• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Sporcu sütyenlerinde cup ölçüsü olmaz,sırt bedenin yani sütyen bedenin ne ise ondan alacaksın :34: 75-80-85-90 gibi..Bu ameliyatta bu beden değişmez,sırtınıza yeğ enjektesi yaptırıp genişletmezseniz kendinizi tabi :9:
Bir tablo paylaşmak istiyorum,birçok kişiye ışık tutacaktır eminim :34:
Eki Görüntüle 938925 Eki Görüntüle 938926

ölctüm de 70cm belim gögüsümde 89 yani 70 C bilmiyorum ne kdr dogru 17 günlükler daha :S

Tamam,85 beden al o zaman :))

ben bilmiorum kiii hanı bıldıgım bısıy degıl senın olcum taplona baktıgımda laarc beden ıcın 85 beden dıyor bende doktora larca 85 beden dedıgını soyledım oda al dedı tamam dedım ıcıne sınmeyen bısıy var sanırım ?? öyle hıssettım sence ne yapmalıyım ? kac beden almalıyım ? benmı yannıs yapıorum

masaj yaparken ağrı hisseden var mı, normalde ağrım yokken masaj yapınca dokunduğum bazı yerler çok fena ağrıyo, masajla geçermi acaba doktoruma söylesem ne yapabilir ki

Doktorum bana masaj önermedi. çok mu sert yapıyorsun masaji? ne kadar oldu ameliyat olalı ?

ameliyat olalım 1 yılı geçti doktorum kapsül oluşmaz korkma ama masajlarını ihmal etme demişti, akşam masaj yapayım dedim öyle ağrıdıki özellikle üst kenarlar orta kenarda bir yer sanki kramp girmiş gibi ağrıyor dokundukça, hastalığım yaklaşınca da ağrıyor ama bu bariz sorun var :((

Kapsül oluşmaz demiş nasıl garanti veriyo ki öyle yani masaj yapinca kapsül kesinlikle oluşmaz mi diyo

Kapsül oluşmaz demiş nasıl garanti veriyo ki öyle yani masaj yapinca kapsül kesinlikle oluşmaz mi diyo

Kasaltı olduğu için kapsül kolay kolay oluşmaz dedi ama bu ağrılar neden oluyo anlamadım ve göğsümü öne doğru çıkardığımda oynuyo ve kasılıyo resmen :((

Son düzenleme:
Perşembe günü ameliyat oluyorum,yarın ölçü için gidecem doktora sormam yada söylemem gereken bişey varmı kızlar,son muayene sayılır unutma dediğiniz bi öneriniz varsa paylaşırmısınız lütfen.bu arada korku tavan yaptı,bide daha ameliyatı olmadan yadırgıyorum değişik bi insan olacam kendime yabancı geliyorum şimdiden? Sizdede oldumu böyle düşünceler çok merak ediyorum.:-)

Perşembe günü ameliyat oluyorum,yarın ölçü için gidecem doktora sormam yada söylemem gereken bişey varmı kızlar,son muayene sayılır unutma dediğiniz bi öneriniz varsa paylaşırmısınız lütfen.bu arada korku tavan yaptı,bide daha ameliyatı olmadan yadırgıyorum değişik bi insan olacam kendime yabancı geliyorum şimdiden? Sizdede oldumu böyle düşünceler çok merak ediyorum.:-)

ahh canım senin günlerin azalmış:34: hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle ameliyatını olursun inşallah :) günler azaldıkça hem hayallarine kavuşma heyecanı hem ameliyat stresi hemde istediğim gibi olmazsa diye endişeler vardır eminimki bunlar çok normal :9: bende aynısını yaşadım taki ameliyat masasına yatıncaya kadar sonrasını hatırlamıyorsun zaten birde bakmışsınki önünde iki adet füze :1: olduda bitti maşallah :1: doktoruna gelince istediğin büyüklüğü net bir şekilde anlat ve sonrasında bandajmı yapıcak sütyenmi takıcak bunu sor doktorun takmayacaksa sen almalısın hazırlıklı olmalısın...gerisi zaten zamana kalmış :16: ben ameliyathaneye girip doktor çizim yaparken bile hala istediğim büyüklüğü anlatmaya çalışıyordum..malum ya büyük veya küçük olursa diye endişe işte :1:

hadi hayirlisi biran önce sende ol da kurtul inşallah iyi haberlerini bekliyoruz canim kaç cc olacak canım

Frezyam ne kadarda güzel anlatmissin benim duygularımı.bende cuma ameliyat olucam ya aynı düşüncelerimi yazmışsın:)
Hoca eşekten düşmüş nasılsın demişler bana eşekten düşeni getirin demiş. ..........

