Canım yaa...Dün biraz yogun geçti,takılamadım fazla foruma Sende çok online olmuyorsunki karşılaşalım şeker,msn dede karşılaşamıyoruz...
Gelelim sorularına....Performans konusunu aslında sen belirlersin.Çünkü vücudunu,göğüslerinin durumunu,ağrı durumunu senden başka kimse anlamaz..Doktorum ameliyattan sonra muayenelerde masaj yapıyordu göğüslerine.Ben bu şekilde asla yapamıyorduk mesela.Sonra göğüslerin sertleşmeye başladı.Doktorum masaj yapmıyormusun,eşin ellemiyormu hiç diye sormuştu.İşte ondan sonra bende bir cesaret göğüslerime sert masajlara başladım.Eşime cesaret vermek içinde onun yanındada yapıyordum.O bu konuda çok cesaretsizdi.Alıştırmak için bazen yardımcı olmasını istiyordum Korka korka zorla yaptırıyordum,sonra baktığı birşey olmuyor cesaret geldi dokunmaya korkmadı artık.Tabi canım yandığı zaman söylüyordum,kontrol bendeydi yani Masaj olayına başlayınca sende senin kontrolün altında eşinle birlikte bu şekilde yaparsan iyi olur yani.İkinizde beraber bu süreci zevkli bir halde yaşayabilirsiniz
Dikişlerinle alakalı olarakta sana şunu sorucam.İç dikişlerinmi,dışdikişlerindemi bu sorunu yaşıyorsun?Benim dış dikişlerim alınan dikişti,böyle bir sorun yaşamadım.Ama sonradan meme ucu kenarından hafif içeri doğru olan kısımdan iç dikişim çıktı,attı dışarı doğru kendini ve geçti.Bu konuda doktorunu dinleyeceksin,Ben göremediğim için çok fazla bilgi veremeyeceğim maalesef.Ama istersen buluşalım,kontrol ediyim
Yogun yogun olda yorgun olma Arzumcum.Senın enerjın lazım burda herkese.
Bilgilerin için çok sagol.1 ayım yenı doldu.Masaj olayına başlamadık henuz.Kontrole gidince bakarız artık.Dikiş olayıda bendekıler eriyen dikiş.Uçları dışarda kalanlar var tektuk.Atmaya çalışıyor atamadıkçada benı gıcık ediyor.OLmadı aldırırım doktora.
O cesaretsizlik benıde sardı şimdilerde.Sadece benımmiş gibi.Bırak elletmeyı göstermeye kıyamaz oldum.Ama nereye kadar tabı.Sanırım bi gün tüm cesaretı toplayıp siftah olunca gerisi gelir
Buluşma işine gelınce seve seve.Memetöre göstermeyecemde kıme gösterecem