• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Ben geldııım :))

2 gun kardesımın yanına gıttıydım yazamadım oradan
neler yapıyorsunuz? sohbet koyulasmıs bayagı :))
2 resım daha ekleyıverdım
evımızın rızkını ıc camasırlarına yatırır oldum :1:

ama çok çok güzel olmuş :nazar:, hakkındır biraz para harcamak. çok beğendiğimi söylemiş miydim :17:

arzummmm dudakmı dedinnn :53: kız bende bu ara ona takmıştım hızlı çıktın aşama aşama anlatmanı ve fotoları istiyorummmm valla ben olucakmışım gibi heycan yaptım :52: ne zaman yaptırıyoz ayyy nasıl beklicem :18: bekle bekle bitmez şimcik :6:

Kizlarr hafta sonu kom dan strapless bir bikini aldim yahu. Hayaldi gercek oldu. Ayy bi de elliyorum eger elime dolgu gelirse elimin tersiyle itiyorum:27:İste bu paha bicilemezzzz:emir_bebek:

Kizlarr hafta sonu kom dan strapless bir bikini aldim yahu. Hayaldi gercek oldu. Ayy bi de elliyorum eger elime dolgu gelirse elimin tersiyle itiyorum:27:İste bu paha bicilemezzzz:emir_bebek:

oy oyyy hadi hayırlı olsun :16: giyde foto çek bizde görelim ama şimdi söyledin canımız istedi :1:

arzum sıra dudaklardamı kızzzzzz:34::34:hadi hayırlısı olsun canım benim.merakla beklıyoruz :54:

arzummmm dudakmı dedinnn :53: kız bende bu ara ona takmıştım hızlı çıktın aşama aşama anlatmanı ve fotoları istiyorummmm valla ben olucakmışım gibi heycan yaptım :52: ne zaman yaptırıyoz ayyy nasıl beklicem :18: bekle bekle bitmez şimcik :6:

Evet kızlarr.....Sıra dudaklardaa.... :52: Valla üst dudagım bana hep ince gelmiştir,özelliklede gülünce :9: Şööyylleee biraz dogun olsun dimi,hafif sexy olsun :34: Bakalım valla sonucu çok merak ediyorum.Gerçi Hasan bey abartı yapmam asla,hafif doldururum dedi ama yinede degişiklik olacaktır tabi.Yüz estetiginde dudak dolgusu bölümünde şu anki halinin fotosunu paylaştım,sonrasını paylaşırım zaten.Ama ben burayada foto koyim yine ;) Çarşamba günü yaptırıyorum Karamelim :18: Valla doktoruma sonsuz güvenim var,o konuda bir sorun yok ama tabi insan ne çıkacagını bilmedigi için,birde acı varmı acı :9: Bilemiyorsun tabi,dogal olarak heyecan oluyor yani...Gelişmeleri tabiki sizinle payalaşacagım sizinle....Az kaldı..2 günn... :53: $hjdwehhgew0009kldj0002gh0051.jpg $hjdwehhgew0009kldj0002gh00525454.jpg

Ohh ohh...Ne güzel valla :16: Sorma bazen satıcı kız bana dolgulu olanları gösteriyor..Ay olmaz onlar bana,benim memişlerim var diyip elimle geri çeviriyorum.Tabi kabinde deneme yapınca kız ovv yeahhh...Harikasınız,süpersiniz,aman tanrım falan diyerekten baygınlık geçiriyor :27::27::9::9::9:
Ama sana bir tüyo veriyim..Straplez bikiniden çok üçgen bikiniler daha bir şahane,sexy görüntü veriyor :34: Hadi bakalım,biran önce foto çekilde görek :51:

Kızlarr,forumda leyla_ebrum adılı arkadaşımızın erkek üye oldugu konusunda bir hikaye dolaşıyormuş.Hatta arkadaş listesinden çıkaranlar olmuş.Bu konuda size yazmak istedim,böyle bir şey yok..Leyla arkadaşımız kesinlikle bayandır.Msn den kameralı görüşme yapıyoruz biz ve uzun zamandırda ekli bende..Lütfen bazı şeylerden emin olmadıkça karalama yapmayalım,üzücü sonuçlar çıkıyor sonra :34: Sevgiler...

