Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Ben kullaniyorum frezyamm, ester-c dokularin gelisimini ve tamirini saglar. Normal c vitaminlerden , 4 kez daha hizli dokulara girer ve daha uzun sure kalir.Cildi gerginlestirir, parlatir.Kirisik ve cizgileri azaltir. Yaralarin cabuk iyilesmesini saglar. Kizariklik, sivilcelenme, esitsiz cilt tonu lekeler gibi sorunlarda bir cok faydasi vardir. Cildin daha esit tonda gorunumunu saglar. Porselen bir gorunum kazandirir. Cilt puruzlerinde iyilesme saglar. Daha bir cok faydasi var. Ben cok memnunum:)

Aaa bu çook iyiymiş o zaman bende kullanayım bu ester-c den azda olsa sivilce problemim var cildim çok kuru en önemlisi kesi yerlerime iyi gelirr,eczaneden bu isimlemi alıyoruz canım,reçeteyle alınan bişi deil sanırım özele giriyor? Kesin kullanacam ama tabi doktoruma sormadan deil

canım ne cevap vericek beni de bilgilendir

Tabi once doktoruna sor, receteyle degil kendin aliyorsun. Ester-c olarak aliyorsun. Bu vitamini , beni ameliyat eden doktorumun onerisiyle almamistim. Ben daha onceden kullaniyordum zaten. Cilt bakimi ve bagisiklik sistemi icin. Dikis izlerime olumlu yonde etki ettigini dusunuyorum sadece.

Anladım cnm doktorum okey verirse hemen alıp kullanmaya başlıyorum,benim genel anlamda cilt sorunumda var zaten yani öyle abartılacak bişey yok ama bana göre var sonuçta vitamin canım kötü bi etkisi olmaz denemekte fayda var diye düşünüyorum:26:

Kıızz.. Yağ gibi birşeymi bu? Sürülüyormu? Yüz için kullanılır bu o zaman ,tüylerime Yaparmı acaba ?:44: Hani yağ gibiyse..

Kıızz.. Yağ gibi birşeymi bu? Sürülüyormu? Yüz için kullanılır bu o zaman ,tüylerime Yaparmı acaba ?:44: Hani yağ gibiyse..

hahahaha... yorumunu begendim:) begen yapamiyorum su an icin. Boyle yazayim:) yuze surulmuyor canim. Bildigin. ictigimiz vitamin tableti. Tuylenme yapmaz merak etme :) yapsaydi 2-3 senedir kimbilir neye benzerdim:)

kızlar bişey sorucam,ameliyattan sonra MR çektireniniz var mı? ben bel ağrım için MR çektiricektim,teknisyen vücudunuzda protez varmı dedi,bende göğsümde var dedim,Mr uyumu varmı dedi,bilgim olmadığını söyledim....eğer uyumlu değilse parçalayıp atar dedi.bende riske atmadım ve girmedim.bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Şuan doktorumdan uzak bir şehirdeyim...int.ten de bi bilgi bulamadım maleseff..

hahahaha... yorumunu begendim:) begen yapamiyorum su an icin. Boyle yazayim:) yuze surulmuyor canim. Bildigin. ictigimiz vitamin tableti. Tuylenme yapmaz merak etme :) yapsaydi 2-3 senedir kimbilir neye benzerdim:)
Tamam,utandım valla Çok cahil hissettim bak yapm böyşe şeyler
İz için olunca ben yağ gibi birşey hayal ettim nedense.. Hap ise tamamdır,tüylerime yapmaz.. Netten araştıriyim iyice bakayım alırım tabi bu kadar yararı varsa

Arzum77 arkadasimiz beli icin mr cektirecekti galiba .. herhalde bilgisi vardir bu konuda. Ben ilk defa duyuyorum bu durumu.

5 gün sonra bende belimden Mr çekileceğim Banada vücudunuzda protez varmı diye sordular,göğüslerimde var dedim.. Kız yüzüme baktı bir anda gülümsedi :)) Demir,platin gibi protezi soruyorum ona birşey olmaz dedi Gülmüştük yani :))
Geçmiş olsun canım,benimde durum vahim.Bakalıö ne çıkacak,tedavi ne önerilerilecek

Beğen yapmazsan saymam bak bu yorumu Hem neden yapamıyorsunki ?? Yorumun altındaki yıldıza tıklayacaksın..

Haklisin dikis izi mevzu oldugu icin yag olarak dusunmus olabilirsin. Arastir, olumlu gorursen alirsin :) iz problemin yok ama dier faydalri icin en azindan .

Haklisin dikis izi mevzu oldugu icin yag olarak dusunmus olabilirsin. Arastir, olumlu gorursen alirsin :) iz problemin yok ama dier faydalri icin en azindan .
Iz için düşünmedim zaten,cilt için iyi olur..Göz altı koyulukları ıçinde iyiymiş,bende o sorun var biraz.Fakat tansiyonu düşürüyormuş o kötü,zaten yerlerde tansiyon ( Eklemler içinde iyiymiş,dizlerim için kullanırım..Yarın iyice araştıriyim..500 mğ yeterli olur sanırım,Solğar mı kullanıyorsun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…