teşekküür ederim arzum 77 inşallah yhaa .. sizlerin yazılarını okuyarak zaten bişşiler ögrendim bende .. biraz daha böle bakıcam ama bi hastaneylede görüşmek istiyorum bende istiyorumtabi biraz ameliyattan sonraki durumdan çok korkuyorum yalan yok :18: inş.. bende yaptırırım ....
inşallah canım ... bide bazı paylaşımlarda kiiileri demişki zamanla küçülüyo gögüslerimiz olabildigince büyük taktrın diyorlar gerçekten böyle küçülmeler oluyomuki ..ben 28 yaşındayım ve 3 çocuk annesiyim daha da çocuk düşünmüyorum zaten .. 2.leer ikiz oldugu için baya gögüslerim deforme oldu resmen yag tabakası gitti deri gibi bişi kaldıı .. kaburgamı hissediyorum yani dokununca önceden de çok büyük deildi ama şmdii hepten gittifena durumdayım bide protez taktırınca küçülürse ilerde öle devamlı taktırma gibi şansımda yok maddi yönden zaten ekonomik iyi biyer arıyorum .. ahh bi bulabilseydim
inşallah canım ... bide bazı paylaşımlarda kiiileri demişki zamanla küçülüyo gögüslerimiz olabildigince büyük taktrın diyorlar gerçekten böyle küçülmeler oluyomuki ..ben 28 yaşındayım ve 3 çocuk annesiyim daha da çocuk düşünmüyorum zaten .. 2.leer ikiz oldugu için baya gögüslerim deforme oldu resmen yag tabakası gitti deri gibi bişi kaldıı .. kaburgamı hissediyorum yani dokununca önceden de çok büyük deildi ama şmdii hepten gittifena durumdayım bide protez taktırınca küçülürse ilerde öle devamlı taktırma gibi şansımda yok maddi yönden zaten ekonomik iyi biyer arıyorum .. ahh bi bulabilseydim
ikizler en büyük hayalimdi kısmet olmadı malesef.. aynı yaştayız benimde iki oğlum var Allah sağlık sıhhat versin hepimizin evlatlarına..
Evet ikiz çocuk çok iyi hepsi bir aradan çıkıyor ama çok zor bakımları tabi şimdi çok şükür büyüdüler 3 oglum var benimde allah bagışlarsa en büyük 8 yaşında ikizler 4,5 hep onlarla ilgilendim artık kendimle ilgilenmek istiyorumeşim diyoo canım artık senin bakım vaktin geldi :) araştırıyoruz bakalım oda bakıyoo bazen :) bende bakıyorum uygun fiyata iyi biyer bulursam istiyorum kızlar .. kendimi iyi hissetmek istiyorum
arkadaşlar ben yarın ameliyat oluyorummm
benimki meme asimetrisi ve rekonstrüksiyonu, tam olarak estetik değil. benim tek göğsüm gelişmemişti o yüzden daha küçüktü buna dair de ameliyat oldum ama memnun kalmadım çünkü doktorum yanlış şekil protez takmış ayrıca da kocaman kesmiş çirkin bir iz varbaşka doktora ameliyat olucam
ameliyattan korkmuyorum da istediğim gibi olacak mı acaba ondan korkuyorum lütfen güzel olsun bana dua edin
teşekkür ederim arzum.
benim bir göğsüm çok büyük biri de gelişmemişti o yüzden biri küçültüldü. diğerine de doku genişletici kondu ve aylarca iğne yapılarak şişirildi. sonra doku genişletici çıkarıldı silikon kondu. ancak yuvarlak protez koymuş. aslında damla protez koyması gerekiyormuş. ayrıca da doku genişleticiyi de eksik yapmış. bende 2-3 ay durmuştu, aslında 1 yıl durması gerekiyormuş ki göğüs şeklini tam alabilsin.
şu anda biri göğüs gibi diğeri de top gibi bişey hiç beğenmiyorum ayrıca boyları da eşit değil.
şimdiki doktorum Erdem Güven. çok iyi birisi gerçekten doktor olarak da iyi olduğunu düşünüyorum. damla protez deneyecek. eğer güzel olmazsa doku genişletici koyup birkaç ay şişirecek ve sonra yine ameliyat olacağım.
zaten ameliyat sonrası da tamamen simetrik olması imkansız onu doktorum söyledi. ama en azından sütyen giymeden benzer güzel bir görüntü olsun istiyorum.
bir de izlere pek bir şey yapılamayacakbir doktor kendi kolayına geldiği için kesip biçiyor ben de onun hatasını bir ömür çekiyorum.
ben de sonucu buraya da yazarım:) inşallah güzel olur ya.
benimkiler azalabiecek durumda değil işte o kadar kötü ki. göstersem inanamazsın. 3 tane çizgi var. 2 tanesi silikleşti artık mecburen takmıyorum ama geçen sene ameliyat olduğum bir tanesi kırmızı ve kalın bir iz boyu da uzun. şöyle diyim meme ucundan itibaren aşağı doğru meme bitimine kadar düz bir çizgi.
diğerleri de memenin üst kısımlarında eskiler yani.
doktoruma az önce mail attım yeni bir kesi yapmayacaksınız değil mi diye:). pazar pazar aramak istemedim ama belki mailimi görür.
ne güzel çok iyi bir doktorun var demek ki hiç izin kalmamış. ben sana şöyle söyliyim sorunsuz olan göğsümde bile iz var onu da boydan boya kesmiş. ama o daha yumuşak olduğu için izler belirsizleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?