• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Canım yaa...Dün biraz yogun geçti,takılamadım fazla foruma :34:Sende çok online olmuyorsunki karşılaşalım şeker,msn dede karşılaşamıyoruz...
Gelelim sorularına....Performans konusunu aslında sen belirlersin.Çünkü vücudunu,göğüslerinin durumunu,ağrı durumunu senden başka kimse anlamaz..Doktorum ameliyattan sonra muayenelerde masaj yapıyordu göğüslerine.Ben bu şekilde asla yapamıyorduk mesela.Sonra göğüslerin sertleşmeye başladı.Doktorum masaj yapmıyormusun,eşin ellemiyormu hiç diye sormuştu.İşte ondan sonra bende bir cesaret göğüslerime sert masajlara başladım.Eşime cesaret vermek içinde onun yanındada yapıyordum.O bu konuda çok cesaretsizdi.Alıştırmak için bazen yardımcı olmasını istiyordum :17:Korka korka zorla yaptırıyordum,sonra baktığı birşey olmuyor cesaret geldi dokunmaya korkmadı artık.Tabi canım yandığı zaman söylüyordum,kontrol bendeydi yani :34:Masaj olayına başlayınca sende senin kontrolün altında eşinle birlikte bu şekilde yaparsan iyi olur yani.İkinizde beraber bu süreci zevkli bir halde yaşayabilirsiniz :34:
Dikişlerinle alakalı olarakta sana şunu sorucam.İç dikişlerinmi,dışdikişlerindemi bu sorunu yaşıyorsun?Benim dış dikişlerim alınan dikişti,böyle bir sorun yaşamadım.Ama sonradan meme ucu kenarından hafif içeri doğru olan kısımdan iç dikişim çıktı,attı dışarı doğru kendini ve geçti.Bu konuda doktorunu dinleyeceksin,Ben göremediğim için çok fazla bilgi veremeyeceğim maalesef.Ama istersen buluşalım,kontrol ediyim :52:

Yogun yogun olda yorgun olma Arzumcum.Senın enerjın lazım burda herkese.

Bilgilerin için çok sagol.1 ayım:5: yenı doldu.Masaj olayına başlamadık henuz.Kontrole gidince bakarız artık.Dikiş olayıda bendekıler eriyen dikiş.Uçları dışarda kalanlar var tektuk.Atmaya çalışıyor atamadıkçada benı gıcık ediyor.OLmadı aldırırım doktora.

O cesaretsizlik benıde sardı şimdilerde.Sadece benımmiş gibi.Bırak elletmeyı göstermeye kıyamaz oldum.Ama nereye kadar tabı.Sanırım bi gün tüm cesaretı toplayıp siftah olunca gerisi gelir:1:

Buluşma işine gelınce seve seve.Memetöre göstermeyecemde kıme gösterecem:1:

:46:Kızlar kocama dün söyledim ameliyat olacağımı.Olmaz dedi ama ben yazarlara taş çıkartırım valla bu senaryo konusunda :1: Kocama dedimki okmeydanındaki doktora ısrar ettim işime engel olmasın diye o yüzden Boğaziçi tıp merkezinde yapacak diye parayı sordu bende 100 tl muayene ücreti ödeyecem gerisinide ssk karşılayacak dedim.Bende söyledim bugün doktora gidiyorum iyice netleşecek diye.Sonradan da bana öyle çokda büyük olmasın abartılı olmasın dedi.Herşeyi ayrıntısına kadar anlattım ikna oldu çok şükür.:46: Doktorumda tamam derse 1 hazirana günümü ayarlamak istiyorum hayır demezse.İnşallah bir aksilik olmazda herşeyi ayarlarım şu ameliyatıda olurum :21:
Görüşmenin sonucunu sizlerlede paylaşırım fıstıklar merak etmeyin.

