Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...
- Konu Sahibi arzum77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
istediğimiz büyüklüğü söylemeliyiz elbette. nasıl ki derimizin belli bir esnekliği varsa doktorumuz da esnek davranabilmeli, karar verilenden biraz daha büyük biraz daha küçük. sonuçta en doğru kararı doktorla birlikte verebiliriz. (hatta ,her şey ameliyat esnasında belli olduğu için en son kararı doktorumuz vermeli.) neden öyle karar aldığını doktorlar hastasına açıklıyor. sığmadı, zorladı, doğal durmadı... gibi.
ne çok forum ve dr sitesi okumuşum
Yaprakcıgım,bu konuda fikirlerimi belirtmek isterim ...Ben ameliyattan önce netten ameliyat öncesi,sonrası fotolara bakarak vede bu forumdaki arkadaşlarında fotolarına bakarak ...Fotolarda ameliyat olan kişilerin vücut ve göğüs yapıları benim vücuduma benzeyen kişilerin olmasını dikkat ederek bana uygun,istediğim büyüklüğe uygun olanın ne olduğunu bulabildim .Bunlardan yola çıkarak aklımda hep 400 cc vardı.Nitekim ameliyat öncesi doktor görüşmelerinde birçok doktor bana 280,300 en fazla 350 cc gibi protez büyüklügü olabileceğini söylemişlerdi.Hatta hatırlarsan bir doktora ben 400 cc civarı düşünüyorum,büyük istiyorum dediğimde kapıyı açıpta;
-Lütfen,Biz sizinle anlaşamayız.diyen doktorla bile karşılaşmıştım üstelikte muayene esnasında,üzerim çıplakken Şimdi düşünüyorumda ya o boyutta protez kullanılsaydı benim halim ne olurdu Yani bazı şeylerinde sadece doktora bırakmamak gerekiyor.Kendimizi çok iyi ifade edebilmek,anlatabilmek en önemliside bizi gerçekten anlayan doktoru bulmak gerekiyor..Tabiki herşey ameliyat masasında belli olur ama benim gögüslerimi ameliyattan önce çıplak gören,muayene eden bir doktor sana 280 cc olur en fazla derse bana ameliyatta 400 cc takma şansını göremem.İyi bir doktor hastası in beklentisini anlar,ameliyattan önce meme yapısına bakar,çapını ölçer,esnekliğine bakar ve kaç cc olabileceğini ameliyattan öncede anlar.Verecegi cc boyutu az çok aynı olur,arada çok fazla bir fark olmaz Ama ameliyattan önce sana 400 cc olur diyen bir doktorunda ameliyattan sonra sıgmadı gibi bir bahaneylede hastanın karşısına çıkamaz,böyle bir bahaneside olamaz.Doktor dedigin bir bakışta yaklaşık degerleri az çok söyleyebilmeli,aradaki fark çok dazla olmamalı.İnşallah anlatabilmişimdir.Naci bey 3 boyutlu çalışma yapıyor.Sen ameliyat olmadan göğüs şeklini,büyüklüğünü görecek tahmin edebileceksin.Buda güzel birşey tabi Herkesin gönlüne göre göğüslere kavuşmasını diliyorum...Sevgiler..
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Memişlerde dolunca dopusdolu olcan desene.
Benım oglumda 11 ınde hergun boy ölçüşüyüyoruz.İlk hedefı benı geçmek.Gençecık anne olmak güzel şey.Oglanlar bu gidişle 1.90 bulucaklar sanırım.
Canım protez büyüklügü konusunda tecrubelı arkadaşları dikkate al.Benımkıler bile bana küçücük geliyor bazenKalçalı oldugun için abartı durmaz.Oldumu tam olsun.Bazı doktorlar sıgmadı dogal olsun vs gibi yaklaşımlarla risk almak istemıyorlar.
