Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Hayırlısı olsun canım..Görüşmelere bir başlarsan daha peşini bırakmazsın zaten

Ameliyat sonrası ne olacak,nasıl olacak,ya şôyle olursa ..gibi endişeleri hepimiz yaşadık.Sonuçta bu bir ameliyat ve her ameliyatta olduğu gibi komplikasyonları var..
Bunarı göze alarak ameliyat olduk biz.Kimimiz sorun yaşadı kimimiz hiç sorun yaşamadı..İnşallah hiçkimse sorun yaşamadan bu süreci mutlu Mesut bir biçimde Yaşar

inşallah canım ... bide bazı paylaşımlarda kiiileri demişki zamanla küçülüyo gögüslerimiz olabildigince büyük taktrın diyorlar gerçekten böyle küçülmeler oluyomuki ..ben 28 yaşındayım ve 3 çocuk annesiyim daha da çocuk düşünmüyorum zaten .. 2.leer ikiz oldugu için baya gögüslerim deforme oldu resmen yag tabakası gitti deri gibi bişi kaldıı .. kaburgamı hissediyorum yani dokununca önceden de çok büyük deildi ama şmdii hepten gitti fena durumdayım bide protez taktırınca küçülürse ilerde öle devamlı taktırma gibi şansımda yok maddi yönden zaten ekonomik iyi biyer arıyorum .. ahh bi bulabilseydim

Canım,şôyle anlatiyim..Bu ameliyattan sonra göğüste çok fazla ödem oluyor ve zamanla ödemler gidiyor.Haliyle ödemler gittikçe aslında göğsün gerçek büyüklügü ortaya çıkıyor.İlk zamanki ödemli görüntü gidince haliyle gözümüze küçülmüş geliyorlar.Ama protezin büyüklügü sabit kalıyor,o asla küçülmez..Siz aşırı zayıflarsanız olan meme dokunuz eriyeceği için göğüsleriniz küçülebilir.Bu yüzden ideal kilonuza ulaştıktan sonra bu ameliyatı olun ve ameliyattan sonra ciddi kilo alıp vermelerden kaçînın

Emzirdiyseniz meme dökünüz esnemiştir zaten.Dikleştirme gerekmezse uygun bir boyutta protezle dimdik göğüslere kavuşabilirsiniz sizi arkadas olarak ekliyim albümde fotoğraflarıma bakın bir isterseniz öncesi ve sonrası hali mevcut albümde ..

ikizler en büyük hayalimdi kısmet olmadı malesef.. aynı yaştayız benimde iki oğlum var Allah sağlık sıhhat versin hepimizin evlatlarına..

ikizler en büyük hayalimdi kısmet olmadı malesef.. aynı yaştayız benimde iki oğlum var Allah sağlık sıhhat versin hepimizin evlatlarına..

Bende çok isterdim ikizlerimin olmasını Bir kızım bir oglum var Allah bagışlasın hepimizinkileri..Artık istemem sanırım Allahım isteyen,bebek özlemine hasret kalanlara nasip etsin inşallah

Evet ikiz çocuk çok iyi hepsi bir aradan çıkıyor ama çok zor bakımları tabi şimdi çok şükür büyüdüler 3 oglum var benimde allah bagışlarsa en büyük 8 yaşında ikizler 4,5 hep onlarla ilgilendim artık kendimle ilgilenmek istiyorum eşim diyoo canım artık senin bakım vaktin geldi :) araştırıyoruz bakalım oda bakıyoo bazen :) bende bakıyorum uygun fiyata iyi biyer bulursam istiyorum kızlar .. kendimi iyi hissetmek istiyorum

Allah bagislasin, benimde 4 yasinda ikizlerim var. Dediginiz gibi bakimlari cok ama cok zor. Bir o kadar eglenceli ve keyifli:) Bende bu ameliyati onlar 3 yasina gelince olmustum. Umarim sizde en kisa zamanda hayalinizi, gerceklestirebilirsiniz.