Evet kızlarr.....Sıra dudaklardaa.... :52: Valla üst dudagım bana hep ince gelmiştir,özelliklede gülünce :9: Şööyylleee biraz dogun olsun dimi,hafif sexy olsun :34: Bakalım valla sonucu çok merak ediyorum.Gerçi Hasan bey abartı yapmam asla,hafif doldururum dedi ama yinede degişiklik olacaktır tabi.Yüz estetiginde dudak dolgusu bölümünde şu anki halinin fotosunu paylaştım,sonrasını paylaşırım zaten.Ama ben burayada foto koyim yine ;) Çarşamba günü yaptırıyorum Karamelim :18: Valla doktoruma sonsuz güvenim var,o konuda bir sorun yok ama tabi insan ne çıkacagını bilmedigi için,birde acı varmı acı :9: Bilemiyorsun tabi,dogal olarak heyecan oluyor yani...Gelişmeleri tabiki sizinle payalaşacagım sizinle....Az kaldı..2 günn... :53:Eki Görüntüle 429896 Eki Görüntüle 429897

merakla bekliyoruz tatlımm eminim güzel olacakk arkadaşıma:7:

Evet kızlarr.....Sıra dudaklardaa.... :52: Valla üst dudagım bana hep ince gelmiştir,özelliklede gülünce :9: Şööyylleee biraz dogun olsun dimi,hafif sexy olsun :34: Bakalım valla sonucu çok merak ediyorum.Gerçi Hasan bey abartı yapmam asla,hafif doldururum dedi ama yinede degişiklik olacaktır tabi.Yüz estetiginde dudak dolgusu bölümünde şu anki halinin fotosunu paylaştım,sonrasını paylaşırım zaten.Ama ben burayada foto koyim yine ;) Çarşamba günü yaptırıyorum Karamelim :18: Valla doktoruma sonsuz güvenim var,o konuda bir sorun yok ama tabi insan ne çıkacagını bilmedigi için,birde acı varmı acı :9: Bilemiyorsun tabi,dogal olarak heyecan oluyor yani...Gelişmeleri tabiki sizinle payalaşacagım sizinle....Az kaldı..2 günn... :53:Eki Görüntüle 429896 Eki Görüntüle 429897

hadi hayırlısı cnm :21: doktorun haklı fazla abartılı olunca bende sevmiyorum ne öle yüzün yarısı dudak gibi duruyor :19:
bende istiyorum sen yaptırdıktan sonra fiyatı falan benimle paylaş istanbula falan geldiğimde çıksın oda aradan nasılsa uzun bir işlem değildir :34: bende sabırsızlıkla bekliyorum resimleri çarşamba gündüz yaptır akşamına fotoları bize göster :44: yada sen yaptır eve git önce bize foto at bekleme akşam falan :9: :9: nerdeyse kıza bekle ben geliyom ben kendim görmeliyim dicem :52: hadi cnm istediğin dudaklarla bekliyoruz seni :29:

merhaba arkadaşlar 6 gün önce bende silikon ameliyatı oldum . kas altı tercih ettim ilerde sorun yaşamamak için ama ameliyattan çıktıktan sonra pişman oldum . öncelikle çok canım yandı hastaneden taburcu olana kadar kaç ağrı kesici yaptırdım hatırlamıyorum.bu ağrı hareketle daha da artıyor .ertesi gün taburcu oldum evime geldim artık kendimi daha iyi hissedeceğimi varsayıp uyudum . tabi benim yatağım hastane yatakları gibi tuşlu değil ki başını kaldırıp kalkmama yardımcı olsun ..o sabah benim yerimden kalkmam 2 saatimi aldı bi de gizli tutuyorum kimseye de söylemedin ailem yanım da olmadığı için onlara da söylemedim sır .. o yataktan kalkmak için verdiğim mücadele göz yaşartıcıydı :( artık birilerinden yardım isteyip beni kaldırmasını söyleyecektim ameliyatı da anlatacaktım gözden çıkarmıştım ama birinin bana yardımcı olabilmesi için önce kapımı kırıp içeri girmesi gerekirdi :S ayaklarımla duvardan destek alıp milim milim yerimden oynamaya çalışıp yatağın sonunu buldum ve kalktım ..
ertesi gün daha ii olacam diorum ama olamadım o gerginlik :S felaket bişeydi sanki yerinden çıkacaklarmış gibi o an gitmek mümkün olsaydı ameliyat olduğum ile gidip çıkarttıracaktım ona acı çekeceğimi bilseydim böyle bişeye kalkışmazdım . ama şuan da daha iyim şükürler olsun . en azından kolumu oynatabiliorum ilk zamanlar da robot gibiydim. giysi çıkarıp giymek bile ölümdü ..
benim göğsümde asimetri vardı şuan da o asimetriyi görebiliyorum :S bi göğüs daha geç yerleşiyomuş umarım öyle bişeydir.zaten asimetri için kalkıştım olmuşken de bi beden büyüsün dedim
sırt ağrısı yedi yedi yedi bitirdi beni diyebilirim
başımın altında 4-5 tane yastık oturur pozisyon da uyumak ,uyuyabilmek mümkün mü ? bunu zorluyorum ama her sabah uykusuz uyanıyorum gece boyunca da defalarca uyanıyorum pozisyon rahat olmadığı için kalite uyku yok ..
ağrı kesicilerden artık midem de ağrıyor ..
1 ay sonra umarım mutlu olurum , o 1 ayı da rahat geçirsem normal insanlar gibi olsam bunu şuan ne çok isterim ..

