Vanilya emin ol katlanılmayacak agrılar degıl. Ben 3. Günü doldurdum. Bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Sana bakacak yardımcı olacak biri varsa hiç korkma. İlk iki günü atlatınca gerisi daha kolay.
Testlere gelince benim cok fazlaydı. Guatır ve kalp oldugu için ama onlar olmadan özelde digerlerini 150 ye taptırabilirsin demişlerdi.
Canım doktorun eger korse şeklinde bir sütyen kullanmanı istediyse Ay Yıldızın sütyeni biraz yumuşak gelebilir.Aslında ben dokusundan memnunum ama seninki bize göre biraz farklı bir operasyon oldugu için yani toparlama ameliyat oldugu için farklı biraz daha sıkı bir sütyen olabilir diye düşündümArkadaşımda büyük olan gögüslerini küçülttürdü yani toparlama ameliyatı oldu.O Magıc formun sütyenini kullanmıştı.Bak link veriyim bak.Onuda tavsiye edebilirim sana Magic Form Sporcu Sütyeni - Birde bu modeli var Magic Form Sporcu Sütyen İLk verdigim linkteki sütyen önden kopçalı.Giyinmesi çıkartması daha rahat olur kanımca Bu siteden sipariş verip alabilirsin
Ben guzellik icin gelecek acilar icin, tiris gelir tiris gider diyorum herzaman:)tabiki en basta saglik. yaptir testlerini tamamsa eger , ondan sonra gelecek mutluluk cekecegin birkac saatlik aciya cokca deger. O yuzden korkma hicbirimiz cekilmez acilar yasamadik simdiye kadar .Sende ameliyattan sonra bu muydu yaaa diyeceksin:)sadece ilk bir kac gun zorluk cekeceksin.Sonra sende burda kendi konunu acip diger arkadaslara yardim edeceksin:)3 tane test dedigin nedir?
Ayyy bebeim yaaa ayyıldızdan spariş verdim keşke cevabı az erken vereydin(( neyse gelsin hele memnun kalmszsam senin önerdiğini alayım bari .
kızlar bugün 26.günüm ilk başlarda korktuğum ve acım ağrım olduğu için dokunmuyordum göğüslerime,şimdi ara ara kaşınıo kaşımak için dokunuyorum ve yumuşaklığına bakmak için ama bazır yerleri daha dokununca acıo bu baştan beri böylemiydi dediğim gbi önceden dokunmadığım için bilemiyorum o yüzden endişeliyim brz dokunmadğım sürece herhangi bi ağrım sıkıntım yok.acıdan kastımda hani bi yerimiz morarırda bastırmadan dokunsak bile acırya öyle bi acı ama morluk fln yok.sizce normalmi?kontrolüme daha 2 hfta var o zamana kdr bekleyim mi?:26:
kızlar konua açtım ama kimse cevap yazmadı bende buraya yazmaya karar verdim göğüs büyütme estetiği olanlar ne kadar oldunuz ve izmitte iyi bi bayan estetik cerrah var mı
kızlar bugün 26.günüm ilk başlarda korktuğum ve acım ağrım olduğu için dokunmuyordum göğüslerime,şimdi ara ara kaşınıo kaşımak için dokunuyorum ve yumuşaklığına bakmak için ama bazır yerleri daha dokununca acıo bu baştan beri böylemiydi dediğim gbi önceden dokunmadığım için bilemiyorum o yüzden endişeliyim brz dokunmadğım sürece herhangi bi ağrım sıkıntım yok.acıdan kastımda hani bi yerimiz morarırda bastırmadan dokunsak bile acırya öyle bi acı ama morluk fln yok.sizce normalmi?kontrolüme daha 2 hfta var o zamana kdr bekleyim mi?:26:
ankaracım aramızda 4 gün var biliyorsun.benimde dokununca sızlıyor,çok hassalar birde arada bir durup dururken batma oluyor.doktorum bu gibi şeylerin normal olduğunu söyledi sonuçta vücutta yabancı bir madde var,vücut alışmaya çalışıyor kolay değil hatta acımasına sevinmelisin,his olmasaydı eğer acıda hissetmezdin benim fikrim...
ankaracım aramızda 4 gün var biliyorsun.benimde dokununca sızlıyor,çok hassalar birde arada bir durup dururken batma oluyor.doktorum bu gibi şeylerin normal olduğunu söyledi sonuçta vücutta yabancı bir madde var,vücut alışmaya çalışıyor kolay değil hatta acımasına sevinmelisin,his olmasaydı eğer acıda hissetmezdin benim fikrim...
Arkadaşlar kaşınması iyileşmeye işarettir ve minik minik acılar, sızılar da normal bu günlerde. Henüz tam iyileşmediniz ki...
Doktorunuz da endişelenmemenizi söylediyse rahat olun üzmeyin kendinizi
resim illa profile ve avataramı yükleniyo ya
Avatara yüklemen şart değil canım, profilinde sol tarafta albüm ekle diye bir link var, ona tıkla sonra resim ekle de.
Sonra da beni ekle, ben de merak ederim
resim illa profile ve avataramı yükleniyo ya
doktorun masaj önermedi mi? neden dokunmaktan korkuyorsun ayrıca? hareketsizlik de iyi değil sanki.. 2 hafta beklenir mi canım, doktorunu ara ve sor Ona ne sormak istiyorsan.
Laşınması,karıncalanması gayet normal canım..Agrı durumuna gelince tabiki agrıların olacak,öyle hemencik eski haline dönülmüyor herşey yavaş yavaş olacakDayanılmayacak derecede agrıların olursa,gögsünde kızarıklıkimorluk,şişlik,aşırı gerginlik hissi olursa doktorunu bilgilendirebilirsin..Şu anki bahsettigin durumda bence tersi giden birşey yok KOlay degil,sonuçta içerideki dokular ayrıldı,diliş dolu içerisi.Her ne kadar dıştan birşey görünmesede içi yara durumunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?