• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Ameliyat olali 4 gun oldu su an sisler degilmi alismadigimdan mi bilmiyorum buyuk geliyor.biraz inseler mutlu olucam sanirim

Ameliyat olali 4 gun oldu su an sisler degilmi alismadigimdan mi bilmiyorum buyuk geliyor.biraz inseler mutlu olucam sanirim

Tabiki şu an ödemelerin vardır.Sana şöyle söyleyimki göğüslerin bir sene içinde çok çok değişecek :34:Emin ol tecrübe konuşuyor:34: Sana şu an büyük hatta şekilsiz gelebilir.Zamanla protezler yerine oturacak ve harika bir görünüme kavuşacak.

canım bende meme büyütme ameliyatı olacağım bugün.akşam 6 da ameliyatım.çok heyecanlı ve mutluyum anlatamam.kendimi bildim bileli bunu istiyorum nihayet hayalim gerçek olacak umarım.:52: görüşmek üzere canımmm...
ben bile heyecanladım valla ,umarım harika geçer tatlım .
Ya kizlar birsey soylleyecegim:)Kocam bugun ilk defa acikyurekli ve durust birsekilde iyi ki yaptirmisiz dedi. ( dun gece gecirdigimiz romantik! dakikialara istinaden olsa gerek). Sendeki degisim de cok farkediliyor dedi. Ben ameliyat olali tam 6 hafta oldu simdiye kadar da memnuniyetini anlamistim zaten ama bu itirafi beni cok ama cok memnun etti. Kimsenin bundan bir endisesi olmasin bence. Esler de mutlu oluyor:) bu arada esinizi nasil ikna ettiniz konusuna bi ara uzun uzun yazacagim ama pc den. Telden zor oluyor.
merakla bekliyoruzzzzzz canım :21:

geçmiş olsun canım :16: detaylarrrrı alalım lütfennnnn :23:

Canım bu arada doktorun hangi yöntemi uygun gördü sana,kaç cc takıldı,protez şeklin nedir?

75 a oldugu icin yani meme dokum az oldugu icin ve cocuk dusundugum icin kas alti yuvarlak yapti.olcusunu henuz bilmiyorum ameliyatdan once 325 cc takabiliriz demisti bugun direnleri cikarmaya gidince sorucam.

Arzumcum Selamlar.Senı denk getirmek oldukçA ZOR.Sanırım randevu gerecek :1:

Benım sormak istediğim birşey ler var. Meme başında arada elime takılan dikiş ipleri.2.3 tane kaldı ama acayip sinir oluyorum.Kremlerken falan igne gibi elıme batıyor.1 ayım doldu.Bunlar ne zaman tamamen eriyip gidecek.

Doktor dokunma dedi ama ellerim kontrolsuzce gidiyor.Düştümü diye hafıf yokladım hemen orası kızardı.Antibiyotıklı krem falan yaptım.Ama çekiştirdigim yer hemencık kızardı açıldı diyemem ama etkılendi.

Bu durumda siz ne yaptınız.Beklemek mi çaresı.

İkinci sorumda ne zaman korkmadan ellettınız memişlere.Yukarda romantık gece falan denmiş:1:Onca para döktük dahada degerlendilerya.:1:Yanı tam performanslı kullanım için önerilen süre nedir.Doktora soramadım aklına bişey gelmesin diye.

Benım sormak istediğim birşey ler var. Meme başında arada elime takılan dikiş ipleri.2.3 tane kaldı ama acayip sinir oluyorum.Kremlerken falan igne gibi elıme batıyor.1 ayım doldu.Bunlar ne zaman tamamen eriyip gidecek.

Doktor dokunma dedi ama ellerim kontrolsuzce gidiyor.Düştümü diye hafıf yokladım hemen orası kızardı.Antibiyotıklı krem falan yaptım.Ama çekiştirdigim yer hemencık kızardı açıldı diyemem ama etkılendi.

İkinci sorumda ne zaman korkmadan ellettınız memişlere.Yukarda romantık gece falan denmiş:1:Onca para döktük dahada degerlendilerya.:1:Yanı tam performanslı kullanım için önerilen süre nedir.Doktora soramadım aklına bişey gelmesin diye.

tam performans için beklemen lazım canım:40: atraksiyonu bol olsun dersen iki ay derim:1::1:

Jelesec
Sen çok yaşa ya
tam performans için beklemen lazım canım atraksiyonu bol olsun dersen iki ay derim

Tam performans hıııım :1: bence beklemek daha iyi yeni seninkiler.Birde iç kısmını düşün orası biraz daha geç iyileşiyo dış kısmına göre.Bak ben 10 Martta vajina daraltma operasyonu geçirdim.2.5 ay oldu nerdeyse hala kullanamıyorum.Bende performans yok yani. Sanki sil baştan genç kızlığıma döndüm heralde ilk gecede bu kadar acımamıştır.:9:Birde üstüne meme de eklenirse benim koca napar bilmiyorum artık:27:Adam zaten mart kedileri gibi peşimde dolanıp duruyo :66:

