaneden bu isimlemi alıyoruz canım,reçeteyle alınan bişi deil sanırım özele giriyor? Kesin kullanacam ama tabi doktoruma sormadan deil
canım ne cevap vericek beni de bilgilendir
Aaa bu çook iyiymiş o zaman bende kullanayım bu ester-c denazda olsa sivilce problemim var cildim çok kuru en önemlisi kesi yerlerime iyi gelirr,eczaneden bu isimlemi alıyoruz canım,reçeteyle alınan bişi deil sanırım özele giriyor? Kesin kullanacam ama tabi doktoruma sormadan deil
Tabi once doktoruna sor, receteyle degil kendin aliyorsun. Ester-c olarak aliyorsun. Bu vitamini , beni ameliyat eden doktorumun onerisiyle almamistim. Ben daha onceden kullaniyordum zaten. Cilt bakimi ve bagisiklik sistemi icin. Dikis izlerime olumlu yonde etki ettigini dusunuyorum sadece.
Kıızz.. Yağ gibi birşeymi bu? Sürülüyormu? Yüz için kullanılır bu o zaman ,tüylerime Yaparmı acaba ?:44: Hani yağ gibiyse..Tabi once doktoruna sor, receteyle degil kendin aliyorsun. Ester-c olarak aliyorsun. Bu vitamini , beni ameliyat eden doktorumun onerisiyle almamistim. Ben daha onceden kullaniyordum zaten. Cilt bakimi ve bagisiklik sistemi icin. Dikis izlerime olumlu yonde etki ettigini dusunuyorum sadece.
Kıızz.. Yağ gibi birşeymi bu? Sürülüyormu? Yüz için kullanılır bu o zaman ,tüylerime Yaparmı acaba ?:44: Hani yağ gibiyse..
hahahaha... yorumunu begendim:) begen yapamiyorum su an icin. Boyle yazayim:) yuze surulmuyor canim. Bildigin. ictigimiz vitamin tableti. Tuylenme yapmaz merak etme :) yapsaydi 2-3 senedir kimbilir neye benzerdim:)
kızlar bişey sorucam,ameliyattan sonra MR çektireniniz var mı? ben bel ağrım için MR çektiricektim,teknisyen vücudunuzda protez varmı dedi,bende göğsümde var dedim,Mr uyumu varmı dedi,bilgim olmadığını söyledim....eğer uyumlu değilse parçalayıp atar dedi.bende riske atmadım ve girmedim.bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Şuan doktorumdan uzak bir şehirdeyim...int.ten de bi bilgi bulamadım maleseff..
5 gün sonra bende belimden Mr çekileceğimkızlar bişey sorucam,ameliyattan sonra MR çektireniniz var mı? ben bel ağrım için MR çektiricektim,teknisyen vücudunuzda protez varmı dedi,bende göğsümde var dedim,Mr uyumu varmı dedi,bilgim olmadığını söyledim....eğer uyumlu değilse parçalayıp atar dedi.bende riske atmadım ve girmedim.bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Şuan doktorumdan uzak bir şehirdeyim...int.ten de bi bilgi bulamadım maleseff..
Beğen yapmazsan saymam bak bu yorumuhahahaha... yorumunu begendim:) begen yapamiyorum su an icin. Boyle yazayim:) yuze surulmuyor canim. Bildigin. ictigimiz vitamin tableti. Tuylenme yapmaz merak etme :) yapsaydi 2-3 senedir kimbilir neye benzerdim:)
Tamam,utandım valla Çok cahil hissettim bak yapm böyşe şeyler
İz için olunca ben yağ gibi birşey hayal ettim nedense.. Hap ise tamamdır,tüylerime yapmaz.. Netten araştıriyim iyice bakayım alırım tabi bu kadar yararı varsa
Beğen yapmazsan saymam bak bu yorumuHem neden yapamıyorsunki ?? Yorumun altındaki yıldıza tıklayacaksın..
Iz için düşünmedim zaten,cilt için iyi olur..Göz altı koyulukları ıçinde iyiymiş,bende o sorun var biraz.Fakat tansiyonu düşürüyormuş o kötü,zaten yerlerde tansiyonHaklisin dikis izi mevzu oldugu icin yag olarak dusunmus olabilirsin. Arastir, olumlu gorursen alirsin :) iz problemin yok ama dier faydalri icin en azindan .
Alacağım olsun o zamanSana pogaca tarifin icin yapmistim bugun:) bir daha yapamiyorumbeklemen lazim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?