kızlar günaydın ,size bir sorum olucak kızlar,özellikle evli bayanlaraben ameliyat olalı 18 gün oldu.eşim yanımda değildi bu süreçte,bir ay sonra gelicek,henüz beni yeni cicişlerimle hiç görmedi..Size sorum,eşim gelene kadar iyileşirmiyim acaba??????Ne demek istediğimi anladınız sanırım.....
Hasretimsin, bende ameliyat oduktan tam bir ay sonra esimle gorustum. Ben trde ameliyat oldum o bir ay sonra geldi yanimiza. Hic bir problem ve zorluk olmadi. O sureye kadar iyilesirsin. Hatta biz esim gelir gelmez bir tatil beldesine gittik, denize de girdim tatilimide yaptim hic problem olmadi o konuda da:)
arzum77 merhaba canım bende meme estetiği olmak istiyorum eğer bir sakıncası yoksa doktorunu ve ne kadara ameliyat olduğunu söyler misin ben Erzurum dan gelmeyi düşünüyorum ne kadar süre de ağrın bitiyor yolculuğa çıkabilir miyim ben özel mesaj gönderemiyorum
ayy kızlar daha ameliyatımın 12.günündeyim ve regl oldum acaba ağrıladım ondan mı çoğalmıştı şimdi ödemler ve şişkinlik gidermi
Bende 2-3 güne olurum
Kızlar size birsey soracam. Göbeginizde de ödem var mıydı? Benim göbegim şiş[/
o normal canım geçici bişey korkmana gerek yok inecek zamanla hatta rengi mor olanlar var takma kafana
Bende 2-3 güne olurum
Kızlar size birsey soracam. Göbeginizde de ödem var mıydı? Benim göbegim şiş
Ameliyattan sonra benimde gobegimde odem olmustu, endiselenme canim bir kac gun sonra eski haline doner:)
beratticiğim şekerciğim maalesef ki yeni uye olmam sebebi ile özel mesaj göndermiyorummesaj sayım 39 mus daha o sebeple burdan cevap vericem sana canım, heyecandan ölüyorum evet :) sessiz sessiz yazdıgınız her bir cümleyi beynime kazıyorum hatta :) hele ki kızlar böyle ölüyorum acıdan vs yazınca vazgecesim bile geliyo sonra diyorum vanilya kendine gel, bu mememsi şeylerle ömür boyu yaşayamazsın, hemen cesaretleniyorum
bende yakında geri sayıma başlıycamönümüzde ki hafta cenk beyin istedigi testleri yaptırıcam 3 tane test var, acaba özelde yaptırsam çok tutar mı dersin ?
Ben guzellik icin gelecek acilar icin, tiris gelir tiris gider diyorum herzaman:)tabiki en basta saglik. yaptir testlerini tamamsa eger , ondan sonra gelecek mutluluk cekecegin birkac saatlik aciya cokca deger. O yuzden korkma hicbirimiz cekilmez acilar yasamadik simdiye kadar .Sende ameliyattan sonra bu muydu yaaa diyeceksin:)sadece ilk bir kac gun zorluk cekeceksin.Sonra sende burda kendi konunu acip diger arkadaslara yardim edeceksin:)3 tane test dedigin nedir?
kızlar ayyıldızın sütyeni nasıl baya esnekmi doktorum en dar olanı al dedi iyikide silikonluyken almamışım :))) şimdi 75 falan alsam esnekliği falan nasıl esniyormu baya ? daracıkta olmasın sonra ?
Bende 2-3 güne olurum
Kızlar size birsey soracam. Göbeginizde de ödem var mıydı? Benim göbegim şiş
kızlar ayyıldızın sütyeni nasıl baya esnekmi doktorum en dar olanı al dedi iyikide silikonluyken almamışım :))) şimdi 75 falan alsam esnekliği falan nasıl esniyormu baya ? daracıkta olmasın sonra ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?