Yavrum,benimde ameliyat oldugum hastane çok lükstü.Hem benim hastanem senin hastaneni döverHastane içinde olimpik yüzme havuzu bilem vaarrr :94::111:Bakınız Çamlıca Alman Hastanesi Universal Hastaneler Grubu - Universal Çamlıca Hastanesi - Galeri
Şaka bir yana hastanede evet suyun ve meyve suyun veriliyor.Ama bu ihtiyaçlar her anda lazım oluyor.Yani yemek arası yemek sonrası gece uyandıgındada içmek istiyorsun bazen.Yanında olsun,gelen içer giden içer..İçin gayriAmeliyattan sonra zaten üzerinize ameliyat sonrası sütyen oluyor.KOlunuzda serum varken giyinmek zor olabilir.Yanınıza alacagınız şalla omuzlarınızı örtebilir ayaga kalkıpta yürümek istediginizde bu şal size çok pratik gelebilir Şal iyi fikir :13:
hobaaa benimki 5 yıldızlıysa senin ki 7 yıldızlı buneeeegerçekten çok taktir ettim hastaneyi..
Yaaa...Ben sana demiştimmmAmannn..Hastaneye ilk girişte insan o güzelligin büyüsüne kapılıyor,heryer altın varaklı,banyosu odaları çok çok lüks.Ama ameliyat olduktan sonra agrılar içinde hiçbirşey gözüne gelmiyor.Ve ilk gecesi biran önce evine gitmek istiyorsun ne olursa olsun ev gibisi yok
Eşofman altı,çorap,terlik,havlu peçete,meyve suyu veya su içmek için bardak,meyve suyu,bisküvi,su,pipet,iç çamaşırı,ıslak mendil,elastik atlet,omuzlarını örtebilecegin bir şal,önü fermuarlı bir hırka,parfüm,tarak ruj,allık,göz kalemi....Listeyi istege göre uzatabilirsin Ben orta boy bir valizle gittim hep
aynen markadan kaynaklanabilir doğru söylüyorsun..önceden kullanmışlığın olması iyi tabii.. bide benim 1 ayı geçti, şu an çatlağım yok ama oluşma süresi varmıdır yoksa tehlike geçtimi
Ohhh ohhh. Tamam hemen kendi listeme ekleyeyim. Şal gerçekten iyi fikir. Sagol canım
Ne demek canım benim..Sen çok iyi ol ve aramıza güzel haberlerle dön yeterki Kolonyayı unutmuşun bu arada,hijen için gelen gidende eline döker,ben birde ufak bir kutu çikolata almıştım.Ameliyattan sonra doktoruma ve gelen hemşirelere ikram ediyordum.
Hımmm çikolata da iyi fikir :)) bugün alayımmmm bende
butterfly çoook az kaldıııı heycannnnn varmııııı
Olmaz mı canım :) hemde nasıl heyecan var. Bugün izin aldım dip boyamı yaptırıyorum. Kıl tüyüde halkedecem :)
Ohhh ohhh. Tamam hemen kendi listeme ekleyeyim. Şal gerçekten iyi fikir. Sagol canım
canım keşke dip boyanı erteleseydin çok kaşındırır seni kıl tüyde 1 hafta sonra cıkmaya baslayınca öyle tatlı kaşındırıyoki ama ameliyata doping almıs gibi giriyosun:)
kızlar günaydın ,size bir sorum olucak kızlar,özellikle evli bayanlaraben ameliyat olalı 18 gün oldu.eşim yanımda değildi bu süreçte,bir ay sonra gelicek,henüz beni yeni cicişlerimle hiç görmedi..Size sorum,eşim gelene kadar iyileşirmiyim acaba??????Ne demek istediğimi anladınız sanırım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?