inşallah canım en çok istedgim şey şuara baya taktıgım ve düşündügüm şey valla. heleki arzum 77 resimleri görüp çok dogal oldugunu görüncee dahada çok istedim bende istiyom yha güzel cicişler takınmak istiyorum... zaten en çok ne olduysa ikizlerden sonra oldu hep gitti leer ..

arkadaşlar ben yarın ameliyat oluyorummm

benimki meme asimetrisi ve rekonstrüksiyonu, tam olarak estetik değil. benim tek göğsüm gelişmemişti o yüzden daha küçüktü buna dair de ameliyat oldum ama memnun kalmadım çünkü doktorum yanlış şekil protez takmış ayrıca da kocaman kesmiş çirkin bir iz var başka doktora ameliyat olucam

ameliyattan korkmuyorum da istediğim gibi olacak mı acaba ondan korkuyorum lütfen güzel olsun bana dua edin

Allah yardımcın olsun canım ..Umarım bu sefer Herşey istedigin biçimde gelişir ve sorun yaşamazsın
Şimdiki doktorun kim?Daha önce masıl bir protez takılmıştı şimdi ne takılacak??

teşekkür ederim arzum.
benim bir göğsüm çok büyük biri de gelişmemişti o yüzden biri küçültüldü. diğerine de doku genişletici kondu ve aylarca iğne yapılarak şişirildi. sonra doku genişletici çıkarıldı silikon kondu. ancak yuvarlak protez koymuş. aslında damla protez koyması gerekiyormuş. ayrıca da doku genişleticiyi de eksik yapmış. bende 2-3 ay durmuştu, aslında 1 yıl durması gerekiyormuş ki göğüs şeklini tam alabilsin.

şu anda biri göğüs gibi diğeri de top gibi bişey hiç beğenmiyorum ayrıca boyları da eşit değil.

şimdiki doktorum Erdem Güven. çok iyi birisi gerçekten doktor olarak da iyi olduğunu düşünüyorum. damla protez deneyecek. eğer güzel olmazsa doku genişletici koyup birkaç ay şişirecek ve sonra yine ameliyat olacağım.

Anladım canım..Allah yardımcın olsun,sıkıntılı bir süreç yaşamışsın tabi tedirgin olman dogal...
İnşallah bu sefer Herşey güzel olur..Bazen iki göğsün tamamen simetrik olması zor oluyor.Süper,kusursuz bir sonuç beklemek hata olur..

Hayırlı güzel haberlerle aramızda olursun inşallah..Dualarımız seninle

Son düzenleme:
zaten ameliyat sonrası da tamamen simetrik olması imkansız onu doktorum söyledi. ama en azından sütyen giymeden benzer güzel bir görüntü olsun istiyorum.

bir de izlere pek bir şey yapılamayacak bir doktor kendi kolayına geldiği için kesip biçiyor ben de onun hatasını bir ömür çekiyorum.

ben de sonucu buraya da yazarım:) inşallah güzel olur ya.

Canım ben meme ucu kesisi ile ameliyat olmultum.İz istemedigim için böye bir kesiyi istiyordum zaten.Doktorumda baktı,olur dedi..Meme ucu kahverengi kısımdan alttan yarım daire şeklinde kesi yapıldı.İnan ne krem kullandım izler için nede başka birşey Kişinin cilt yapısına görede iyileşme,silikleşme yapıyor..
Lazerle silinebiliyormuş bu izler..Tabi ameliyattan sonra bir sene kadar zaman geçmesi gerekiyor sanırsam..Eger kalıcı bir izim olsaydı o bölgeye şekilde göre dövme yaptırıp kapatırdım ben sanırım SEn hayırlısı ile bir ameliyatını olda izler içinde doktorun birşeyler önerebilir bence
İnşallah güzel olur canım Allahım yardımcın olsun..