merhaba arkadaşlar 6 gün önce bende silikon ameliyatı oldum . kas altı tercih ettim ilerde sorun yaşamamak için ama ameliyattan çıktıktan sonra pişman oldum . öncelikle çok canım yandı hastaneden taburcu olana kadar kaç ağrı kesici yaptırdım hatırlamıyorum.bu ağrı hareketle daha da artıyor .ertesi gün taburcu oldum evime geldim artık kendimi daha iyi hissedeceğimi varsayıp uyudum . tabi benim yatağım hastane yatakları gibi tuşlu değil ki başını kaldırıp kalkmama yardımcı olsun ..o sabah benim yerimden kalkmam 2 saatimi aldı bi de gizli tutuyorum kimseye de söylemedin ailem yanım da olmadığı için onlara da söylemedim sır .. o yataktan kalkmak için verdiğim mücadele göz yaşartıcıydı :( artık birilerinden yardım isteyip beni kaldırmasını söyleyecektim ameliyatı da anlatacaktım gözden çıkarmıştım ama birinin bana yardımcı olabilmesi için önce kapımı kırıp içeri girmesi gerekirdi :S ayaklarımla duvardan destek alıp milim milim yerimden oynamaya çalışıp yatağın sonunu buldum ve kalktım ..
ertesi gün daha ii olacam diorum ama olamadım o gerginlik :S felaket bişeydi sanki yerinden çıkacaklarmış gibi o an gitmek mümkün olsaydı ameliyat olduğum ile gidip çıkarttıracaktım ona acı çekeceğimi bilseydim böyle bişeye kalkışmazdım . ama şuan da daha iyim şükürler olsun . en azından kolumu oynatabiliorum ilk zamanlar da robot gibiydim. giysi çıkarıp giymek bile ölümdü ..
benim göğsümde asimetri vardı şuan da o asimetriyi görebiliyorum :S bi göğüs daha geç yerleşiyomuş umarım öyle bişeydir.zaten asimetri için kalkıştım olmuşken de bi beden büyüsün dedim
sırt ağrısı yedi yedi yedi bitirdi beni diyebilirim
başımın altında 4-5 tane yastık oturur pozisyon da uyumak ,uyuyabilmek mümkün mü ? bunu zorluyorum ama her sabah uykusuz uyanıyorum gece boyunca da defalarca uyanıyorum pozisyon rahat olmadığı için kalite uyku yok ..
ağrı kesicilerden artık midem de ağrıyor ..
1 ay sonra umarım mutlu olurum , o 1 ayı da rahat geçirsem normal insanlar gibi olsam bunu şuan ne çok isterim ..

gecmis olsun eyfel umarim cabuk atlatirsin bugunleri hatirlamazsin belkide. bende kasustu oldum yarin bir hafta olacak benim ameliyattan sonra ilk 4-5 saat siddetli bir agrim oldu ama ilk 4-5 saatten sonra kesildi cok rahat gecirdim insallah hep de boyle gecer:) sende insallah cabuk atlatirsin.

