Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

hobaaa benimki 5 yıldızlıysa senin ki 7 yıldızlı buneeee gerçekten çok taktir ettim hastaneyi..

hobaaa benimki 5 yıldızlıysa senin ki 7 yıldızlı buneeee gerçekten çok taktir ettim hastaneyi..

Yaaa...Ben sana demiştimmm Amannn..Hastaneye ilk girişte insan o güzelligin büyüsüne kapılıyor,heryer altın varaklı,banyosu odaları çok çok lüks.Ama ameliyat olduktan sonra agrılar içinde hiçbirşey gözüne gelmiyor.Ve ilk gecesi biran önce evine gitmek istiyorsun ne olursa olsun ev gibisi yok

kesinlikle üstüne para bile verseler kal diye evim evim güzel evim diyorum.. insan evine gitti mi hemen iyileşecekmiş gibi hisediyor..gerçekten tek dinlenebildiğim yer evim..bide evinde huzurlu ve mutluysan senden iyisi yok

Ohhh ohhh. Tamam hemen kendi listeme ekleyeyim. Şal gerçekten iyi fikir. Sagol canım

aynen markadan kaynaklanabilir doğru söylüyorsun..önceden kullanmışlığın olması iyi tabii.. bide benim 1 ayı geçti, şu an çatlağım yok ama oluşma süresi varmıdır yoksa tehlike geçtimi

Eger catlagın yoksa bu zamandan sonrada olmaz. Gerginlikte azalmıstır zaten canım

Ohhh ohhh. Tamam hemen kendi listeme ekleyeyim. Şal gerçekten iyi fikir. Sagol canım

Ne demek canım benim..Sen çok iyi ol ve aramıza güzel haberlerle dön yeterki Kolonyayı unutmuşun bu arada,hijen için gelen gidende eline döker,ben birde ufak bir kutu çikolata almıştım.Ameliyattan sonra doktoruma ve gelen hemşirelere ikram ediyordum.

Hımmm çikolata da iyi fikir :)) bugün alayımmmm bende

Olmaz mı canım :) hemde nasıl heyecan var. Bugün izin aldım dip boyamı yaptırıyorum. Kıl tüyüde halkedecem :)

ohh misler gibi olcaksın nedense senin ameliyatın ağrısız sızısız böyle çok rahat geçircekmişsin gibi geliyor..inşallahta öle olur.. dualarım seninle..

Canım benim evet ben çok üşümüştüm ameliyat önlüğüyle, onun üstüne kıyafet de giyemiyorsun, şal çok iyi oluyor.
Onun dışında çorap da al mutlaka, hem beklerken ayakların üşümez, hem de ameliyattan sonra hemen giydirirler.
Tırnağında oje olmasın, ben unutmuştum, ojeler kalmıştı, gerçi çıkarıyorlar ama aklında olsun yine de.
Atlet olarak da bir buluşum var nacizane, ben atletsiz duramam çok üşürüm, askılı atletler için de kolları kaldırmak gerektiğinden zor olur, onun için straplez atletler almıştım ben hep yanıma, ayaklarımdan geçirip yukarı çekeri diye düşünmüştüm. Sana da tavsiye ederim.
Aklıma başka bir şey gelirse yazarım yine

canım keşke dip boyanı erteleseydin çok kaşındırır seni kıl tüyde 1 hafta sonra cıkmaya baslayınca öyle tatlı kaşındırıyoki ama ameliyata doping almıs gibi giriyosun:)

kızlar günaydın ,size bir sorum olucak kızlar,özellikle evli bayanlaraben ameliyat olalı 18 gün oldu.eşim yanımda değildi bu süreçte,bir ay sonra gelicek,henüz beni yeni cicişlerimle hiç görmedi..Size sorum,eşim gelene kadar iyileşirmiyim acaba??????Ne demek istediğimi anladınız sanırım.....

Evli bir bayan olarak cevap veriyim madem Bir ay sonra çok çok rahat olmasada eşinle olan münasebetinizde gögüsleriniz bir sıkıntı yaratmaz,tedirgin olsanızda sizin belirleyeceginiz ölçülerde gögüslerinizi kullanabilirsiniz Yani herşey sizin komutunuzda oluyor aslında,dozu siz belirliyorsunuz Fakat sıkıntı olmaz,rahat olun sizi ve eşinizi yeni halinize ancak bu şekilde korkularınızın üzerine giderek alıştırabilirsiniz,bilmem anlatabildimmi Rahat olun biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…