• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

kızlar günaydın ya siz sporcu sütyenini ne kadar taktınız yada nezamana kadar takılması gerekiyor? benim 35 gün falan olcak ve gece gündüz takıyorum şuan. acaba daha ne kadar takmam gerekiyor?

Kızlar günaydın gerçi öğlen oldu ama neyse.Yeni hafta herkese nice güzellikler mutluluklar getirsin.Ameliyat olacak arkadaşlarada bol şans diliyorum.

kızlar günaydın ya siz sporcu sütyenini ne kadar taktınız yada nezamana kadar takılması gerekiyor? benim 35 gün falan olcak ve gece gündüz takıyorum şuan. acaba daha ne kadar takmam gerekiyor?

doktor bana 2 ay takacaksın dedi arada yıkayıp takarız artık

L beden belden ve kalcadan bol gelir m beden uyar canim bende m aliyorum.

Bu tarz tıyafetlerin kesimleri genellikle dar oluyor.Üst sütyen kesimi eminimki dardır,o yüzden olurmu acaba diye düşündüm.Yoksa L beden tabiki geniş olur bana :34: 38 beden bayanım ben :21: Riske girip alıcaz artık,yapacak birşey yok:31:Çok begendim çünkü :21:

Ameliyattan sonra ilk 3 ay kullanılması gögüslerin daha muntazam şekil almasına yardımcı olur canım.Balenli veya demirli sütyenler alttan yandan baskı yapacagı için pek saglıklı olmaz.Ama bir aydan sonra özel davetlerde veya gecelerde saatlik olarak kullanabilirsin balenli destekli sütyenleri:34: Eve gelince ve yatarken mutlaka sporcu sütyenini tak :54:

Ameliyattan sonra ilk 3 ay kullanılması gögüslerin daha muntazam şekil almasına yardımcı olur canım.Balenli veya demirli sütyenler alttan yandan baskı yapacagı için pek saglıklı olmaz.Ama bir aydan sonra özel davetlerde veya gecelerde saatlik olarak kullanabilirsin balenli destekli sütyenleri:34: Eve gelince ve yatarken mutlaka sporcu sütyenini tak :54:

teşekkür ederim.. :54:daha çok varmış ya:52: zaten sürekli takıyorum gece gündüz artık 3 ay sabredicez :) 3 tane almıştım bugün gidiyim 1 tane daha alıyım madem 3 ay daha:27: kullanılacaksa..gerçi ayyıldızın sporcu sütyenini beğeniyorum..cokta kötü durmuyor ama yinede gecen la senza ya girdim..zor tuttum kendimi 3 ay sonra hepsinden alıcam galiba cok seksi cok tatlı şeyler var :16:

teşekkür ederim.. :54:daha çok varmış ya:52: zaten sürekli takıyorum gece gündüz artık 3 ay sabredicez :) 3 tane almıştım bugün gidiyim 1 tane daha alıyım madem 3 ay daha:27: kullanılacaksa..gerçi ayyıldızın sporcu sütyenini beğeniyorum..cokta kötü durmuyor ama yinede gecen la senza ya girdim..zor tuttum kendimi 3 ay sonra hepsinden alıcam galiba cok seksi cok tatlı şeyler var :16:

la senzada bende kendimi kaybediyorum. silikondan sonra naparım bilmem :52:
suan l senzanın 2 cup büyüten sütyenlerini kullanıyorum cok pahalıı
indirimden 100 küsüre almıstım. simdi hepsini verdim :)
taktıgım 1 tane kaldı sadece :)

kitty senin sporcu sütyenin hosuma gidiyor. ayyıldız olan. siyah renginden alacam.
doktor ameliyat sonrası kendi takıyormus. 2 tane sütyenle idare ederim.

aynısını iki kere yazmışım oyüzden sildim..

la senzada bende kendimi kaybediyorum. silikondan sonra naparım bilmem :52:
suan l senzanın 2 cup büyüten sütyenlerini kullanıyorum cok pahalıı
indirimden 100 küsüre almıstım. simdi hepsini verdim :)
taktıgım 1 tane kaldı sadece :)

kitty senin sporcu sütyenin hosuma gidiyor. ayyıldız olan. siyah renginden alacam.
doktor ameliyat sonrası kendi takıyormus. 2 tane sütyenle idare ederim.