Madem amelıyat oluyorsun tamda istedigin gibi olsun.SOnra hep
daha büyüklerde gözün kalıyor.Benım gözüm hep arzununkılerde mesala
Kız varya,sen benim gögüslerimi gör inşallahta ne kadar doğal,abartı olmayan büyüklükte göğüslerimin olduguna şahit ol inşallah. Forumdaki birçok arkadaş şahit oldu,sıra sizde inşallah....Ayrıca senin memişlerde gayet iyi boyutta görünüyorlar Maşallah
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canım eğer meme ucu kesisine uygunsan kesinlikle meme ucu kesisi derim ben.İzleri en iyi saklayan,yok eden en iyi yer Çok heyecanlısın,sakın ol canım.Herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle.Dualarımız seninle olacak,hadi bakalım güzelleşme sırası sendebende veli beye muayene oldum cok heycanlandım utandım apersembeye kadar yokmus necdet bey doktora bısuru soru sordum yasımda daha 21 dedı bu yasa buyumemısse daha buyumez dedı benı cok rahatlattı dedı bır saaat suruyor bır gun kalıcaksın dedı bende 9 hazıranda tahlıllerımı yaptırcam 15 hazıran amlıyat gunu halkla ılıskılere gıttıgımde ordakı kadın bana yapılan amelıyat resımlerını gosterdı damla protezlı bı bayan vardı o cok guzeldı doktor bana meme altı ve meme ucu uygun dedı mentor marka olcak 3500 tl nakıtte kredı kartına 10 ay taksıtlı 3900 dedı o kadın kan degerlerım dusukse amelıyat yapılamazmıs oylede dedı saglık dha onemlı ddı cokbuyuk takmıyoruz dedı bende 1.59 boyum acıkcası buyuk ıstıyorum kas altı mı kasustumu kac cc damlamı yuvarlakmı kafam heptenkarıstı 9 hazıranda tahlıllerım yapılacak cok heycanlıyım kadın dedı bır saatlık bır amelıyat cok basıt bır amelıyat dedı hıc korkma dedı cok rahatlattı benı ama ordakı calıscanlar ılgızı danısmada duran falan doktorloru resımden gormustum sıteden gercekte gorunce bı garıp oldum ya dedım saka maka ben baya yol kadettım falan 15 hazıran bayılıcam cok heycanlıyım kadın dedı bır ay sonrada denızede gırersın dedı ayy cok heycanlıyım erken yasta yaptırmak daha ıyı dedı hanı evlılıkten once erkek arkadasımda askere gıdıyo o gelene kdar dogal seklını alıcak zaten cok heycanlıyım hala elım ayagım tıtrıyo
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Bekleriz caddemıze.
Zaten dudaklarda şişince tam cadde kızı olacaksın
Şişe şişe yürürüz caddede kızz ....
Yaprakcıgım,bu konuda fikirlerimi belirtmek isterim ...Ben ameliyattan önce netten ameliyat öncesi,sonrası fotolara bakarak vede bu forumdaki arkadaşlarında fotolarına bakarak ...Fotolarda ameliyat olan kişilerin vücut ve göğüs yapıları benim vücuduma benzeyen kişilerin olmasını dikkat ederek bana uygun,istediğim büyüklüğe uygun olanın ne olduğunu bulabildim .Bunlardan yola çıkarak aklımda hep 400 cc vardı.Nitekim ameliyat öncesi doktor görüşmelerinde birçok doktor bana 280,300 en fazla 350 cc gibi protez büyüklügü olabileceğini söylemişlerdi.Hatta hatırlarsan bir doktora ben 400 cc civarı düşünüyorum,büyük istiyorum dediğimde kapıyı açıpta;
-Lütfen,Biz sizinle anlaşamayız.diyen doktorla bile karşılaşmıştım üstelikte muayene esnasında,üzerim çıplakken Şimdi düşünüyorumda ya o boyutta protez kullanılsaydı benim halim ne olurdu Yani bazı şeylerinde sadece doktora bırakmamak gerekiyor.Kendimizi çok iyi ifade edebilmek,anlatabilmek en önemliside bizi gerçekten anlayan doktoru bulmak gerekiyor..Tabiki herşey ameliyat masasında belli olur ama benim gögüslerimi ameliyattan önce çıplak gören,muayene eden bir doktor sana 280 cc olur en fazla derse bana ameliyatta 400 cc takma şansını göremem.İyi bir doktor hastası in beklentisini anlar,ameliyattan önce meme yapısına bakar,çapını ölçer,esnekliğine bakar ve kaç cc olabileceğini ameliyattan öncede anlar.Verecegi cc boyutu az çok aynı olur,arada çok fazla bir fark olmaz Ama ameliyattan önce sana 400 cc olur diyen bir doktorunda ameliyattan sonra sıgmadı gibi bir bahaneylede hastanın karşısına çıkamaz,böyle bir bahaneside olamaz.Doktor dedigin bir bakışta yaklaşık degerleri az çok söyleyebilmeli,aradaki fark çok dazla olmamalı.İnşallah anlatabilmişimdir.Naci bey 3 boyutlu çalışma yapıyor.Sen ameliyat olmadan göğüs şeklini,büyüklüğünü görecek tahmin edebileceksin.Buda güzel birşey tabi Herkesin gönlüne göre göğüslere kavuşmasını diliyorum...Sevgiler..