Süpersin lion.Bayılırım böyle kadınlara.Hem yaz hem oyna hemde seslendır. belkı yakında senaryo bile yazarsın.:1:

Hadi güzel haberlerini bekleriz.Kolaylıklar dilerim

:52::46::emir_bebek: Yaşasııınn ben şimdi geldim eve ve müjdeyi hemen vereyim dedim sizlere.Tamamdır kızlar :36: Necdet uçar yokmuş yine ankaraya gitmiş onun yerine Veli Aslan'a muayene oldum kararlaştırdık nihayet 285 cc mentor takacak.Bana ilk gösterdiği slikon küçük geldi elime yaptırmışken dedim elime dolu dolu gelsin dimi ama.O kadar özlemini çektim birazda olsun o kadar.:51: Ameliyat günüm perşembe günü 16.30 da.Hatta tahlilleri bile bugün yaptırdım.En azından işten izin almak problem gün kazanayım diye o saate ve güne aldım.Nasıl geçecek bu hafta bilmiyorum.
:46: hala inanamıyorum.Eşim hala diyo içime sinmiyo diye ama istiyorum istiyorum diye diretiyorum tabi.:21: Birde drenlerde olacakmış heralde inşallah atlatırım ameliyat sonrasınıda.Ameliyattan korkmuyorum sonuca odaklandığım için.Ayyy şükürler olsun Allahım.

Paradan kocamın haberi olmayacak tabi şişşt aramızda kalsın.

Yogun yogun olda yorgun olma Arzumcum.Senın enerjın lazım burda herkese.

Bilgilerin için çok sagol.1 ayım:5: yenı doldu.Masaj olayına başlamadık henuz.Kontrole gidince bakarız artık.Dikiş olayıda bendekıler eriyen dikiş.Uçları dışarda kalanlar var tektuk.Atmaya çalışıyor atamadıkçada benı gıcık ediyor.OLmadı aldırırım doktora.

O cesaretsizlik benıde sardı şimdilerde.Sadece benımmiş gibi.Bırak elletmeyı göstermeye kıyamaz oldum.Ama nereye kadar tabı.Sanırım bi gün tüm cesaretı toplayıp siftah olunca gerisi gelir:1:

Buluşma işine gelınce seve seve.Memetöre göstermeyecemde kıme gösterecem:1:

Canım dikişler mutlaka düşecektir,sabırlı ol :34: Halledilemeyecek bir durumda degil zaten,çözümü olan şeyler bunlar...
Masajdan sonra korkular gidecek,herşey yoluna girecek emin ol.Eşinde sana canın acıyacak korkusuyla ilk başta yaklaşmaya,gögüslerini ellemeye korkacak cesaret edemeyecektir zaten.Onlar bizim herrşeyimizzz..Canlarımızzz,bebeklerimizzz... :16: Ben hala bazen uyurken ellerimi oraya götürür,avuçlar,sıkar öyle uyurum..Oy oy ..yerim ben onları yerr... :9: (görmemişin memeleri olmuş,tutmuş koparmış )
En müsait zamanda bir organizasyon ayarlayalım kızlar.İsteyen herkes gelir,dagıtırız valla... :52: Sen nerede oturuyorsun bebişim?

:52::46::emir_bebek: Yaşasııınn ben şimdi geldim eve ve müjdeyi hemen vereyim dedim sizlere.Tamamdır kızlar :36: Necdet uçar yokmuş yine ankaraya gitmiş onun yerine Veli Aslan'a muayene oldum kararlaştırdık nihayet 285 cc mentor takacak.Bana ilk gösterdiği slikon küçük geldi elime yaptırmışken dedim elime dolu dolu gelsin dimi ama.O kadar özlemini çektim birazda olsun o kadar.:51: Ameliyat günüm perşembe günü 16.30 da.Hatta tahlilleri bile bugün yaptırdım.En azından işten izin almak problem gün kazanayım diye o saate ve güne aldım.Nasıl geçecek bu hafta bilmiyorum.
:46: hala inanamıyorum.Eşim hala diyo içime sinmiyo diye ama istiyorum istiyorum diye diretiyorum tabi.:21: Birde drenlerde olacakmış heralde inşallah atlatırım ameliyat sonrasınıda.Ameliyattan korkmuyorum sonuca odaklandığım için.Ayyy şükürler olsun Allahım.