Tam performans hıııım :1: bence beklemek daha iyi yeni seninkiler.Birde iç kısmını düşün orası biraz daha geç iyileşiyo dış kısmına göre.Bak ben 10 Martta vajina daraltma operasyonu geçirdim.2.5 ay oldu nerdeyse hala kullanamıyorum.Bende performans yok yani. Sanki sil baştan genç kızlığıma döndüm heralde ilk gecede bu kadar acımamıştır.:9:Birde üstüne meme de eklenirse benim koca napar bilmiyorum artık:27:Adam zaten mart kedileri gibi peşimde dolanıp duruyo :66:[/QUO. Himmm demek vajina daraltma op. oldun? O daha kotu tabii kocan icin:) ama neredeyse 2,5 ay olmus. O da duzeliyordur artik? Memeyi cok ta kafana takma. Biz daha bandajliyken bile yapacagimizi yapmistik yani:17:Onlari esas ilgilendiren belden asagisi sonucta:)ama tabii memelerle beraber tam performans icin bence en az 2 ay gerek. Romantik! Takilmalar oluyor tabii ama uclarim hala hassas bilmem anlatabildimmi? Benim doktorum ( Tuğrul Turan) iki haftalikken dikislerimi aldirmak icin gittigimde sey demisti: artik her turlu sex serbest:27:Ama uclar hemen normale donmuyor yani. Kisiden kisiye degisiyormus bu durum. Sevgiler herkes:)

gulezel
Himmm demek vajina daraltma op. oldun? O daha kotu tabii kocan icin:) ama neredeyse 2,5 ay olmus. O da duzeliyordur artik? Memeyi cok ta kafana takma. Biz daha bandajliyken bile yapacagimizi yapmistik yani:17:Onlari esas ilgilendiren belden asagisi sonucta:)ama tabii memelerle beraber tam performans icin bence en az 2 ay gerek. Romantik! Takilmalar oluyor tabii ama uclarim hala hassas bilmem anlatabildimmi? Benim doktorum ( Tuğrul Turan) iki haftalikken dikislerimi aldirmak icin gittigimde sey demisti: artik her turlu sex serbest:27:Ama uclar hemen normale donmuyor yani. Kisiden kisiye degisiyormus bu durum. Sevgiler herkes:)

Evet kocam için değil benim için kötü acıyı çeken benim zamanla esniyormuş ama gelde bana sor nasıl olduğunu.Hatta doktora bile kızdım içimden napmış böyle iyice daraltmış diye.ilk zamanlar ağlayacaktım nerdeyse o kadar acıdı alıştırana kadarda canım çıktı tabi.Sordum zamanla esneyeceğini söylediler.Eee artık zamanla alışacaz mecbur.

Tam performans hıııım :1: bence beklemek daha iyi yeni seninkiler.Birde iç kısmını düşün orası biraz daha geç iyileşiyo dış kısmına göre.Bak ben 10 Martta vajina daraltma operasyonu geçirdim.2.5 ay oldu nerdeyse hala kullanamıyorum.Bende performans yok yani. Sanki sil baştan genç kızlığıma döndüm heralde ilk gecede bu kadar acımamıştır.:9:Birde üstüne meme de eklenirse benim koca napar bilmiyorum artık:27:Adam zaten mart kedileri gibi peşimde dolanıp duruyo :66:[/QUO. Himmm demek vajina daraltma op. oldun? O daha kotu tabii kocan icin:) ama neredeyse 2,5 ay olmus. O da duzeliyordur artik? Memeyi cok ta kafana takma. Biz daha bandajliyken bile yapacagimizi yapmistik yani:17:Onlari esas ilgilendiren belden asagisi sonucta:)ama tabii memelerle beraber tam performans icin bence en az 2 ay gerek. Romantik! Takilmalar oluyor tabii ama uclarim hala hassas bilmem anlatabildimmi? Benim doktorum ( Tuğrul Turan) iki haftalikken dikislerimi aldirmak icin gittigimde sey demisti: artik her turlu sex serbest:27:Ama uclar hemen normale donmuyor yani. Kisiden kisiye degisiyormus bu durum. Sevgiler herkes:)

Benım doktor kadın.Eşimle gittik kontrole yanında soramadım tabi.Elbet zorlasak bi çözüm bulunurda yarımyamalak.Ha birde karın germe var.Gözümden sakınıyorum hepsini.de.1 ay doldu ama hala nekanetteyiz.