aynen öyle frezyamm ne düşündüğümü ne hissettiğimi şu an ben bile anlamıyorum :26: bazen düşünüyorum gülümsüyorum farkında olmadan,bazende korkudan yok ya ben salaklık yapıyorum falan diyorum:1:
son 2gün kaldı,,dediğin gibi 28yıldır böyle alışmışım kendime vedalaşmak zor olacak:9: ameliyat bittiğinde uyandığında çok garip olacam eminim bundan,düşünmek bile çok değişik geliyor yaa.
zaten ilkgünler acıdan dolayı bende pişmanlık yaşarım herkez gibi önemli olan sonrası inş bi sıkıntı yaşamayız:18:

yaa bide feci şekilde omuz boyun ağrısı çekiyorum 1haftadır bugün dahada arttı,ben genelde uğraşıyorum bu kas ağrılarıyla,hatta belimin ağrısından dayanamayıp doktora gittiğimde kasların zayıf demişti çok açıklayıcı konuşmamıştı korkulacak bişey yok deyince bende sadece bi bölgedemi yoksa tüm kaslarımmı sormadım hiç??
acaba göğüs kaslarımda sorun varmıdır yaa kafaya bunuda taktım,eğer böyle bişey varsa doktor ameliyat sırasında farkedermi acaba?
kas altı olacak ölçü net değil ama ben 300den yanayım,kas altı olupta göğüs kol hariç sırt omuz boyun ağrısı çekenler varmı acaba:26:
kollarımda sürekli uyuşur inş dahada artmaz yaa,nişanlım zaten sürekli ah uh diyorsun hep ağrın var dahada artarsa görürsün sen deyip korkutuyor,ters bişey olmazda başıma kalkmaz inş,zaten zor ikna ettimmm:18::ssz:

yaa bide feci şekilde omuz boyun ağrısı çekiyorum 1haftadır bugün dahada arttı,ben genelde uğraşıyorum bu kas ağrılarıyla,hatta belimin ağrısından dayanamayıp doktora gittiğimde kasların zayıf demişti çok açıklayıcı konuşmamıştı korkulacak bişey yok deyince bende sadece bi bölgedemi yoksa tüm kaslarımmı sormadım hiç??
acaba göğüs kaslarımda sorun varmıdır yaa kafaya bunuda taktım,eğer böyle bişey varsa doktor ameliyat sırasında farkedermi acaba?
kas altı olacak ölçü net değil ama ben 300den yanayım,kas altı olupta göğüs kol hariç sırt omuz boyun ağrısı çekenler varmı acaba:26:
kollarımda sürekli uyuşur inş dahada artmaz yaa,nişanlım zaten sürekli ah uh diyorsun hep ağrın var dahada artarsa görürsün sen deyip korkutuyor,ters bişey olmazda başıma kalkmaz inş,zaten zor ikna ettimmm:18::ssz:

canım olmaz diye birşey yok sonuçta bu bir ameliyat ve kol hareketlerin kısıtlanacak haliyle omuz ve sırt ağrısıda çekebilirsin ve sürekli sırt üzeri yatıcaksın haliyle bunlar olacak sadece sabır gerekiyor...kendini hazırlamalısın fakat kontrol altına alınamayacak halde değil...benim mesela 8. günüm geceleri biraz sırt üstü yatıyorum biraz oturarak uyuyorum...eşimden allah razı olsun gece benimle birlikte uyanıyor ve sağolsun sırtımı ovuyor biraz olsun rahatlatıyor uykuma yine devam ediyorum...güzel olmak kolay değil elbette...içini ferah tut herşey olacağına varır :16:

sutyenden dolayı ben ilk 10 gün boyun ağrısı çektim ay yıldızın sutyeni boyun kısmına çok yakın duruyor omuzlarım boynum hep ağrıordu :D

Frezyam ne kadarda güzel anlatmissin benim duygularımı.bende cuma ameliyat olucam ya aynı düşüncelerimi yazmışsın:)
Hoca eşekten düşmüş nasılsın demişler bana eşekten düşeni getirin demiş. ..........

hadi bakalım canım sağlıkla sıhhatle sende ameliyatını ol ve kurtul bir an önce :16:

sutyenden dolayı ben ilk 10 gün boyun ağrısı çektim ay yıldızın sutyeni boyun kısmına çok yakın duruyor omuzlarım boynum hep ağrıordu :D

aynen canım haklısın benimde boynuma çok baskı yapmıştı :1: inan o gün çıkardım bir daha giymeye korkuyorum acaba 350 cc ağırmı geldi diye düşünüyordum..şimdi normal kalın askı kullanıyorum daha rahat geliyor..birde ince askı sporcu sütyenleri memişlerimi taşımıyor :1::1:

canım olmaz diye birşey yok sonuçta bu bir ameliyat ve kol hareketlerin kısıtlanacak haliyle omuz ve sırt ağrısıda çekebilirsin ve sürekli sırt üzeri yatıcaksın haliyle bunlar olacak sadece sabır gerekiyor...kendini hazırlamalısın fakat kontrol altına alınamayacak halde değil...benim mesela 8. günüm geceleri biraz sırt üstü yatıyorum biraz oturarak uyuyorum...eşimden allah razı olsun gece benimle birlikte uyanıyor ve sağolsun sırtımı ovuyor biraz olsun rahatlatıyor uykuma yine devam ediyorum...güzel olmak kolay değil elbette...içini ferah tut herşey olacağına varır :16:

illaki çekilecek ağrılar var bilincindeyim göze aldım onu ama kalıcı bi ağrı veya sorun olmasın 10gün en ağırından acı çekmeye razıyım:1:
sen şanslısın canım eşin var,benimde melekk gibi bi nişanlım var valla kalk desem kalkar çok ii bakar masajımıda yapar amaaa vardiyalı çalışıyo:31: ameliyat olduğum gün ve ertesigün geceleri tek olacam,zaten 2gün hastanede yatacam.inş gece rahat uyumam için bişeyler yaparlar,3 ve 4.gün sevdiceğim bakar bana amaa sonra annemin başına kalacam oda bana yaklaşmaz bile aman ben bakamam dokunamam diyip duruyor:9:
direnleri kaçıncı gün alacak acaba doktorrr onları görmeyi hiç istemiyorum yaa :18:

Back