Hadi hayırlı,ugurlu olsun canım benimm....:16: Nasip kısmet degilmiş Necdet bey demekki..Veli beye kısmetmiş memişleri yapmak :34: Canım ama 285cc biraz küçük degilmi? Yani senin esnek meme dokun var,biraz daha büyük bir silikon olabilir gibime geldi bana :26: Neyse ameliyatta dener artık,hangisi olursa onu kullanır,tercih eder :34: Yöntem olarak ne dedi?Kas altımı,kas üstümü...Nedir yani...
Çarşamba günüde benim dudak dolgum var :21: Sırayla güzelleşelim öyle degilmi :12: Hayırlısı olsun hepimiz için.Drenlerden korkma,onlar bizim ameliyattan sonra problem yaşamamamız için.Gerekli olursa kullanılıyor zaten,gerek görülmezse kullanılmıyor :34:

Canım dikişler mutlaka düşecektir,sabırlı ol :34: Halledilemeyecek bir durumda degil zaten,çözümü olan şeyler bunlar...
Masajdan sonra korkular gidecek,herşey yoluna girecek emin ol.Eşinde sana canın acıyacak korkusuyla ilk başta yaklaşmaya,gögüslerini ellemeye korkacak cesaret edemeyecektir zaten.Onlar bizim herrşeyimizzz..Canlarımızzz,bebeklerimizzz... :16: Ben hala bazen uyurken ellerimi oraya götürür,avuçlar,sıkar öyle uyurum..Oy oy ..yerim ben onları yerr... :9: (görmemişin memeleri olmuş,tutmuş koparmış )
En müsait zamanda bir organizasyon ayarlayalım kızlar.İsteyen herkes gelir,dagıtırız valla... :52: Sen nerede oturuyorsun bebişim?

Az önce en sinirimi bozan bir dügüm vardı karnımın başında onu düşürdüm geldim:1:

Çok haklısın bekleyınce düşüyor.Ama hemen bitsin güzelllişsin neyse halım o çoksın falım diyincede tırtıklayıncada olmuyor tabi.

Uykuda sevmek ha..Süper fikir.Bağ senın bebişim belletirisin elletirsin.En iyisini yapıyorsun sevdikçe eminim anlıyor ve dahaha bir serpiliyordur.

Ben anadoluyakasındayım.Dudaklarıda şişirince ayarlasana bi organızasyon.Okullar kapanınca herkes dagılıyorçYazlıkçılar falan gitmeden görüşsek süper olur.Lion bile yetişir bu azimle:1:

d

Müjden hayırlı olsun lion.Eskıden müjde verenlere hediye verilirmiş.Bizde nazarlık takarız artık memişlerine.

Gözün aydın herşey gönlünce olsun.Eşinin de içine sindirirsin sen hiç meraklanma.

Kolaylıkla saglıcakla gülen yüzünle dön buralara.

Hadi hayırlı,ugurlu olsun canım benimm....:16: Nasip kısmet degilmiş Necdet bey demekki..Veli beye kısmetmiş memişleri yapmak :34: Canım ama 285cc biraz küçük degilmi? Yani senin esnek meme dokun var,biraz daha büyük bir silikon olabilir gibime geldi bana :26: Neyse ameliyatta dener artık,hangisi olursa onu kullanır,tercih eder :34: Yöntem olarak ne dedi?Kas altımı,kas üstümü...Nedir yani...
Çarşamba günüde benim dudak dolgum var :21: Sırayla güzelleşelim öyle degilmi :12: Hayırlısı olsun hepimiz için.Drenlerden korkma,onlar bizim ameliyattan sonra problem yaşamamamız için.Gerekli olursa kullanılıyor zaten,gerek görülmezse kullanılmıyor :34:

Sağol cnm benim inan içim içime sığmıyo.Evet nasip değilmiş Necdet bey.Cnm bende çok büyük istemiyorum hatta doktor da dedi yürüyen meme olursun diye.Ben minyonum boyum 1.55 boyum kilomda 57.Üstüm ince altım kalın.Alt kısmı sporla adam ettim biraz.Şimdi göğüsde büyük olursa biçimsiz durmaktan korkuyorum.Vallahi gittiğimde ameliyata girmişti bayağı bekledim ve sırada da çok hastası vardı.Kas üstümü kas altımı onu sormayı unuttum heyecandan protezin büyüklüklerine baktık.Onuda ameliyat günü tekrar ayrıntılı konuşurum artık.