arzumcum aynı şeyleri düşünüyoruz anlatma biçimimiz farklı sadece senle. dediğim gibi, doktorla birlikte ortak bir karar alınır. ameliyat esnasında değerler biraz oynayabilir. tabi ki senin de dediğin gibi doktorlar olabilecek boyuta yakın olanını söylüyorlar zaten. sen güzel anlatmışsın da, umarım ben de anlatabilmişimdir. :26:
kişi doktoruna güven duyduysa ötesi gerçekten de boş canım.
- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
Memişlerde dolunca dopusdolu olcan desene.
Benım oglumda 11 ınde hergun boy ölçüşüyüyoruz.İlk hedefı benı geçmek.Gençecık anne olmak güzel şey.Oglanlar bu gidişle 1.90 bulucaklar sanırım.
Canım protez büyüklügü konusunda tecrubelı arkadaşları dikkate al.Benımkıler bile bana küçücük geliyor bazenKalçalı oldugun için abartı durmaz.Oldumu tam olsun.Bazı doktorlar sıgmadı dogal olsun vs gibi yaklaşımlarla risk almak istemıyorlar.Madem amelıyat oluyorsun tamda istedigin gibi olsun.SOnra hep
daha büyüklerde gözün kalıyor.Benım gözüm hep arzununkılerde mesala
Evet çok güzel bir duygu genç anne olmak.Düşün 1-2 seneye kadar delikanlı ve yakışıklı oğullarım olacak buda ayrı bir gurur ya.Benimki geçti bile ben yanında çocuk gibi duruyorum.Acayipte fiziği var keratanın.Kalçalarına hayranım oğluşumun dimdik ve balık etli.Büyük esmer küçüğümde sarışın kumral arası oda abisini geçecek gibi görünüyo oğlum diye söylemiyorum şimdiden belli ilerde kızların peşinde koşacakları.Vallahi sizin görüşlerinizden sonra bende 300 den aşağısını düşünmemeye başladım.Kafam karıştı biraz.Cnm seninkilerde harika görünüyo dolu dolu ne güzel.Doktorla tekrar görüşeceğim ameliyata girmeden önce hangisi uygunsa onları denesin 300 daha iyiyse 300 olsun diyecem.
Kalçama gelince ben 5 ay boyunca sporla sıkılaşmıştım ve brazilyalı kadınların poposu gibi yaptım popoyu.1 ayda 2 ameliyat geçirdim o yüzden kaldı şimdide memeden sonra 1 ay daha spor yapamam heralde.
Sen ne zaman ordaydın cnm ben 15.00 de muayene oldum.Saat 13.05 te ordaydım 14.30 a kadarda Veli beyin ameliyattan çıkmasını bekledim.Yoksa farkında olmadan karşılaştıkmı kız.Banada meme yapıı uygun dedi hatta kaç cc olacak diye ısrar ettim sen cc ye kafayı takmışsın dedi.Elimle yokladım küçükten büyüğe doğru 285 iyi gibi geldi.Benimki meme altından olacak sanırım hatta sordu meme altımı meme ucumu diye bende hangisi daha iyi uygun daha iyiyse o olsun dedim.Daha acemiyim yani bu kadar olur birde heyecandan ne yaptığımı nasıl olduğunu bile bilemedim.damlamı yuvarlak mı daha iyi onu bile bilemiyorum daha.Sizlerin fikirleriyle birde doktorun kararıyla artık.Bu arada yüz içinde Defne Erkara ile konuştum.Bana yüzün gayet iyi hiç bişeye gerek yok dedi peeling vs gibi cildin parlaması için uygulamalar yapabiliriz dedi.Bu arada botox 500 tl cilt bakımı 350 tl kızlar haberiniz olsun.onay123 kullanıcısından alıntı
bende veli beye muayene oldum cok heycanlandım utandım apersembeye kadar yokmus necdet bey doktora bısuru soru sordum yasımda daha 21 dedı bu yasa buyumemısse daha buyumez dedı benı cok rahatlattı dedı bır saaat suruyor bır gun kalıcaksın dedı bende 9 hazıranda tahlıllerımı yaptırcam 15 hazıran amlıyat gunu halkla ılıskılere gıttıgımde ordakı kadın bana yapılan amelıyat resımlerını gosterdı damla protezlı bı bayan vardı o cok guzeldı doktor bana meme altı ve meme ucu uygun dedı mentor marka olcak 3500 tl nakıtte kredı kartına 10 ay taksıtlı 3900 dedı o kadın kan