benimkiler azalabiecek durumda değil işte o kadar kötü ki. göstersem inanamazsın. 3 tane çizgi var. 2 tanesi silikleşti artık mecburen takmıyorum ama geçen sene ameliyat olduğum bir tanesi kırmızı ve kalın bir iz boyu da uzun. şöyle diyim meme ucundan itibaren aşağı doğru meme bitimine kadar düz bir çizgi.

diğerleri de memenin üst kısımlarında eskiler yani.

doktoruma az önce mail attım yeni bir kesi yapmayacaksınız değil mi diye:). pazar pazar aramak istemedim ama belki mailimi görür.

ne güzel çok iyi bir doktorun var demek ki hiç izin kalmamış. ben sana şöyle söyliyim sorunsuz olan göğsümde bile iz var onu da boydan boya kesmiş. ama o daha yumuşak olduğu için izler belirsizleşti.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım,lazerle silikleşebilir bak bunu araştır mutlaka..Yazın güneş ışıgı ile dahada belirgin oluyor bu izler..Mümkün oldugunca güneş ışıgından koru onları,yüksek faktörlü güneş kremleri kullan direk güneşte olmasan bile..
Doktorun büyük ihtimal kesi olan yerlerden kesi yapacaktır.Ameliyata girmeden öncede konuşursun bunları doktorunla

canım aslında normal bir doktorun öyle yapması gerekir.
ama geçen sene olduğum ameliyatta doktor eski izimin tam üstünden değil, 1 cm yanından kesmiş. o kadar sinir oluyorum ki. yanyana 2 iz var gibi eskisi çok silik gerçi ama mantıken tam üstünden kesmesi gerekmez mi. o yüzden ne kadar iyi olsa da doktorlara güvenemiyorum.

güneşe asla çıkmam zaten canım yani göğsüm olduğu için bikini kapatıyor. bikiniden görünen yerde iz hiç yok iç taraflarda var, anca üstsüz gezersem görünür:)

lazer olaylarını araştırdım ama pek işe yaramıyor. bu doktoruma da sormuştum, kalınlaşan izi küçültmez, sadece kabarıklık varsa onu düzleştirir dedi. mantıken doğru zaten genişlemiş bir izi cerrahi yöntem olmadan sadece ışınla nasıl küçültebiliriz ki. lazer yapanlar da kandırıyor insanları paralarını almak için işte.

arkadaşlar bende gögüs ameliyatı olmak istiyorum gögüslerim küçük ne giydiğin kıyafet yakışıyo nede duruşu büyütmek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum kime sorduysam sonrasında çok acı çektiklerini söylediler bi türlü cesaret edemiyorum sizde sonrasında agrı oldumu

öncelikle sevgili arzum, lion, shans canlarım sizleri özledim ben yaaa hayatımın bir köşesinde hep varsınız.yoktum uzun zamandır biliyorum, bi sürü bi sürü bişeyler oldu işte, hayat tüm hızı ve gerçekliğiyle devam ediyor, halimize çok şükür diyor ve devam ediyorum.ameliyatımın üzerinden tam 9 ay geçti, dile kolay, nasıl geçmşi o kadar zaman.hele de benim gibi panik birine
çok şükür bir sıkıntım yok.sol meme sağa göre gerçekten de geç iyileşiyormuş.hâlâ sol memein alt tarafı biraz hissiz ama zamanla düzeliyor.ara sıra sızlamalar oluyor koltuk altıma doğru.Allah'a şükür diyorum ve ekliyorum keşke daha önce yaptırsaydım ve arzummmm sen haklıydın keşke 350 olsaydı olsun eski halimi düşünürsek harika görünüyorummm
yüzümle ilgili biraz sıkıntılarım var.bir süre önce dolgu+botoks yaptırmıştım.yanak çizgilerimdeki dolgu biraz ağır geldi sanırım biraz sarkma oldu kimse farketmez ama işte bana batıyor.bu ara buna taktım.
sizler umarım hepiniz iyisinizdir, benim için çok önemlisiniz, sizler olmasaydınız ben bu kararı alamazdım, iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…