Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demin yarım kaldı eklerken telden zor oluyor umarım becerebilmişimdir:)
kızlar günaydın ya siz sporcu sütyenini ne kadar taktınız yada nezamana kadar takılması gerekiyor? benim 35 gün falan olcak ve gece gündüz takıyorum şuan. acaba daha ne kadar takmam gerekiyor?
L beden belden ve kalcadan bol gelir m beden uyar canim bende m aliyorum.
Demin yarım kaldı eklerken telden zor oluyor umarım becerebilmişimdir:)
kızlar günaydın ya siz sporcu sütyenini ne kadar taktınız yada nezamana kadar takılması gerekiyor? benim 35 gün falan olcak ve gece gündüz takıyorum şuan. acaba daha ne kadar takmam gerekiyor?
Ameliyattan sonra ilk 3 ay kullanılması gögüslerin daha muntazam şekil almasına yardımcı olur canım.Balenli veya demirli sütyenler alttan yandan baskı yapacagı için pek saglıklı olmaz.Ama bir aydan sonra özel davetlerde veya gecelerde saatlik olarak kullanabilirsin balenli destekli sütyenleri Eve gelince ve yatarken mutlaka sporcu sütyenini tak
teşekkür ederim.. daha çok varmış ya zaten sürekli takıyorum gece gündüz artık 3 ay sabredicez :) 3 tane almıştım bugün gidiyim 1 tane daha alıyım madem 3 ay daha kullanılacaksa..gerçi ayyıldızın sporcu sütyenini beğeniyorum..cokta kötü durmuyor ama yinede gecen la senza ya girdim..zor tuttum kendimi 3 ay sonra hepsinden alıcam galiba cok seksi cok tatlı şeyler var
aynısını iki kere yazmışım oyüzden sildim..
la senzada bende kendimi kaybediyorum. silikondan sonra naparım bilmem
suan l senzanın 2 cup büyüten sütyenlerini kullanıyorum cok pahalıı
indirimden 100 küsüre almıstım. simdi hepsini verdim :)
taktıgım 1 tane kaldı sadece :)
kitty senin sporcu sütyenin hosuma gidiyor. ayyıldız olan. siyah renginden alacam.
doktor ameliyat sonrası kendi takıyormus. 2 tane sütyenle idare ederim.
ben la senzanın 32 bedeninimi ne kullanıyordum başka yerden bedenimi bulamadığım için ordan almak zorunda kalıyordum bide çok pahalı oluyordu.. ben daha veremedim hepsini hala duruyorlar,inanamıyorum sanırım sanki gene onları takıcakmışım gibi hisediyorum benim kulandığım sporcu sütyeni çok rahat önden açılmasıda çok daha iyi tavsiye ederim.58tl fiyatıda ben siyah ve bej almıştım sonra gittim birtane daha siyah aldım..şuan 3 tane var..kullanışlı ve rahat kesinlikle tavsiye ederim..
fiyatıda iyi. 75 beden mi aldın canım sen
birde ameliyattan öncesi ve sonrası neler tavsiye edersiniz?
yanıma neler alayım. keske bunu alsaydım dediğiniz seyler oldu mu?
makyaj ve oje olmaması gerekiyormus. 1 gün öncesinden ılık dus alınsa iyi olurmus. tabi kıl tüy işlerinide halletmem gerek.
terlik, önden fermuarlı kıyafet, baska neler????? pijama mı yoksa gecelik mi daha iyi olur?
fiyatıda iyi. 75 beden mi aldın canım sen
birde ameliyattan öncesi ve sonrası neler tavsiye edersiniz?
yanıma neler alayım. keske bunu alsaydım dediğiniz seyler oldu mu?
makyaj ve oje olmaması gerekiyormus. 1 gün öncesinden ılık dus alınsa iyi olurmus. tabi kıl tüy işlerinide halletmem gerek.
terlik, önden fermuarlı kıyafet, baska neler????? pijama mı yoksa gecelik mi daha iyi olur?
butterflycım ayyıldızın sütyenini bulamadım ben sen bulursan yerini banada söyleyebilirmisin?
internettede satılıyor diye biliyorum ama denemeden de alınmaz heralde cünkü ben deneyip oyle almıştım..aslında bütün ayyıldız mağazalarında olması gerekli ben herhangi bir mağazasına gidip çok rahat buldum aldım..
canım dediğin gibi denmeden almak istemiyorum.ankarada ayyıldızın kendi mağazasını görmedim hiç nettende baktım ankarada görünmüyor zaten.