Meme Estetiği Hasta Yorumları

Ayyy inşallah ya hayırlısıyla bi olsa bitse uyansak bitmiş..

Canlarım inşallah yaaaa ben şuan sakinleştim ama cumartesi hastanede ne durumda olurum bilmiyorum ve ameliyat sonrası uyanınca nasıl hissedeceğim kendimi çok merak ediyorum
Kızlar... Yarın ameliyatınız sanırım :) Allah yardımcınız olsun,şans sizinle olsun inşallah
Lütfen kendinizi iyi hissedince bize yazın

Kızlar... Yarın ameliyatınız sanırım :) Allah yardımcınız olsun,şans sizinle olsun inşallah
Lütfen kendinizi iyi hissedince bize yazın
Cansınız çok teşekkürler. Sabah 7 de hastanede olacağız. İnşallah hayırlısıyla mis gibi uyur uyanır hiçbir şey duymadan atlatırız. Sonrada bi bakarız herşey çok güzel olmuş. Dua edin kızlar çıkar çıkamaz yazıcam size :)

Merhaba arkadaşlarrr
Benim ameliyatım pazartesi ve çok korkuyorumm heyecandan bir haftadır uyuyamıyorum
Nasıl hasan beyden memnun kaldınızmı??

Merhaba arkadaşlarrr
Benim ameliyatım pazartesi ve çok korkuyorumm heyecandan bir haftadır uyuyamıyorum
Nasıl hasan beyden memnun kaldınızmı??
Merhaba.
Hiç korkulacak birşey yok inan bana. Ben ne korkular çektim şimdi kendime gülüyorum.
Valla ben çok sevdim kendisini ne istediğini anlattıysan sen gerisini ona bırak rahat rahat uyu uyan güzel memeşlerine kavuş :)

İçimi rahatlatıyorsun valla
Doktor bey öncesi sonrası resimler gösteriyormu peki?

Bu arada burda nasıl oluyor bilmiyorum ama resim görmek isterim eğer bunu yapan arkadaşlar varsa lütfennn memişleri göreyimm

İçimi rahatlatıyorsun valla
Doktor bey öncesi sonrası resimler gösteriyormu peki?

Bu arada burda nasıl oluyor bilmiyorum ama resim görmek isterim eğer bunu yapan arkadaşlar varsa lütfennn memişleri göreyimm
Aynen canım cana yakın samimi bir doktor isteklerini söyle yeterli.
Hasan bey kimseyi rencide etmemek için önce sonra resimleri göstermiyor ama internette çok var Google amca'ya sor derim.
Korkmanada hiç gerek yok memiş'leri düşün yeter bence

Hoşgeldin geçmiş olsun Ne Mutlu sana ne güzel memnunsun mutlusun Darısı isteyen Herkesln başına olsun

Hepinize çok geçmîş olsun, darısı diğer isteyenlerin başına.Ben Hasan Beye ameliyat olanlardan ücret nedir öğrenebilir miyim ?ona göre karar vermek istiyorum artık ,teşekkürler

Arzum hanımın ilk yazdığından son yazdığına kadar okudum yıllardır insanlara yardım ediyo cok tatlı bi bayan:) Sırf şu konu hakkında yazabilmek için üye oldum nerdeyse hiçe yakın bi gögüs dokum var ve gerçekten üzülüyorum ve rahatsız oluyorum bu ameliyat şart Fakat iyice araştırıyorum ve tabiki para biriktirme aşamasındayım en geç 2017 sonunda olmak istiyorum sizce ne kadar bütçe ayırmalıyım Hasan bey için tahmini bir şey söyler misiniz aklımda bide Naci beyde var açıkçası. Sonrada bi gamze ameliyatı olmak istiyorum kücükken yok olan gamzelerim geri gelsin hasan beye bu ameliyatları olmak icin sabırsızlanıyorum umarım arzum hanımcım banada yardımcı olur zamanı gelince daha bende onun gibi en az 2 beden büyüsün istiyorum ama bu dokuyla mümkün mü bilemiyorum ne dersiniz?

Ben 2011 yılında ameliyat oldum canım. Şu anki fiyatı bilmiyorum .. Muayenehaneyi arayıp fiyat bilgisi alabilirsin . Ama en güzeli randevu alıp gidip görüşmen,ne gerekli Nasıl olur ne gibi bir bütçeyle olur ... Bunları Yüzyüze görüşüp kesin bilgi Alman daha iyi olur tabi Hasan beyin muayenesi ücretsiz .

Evet ona mail attım 8000'den başlıyor dedi valla hasan beye değer kendisi çok başarılı ve açıkçası bilgili olduğunuz için soruyorum tahmin edebilirsiniz diye 160 boy 50 kilo az bi gögüs dokusu dolu dolu ve iri gögüsler icin kaç cc isteklerimi gerçekleştirir sizce?

Tatlım,cc lerin kişideki duruşunu birçok faktör etkiler. Protezin koyulduğu yer (kas üstü ,kas altı) ,olan meme dokunun yoğunluğu,protezin yüksekliği falan filan...
Ayrıca sadece boy ve kilo ilede olmuyor,doktorun seni muayene ettiğinde göğüslerine bakıyor,ayrıca vücut yapına boyuna,posuna,kalça omuz genişliğine de bakıyor..
Yani ne diyim bilemedim.. Bu şekilde ne dersem yanlış olur :)) Sen muayeneye git fikir al en güzeli
Foto eklersende bakıp yorumlayabiliriz Senşn şu anki haline yakın hatta aynı olan,Ameliyat olan arkadaşlar muhakkak çıkar Sana öncesi sonrasını gösterir,kaç cc takılmış Nasıl olmuş fikir alırsın

