Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

bugün özel bi poliklinikten ücret aldım hemogram için 50 tl sgot ve sgpt 15er tl imiş. cok bişey tutmuyo yani. geri sayıma hazırlanıyorummmm hihohohohooooooo

Ayyy bebeim yaaa ayyıldızdan spariş verdim keşke cevabı az erken vereydin (( neyse gelsin hele memnun kalmszsam senin önerdiğini alayım bari .

beratticiiim dün gece gönderdigin mesajı az önce aldım. dün halbuki 3,5 a kadar sitede online.dım. neyse eger girersen msn.deyim cnm laflayabilirz.

Ayyy bebeim yaaa ayyıldızdan spariş verdim keşke cevabı az erken vereydin (( neyse gelsin hele memnun kalmszsam senin önerdiğini alayım bari .

Canım Ay Yıldızın sütyenindende memnun kalırsın.Eger daha sıkı bir sütyen istediyse doktorun diye bunuda tavsiye ettim sana Ay yıldızın sütyenini gögüs altı bedenine göre alıyorsun,cup ölçüsü yok onda.Ay yıldızın kendi internet sitesinden ayrıntılara bakabilirdin ama sipariş vermişsin zaten...
Böyle benden acil cevap alacagınız konular olursa benim konuma yazarsanız daha çabul cevap veririm size.Başka konularda yazdıgınızda gözden kaçabiliyor,konu arkalara düşüyor O yüzden göremiyorum hemen.Ama benim konuma birisi mesaj yazdıgında e postama uyarı geliyor ve hemen görebiliyorum Aklınızda olsun

kızlar bugün 26.günüm ilk başlarda korktuğum ve acım ağrım olduğu için dokunmuyordum göğüslerime,şimdi ara ara kaşınıo kaşımak için dokunuyorum ve yumuşaklığına bakmak için ama bazır yerleri daha dokununca acıo bu baştan beri böylemiydi dediğim gbi önceden dokunmadığım için bilemiyorum o yüzden endişeliyim brz dokunmadğım sürece herhangi bi ağrım sıkıntım yok.acıdan kastımda hani bi yerimiz morarırda bastırmadan dokunsak bile acırya öyle bi acı ama morluk fln yok.sizce normalmi?kontrolüme daha 2 hfta var o zamana kdr bekleyim mi?:26:

ankaracım aramızda 4 gün var biliyorsun.benimde dokununca sızlıyor,çok hassalar birde arada bir durup dururken batma oluyor.doktorum bu gibi şeylerin normal olduğunu söyledi sonuçta vücutta yabancı bir madde var,vücut alışmaya çalışıyor kolay değil hatta acımasına sevinmelisin,his olmasaydı eğer acıda hissetmezdin benim fikrim...

kızlar konua açtım ama kimse cevap yazmadı bende buraya yazmaya karar verdim göğüs büyütme estetiği olanlar ne kadar oldunuz ve izmitte iyi bi bayan estetik cerrah var mı

canım ben sakaryada yaşıyorum biliyorsun izmite çok yakın, sakaryada bayan estetik doktoru var araştırma hastanesinde,hatta kendisiyle görüşmüştüm.düşünürsen eğer:44::44:

Arkadaşlar kaşınması iyileşmeye işarettir ve minik minik acılar, sızılar da normal bu günlerde. Henüz tam iyileşmediniz ki...
Doktorunuz da endişelenmemenizi söylediyse rahat olun üzmeyin kendinizi

Arkadaşlar kaşınması iyileşmeye işarettir ve minik minik acılar, sızılar da normal bu günlerde. Henüz tam iyileşmediniz ki...
Doktorunuz da endişelenmemenizi söylediyse rahat olun üzmeyin kendinizi

teşekkür ederim kızlar ister istemez korkuyorum bi sorun oluşursa diye şimdikinden farklı bi durumolmazsa 21 kasımdaki kontrolüme kdar bekliycem

doktorun masaj önermedi mi? neden dokunmaktan korkuyorsun ayrıca? hareketsizlik de iyi değil sanki.. 2 hafta beklenir mi canım, doktorunu ara ve sor Ona ne sormak istiyorsan.

ayy çok mutluyum maşallah diyim her şey yolunda çok şükür, gittikçe güzelleşiyolar yumuşuyolar masajlar çok iyi geliyo Allahım sana şükürler olsun

Laşınması,karıncalanması gayet normal canım..Agrı durumuna gelince tabiki agrıların olacak,öyle hemencik eski haline dönülmüyor herşey yavaş yavaş olacak Dayanılmayacak derecede agrıların olursa,gögsünde kızarıklıkimorluk,şişlik,aşırı gerginlik hissi olursa doktorunu bilgilendirebilirsin..Şu anki bahsettigin durumda bence tersi giden birşey yok KOlay degil,sonuçta içerideki dokular ayrıldı,diliş dolu içerisi.Her ne kadar dıştan birşey görünmesede içi yara durumunda...

arzumcum sütyenim geldi sargıların üzerinden denememe rağmen beğendim 75 beden istemiştim. baya güzel ve kaliteliymiş. bayada esnekmiş ama olsun sıkı tutuyor genede iyiki ufak beden almısım. cuma günü dikişlerim ve sargılarım alıncak. hayırlısı inşallah çok merak ediyorum son durumumu :)

doktorun masaj önermedi mi? neden dokunmaktan korkuyorsun ayrıca? hareketsizlik de iyi değil sanki.. 2 hafta beklenir mi canım, doktorunu ara ve sor Ona ne sormak istiyorsan.

canım masaj önermedi doktorum yani bugüne kdr masajla ilgili bi konuşma geçmedi aramızda bi sonraki kontrolde gerek görürse verirmi bilmiyorum,beklemek konusundada kararsızım çünkü ben mi kuruntu yapıyorum yoksa bi terslik mi var blmyrm.devlet hastenesnde oldum ameliyatımı bi sorunum yok memnunum ama doktorumun cep numarası yok öyle aradığımdda hastaneden grşmem çok zor.

kaşınıyor ama karıncalanma yok canım,çok şükür anormal bi durum yok gbi sadece morarma olması önemliya hani bazı yerlere dokununca öyle bi acı var o yüzden tedirgin oldum ama morluk yok.

bu arada foto ekliyorum şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…