Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

sutyenden dolayı ben ilk 10 gün boyun ağrısı çektim ay yıldızın sutyeni boyun kısmına çok yakın duruyor omuzlarım boynum hep ağrıordu

ben galiba önce ayyıldızı kullanmicam,zaten bi hafta banyo falan yapamicam çıkarmamda kopçasız olanı kullanırım.eğer kollarımı rahat hareket ettirebilirsem devam ederim yoksa alırım ayyıldız. hem boşuna masrafa gerek yok hemde o biraz daha sert sanırım o yüzden bide onun acısını çekmek istemiyorumm
vauvv frezyamm bu günleri gördün ya daha ne olsun,ben şu an dolgulu sütyenimle oturuyorum ve inan batıyor telleri,sütyenim küçük geldi ayy taştı falan demek için küçük alacam bi tane

yok canım sert değil normal penye sutyen işte aynı yani snn aldığından beli daha yumusaktır sen öle diosan öle yap canım sonradan da alabilirsin.

tecrubeli arkadaslar !!!bugun 8.gunum sol gogus dikisim kanama yapmis fena panik oldum (( acilma gibi bi durum olmaz degilmi beni cevapsiz birakmayin lutfen

tecrubeli arkadaslar !!!bugun 8.gunum sol gogus dikisim kanama yapmis fena panik oldum (( acilma gibi bi durum olmaz degilmi beni cevapsiz birakmayin lutfen
Dikiş yerinden kan geliyorsa ya içte biriken kan kendini dışarıya atmıştır yada dikiş yerinde bir sorun vardır yani.Normalde kan gelmemesi gerek..Kan devamlı geliyormu,kesildimi,ne kadar geldi? Doltorunu ara,bilgilendir!

İlk zamanlar dikiş yerleri oynadığından bir damla olmuştu fazla germemek gerekiyor. Duşa girmeden batikon fln sür henüz yenisin ben terramiycin de sürmüstüm enfeksiyon kapmaması için baya dikkat cnm

sutyenden dolayı ben ilk 10 gün boyun ağrısı çektim ay yıldızın sutyeni boyun kısmına çok yakın duruyor omuzlarım boynum hep ağrıordu
Yaşadığınız ağrı sütyenden kaynaklı olan ağrı değil..Ameliyat sonrası kullanılacak,tavsiye edilen bir sütyensiz Ay yıldız sporcu sütyeni..Başka markaların sporcu sütyeni diye sattığı sütyenler spor yaparken kullanılan,göğüsleri doğru yerde toplayan sütyenler değildir dikkat edin! Ağrılara bakıpta sütyeni çıkariyim,bu rahat diyip kalıcı sorunlara yol açacak şeyler yapmayın..O sütyenleri en az 3 ay gece gündüz kullanılması gerek ...

İlk zamanlar dikiş yerleri oynadığından bir damla olmuştu fazla germemek gerekiyor. Duşa girmeden batikon fln sür henüz yenisin ben terramiycin de sürmüstüm enfeksiyon kapmaması için baya dikkat cnm

cok fena panik oldum steri strip diye bir bant kullaniyordum yenilemek icin actigimda gordum kanama fazla degil ama hemen acilma felan olmaz degilmi doktorumun ozel cep telefonunu almamistim hafif bi sivida gelmis fakat sol gogusumun uc kismi kanama yamis yalniz ben dikislerimi hic su degdirmedim birde bantsiz mi dus alsam acaba bepanthen zarar verirmiki

yaaaaa kizlar benim goguslerim daha buyuktu saka gibi yaaaaaaaaaa suan 23 yasindayim kuculuyo gibi geliyo banami oyle geliyo bilmiyorum estetik olmayi taktim kafaya. soruyorum size boyle birsey bilimsel olarak mumkunmu???? eskiden daha ele gelirdi simdi ne biliyim yaaaaaa

takıyorum zaten ay yıldız çok rahat şimdi ilk zamanlar ağrı yapıyordu

zayıflayınca küçülüyor olabilir.. genelde göbekten kilo alan ve zayıfyalayan kadınların coğunun göğüsleri de küçülüyor..

8günlük henüz kaynamamış yaraya bepanthen olmaz. İlk önce batikonla temizle orayı sonrada antibiyotikli bir krem sür bantı yapıştır. Benim albümdeki resme dikkat edersen bir aya yakındı fakat henüz kaynamamıştı sonrasında yara yeri biraz açıldı şimdi iyiye gidiyor

Baticon varsa temiz gazlı bez ile baticon sür,üzerine temiz gazlı bez koy..Kan Yada sıvı geliyorsa gazlı bez kalsın öyle bantla,birşey gelmiyorsa strip ile bantla.. Acil e gidebilirsen git bence.. Yarın doktorunu arayıp bilgilendir,cep numarasınıda al acil durumlar için..

Bencede icinin rahatlaması için dr la konus git baksın. Bence dikiş ipinin ucu kıpırdamıştır ondandır zaten en riskli dönemdesin şuan steril olmasına dikkat et biseycik olmaz ins.

ikinizede cok tesekkur ederim....Allah sizden razi olsun..bantla kapattim kanama devam etmiyor...eger tekrar kanama yaparsa sabah doktorumun yanindayim sanirim bugun biraz zorladim sebebide bu simdi bantlari acmicam fakat yarin dus alirken bantsiz almayi dusunuyorumki biraz temizkenip kurusun yalnis dusunmuyorum insallah

niye böyle kanadı ki canım zorlama kendini.. doktora gidip göster bişi olmasın

O bant bende hiç çıkartmadan üç hafta kaldı sakın çıkarmaya kalkma diyede sıkı sıkı tembihlemişti banyodan önce batikonu üzerine döküyordum duştan sonrada tekrar batikonluyordum çamaşırım kirlenmesin diye gazlı bez koyuyordum üstünede

tamam canim ben ayni sekilde devam edeyim o zaman cikartmayayim hic dikkat edeyim biraz daha is yerinde farkinda olmadan zorladim sanirim...bi daha kanama olmaz insallah fakat cok tedirginim kollarimi dahi hareket ettirmek istemiyorum

tamam canim ben ayni sekilde devam edeyim o zaman cikartmayayim hic dikkat edeyim biraz daha is yerinde farkinda olmadan zorladim sanirim...bi daha kanama olmaz insallah fakat cok tedirginim kollarimi dahi hareket ettirmek istemiyorum

Dikkat et yeter cnm steril olmasına özen göster sadece mikrop kapmasın bir iki damla kan şuan normal korkma. Eger akıntı şeklinde olursa enfeksiyon olur. Fazla zorlayan hareketlerden kaçın biraz sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…