• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

kitty aynen bnde eve gidene kadar ne acılar çekmiştim araba sallandıkça :)
butterfly canım ben ilk günler hareket edemediğim için yarı oturur pozisyonda yatarken su içmek zor oluyordu pipet almanı tavsiye ederim :)

butterflycım ayyıldızın sütyenini bulamadım ben sen bulursan yerini banada söyleyebilirmisin?

internettede satılıyor diye biliyorum ama denemeden de alınmaz heralde cünkü ben deneyip oyle almıştım..aslında bütün ayyıldız mağazalarında olması gerekli ben herhangi bir mağazasına gidip çok rahat buldum aldım..

canım ben baktım armada alışveriş merkezi Söğütözü diyor ama tam bilemedim neresi..

bende internette gördüm kızlar daha gidip bakamadım ama armada da vardır.

canım 80 beden aldım ben sütyeni ilk aldıgımda icine zar zor sığıyordum şimdi rahat sığıyorum:27:
canım genelde önden düğmeli bi bluz alırsan iyi olur ben kısa kollu yakası çok geniş bol bi bluz giymiştim oda işimi gördü altınada beli dar olmayan rahat giyip cıkarabileceğim ince bir esofman altı götürdüm oda işimi gördü. iç çamaşırı götürdüm.ıslak mendil götürmeni tavsiye ederim.ben terliklerimide götürdüm ama ordada veriyolar annem tarağımı falan almış ameliyattan cıktım daha kendime gelememişim annem saçımı tarıyodu :52: 1 gün önce ben banyo yaptım ve heryerimi aldım ki 1ay falan rahat edeyim diye..bide ben laptopumu götürdüm sıkılırım diye ama tv izledim onun yerine :) yani fazla birşeye gerek kalmıyor bu yazdıklarım dışında.. en son çıkarken babam arabayla beni götürürken biraz zorlandım araba sallandıkca canım acıdı.. evde de hemen bol yastıkla sırtıma destek verdim ve dinlenmeye çekildim..

hee bide ben koku hastası bir insanım..son gün hastaneye gitmeden önce body shop tan aldığım vanilya kremim ve vücut spreyim var benim hafif kremlendim hahah doktor operasyon yaparken güzel mis gibi kokuyim diye:27: onlarıda yanıma almıştım..

benimde bady shop cilekli setim var. bende mis gibi onu süreyim. :))
sacımında dip boyası geldi onuda boyatayım. kıl tüyleride halledeyim pam pak olayımm

kitty aynen bnde eve gidene kadar ne acılar çekmiştim araba sallandıkça :)
butterfly canım ben ilk günler hareket edemediğim için yarı oturur pozisyonda yatarken su içmek zor oluyordu pipet almanı tavsiye ederim :)
pipet iyi fikir canımmm. onuda listeye ekleyeyimmm

benimde bady shop cilekli setim var. bende mis gibi onu süreyim. :))
sacımında dip boyası geldi onuda boyatayım. kıl tüyleride halledeyim pam pak olayımm

pipet iyi fikir canımmm. onuda listeye ekleyeyimmm

çilekli bendede varrrrr cok güzellll:16: bide gittim geçenlerde kakao özlüsünü aldım çatlak oluşumunu engeller diye göğüslerime onu sürüyorum:27: artık nekadar iyi gelir bilemiyorum da çatlak kremi sordum 275tl fiyat söleyince bana:53: gittim normal krem aldım bende..

çilekli bendede varrrrr cok güzellll:16: bide gittim geçenlerde kakao özlüsünü aldım çatlak oluşumunu engeller diye göğüslerime onu sürüyorum:27: artık nekadar iyi gelir bilemiyorum da çatlak kremi sordum 275tl fiyat söleyince bana:53: gittim normal krem aldım bende..

ben aktardan kakao yagı aldım onu kullanıyorum. o da işini görür fiyatıda iyi

ben aktardan kakao yagı aldım onu kullanıyorum. o da işini görür fiyatıda iyi

canımmm öyle her kakao yağı kulanmanı tavsiye etmiyorum..ten rengini koyulaştirıyor ve lekelere yol açıyor..bir arkadaşım karın bölgesine devamli sürdüğü için lekeler olduğunu gördüm..yinede dikkat et sen..

canım ben baktım armada alışveriş merkezi Söğütözü diyor ama tam bilemedim neresi..