Arzumcum, dudaklarin gayet yerinde ve guzel aslinda dolguya gerek yok gibi aman hafif yaptir simdiden gecmis olsun:)

canım öncelikle geçmiş olsun ve yeni cicilerin hayırlı olsun.

ameliyatın hemen ertesinde böyle hissetmen çok normal. hiçbir ameliyat %100 ağrısız ve acısız değildir olamazdır da, daha 6 gün olmuş, bu sıkıntılar için çok çok normal bir durum. çevrene söyleme knusunda yorum yapmayayım, herkesin ailevi ev yaşamı birbirinden farklı. ama birilerine söylemiş olsaydın en azından psikolojik olarak da destek bulabilirdin. gelelim diğer yaşadığın sıkıntılara. ilk zamanlar yatağa yatıp kalkmada zorlanman gayet normal, bu işin tek çözümü var sabretmek. emin ol günler çok çabuk geçip gidecek. önümüz yaz, biraz daha iyileşince güzel sütyenler alıp aynada şekli oturan göğüslerine baktıkça iyi ki yaptırmışım diyeceksin. önemli olan sağlığınla ilgili herhangibir komplikasyon yaşamaman. ben ömrüm boyunca yüzüstü yattım, düşünsene eve geldim tıpkı senin gibi hem sırtüstü yatmak zorundaydım hemde kalkmak ve yatmak için yardım almak zorundaydım. her gece sırtımın ağrısından en az 3 kere uyanıyordum annem kaldırıyordu biraz yürüyordum evin içinde, sonra yatağın kenarına oturuyordum tekrar kalkıp yürüyordum sırf yorgunluktan bitkin düşeyim de tekrar uyanmiyim diye ama nafile yattıktan bir süre sonra tekrar sırtımın ağrısıyla uyanıyordum. herkesin ağrı eşiği de farklı kimisi çok büyük acılar çekerken kimisi daha hafif atlatabiliyor bu olayı. o yüzden sabretmek çok önemli. en çok sıkıldığım zamanlarda ileriki günlerde yaşayacaklarımı, istediğim bikiniyi istediğim sütyenleri giyeceğimi hayal ederdim, ayrıca ben ilk hafta sonunda iş başlamak durumundaydım, çalıştığım yerde kimse bilmediği için hiçbirşey olmamış gibi davranmaya çalışıyordum, sabahları sorun olmuyordu ama akşama doğru günün yorgunluğuyla beraber sarhoş gibi oluyordum. ama şimdi 2 ayı geçti gayet rahatım çok şükür. burada yazan diğer arkadaşları okuyorum bir süre sonra unutanlar silikonu hissetmeyenler var, doktorum da böyle olacağını söyledi. sabırla o günlerin gelmesini bekliyorum. sen de öyle olacaksın. şekil olayına hemen çok takılma. günler geçtikçe yumuşadıkça inanki şekilleri değişiyor. benimkiler füze gibiydi doktorum bunlar inecek dediğinde nasıl olur demiştim, çünkü benim hiç göğsüm yoktu, dümdüzdü yani, doktorumum önerdiğinden daha büyük silikon konusunda da ısrar ettim, yani o gerginlik olayını en iyi bilenlerdenim, bazen göğüs uçlarım patlayacak silikonlar dışarı fışkıracak gibi geliyordu. şuan gerginlikten eser yok. çok çok sıkıntılı olduğun zamanlarda ağrı kesicilerini almaya devam et, ama ağrım olursa ya diyerek korkudan ağrın olmadan da alma, fazla ilaç vücuda zararlı biliyorsun. daha da yeni narkoz aldın. evde ufak ufak odanda yada varsa koridorda küçük yürüyüşler yap, bol bol su iç, narkozu vücuttan atmaya yardımcı, zayıf düşmemek için beslenmeni ihmal etme, doktorunun söylediği kontrollerini günü gününe yaptır ve moralini yüksek tutmaya çalış, 1 ay sonra böyle olmayacağım de. herşeyin senin için daha iyi olmasını diliyorum. tekrar çok geçmiş olsun.

gecmis olsun eyfel umarim cabuk atlatirsin bugunleri hatirlamazsin belkide. bende kasustu oldum yarin bir hafta olacak benim ameliyattan sonra ilk 4-5 saat siddetli bir agrim oldu ama ilk 4-5 saatten sonra kesildi cok rahat gecirdim insallah hep de boyle gecer:) sende insallah cabuk atlatirsin.

teşekkür ederim beratti iyi dileklerin için :)
amin inş ağrısız ve rahat olacağım günlerin gelmesini bende çok istiyorum inş tez zaman da gelir

Back