Senin içinde hayırlısı olsun cnm benim inşallah herşey istediğin gibi olur.Senin adınada çok sevindim tatlım ben memnumum dudaklarımdan dolgun benimkilerde simetriside güzel.Eminim seninkide güzel olur cnm

aledax
müjdene ne istersın
Müjden hayırlı olsun lion.Eskıden müjde verenlere hediye verilirmiş.Bizde nazarlık takarız artık memişlerine.Gözün aydın herşey gönlünce olsun.Eşinin de içine sindirirsin sen hiç meraklanma.Kolaylıkla saglıcakla gülen yüzünle dön buralara.
Süpersin lion.Bayılırım böyle kadınlara.Hem yaz hem oyna hemde seslendır. belkı yakında senaryo bile yazarsın.
Hadi güzel haberlerini bekleriz.Kolaylıklar dilerim
Canım benim teşekkür ederim.Vallahi müjde olarak ilk isteyeceğim şey sexy iç çamaşırları olurdu.Evet cnm ben tuttuğunu koparanlardanım nede olsa Aslan burcuyum.Tutkularım ve arzularım beni bu hale getiren.Çok tutkuluyumdur ayıptır söylemesi.hem aslan hemde yükselenim akrepin hep iyi özelliklerini taşıyorum ikisi karışık.Kötü hiçbir tarafım yok yani.Kibir bilmem ne yok liderlik ruhu var hep içimde.
aledax
en zoru sonucu beklemekAz önce en sinirimi bozan bir dügüm vardı karnımın başında onu düşürdüm geldim
Çok haklısın bekleyınce düşüyor.Ama hemen bitsin güzelllişsin neyse halım o çoksın falım diyincede tırtıklayıncada olmuyor tabi.Uykuda sevmek ha..Süper fikir.Bağ senın bebişim belletirisin elletirsin.En iyisini yapıyorsun sevdikçe eminim anlıyor ve dahaha bir serpiliyordur.
Ben anadoluyakasındayım.Dudaklarıda şişirince ayarlasana bi organızasyon.Okullar kapanınca herkes dagılıyorçYazlıkçılar falan gitmeden görüşsek süper olur.Lion bile yetişir bu azimle
Ayol yetişirim tabi ben maslak tarafındayım gelirim tabi.Hem kızlar haziranın 9'undan itibaren benim kocada yok çocuklarda yok memlekete gidiyorlar rahat rahat takılırız.

Aslana Akrep......Tutkunun dibisin desene...Vay kocana kocana....Gizem cazıbe hırs...Yok yok sende desene....

Ha birde mınyonsun....Tavuk misali her daim tazesindirde sen:1:

Ve espirili.En iyisini yapıyorsun lion..Gönlünce olsun.Çok sevındım senın adına. Arzum ayarlasın buluşalım görüşürüz.

Aslana Akrep......Tutkunun dibisin desene...Vay kocana kocana....Gizem cazıbe hırs...Yok yok sende desene....

Ve espirili.En iyisini yapıyorsun lion..Gönlünce olsun.Çok sevındım senın adına. Arzum ayarlasın buluşalım görüşürüz.

Tama canım ayarlarız birgün:34:Ben kontroller için Avrupa yakasına,Bağdat caddesine geçiyorum zaten :34:

ay canım cok sevındım ınsallah muayene ucretı almıyolar dendı bana kocanamı oyle soylesdın :D nejdet ucara amlıya olan varmıs beyenmıslerde ben ona amlıyat olmak ıstıyorum ıns ıcıme sıner en yakın tarıhe alıcam :1:

Cnm fotolarima bakabilirsin Necdet beyi dusunuyorsan.

Lion coook mutlu oldum hadi hayirlisi :) biranonce olsunda bitsin bari :) Barkodunuzu almayi unutmayin kizlar ameliyattan once isteyin protezin paketini filan....

Bu arada Arzuma katiliyorum.emzirme ile bosalimis kucuk goguslere 280 filan az gelir diye dusunuyorum.Ama zaten doktorlar ameliyat esnasinda deniyor,285 doldurmazsa daha buyugunu deniyor.Deri esnek oldugu icin kucuk protez doldurmayabilir.Bendede 285 demisdik ama doldurmamiski doktor 320 takmis.Derim esnekdi cunku....

