Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sporcu sütyenlerinde cup ölçüsü olmaz,sırt bedenin yani sütyen bedenin ne ise ondan alacaksın 75-80-85-90 gibi..Bu ameliyatta bu beden değişmez,sırtınıza yeğ enjektesi yaptırıp genişletmezseniz kendinizi tabi
Bir tablo paylaşmak istiyorum,birçok kişiye ışık tutacaktır eminim
Eki Görüntüle 938925 Eki Görüntüle 938926
Tamam,85 beden al o zaman :))
Doktorum bana masaj önermedi. çok mu sert yapıyorsun masaji? ne kadar oldu ameliyat olalı ?
Kapsül oluşmaz demiş nasıl garanti veriyo ki öyle yani masaj yapinca kapsül kesinlikle oluşmaz mi diyo
Perşembe günü ameliyat oluyorum,yarın ölçü için gidecem doktora sormam yada söylemem gereken bişey varmı kızlar,son muayene sayılır unutma dediğiniz bi öneriniz varsa paylaşırmısınız lütfen.bu arada korku tavan yaptı,bide daha ameliyatı olmadan yadırgıyorum değişik bi insan olacam kendime yabancı geliyorum şimdiden? Sizdede oldumu böyle düşünceler çok merak ediyorum.
yaa bide feci şekilde omuz boyun ağrısı çekiyorum 1haftadır bugün dahada arttı,ben genelde uğraşıyorum bu kas ağrılarıyla,hatta belimin ağrısından dayanamayıp doktora gittiğimde kasların zayıf demişti çok açıklayıcı konuşmamıştı korkulacak bişey yok deyince bende sadece bi bölgedemi yoksa tüm kaslarımmı sormadım hiç??
acaba göğüs kaslarımda sorun varmıdır yaa kafaya bunuda taktım,eğer böyle bişey varsa doktor ameliyat sırasında farkedermi acaba?
kas altı olacak ölçü net değil ama ben 300den yanayım,kas altı olupta göğüs kol hariç sırt omuz boyun ağrısı çekenler varmı acaba:26:
kollarımda sürekli uyuşur inş dahada artmaz yaa,nişanlım zaten sürekli ah uh diyorsun hep ağrın var dahada artarsa görürsün sen deyip korkutuyor,ters bişey olmazda başıma kalkmaz inş,zaten zor ikna ettimmm:18:
yaa bide feci şekilde omuz boyun ağrısı çekiyorum 1haftadır bugün dahada arttı,ben genelde uğraşıyorum bu kas ağrılarıyla,hatta belimin ağrısından dayanamayıp doktora gittiğimde kasların zayıf demişti çok açıklayıcı konuşmamıştı korkulacak bişey yok deyince bende sadece bi bölgedemi yoksa tüm kaslarımmı sormadım hiç??
acaba göğüs kaslarımda sorun varmıdır yaa kafaya bunuda taktım,eğer böyle bişey varsa doktor ameliyat sırasında farkedermi acaba?
kas altı olacak ölçü net değil ama ben 300den yanayım,kas altı olupta göğüs kol hariç sırt omuz boyun ağrısı çekenler varmı acaba:26:
kollarımda sürekli uyuşur inş dahada artmaz yaa,nişanlım zaten sürekli ah uh diyorsun hep ağrın var dahada artarsa görürsün sen deyip korkutuyor,ters bişey olmazda başıma kalkmaz inş,zaten zor ikna ettimmm:18:
Frezyam ne kadarda güzel anlatmissin benim duygularımı.bende cuma ameliyat olucam ya aynı düşüncelerimi yazmışsın:)
Hoca eşekten düşmüş nasılsın demişler bana eşekten düşeni getirin demiş. ..........
sutyenden dolayı ben ilk 10 gün boyun ağrısı çektim ay yıldızın sutyeni boyun kısmına çok yakın duruyor omuzlarım boynum hep ağrıordu
canım olmaz diye birşey yok sonuçta bu bir ameliyat ve kol hareketlerin kısıtlanacak haliyle omuz ve sırt ağrısıda çekebilirsin ve sürekli sırt üzeri yatıcaksın haliyle bunlar olacak sadece sabır gerekiyor...kendini hazırlamalısın fakat kontrol altına alınamayacak halde değil...benim mesela 8. günüm geceleri biraz sırt üstü yatıyorum biraz oturarak uyuyorum...eşimden allah razı olsun gece benimle birlikte uyanıyor ve sağolsun sırtımı ovuyor biraz olsun rahatlatıyor uykuma yine devam ediyorum...güzel olmak kolay değil elbette...içini ferah tut herşey olacağına varır