degerlerım dusukse amelıyat yapılamazmıs oylede dedı saglık dha onemlı ddı cokbuyuk takmıyoruz dedı bende 1.59 boyum acıkcası buyuk ıstıyorum kas altı mı kasustumu kac cc damlamı yuvarlakmı kafam heptenkarıstı 9 hazıranda tahlıllerım yapılacak cok heycanlıyım kadın dedı bır saatlık bır amelıyat cok basıt bır amelıyat dedı hıc korkma dedı cok rahatlattı benı ama ordakı calıscanlar ılgızı danısmada duran falan doktorloru resımden gormustum sıteden gercekte gorunce bı garıp oldum ya dedım saka maka ben baya yol kadettım falan 15 hazıran bayılıcam cok heycanlıyım kadın dedı bır ay sonrada denızede gırersın dedı ayy cok heycanlıyım erken yasta yaptırmak daha ıyı dedı hanı evlılıkten once erkek arkadasımda askere gıdıyo o gelene kdar dogal seklını alıcak zaten cok heycanlıyım hala elım ayagım tıtrıyo
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
arzumcum aynı şeyleri düşünüyoruz anlatma biçimimiz farklı sadece senle. dediğim gibi, doktorla birlikte ortak bir karar alınır. ameliyat esnasında değerler biraz oynayabilir. tabi ki senin de dediğin gibi doktorlar olabilecek boyuta yakın olanını söylüyorlar zaten. sen güzel anlatmışsın da, umarım ben de anlatabilmişimdir. :26:
kişi doktoruna güven duyduysa ötesi gerçekten de boş canım.
Canım,tabiki anlıyorum seni.Seninde ben anladığını biliyorum zaten.Sadece ben biraz daha uzun cümleler,kelimeler yazıyorum galiba Neyse benm bahsettigim şeyi özeldende yazdım ,yazıştık zaten.Tabiki sorun yok birtanem,herşey bilgilendirmek adına.Ameliyat olan arkadaşlar bilgilensin,araştırsın.Bazen doktorlar aynı kişiye çok farklı arada büyük farklar olan cc büyüklükleri söyleyebiliyorlar.Bana Lion arkadaşımıza verilen protez büyüklügü küçük geldiginden dolayı yazmak istedim.O da emzirmiş,göğüs dokusu esnemiş bir bayan çünkü.Neyse artık,umarım herkes mutlu olur.Yalnız kızlar dikkatimi çektide ameliyat öncesi görüşmelerinizi çarçabuk,acele,tam bilgi almadan yapmışsınız Protez tipi,yönteminizi bile tam konuşmadan,bilmeden ameliyat tarihi almışsınız.Bilemiyorum,ameliyattan önce bence tekrar gidin ,görüşün bence ...Lion ve onay arkadaşımız için söyledim bunları
Yaprakcıgım,canım...Herşey gönlünce olsun,mesajini okudum.Ben eminimki herşey çok güzel olacak Dua edeceğim senin için.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Herkese hayırlı olsun
Sagol canım,bekleriz sohbete
- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
Canım,tabiki anlıyorum seni.Seninde ben anladığını biliyorum zaten.Sadece ben biraz daha uzun cümleler,kelimeler yazıyorum galiba Neyse benm bahsettigim şeyi özeldende yazdım ,yazıştık zaten.Tabiki sorun yok birtanem,herşey bilgilendirmek adına.Ameliyat olan arkadaşlar bilgilensin,araştırsın.Bazen doktorlar aynı kişiye çok farklı arada büyük farklar olan cc büyüklükleri söyleyebiliyorlar.Bana Lion arkadaşımıza verilen protez büyüklügü küçük geldiginden dolayı yazmak istedim.O da emzirmiş,göğüs dokusu esnemiş bir bayan çünkü.Neyse artık,umarım herkes mutlu olur.Yalnız kızlar dikkatimi çektide ameliyat öncesi görüşmelerinizi çarçabuk,acele,tam bilgi almadan yapmışsınız Protez tipi,yönteminizi bile tam konuşmadan,bilmeden ameliyat tarihi almışsınız.Bilemiyorum,ameliyattan önce bence tekrar gidin ,görüşün bence ...Lion ve onay arkadaşımız için söyledim bunları
Yaprakcıgım,canım...Herşey gönlünce olsun,mesajini okudum.Ben eminimki herşey çok güzel olacak Dua edeceğim senin için.