Allah allah yanlış yeremi bakıorum ben resmi sitesinde mağazalara bakınca ankara göremedim.neyse tamam armadada varsa ordan alırım ne kdra almıştın sen canım?

Canlarım merhaba ,bugün kontrole gittim.Dikişlerim alındı doktorum taktığı protezlerin bandrollerini verdi ...Biraz suratsız bir doktorum var çok soru soramıyorum size sorsam taktığı protez 350cc mentor siltex Round High Profile pütürlü taktığını ve masaj kesinlikle yapmamam gerektiğini söylerdi..neden diye sordum,pütürlü protezlerde kapsül olma olasılığı daha düşük ,düz protezlerde masaj yapılıyor ..kapsül oluşmaması için dedi.. sizce mantıklımı burada okuduklarım birbirinden farklı şeyler kafam karıştı,benimde bir sorum daha var ..Şu anki ebatı küçülürmü ??acaba ödemlerim bayağı bi gitmişler doktorum öyle dedi en azından aradaki ayrıklık kapandı dekolte oluşmaya başladı..:21::21::21:

Canlarım merhaba ,bugün kontrole gittim.Dikişlerim alındı doktorum taktığı protezlerin bandrollerini verdi ...Biraz suratsız bir doktorum var çok soru soramıyorum size sorsam taktığı protez 350cc mentor siltex Round High Profile pütürlü taktığını ve masaj kesinlikle yapmamam gerektiğini söylerdi..neden diye sordum,pütürlü protezlerde kapsül olma olasılığı daha düşük ,düz protezlerde masaj yapılıyor ..kapsül oluşmaması için dedi.. sizce mantıklımı burada okuduklarım birbirinden farklı şeyler kafam karıştı,benimde bir sorum daha var ..Şu anki ebatı küçülürmü ??acaba ödemlerim bayağı bi gitmişler doktorum öyle dedi en azından aradaki ayrıklık kapandı dekolte oluşmaya başladı..:21::21::21:

Pitirlü protezlerde kapsül oluşma riski diger protezlere nazaran daha düşük canım.Doktorun masajı önermediyse yapma.Sonuçta sorun yaratacak bir duruma gelmeni asla istemez :34: Ne diyorsa onu uygula.Her yigidin yogurt yemesi farklı oldugu gibi her doktorun teknigi ameliyat sonrası tavsiyeleride farklı oluyor görüldügü üzere :31: Sizin için en iyisini kendi doktorunuz belirler,bunu unutmayın :40: Protezin ebatı küçülmez fakat ödemler gittikçe tabi gözüne biraz küçülüyor gelebilir.İlk hali gibi olmuyor tabi :31: Zamanla gögüsler aşşagıya dogu inecek ve dekolten oluşacak tabi,çünkü dogallaşıyor yumuşuyorlarrrrrrr :52:

canımmm öyle her kakao yağı kulanmanı tavsiye etmiyorum..ten rengini koyulaştirıyor ve lekelere yol açıyor..bir arkadaşım karın bölgesine devamli sürdüğü için lekeler olduğunu gördüm..yinede dikkat et sen..

Hamilelik boyunca 9 ay kullandım hiç birsey olmadı canım hem karın hem gögüste. Belki markadan kaynaklı olabilir

teşekkür ederim.. :54:daha çok varmış ya:52: zaten sürekli takıyorum gece gündüz artık 3 ay sabredicez :) 3 tane almıştım bugün gidiyim 1 tane daha alıyım madem 3 ay daha:27: kullanılacaksa..gerçi ayyıldızın sporcu sütyenini beğeniyorum..cokta kötü durmuyor ama yinede gecen la senza ya girdim..zor tuttum kendimi 3 ay sonra hepsinden alıcam galiba cok seksi cok tatlı şeyler var :16:

Canım benim,bir aydan sonra saatlik olarak balensiz desteksiz sütyenlerden kullanabilirsin :34: Demirleri varsa çıkart ama destekli olmasın daha yeni çünkü..İkinci ayından sonra dene yine saatlik olarak tak,eger demirleri veya dolguları rahatsız ederse çıkart ve sporcu sütyenini tak.Özel gecelerde ben doktorumdan bu şekilde izin alabilmiştim ancak,ondan söylüyorum :34: Gerçi sütyen kullanmıyordum çünkü gerek yoktu.Sırt dekoltesini çok severim ben,sütyen kullanmadan o sırt dekoltesini ve gögüs dekoltesini verebilmenin mutlulugu paha biçilemezzz.... :16: Birkaç şey alıp kendini şımartabilirsin :34:

fiyatıda iyi. 75 beden mi aldın canım sen

birde ameliyattan öncesi ve sonrası neler tavsiye edersiniz?
yanıma neler alayım. keske bunu alsaydım dediğiniz seyler oldu mu?

makyaj ve oje olmaması gerekiyormus. 1 gün öncesinden ılık dus alınsa iyi olurmus. tabi kıl tüy işlerinide halletmem gerek.
terlik, önden fermuarlı kıyafet, baska neler????? pijama mı yoksa gecelik mi daha iyi olur?

Eşofman altı,çorap,terlik,havlu peçete,meyve suyu veya su içmek için bardak,meyve suyu,bisküvi,su,pipet,iç çamaşırı,ıslak mendil,elastik atlet,omuzlarını örtebilecegin bir şal,önü fermuarlı bir hırka,parfüm,tarak ruj,allık,göz kalemi....:27: Listeyi istege göre uzatabilirsin :31: Ben orta boy bir valizle gittim hep :9:

Eşofman altı,çorap,terlik,havlu peçete,meyve suyu veya su içmek için bardak,meyve suyu,bisküvi,su,pipet,iç çamaşırı,ıslak mendil,elastik atlet,omuzlarını örtebilecegin bir şal,önü fermuarlı bir hırka,parfüm,tarak ruj,allık,göz kalemi....:27: Listeyi istege göre uzatabilirsin :31: Ben orta boy bir valizle gittim hep :9:

meyve suyu ,su falan hep hastane vermişti benimkini bisküvi falanda öle.. bide benim olduğum hastane çok konforluydu herşey vardı resmen otel odasında kalmış gibiydim:9: omuzlarını örtebileceğin şal kesinlikle götür arzuma katılıyorum...

Hamilelik boyunca 9 ay kullandım hiç birsey olmadı canım hem karın hem gögüste. Belki markadan kaynaklı olabilir

aynen markadan kaynaklanabilir doğru söylüyorsun..önceden kullanmışlığın olması iyi tabii.. bide benim 1 ayı geçti, şu an çatlağım yok ama oluşma süresi varmıdır yoksa tehlike geçtimi :27:

meyve suyu ,su falan hep hastane vermişti benimkini bisküvi falanda öle.. bide benim olduğum hastane çok konforluydu herşey vardı resmen otel odasında kalmış gibiydim:9: omuzlarını örtebileceğin şal kesinlikle götür arzuma katılıyorum...

Yavrum,benimde ameliyat oldugum hastane çok lükstü.Hem benim hastanem senin hastaneni döver :41: Hastane içinde olimpik yüzme havuzu bilem vaarrr :94::111:Bakınız Çamlıca Alman Hastanesi Universal Hastaneler Grubu - Universal Çamlıca Hastanesi - Galeri :63:
Şaka bir yana hastanede evet suyun ve meyve suyun veriliyor.Ama bu ihtiyaçlar her anda lazım oluyor.Yani yemek arası yemek sonrası gece uyandıgındada içmek istiyorsun bazen.Yanında olsun,gelen içer giden içer..İçin gayri :51: Ameliyattan sonra zaten üzerinize ameliyat sonrası sütyen oluyor.KOlunuzda serum varken giyinmek zor olabilir.Yanınıza alacagınız şalla omuzlarınızı örtebilir ayaga kalkıpta yürümek istediginizde bu şal size çok pratik gelebilir :34: Şal iyi fikir :13:

bu sütyen dışında önerebileceğiniz başka markanın sütyeni varmı? abla sen kullandın galiba memnunmuydun?

Canım ben bu sütyenle çok rahat ettim.Hem kesimi hem duruşu,terletmemesi falan inanılmaz rahat bir sütyen :34: Bunun haricinde birde Magıc formun sütyenini arkadaşım vermişti.Oda meme küçültme ameliyatı olmuştu daha önceden.Fazla kullanmamış bana verdi arada kullanırsın diye :34: Oda fena degil yani.Bak bu ürün link veriyim hemen Magic Form Sporcu Sütyen

Back