Gülgüzel gibi romantık romantık devam yanı 1 ay daha. Birde bu dikiş ipleri sorum vardı.o kimsenın dikkatını çekmemiş sanırım:1:

Tam performans hıııım :1: bence beklemek daha iyi yeni seninkiler.Birde iç kısmını düşün orası biraz daha geç iyileşiyo dış kısmına göre.Bak ben 10 Martta vajina daraltma operasyonu geçirdim.2.5 ay oldu nerdeyse hala kullanamıyorum.Bende performans yok yani. Sanki sil baştan genç kızlığıma döndüm heralde ilk gecede bu kadar acımamıştır.:9:Birde üstüne meme de eklenirse benim koca napar bilmiyorum artık:27:Adam zaten mart kedileri gibi peşimde dolanıp duruyo :66:

2.5 ay demek.hım....Ama sıkı iş yapmışsın lion.Bravo.Nokta atış yani.Sırada meme var demek.Hadi hayırlısı bakalım.Gönlünce olsun

arkadaşlar dün tam performans bugün kimsecikler yok burda hayırdır ya,,nerelerdesiniz nasılsınız canlar???sessiz çok sıkıcı bu forum arzuuuuuuum sen bile yoksun:50:

75 a oldugu icin yani meme dokum az oldugu icin ve cocuk dusundugum icin kas alti yuvarlak yapti.olcusunu henuz bilmiyorum ameliyatdan once 325 cc takabiliriz demisti bugun direnleri cikarmaya gidince sorucam.

Ameliyattan sonra doktorunuz size protez kartını veriyor.Protez kartında protezinizin bilgileri mevcut.Ona bakarsanız kaç cc takıldığını öğrenebilirsiniz :34:

:46:Kızlar kocama dün söyledim ameliyat olacağımı.Olmaz dedi ama ben yazarlara taş çıkartırım valla bu senaryo konusunda :1: Kocama dedimki okmeydanındaki doktora ısrar ettim işime engel olmasın diye o yüzden Boğaziçi tıp merkezinde yapacak diye parayı sordu bende 100 tl muayene ücreti ödeyecem gerisinide ssk karşılayacak dedim.Bende söyledim bugün doktora gidiyorum iyice netleşecek diye.Sonradan da bana öyle çokda büyük olmasın abartılı olmasın dedi.Herşeyi ayrıntısına kadar anlattım ikna oldu çok şükür.:46: Doktorumda tamam derse 1 hazirana günümü ayarlamak istiyorum hayır demezse.İnşallah bir aksilik olmazda herşeyi ayarlarım şu ameliyatıda olurum :21:
Görüşmenin sonucunu sizlerlede paylaşırım fıstıklar merak etmeyin.

Cnm bende birazdan çıkacam işten boğaziçine gidiyorum bende belki karşılaşırız orda.Allah yardımcın olsun cnm.

ay canım cok sevındım ınsallah muayene ucretı almıyolar dendı bana kocanamı oyle soylesdın :D nejdet ucara amlıya olan varmıs beyenmıslerde ben ona amlıyat olmak ıstıyorum ıns ıcıme sıner en yakın tarıhe alıcam :1:

Canım yaa...Dün biraz yogun geçti,takılamadım fazla foruma :34:Sende çok online olmuyorsunki karşılaşalım şeker,msn dede karşılaşamıyoruz...
Gelelim sorularına....Performans konusunu aslında sen belirlersin.Çünkü vücudunu,göğüslerinin durumunu,ağrı durumunu senden başka kimse anlamaz..Doktorum ameliyattan sonra muayenelerde masaj yapıyordu göğüslerine.Ben bu şekilde asla yapamıyorduk mesela.Sonra göğüslerin sertleşmeye başladı.Doktorum masaj yapmıyormusun,eşin ellemiyormu hiç diye sormuştu.İşte ondan sonra bende bir cesaret göğüslerime sert masajlara başladım.Eşime cesaret vermek içinde onun yanındada yapıyordum.O bu konuda çok cesaretsizdi.Alıştırmak için bazen yardımcı olmasını istiyordum :17:Korka korka zorla yaptırıyordum,sonra baktığı birşey olmuyor cesaret geldi dokunmaya korkmadı artık.Tabi canım yandığı zaman söylüyordum,kontrol bendeydi yani :34:Masaj olayına başlayınca sende senin kontrolün altında eşinle birlikte bu şekilde yaparsan iyi olur yani.İkinizde beraber bu süreci zevkli bir halde yaşayabilirsiniz :34:
Dikişlerinle alakalı olarakta sana şunu sorucam.İç dikişlerinmi,dışdikişlerindemi bu sorunu yaşıyorsun?Benim dış dikişlerim alınan dikişti,böyle bir sorun yaşamadım.Ama sonradan meme ucu kenarından hafif içeri doğru olan kısımdan iç dikişim çıktı,attı dışarı doğru kendini ve geçti.Bu konuda doktorunu dinleyeceksin,Ben göremediğim için çok fazla bilgi veremeyeceğim maalesef.Ama istersen buluşalım,kontrol ediyim :52:

Back
X