Son düzenleme:

Evet canım aynen herşey var bende dolu doluyum ama engeller yüzünden geri kalıyorum.İki çocuk annesi heleki 12 yaşında benden 2-3 cm uzun ve yapılı oğlumu görünce kimse inanamıyo genç gösteriyormuşum.Espirili her zaman güleryüzlüyüm.AAhhhh birde kıymetimi bilseler.

Bu arada Arzuma katiliyorum.emzirme ile bosalimis kucuk goguslere 280 filan az gelir diye dusunuyorum.Ama zaten doktorlar ameliyat esnasinda deniyor,285 doldurmazsa daha buyugunu deniyor.Deri esnek oldugu icin kucuk protez doldurmayabilir.Bendede 285 demisdik ama doldurmamiski doktor 320 takmis.Derim esnekdi cunku....

istediğimiz büyüklüğü söylemeliyiz elbette. nasıl ki derimizin belli bir esnekliği varsa doktorumuz da esnek davranabilmeli, karar verilenden biraz daha büyük biraz daha küçük. sonuçta en doğru kararı doktorla birlikte verebiliriz. (hatta ,her şey ameliyat esnasında belli olduğu için en son kararı doktorumuz vermeli.) neden öyle karar aldığını doktorlar hastasına açıklıyor. sığmadı, zorladı, doğal durmadı... gibi.
ne çok forum ve dr sitesi okumuşum :51:

Evet canım aynen herşey var bende dolu doluyum ama engeller yüzünden geri kalıyorum.İki çocuk annesi heleki 12 yaşında benden 2-3 cm uzun ve yapılı oğlumu görünce kimse inanamıyo genç gösteriyormuşum.Espirili her zaman güleryüzlüyüm.AAhhhh birde kıymetimi bilseler.

Memişlerde dolunca dopusdolu olcan desene.:1:

Benım oglumda 11 ınde hergun boy ölçüşüyüyoruz.İlk hedefı benı geçmek.Gençecık anne olmak güzel şey.Oglanlar bu gidişle 1.90 bulucaklar sanırım.

Canım protez büyüklügü konusunda tecrubelı arkadaşları dikkate al.Benımkıler bile bana küçücük geliyor bazen:1:Kalçalı oldugun için abartı durmaz.Oldumu tam olsun.Bazı doktorlar sıgmadı dogal olsun vs gibi yaklaşımlarla risk almak istemıyorlar.

Madem amelıyat oluyorsun tamda istedigin gibi olsun.SOnra hep
daha büyüklerde gözün kalıyor.Benım gözüm hep arzununkılerde mesala:1:

bende veli beye muayene oldum cok heycanlandım utandım apersembeye kadar yokmus necdet bey doktora bısuru soru sordum yasımda daha 21 dedı bu yasa buyumemısse daha buyumez dedı benı cok rahatlattı dedı bır saaat suruyor bır gun kalıcaksın dedı bende 9 hazıranda tahlıllerımı yaptırcam 15 hazıran amlıyat gunu halkla ılıskılere gıttıgımde ordakı kadın bana yapılan amelıyat resımlerını gosterdı damla protezlı bı bayan vardı o cok guzeldı doktor bana meme altı ve meme ucu uygun dedı mentor marka olcak 3500 tl nakıtte kredı kartına 10 ay taksıtlı 3900 dedı o kadın kan degerlerım dusukse amelıyat yapılamazmıs oylede dedı saglık dha onemlı ddı cokbuyuk takmıyoruz dedı bende 1.59 boyum acıkcası buyuk ıstıyorum kas altı mı kasustumu kac cc damlamı yuvarlakmı kafam heptenkarıstı 9 hazıranda tahlıllerım yapılacak cok heycanlıyım kadın dedı bır saatlık bır amelıyat cok basıt bır amelıyat dedı hıc korkma dedı cok rahatlattı benı ama ordakı calıscanlar ılgızı danısmada duran falan doktorloru resımden gormustum sıteden gercekte gorunce bı garıp oldum ya dedım saka maka ben baya yol kadettım falan 15 hazıran bayılıcam cok heycanlıyım kadın dedı bır ay sonrada denızede gırersın dedı ayy cok heycanlıyım erken yasta yaptırmak daha ıyı dedı hanı evlılıkten once erkek arkadasımda askere gıdıyo o gelene kdar dogal seklını alıcak zaten cok heycanlıyım hala elım ayagım tıtrıyo :21:

Memişlerde dolunca dopusdolu olcan desene.:1:

Benım oglumda 11 ınde hergun boy ölçüşüyüyoruz.İlk hedefı benı geçmek.Gençecık anne olmak güzel şey.Oglanlar bu gidişle 1.90 bulucaklar sanırım.