Cnm benim evet ani oldu herşey.En azından öyle olması gerekiyodu benim zamanım yoktu fazla işten akşam saat 17.00 de çıkıyorum doktorlarda o saatlerde gitmiş oluyolar.Aslında benim istediğim ve hala aklımdaki Necdet bey.Ve bana söylendi Veli beye muayene olursunuz istediğiniz doktorada ameliyat olabilirsiniz dendi.Beni çarşamba gününden arayacakmış asistanı o zaman konuşup kısmetse Necdet beyede ameliyat olabilirim.Protezin şekline ve yöntemine gelince bakıyorum inceliyorum nasıl olur diye.Veli bey üst kısmın tahta gibi olmaması için üst kısmında dolgun olacak dedi.Zaten ameliyat öncesi doktora söyleyeceğim eğer bende vücuduma göre 285 küçük geliyorsa 300 takın yok 300 cc abartılı oluyorsa 285-300 cc arası olsun diyeceğim.Çünkü benim boyum zaten kısa belki fazlasını vücudum kaldıramayabilir.En iyi yöntem nasılsa ve nasıl daha iyi dik ve dolgun duracaksa ona göre karar verin ve yapın diye konuşacağım cnm.O gün geldiğinde belli olur artık.Herşeyin yolunda gitmesi için dua etmekten başka yapabileceğim bişey yok.Altta 300 cc lik bir resim var bana uygun gibi geliyo büyüklüğü ve dolgunluğu.
- 19 Nisan 2012
- 1.364
- 167
- 173
Selam kızlar :) konuyu görünce ben de geldim.göğüs ölçüm 90.ama sarkıklar.Bekarım.Evlenip bebiş falan emzirmedim daha.Ama sanırım benim etimle alakalı.Yumuşak cıvık hamur gibi bi etim var.Estetik gözükmesi ve kendimi rahat hissetmem açısından dikleştirme ameliyatı düşünüyorum.Konu ile ilgili yardımcı olabilecek bayanlar var mı?
- 19 Nisan 2012
- 1.364
- 167
- 173
Selam kızlar :) konuyu görünce ben de geldim.göğüs ölçüm 90.ama sarkıklar.Bekarım.Evlenip bebiş falan emzirmedim daha.Ama sanırım benim etimle alakalı.Yumuşak cıvık hamur gibi bi etim var.Estetik gözükmesi ve kendimi rahat hissetmem açısından dikleştirme ameliyatı düşünüyorum.Konu ile ilgili yardımcı olabilecek bayanlar var mı?
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Ben geldııım :))
2 gun kardesımın yanına gıttıydım yazamadım oradan
neler yapıyorsunuz? sohbet koyulasmıs bayagı :))
2 resım daha ekleyıverdım
evımızın rızkını ıc camasırlarına yatırır oldum
Paralar iç çamaşırlarına haa..Canım bir süre devem edecek bu hastalık,sonra geçecek merak etme,panik yapma,keyfini çıkarrr.... Fotomuuu hemen bakalımm...
- 27 Ocak 2008
- 152
- 2
- 641
- 52
Paralar iç çamaşırlarına haa..Canım bir süre devem edecek bu hastalık,sonra geçecek merak etme,panik yapma,keyfini çıkarrr.... Fotomuuu hemen bakalımm...
senınde amelıyatın carsambaydı sanırım az kaldı, heycan var mı heyecan???
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
senınde amelıyatın carsambaydı sanırım az kaldı, heycan var mı heyecan???
Dudak dolgum Evet çarşamba canım,heyecan dorukta valla :18:Gece aklıma gelince uykum kaçıyor
- 27 Ocak 2008
- 152
- 2
- 641
- 52
Dudak dolgum Evet çarşamba canım,heyecan dorukta valla :18:Gece aklıma gelince uykum kaçıyor
senın guzel haberlerını beklıyoruz.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
senın guzel haberlerını beklıyoruz.
İnşallah canım benim,hep güzel haberlerde buluşmak dileğiyle
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canım,bu konuda sana yardımcı olacak birçok Uzman arkadaşımız var tabi En kıssa zamanda sana dönüş yapacaklardır,takipte kal