- 19 Nisan 2012
- 1.364
- 167
- 173
Canım,bu konuda sana yardımcı olacak birçok Uzman arkadaşımız var tabi En kıssa zamanda sana dönüş yapacaklardır,takipte kal
Tamam tatlım.Çok teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım,bu konuda sana yardımcı olacak birçok Uzman arkadaşımız var tabi En kıssa zamanda sana dönüş yapacaklardır,takipte kal
Ben geldııım :))
2 gun kardesımın yanına gıttıydım yazamadım oradan
neler yapıyorsunuz? sohbet koyulasmıs bayagı :))
2 resım daha ekleyıverdım
evımızın rızkını ıc camasırlarına yatırır oldum
Dudak dolgum Evet çarşamba canım,heyecan dorukta valla :18:Gece aklıma gelince uykum kaçıyor
ama çok çok güzel olmuş , hakkındır biraz para harcamak. çok beğendiğimi söylemiş miydim
Kizlarr hafta sonu kom dan strapless bir bikini aldim yahu. Hayaldi gercek oldu. Ayy bi de elliyorum eger elime dolgu gelirse elimin tersiyle itiyorumİste bu paha bicilemezzzz
Kizlarr hafta sonu kom dan strapless bir bikini aldim yahu. Hayaldi gercek oldu. Ayy bi de elliyorum eger elime dolgu gelirse elimin tersiyle itiyorumİste bu paha bicilemezzzz
oy oyyy hadi hayırlı olsun giyde foto çek bizde görelim ama şimdi söyledin canımız istedi
arzum sıra dudaklardamı kızzzzzzhadi hayırlısı olsun canım benim.merakla beklıyoruz
arzummmm dudakmı dedinnn kız bende bu ara ona takmıştım hızlı çıktın aşama aşama anlatmanı ve fotoları istiyorummmm valla ben olucakmışım gibi heycan yaptım ne zaman yaptırıyoz ayyy nasıl beklicem :18: bekle bekle bitmez şimcik
Evet kızlarr.....Sıra dudaklardaa.... Valla üst dudagım bana hep ince gelmiştir,özelliklede gülünce Şööyylleee biraz dogun olsun dimi,hafif sexy olsun Bakalım valla sonucu çok merak ediyorum.Gerçi Hasan bey abartı yapmam asla,hafif doldururum dedi ama yinede degişiklik olacaktır tabi.Yüz estetiginde dudak dolgusu bölümünde şu anki halinin fotosunu paylaştım,sonrasını paylaşırım zaten.Ama ben burayada foto koyim yine Çarşamba günü yaptırıyorum Karamelim :18: Valla doktoruma sonsuz güvenim var,o konuda bir sorun yok ama tabi insan ne çıkacagını bilmedigi için,birde acı varmı acı Bilemiyorsun tabi,dogal olarak heyecan oluyor yani...Gelişmeleri tabiki sizinle payalaşacagım sizinle....Az kaldı..2 günn... Eki Görüntüle 429896 Eki Görüntüle 429897
Evet kızlarr.....Sıra dudaklardaa.... Valla üst dudagım bana hep ince gelmiştir,özelliklede gülünce Şööyylleee biraz dogun olsun dimi,hafif sexy olsun Bakalım valla sonucu çok merak ediyorum.Gerçi Hasan bey abartı yapmam asla,hafif doldururum dedi ama yinede degişiklik olacaktır tabi.Yüz estetiginde dudak dolgusu bölümünde şu anki halinin fotosunu paylaştım,sonrasını paylaşırım zaten.Ama ben burayada foto koyim yine Çarşamba günü yaptırıyorum Karamelim :18: Valla doktoruma sonsuz güvenim var,o konuda bir sorun yok ama tabi insan ne çıkacagını bilmedigi için,birde acı varmı acı Bilemiyorsun tabi,dogal olarak heyecan oluyor yani...Gelişmeleri tabiki sizinle payalaşacagım sizinle....Az kaldı..2 günn... Eki Görüntüle 429896 Eki Görüntüle 429897
merhaba arkadaşlar 6 gün önce bende silikon ameliyatı oldum . kas altı tercih ettim ilerde sorun yaşamamak için ama ameliyattan çıktıktan sonra pişman oldum . öncelikle çok canım yandı hastaneden taburcu olana kadar kaç ağrı kesici yaptırdım hatırlamıyorum.bu ağrı hareketle daha da artıyor .ertesi gün taburcu oldum evime geldim artık kendimi daha iyi hissedeceğimi varsayıp uyudum . tabi benim yatağım hastane yatakları gibi tuşlu değil ki başını kaldırıp kalkmama yardımcı olsun ..o sabah benim yerimden kalkmam 2 saatimi aldı bi de gizli tutuyorum kimseye de söylemedin ailem yanım da olmadığı için onlara da söylemedim sır .. o yataktan kalkmak için verdiğim mücadele göz yaşartıcıydı artık birilerinden yardım isteyip beni kaldırmasını söyleyecektim ameliyatı da anlatacaktım gözden çıkarmıştım ama birinin bana yardımcı olabilmesi için önce kapımı kırıp içeri girmesi gerekirdi :S ayaklarımla duvardan destek alıp milim milim yerimden oynamaya çalışıp yatağın sonunu buldum ve kalktım ..
ertesi gün daha ii olacam diorum ama olamadım o gerginlik :S felaket bişeydi sanki yerinden çıkacaklarmış gibi o an gitmek mümkün olsaydı ameliyat olduğum ile gidip çıkarttıracaktım ona acı çekeceğimi bilseydim böyle bişeye kalkışmazdım . ama şuan da daha iyim şükürler olsun . en azından kolumu oynatabiliorum ilk zamanlar da robot gibiydim. giysi çıkarıp giymek bile ölümdü ..
benim göğsümde asimetri vardı şuan da o asimetriyi görebiliyorum :S bi göğüs daha geç yerleşiyomuş umarım öyle bişeydir.zaten asimetri için kalkıştım olmuşken de bi beden büyüsün dedim
sırt ağrısı yedi yedi yedi bitirdi beni diyebilirim
başımın altında 4-5 tane yastık oturur pozisyon da uyumak ,uyuyabilmek mümkün mü ? bunu zorluyorum ama her sabah uykusuz uyanıyorum gece boyunca da defalarca uyanıyorum pozisyon rahat olmadığı için kalite uyku yok ..
ağrı kesicilerden artık midem de ağrıyor ..
1 ay sonra umarım mutlu olurum , o 1 ayı da rahat geçirsem normal insanlar gibi olsam bunu şuan ne çok isterim ..
gecmis olsun eyfel umarim cabuk atlatirsin bugunleri hatirlamazsin belkide. bende kasustu oldum yarin bir hafta olacak benim ameliyattan sonra ilk 4-5 saat siddetli bir agrim oldu ama ilk 4-5 saatten sonra kesildi cok rahat gecirdim insallah hep de boyle gecer:) sende insallah cabuk atlatirsin.