Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

arzum77 merhaba canım bende meme estetiği olmak istiyorum eğer bir sakıncası yoksa doktorunu ve ne kadara ameliyat olduğunu söyler misin ben Erzurum dan gelmeyi düşünüyorum ne kadar süre de ağrın bitiyor yolculuğa çıkabilir miyim ben özel mesaj gönderemiyorum

Hasretimsin, bende ameliyat oduktan tam bir ay sonra esimle gorustum. Ben trde ameliyat oldum o bir ay sonra geldi yanimiza. Hic bir problem ve zorluk olmadi. O sureye kadar iyilesirsin. Hatta biz esim gelir gelmez bir tatil beldesine gittik, denize de girdim tatilimide yaptim hic problem olmadi o konuda da:)

tamam canım şimdi rahatladım... iyileşemessem diye endişe ediyordum

Merhaba canım,benimle ilgili sürecimi açtıgım konudanda takip edip bilgi alabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/419257-arzum77-meme-estetigi-ameliyati.html
Ama buradanda sana cevap veriyim,madem sormuşsun Ben Hasan Fındık a ameliyat oldum canım.Bu ameliyatı 5000 tl ye oldum.Şu anki fiyatı 6000 tl diye biliyorum.Demek Erzurumdan geliyorsun,annemin babamın memleketi Erzurum..Her ne kadar gidemesemde,görmesemde Erzurum diyince içimde bir coşku oluyor.. Ameliyattan sonra durumun degerlendirilir,Şehirdışından gelip ameliyat olan birlaç hastasıyla tanışmıştım forumdan.İki gün sonra gidende vardı ilk haftayı Istanbulda geçirip giden hastasıda vardı..Agrı sürecide kişiden kişiye göre degişen bir durum.Hasan beye kas altı yöntemi ile ameliyat olan ama ameliyat sonrasını çok rahat geçiren,minimum agrı yaşayan birçok arkadaşımız oldu.İnşallah sende bu arkadaşlarımız gibi rahat geçirirsin bu dönemi Bol bol mesaj yaz,mesaj sayını doldurmak için açılan konular var oralara mesaj yazarak özel mesaj hakkını elde edebilirsin canım.Bak linkini veriyim sana http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html Görüşmek üzere

ayy kızlar daha ameliyatımın 12.günündeyim ve regl oldum acaba ağrıladım ondan mı çoğalmıştı şimdi ödemler ve şişkinlik gidermi

ayy kızlar daha ameliyatımın 12.günündeyim ve regl oldum acaba ağrıladım ondan mı çoğalmıştı şimdi ödemler ve şişkinlik gidermi

Bende 2-3 güne olurum

Kızlar size birsey soracam. Göbeginizde de ödem var mıydı? Benim göbegim şiş

Ameliyattan sonra benimde gobegimde odem olmustu, endiselenme canim bir kac gun sonra eski haline doner:)

beratticiğim şekerciğim maalesef ki yeni uye olmam sebebi ile özel mesaj göndermiyorum mesaj sayım 39 mus daha o sebeple burdan cevap vericem sana canım, heyecandan ölüyorum evet :) sessiz sessiz yazdıgınız her bir cümleyi beynime kazıyorum hatta :) hele ki kızlar böyle ölüyorum acıdan vs yazınca vazgecesim bile geliyo sonra diyorum vanilya kendine gel, bu mememsi şeylerle ömür boyu yaşayamazsın, hemen cesaretleniyorum
bende yakında geri sayıma başlıycam önümüzde ki hafta cenk beyin istedigi testleri yaptırıcam 3 tane test var, acaba özelde yaptırsam çok tutar mı dersin ?

Ben guzellik icin gelecek acilar icin, tiris gelir tiris gider diyorum herzaman:)tabiki en basta saglik. yaptir testlerini tamamsa eger , ondan sonra gelecek mutluluk cekecegin birkac saatlik aciya cokca deger. O yuzden korkma hicbirimiz cekilmez acilar yasamadik simdiye kadar .Sende ameliyattan sonra bu muydu yaaa diyeceksin:)sadece ilk bir kac gun zorluk cekeceksin.Sonra sende burda kendi konunu acip diger arkadaslara yardim edeceksin:)3 tane test dedigin nedir?

hımm sırası ile hemogram, birde Sgot bu karaciger testi sanırım yanınada sopt yazmıs bunu anlamadım

Vanilya emin ol katlanılmayacak agrılar degıl. Ben 3. Günü doldurdum. Bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Sana bakacak yardımcı olacak biri varsa hiç korkma. İlk iki günü atlatınca gerisi daha kolay.

Testlere gelince benim cok fazlaydı. Guatır ve kalp oldugu için ama onlar olmadan özelde digerlerini 150 ye taptırabilirsin demişlerdi.

kızlar ayyıldızın sütyeni nasıl baya esnekmi doktorum en dar olanı al dedi iyikide silikonluyken almamışım :))) şimdi 75 falan alsam esnekliği falan nasıl esniyormu baya ? daracıkta olmasın sonra ?

kızlar ayyıldızın sütyeni nasıl baya esnekmi doktorum en dar olanı al dedi iyikide silikonluyken almamışım :))) şimdi 75 falan alsam esnekliği falan nasıl esniyormu baya ? daracıkta olmasın sonra ?

canım ben ameliyat oldugumdan beri ayyıldızınkini kulanıyorum esnek güzel ama ben ilk gidip aldığımda 80 almıştım ve zor kapatıyordum düğmelerini..ama şişlikler inince çok rahat oluyor yani dene oraya gidip çokta aşırı dar alma rahat edemezsin.. sıkı sıkı sarsın yeterli.. zaten şişlikler inince daha rahat olur..

Canım doktorun eger korse şeklinde bir sütyen kullanmanı istediyse Ay Yıldızın sütyeni biraz yumuşak gelebilir.Aslında ben dokusundan memnunum ama seninki bize göre biraz farklı bir operasyon oldugu için yani toparlama ameliyat oldugu için farklı biraz daha sıkı bir sütyen olabilir diye düşündüm Arkadaşımda büyük olan gögüslerini küçülttürdü yani toparlama ameliyatı oldu.O Magıc formun sütyenini kullanmıştı.Bak link veriyim bak.Onuda tavsiye edebilirim sana Magic Form Sporcu Sütyeni - Birde bu modeli var Magic Form Sporcu Sütyen İLk verdigim linkteki sütyen önden kopçalı.Giyinmesi çıkartması daha rahat olur kanımca Bu siteden sipariş verip alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…