ben la senzanın 32 bedeninimi ne kullanıyordum başka yerden bedenimi bulamadığım için ordan almak zorunda kalıyordum bide çok pahalı oluyordu.. ben daha veremedim hepsini hala duruyorlar,inanamıyorum sanırım sanki gene onları takıcakmışım gibi hisediyorum :52: benim kulandığım sporcu sütyeni çok rahat önden açılmasıda çok daha iyi tavsiye ederim.58tl fiyatıda ben siyah ve bej almıştım sonra gittim birtane daha siyah aldım..şuan 3 tane var..kullanışlı ve rahat kesinlikle tavsiye ederim..

ben la senzanın 32 bedeninimi ne kullanıyordum başka yerden bedenimi bulamadığım için ordan almak zorunda kalıyordum bide çok pahalı oluyordu.. ben daha veremedim hepsini hala duruyorlar,inanamıyorum sanırım sanki gene onları takıcakmışım gibi hisediyorum :52: benim kulandığım sporcu sütyeni çok rahat önden açılmasıda çok daha iyi tavsiye ederim.58tl fiyatıda ben siyah ve bej almıştım sonra gittim birtane daha siyah aldım..şuan 3 tane var..kullanışlı ve rahat kesinlikle tavsiye ederim..

fiyatıda iyi. 75 beden mi aldın canım sen

birde ameliyattan öncesi ve sonrası neler tavsiye edersiniz?
yanıma neler alayım. keske bunu alsaydım dediğiniz seyler oldu mu?

makyaj ve oje olmaması gerekiyormus. 1 gün öncesinden ılık dus alınsa iyi olurmus. tabi kıl tüy işlerinide halletmem gerek.
terlik, önden fermuarlı kıyafet, baska neler????? pijama mı yoksa gecelik mi daha iyi olur?

makyaj ve oje olmaması gerekiyormus. 1 gün öncesinden ılık dus alınsa iyi olurmus. tabi kıl tüy işlerinide halletmem gerek.
terlik, önden fermuarlı kıyafet, baska neler????? pijama mı yoksa gecelik mi daha iyi olur?

canım 80 beden aldım ben sütyeni ilk aldıgımda icine zar zor sığıyordum şimdi rahat sığıyorum:27:
canım genelde önden düğmeli bi bluz alırsan iyi olur ben kısa kollu yakası çok geniş bol bi bluz giymiştim oda işimi gördü altınada beli dar olmayan rahat giyip cıkarabileceğim ince bir esofman altı götürdüm oda işimi gördü. iç çamaşırı götürdüm.ıslak mendil götürmeni tavsiye ederim.ben terliklerimide götürdüm ama ordada veriyolar annem tarağımı falan almış ameliyattan cıktım daha kendime gelememişim annem saçımı tarıyodu :52: 1 gün önce ben banyo yaptım ve heryerimi aldım ki 1ay falan rahat edeyim diye..bide ben laptopumu götürdüm sıkılırım diye ama tv izledim onun yerine :) yani fazla birşeye gerek kalmıyor bu yazdıklarım dışında.. en son çıkarken babam arabayla beni götürürken biraz zorlandım araba sallandıkca canım acıdı.. evde de hemen bol yastıkla sırtıma destek verdim ve dinlenmeye çekildim..

hee bide ben koku hastası bir insanım..son gün hastaneye gitmeden önce body shop tan aldığım vanilya kremim ve vücut spreyim var benim hafif kremlendim hahah doktor operasyon yaparken güzel mis gibi kokuyim diye:27: onlarıda yanıma almıştım..

kitty aynen bnde eve gidene kadar ne acılar çekmiştim araba sallandıkça :)
butterfly canım ben ilk günler hareket edemediğim için yarı oturur pozisyonda yatarken su içmek zor oluyordu pipet almanı tavsiye ederim :)

butterflycım ayyıldızın sütyenini bulamadım ben sen bulursan yerini banada söyleyebilirmisin?

internettede satılıyor diye biliyorum ama denemeden de alınmaz heralde cünkü ben deneyip oyle almıştım..aslında bütün ayyıldız mağazalarında olması gerekli ben herhangi bir mağazasına gidip çok rahat buldum aldım..

internettede satılıyor diye biliyorum ama denemeden de alınmaz heralde cünkü ben deneyip oyle almıştım..aslında bütün ayyıldız mağazalarında olması gerekli ben herhangi bir mağazasına gidip çok rahat buldum aldım..

canım dediğin gibi denmeden almak istemiyorum.ankarada ayyıldızın kendi mağazasını görmedim hiç nettende baktım ankarada görünmüyor zaten.

Son düzenleme:
Back