Merhaba arkadaşlar ben siteye yıllardır üyeyim ve yıllardır da meme büyütmw ameliyatı olmak istiyorum. Sonunda 30 yaşımda kesin kararımı verdim bu yaz gelmeden ameliyat olmak istiyorum. Çok fazla araştırma yapmak da insanın kafasını karıştırıyor biliyorsunuz. Ben şu an sadece altan yücetaşla gidio görüştüm çok içime sinmedi. Yıllar önce tuğrul beye ameliyat olan bir arkadaşım var. Çok memnun kaldı ama tuğrul bey vefat etti. Onun söylediği şeyler de biraz kafamı karıştırdı açıkçası. Kas altı ya da dual plan yapmama sebebi hastaların kasını kesmenin gelecekte sorun yaşatacağını düşünmesiymiş.ayrıca local anestesi ile yapmış ve sadece hafif bi sakinleştiriciyle ameliyat süresinde uyumasını sağlamış.kız akşamına evinde saçını falan yıkayıp ertesi gün hayatına devam etmiş. Şimdi ben kafayı yemek üzereyim kime gideyim bilmiyorum. Sizleri görüyorum arzum77 misal, yıllardır güzel fikirler vermişsiniz. Sizlerden albümlerinizi açmanızı da isteyemiyorum. Eski üyeyim ama aktif değilim. En azınında kas altı yapınca kaslar gerçekten kesiliyor mu? Local anesteziyle yapan doktorlar var mı? Yardımcı olun kütfen. Zamanı geldiiğinde de fotolarınızı görmeyi çok isterim. Teşekkürler şimdiden

Kas altı yönteminde gögüs kasların bir kısmı (durumunuza göre) kesilip protez kasın altına koyuluyor. Bu bu yönteme uygun adayların komplikasyon yaşamaması için uygulanan bir teknik sonuçta. Yeterli dokusu olmayanlarda protezin hissedilmemesi,yapay görüntü olmaması açısından uygulanan bir teknik. Ayrıca kapsül riskinide en aza indiren bir teknik. Benim dokum vardı misal,kas zarı altı yöntemi uygun görüldü. Kas altı denilseydi onu olurdum. Zira ağrı sızıdan önce ilk düşüncem yapay görüntü olmaması ve ilerisinde sorun yaşamamam dı..
Kas üstü yöntemide olsa ertesi gün saç toplayıp bu kadar rahat süreç geçirilmesi hayret edici tabi,herkese nasip olmaz . Benim yöntemimde kas üstü yöntemlerinden ama mylemkoly bir süreç yaşamadım maalesef :) Olsun,sonucum çok güzel oldu,istediğim sonuca kavuştumya hiçte önemli degil :)
Belki sizede kas üstü veya benzeri kas zarı altı yöntemi uygun görülebilir. Altan bey ne önerdi mesela? Başka doktorlarlada görüşün,fikir alın araştırın bence. Bende çok araştırdım karşılıgınıda aldım bence .
Bu ameliyatı lokalle yapan doktor yok sanırım maalesef. İsterseniz yaparlarmış bilmem,sormak lazım. Açıkcası ben narkozu seviyorum,böyle birşeyi istemezdim sanırım :) rahatça uyursan rahatça uyanıyorsun zaten. Ne doktora nede kendine sıkıntı vermeden uyuyup uyanıyorsun..

Çok sağol cevap için. Arkadaşım da K kucukkuzu bu arada tanıyormuşsunuz siz burdan birbirinizi. Senin göğüslerinin çok iyi olduğunu söyledi. :) ben şimdi naci çelik, hasan fındık ve zekeriya kul ile görüşüp son kararımı vereceğim. Altan bey dualplan önerdi bana. Ama tabi diğer doktorlarla da görüşüp öyle kesin karar vereceğim. Çok zayıfım ben de o yüzden doğal durması için büyük ihtimal ya kas altı ya da dualplan önereceklerdir diye tahmin ediyorum. Bir de altan bey beş gün sonra işe başlayabilirsin dedi. Üçüncü gün işe başlama şansım olmaz heralde di mi? :) çok mu imkansız şeyler istiyorum acaba :) arzum77

Bahsettiğiniz Arkadaşı hatırlayamadım ama harika demesi hoşumada gitti,kendisine sevgiler gönderiyorum
Naci beyle görüşme imkanım olmamıştı araştırma aşamasında. Kendisi yurtdışındaydı ve uzun süre orda olacaktı. Zekeriya beyle görüşmüştüm,kendisi çok sempatik bir doktor çok sevmiştim . Görülmemiz çok iyi geçmişti,uzun uzun sohbet etmiştik. Dual plan 300-350 cc olabilir demişti sanırım. Biraz cc büyüklüğünden dolayı araştırma yapmaya devam etmek istemiştim.. Sonra Hasan beyle görüştüm zaten kararımı verdim :)
Sende görüş,içine sinen tamamdır dediğin doktoru seç tatlım
Kas altı,dual plan aynı sayılır zaten. Kesi yeri,cc büyüklüğü tahmini,protez şekli detaylarıda gözönünde al karar aşamasında.
Yani açıkcası ben ameliyattan sonraki bir haftada istirahat edilmesi taraftarıyım. Her ne kadar iyi olsanda vücuttaki narkotik ilaçlarım etkisi ile insan yorgun oluyor,uyku ihtiyacı oluyor,dinlenmek istiyorsun,bende tansiyon problemleri olmuştu mesela.. Birde gögüste baskı hissi ve gerginlik,kolları kullanamama durumu oluyır. Yani basit degil bence o kadar.. İnşallah senin basit olur . Kas altı olupta rahat geçirende var süreci,darısı başına olsun inşallah Belki şans işi.. Kişiden kişiye göre değişiyor biraz süreç gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…