- Konu Sahibi kelekkelebek
4 gun yeterli bi sure.Ben olursam ameliyattan cikar cikmaz konu acicam insallahdaha ameliyatınızı olalı 4 gün olmuş. 4 günde insanlara tavsiyelerde bulunmanız biraz mantık dışı olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gun yeterli bi sure.Ben olursam ameliyattan cikar cikmaz konu acicam insallahdaha ameliyatınızı olalı 4 gün olmuş. 4 günde insanlara tavsiyelerde bulunmanız biraz mantık dışı olmuş
Rica ederim :) ya şöyle söyleyeyim şu an 8. Günümdeyim. Dün alışveriş mağazasına gittim gezdim tozdum :)Biraz önce baska bir konunun cok kotuydu msjlarindan sonra ilac gibi geldi bu yaziniz... şu diren de korkutmuyor degil ama anlık demissiniz sevindm
Dört gözle bekliyorum4 gun yeterli bi sure.Ben olursam ameliyattan cikar cikmaz konu acicam insallah
Bence de Ayırca ben zaman geçmeden yazdım çünkü ilk ameliyat haftasını merak ediyordum ve hiç bir şey bulamamıştım. Acıyı yeni deneyimlemiş birilerinin yorumuna ihtiyacım vardı.. Madem yok dedim olunca ben yazarım4 gun yeterli bi sure.Ben olursam ameliyattan cikar cikmaz konu acicam insallah
En ağrılı yöntem kas altı diyorlar .. kas zarı altı daha kolay ve daha az ağrılı geçiyormuş . Birkaç gün sık dişiniEvet doktor kas zarı altı dedi ama kaç gün kendime gelemem ev işlerine dönmem için kacgun gerekli onu merak ediyorum
Hangi marka hangi bölgeden ve nereden yapılan kesiyle olacaksınız bende sizden 3gün sonra olacağım :)Yaa bende çok korkuyorum bende 6 Nisan'da olacağım kas altı umarım pişman olmam
Merhaba konuşmuş muyduk hatırlayamadım ama sizin ne zamandı?4 gun yeterli bi sure.Ben olursam ameliyattan cikar cikmaz konu acicam insallah
Yaa bende merak ediyorum ağrı eşiğim nasılO tamamen senin bünyene bağlı açıkçası.. eğer güçlü bir bünyen varsa , acı demiyorum bak ağrı eşiğin yüksekse 3 güne toparlarsın. Ha yok ağrı eşiğin düşükse ilk 1 hafta Allah benim belamı vereydi demeye başlarsın
Meme altı kesisi ile olacağım sayılı günler çok az kaldiHangi marka hangi bölgeden ve nereden yapılan kesiyle olacaksınız bende sizden 3gün sonra olacağım :)
Benim bugün 9.günüm 4.Gün kendimi çok yormadan evi bile süpürdüm yemek hazırladım, ilk 3 gece hiç geçmeyecek bu ağrılar dediğim halde bir anda iyileşme hızlandı. Biraz sizin bünyenize bağlı bir süreçEvet doktor kas zarı altı dedi ama kaç gün kendime gelemem ev işlerine dönmem için kacgun gerekli onu merak ediyorum
Onu da ameliyattan sonra göreceksin hahahaYaa bende merak ediyorum ağrı eşiğim nasıl
Benim kas altıydı yine de çok zorlanmadım kendinizi şartlamayın sakınEn ağrılı yöntem kas altı diyorlar .. kas zarı altı daha kolay ve daha az ağrılı geçiyormuş . Birkaç gün sık dişini
Aynen öyle ben de öyle oldumBenim bugün 9.günüm 4.Gün kendimi çok yormadan evi bile süpürdüm yemek hazırladım, ilk 3 gece hiç geçmeyecek bu ağrılar dediğim halde bir anda iyileşme hızlandı. Biraz sizin bünyenize bağlı bir süreç
Ameliyattan sonra ayakkabı giymek zor oluyor, yanınıza terlik almanızı tavsiye ederim, sporcu südyeni almıştım ben siz doktorunuzun tavsiyesine göre bi iç çamaşırı alın, ıslak mendil mutlaka olsun yanınızda bunun gibi şeylerÇantanıza neler koydunuz onu da merak ediyorum hastanede neler lazım oldu.inden düğmeli pijama takımı aldım mesela
Teşekkür ederimAmeliyattan sonra ayakkabı giymek zor oluyor, yanınıza terlik almanızı tavsiye ederim, sporcu südyeni almıştım ben siz doktorunuzun tavsiyesine göre bi iç çamaşırı alın, ıslak mendil mutlaka olsun yanınızda bunun gibi şeyler
Terlik oradan veriyorlar çünkü bizim aldığımız tüm terlikler orada ağır geliyor.. ben pijama takımı aldım önden düğmeli , sonra terlik aldım. Bi tane yedek iç çamaşırı aldım. Zaten sporcu sütyeni takıp gitmiştim. Ancak ben açıkçası 1 gün kaldım. Hiç pijama falan giymedim. O ameliyat önlüğü ile kaldım. Çünkü tuvalete gitmek iç çamaşırını indirmek bile zorlayıcıyken, pijama hiç giyemiyorsunuz. Islak mendil alın mutlaka yanınıza , bardak bol bol. Çünkü susadıkça içiyorsunuz anestezi sonrasıÇantanıza neler koydunuz onu da merak ediyorum hastanede neler lazım oldu.inden düğmeli pijama takımı aldım mesela
Teşekkür ederimTerlik oradan veriyorlar çünkü bizim aldığımız tüm terlikler orada ağır geliyor.. ben pijama takımı aldım önden düğmeli , sonra terlik aldım. Bi tane yedek iç çamaşırı aldım. Zaten sporcu sütyeni takıp gitmiştim. Ancak ben açıkçası 1 gün kaldım. Hiç pijama falan giymedim. O ameliyat önlüğü ile kaldım. Çünkü tuvalete gitmek iç çamaşırını indirmek bile zorlayıcıyken, pijama hiç giyemiyorsunuz. Islak mendil alın mutlaka yanınıza , bardak bol bol. Çünkü susadıkça içiyorsunuz anestezi sonrası
Ben daha olmadim gun sayiyorum olunca konu acacagm gun gun yazacagim insallah, tabi kolumu kaldirip telde msj yazabilirsem yok konusmadik direk konuya cvp yazdm benMerhaba konuşmuş muyduk hatırlayamadım ama sizin ne zamandı?
Kaç gün kaldı ?Ben daha olmadim gun sayiyorum olunca konu acacagm gun gun yazacagim insallah, tabi kolumu kaldirip telde msj yazabilirsem yok konusmadik direk konuya cvp yazdm ben