Canım protez büyüklügü konusunda tecrubelı arkadaşları dikkate al.Benımkıler bile bana küçücük geliyor bazen:1:Kalçalı oldugun için abartı durmaz.Oldumu tam olsun.Bazı doktorlar sıgmadı dogal olsun vs gibi yaklaşımlarla risk almak istemıyorlar.

Madem amelıyat oluyorsun tamda istedigin gibi olsun.SOnra hep
daha büyüklerde gözün kalıyor.Benım gözüm hep arzununkılerde mesala:1:

Daha büyüklerde mi gözü kalıyor benim boyum 1.77 ve oldukça geniş omuzluyum dokrtor 325 cc takmış bunlar biraz küçülecek dimi diye sordum direk adamda senin fiziğine bu uygun dedi.İçimi rahatlattın acaba büyük mü oldu diye düşünüyordum.Ama bence 159 boyu olan bir kadın için uygun gibi o ölçü.

Daha büyüklerde mi gözü kalıyor benim boyum 1.77 ve oldukça geniş omuzluyum dokrtor 325 cc takmış bunlar biraz küçülecek dimi diye sordum direk adamda senin fiziğine bu uygun dedi.İçimi rahatlattın acaba büyük mü oldu diye düşünüyordum.Ama bence 159 boyu olan bir kadın için uygun gibi o ölçü.

Evet canım.Herkes taktırdıktan sonra biraz daha büyükmü olsaydı duygusunu yaşıyor bence.Hep daha fazlasını isterızya:1:Ama bence senın ölçün oldukça iyi.Daha şiştir onlar hele insinler dahada sevceksin.

Burnunu merak ettım .Bi açılsında görelım.Boyuna posuna .ok yakışacak yenı memelerin.güle güle kullan

bende veli beye muayene oldum cok heycanlandım utandım apersembeye kadar yokmus necdet bey doktora bısuru soru sordum yasımda daha 21 dedı bu yasa buyumemısse daha buyumez dedı benı cok rahatlattı dedı bır saaat suruyor bır gun kalıcaksın dedı bende 9 hazıranda tahlıllerımı yaptırcam 15 hazıran amlıyat gunu halkla ılıskılere gıttıgımde ordakı kadın bana yapılan amelıyat resımlerını gosterdı damla protezlı bı bayan vardı o cok guzeldı doktor bana meme altı ve meme ucu uygun dedı mentor marka olcak 3500 tl nakıtte kredı kartına 10 ay taksıtlı 3900 dedı o kadın kan degerlerım dusukse amelıyat yapılamazmıs oylede dedı saglık dha onemlı ddı cokbuyuk takmıyoruz dedı bende 1.59 boyum acıkcası buyuk ıstıyorum kas altı mı kasustumu kac cc damlamı yuvarlakmı kafam heptenkarıstı 9 hazıranda tahlıllerım yapılacak cok heycanlıyım kadın dedı bır saatlık bır amelıyat cok basıt bır amelıyat dedı hıc korkma dedı cok rahatlattı benı ama ordakı calıscanlar ılgızı danısmada duran falan doktorloru resımden gormustum sıteden gercekte gorunce bı garıp oldum ya dedım saka maka ben baya yol kadettım falan 15 hazıran bayılıcam cok heycanlıyım kadın dedı bır ay sonrada denızede gırersın dedı ayy cok heycanlıyım erken yasta yaptırmak daha ıyı dedı hanı evlılıkten once erkek arkadasımda askere gıdıyo o gelene kdar dogal seklını alıcak zaten cok heycanlıyım hala elım ayagım tıtrıyo :21:

Gözün aydın canım.KARAR verince bitmiş sayılır.Süreç başlamış.Hadi hayırlısı olsun.Aynen duydukların gibi.1 gecede olduda bitti olacak.Ertesi gün evınde olursun.Erkek arkadaşınada süpriz olur.Gönlünce olsun herşey.

Back
X