- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
- 163
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ayyy bu bana çoook tanıdık geldııı yaaaokuyunca tebessumum olustu bırden 4ay önce bende öyleydim fullll 24 saat bununla ılgılenıordum uyurken bıle ruyama gırıordu sukur sımdı azaldıı bıraz :)) zamanla hersey oluruna varır sabredmek gerekıyor hayırlısı inşallah canım..
çok normal tabiki yeni bombalarına kavuşacak darısı benim başıma
Fotoğrafları görebilmen için 25 yorumunun olması gerek .Berecegim linke tıkla,aklına ne geliyorsa yaz,25 yorumu doldur,arkadaş olarak ekliyorum seni,sonra profilime gir,albümlerimi görebilirsin canımbenimde sizin fotolarinizi gorme şansım varmı ameliyata gitmeden once gorseydim iyi olucakti bide bn burayi cok zor buluyorum linki bi yere kaydetsem cok iyi olucak :))
ayyy bu bana çoook tanıdık geldııı yaaaokuyunca tebessumum olustu bırden 4ay önce bende öyleydim fullll 24 saat bununla ılgılenıordum uyurken bıle ruyama gırıordu sukur sımdı azaldıı bıraz :)) zamanla hersey oluruna varır sabredmek gerekıyor hayırlısı inşallah canım..
Fotoğrafları görebilmen için 25 yorumunun olması gerek .Berecegim linke tıkla,aklına ne geliyorsa yaz,25 yorumu doldur,arkadaş olarak ekliyorum seni,sonra profilime gir,albümlerimi görebilirsin canım
25 yaptim simdi ilk isim albümüne bakmak olucak
demekki yanliz degilmisimsen ameliyat oldunmu cnm olduysan hangi doktora oldun
Ben arzumun gibi 400 cc lerden istiyorum decanim baktim simdi masallah cok gzl duruyorlar insallah bende böyle bsy isticem bundan olmasi icin doktoruma ne demeliyim diri dolgun göze batan gögüslermi cok fazla türkcem yok yanlis anlatmaktan korkuyorum :)
Ben arzumun gibi 400 cc lerden istiyorum de
Benim sonucumu beğenen Hasan beye ameliyat olacak olan kişiler ismimi söylerse zaten Hasan bey nasıl sonuç istediğini anlıyorDiri,dolgun,sexy terimleride uyuyor bu sonuca zaten :)) İnşallah sende çok hoş,alımlı göğüslere kavuşursun canım
Canım Ameliyat Olmadım Ben Ama Öncesinde Arastırmam Oldu Arkasından da Doktorla Gorusmem Oldu İçime Sindi Tabı Bu Sürec Zarfında Arzumun Basını Çooook Agrıttıgım Oldu Elımde OLmaDaN İster İstemez Bi Sorun Cıkdıgında Hemen Arzuma Kosuyorum Halada Öylee Gerciii Bir Degişiklik Yoook :)) Sagolsun Kendısıne Çoook Tsk Ederim Bana ÇOOOK YARDIMI DOKUNDU DOKUNMAYADA Devam edıyor hakkını Ödüyemem :))) ben elimde olmuyan sebeblerden ötürü ameliyatımı ekım tarıhıne erteledım insallah ekimde ameliyat olucam herseyını halleddım bir sorun cıkmazsa inşallah...
Büyük ihtimal Altunizade de Newest hastanesinde olursun ameliyatını..Hastane Üsküdar altunizadede,klinik Bağdat caddesi Kadıköy Şaşkınbakkalda ...ayy insallah canim yaa seni mutlaka söylicem bide bsy sorucam brz sacma olucak belkide ama hastanesinde internet varmi esim annem merak ediyor eger o gün iyi olursam internet üzeri foto yollicam sonucu onlarda görsün ve kadiköydemi ameliyat olunuyo bazi arkadadaslar newestte olunuyor yazmista
Büyük ihtimal Altunizade de Newest hastanesinde olursun ameliyatını..Hastane Üsküdar altunizadede,klinik Bağdat caddesi Kadıköy Şaşkınbakkalda ...
Hastanede internet bar tabiki,şifresini istersin hemşirelerden
Ameliyat gününde bir meşguliyetim olmazsa (yılbaşı programı) hastaneyi arar seninle konuşurum ben muhakkakHatta Istanbulda olursam ve işim olmazsa yanınada uğrarım Söz vermiyim ama ararım seni canım inşallah :*
Aslında ağrı eşiği kişiden kişiye göre değişen sonuçlar veriyor.En ağrılı,sancılı diye yazılıp çizilen Kas altı yönteminde bile ameliyattan sonra bir hafta içerisinde gezip dolaşan,alışveriş merkezlerini gezen hastaları gördük biz forumda.Ama kimide hala evde yataktada geçirebiliyor..Kollarını çok kullanmadığın,zorlamadıgın,masa başı bir iş olursa zorlanmayabilirsin ..Bir haftalık izin alabilirsen daha iyi olur sanki.Çünkü sadece ağrı olarak bakmamalı olaya,narkoz alıyoruz ve vücut dirençsiz güçsüz oluyor.Tansiyon,baş dönmesi,halsizlik yorgunluk oluyor..
Dren hastanın durumuna bakılarak takılıyor yada takılmıyor.Ameliyat bittikten sonra ufak kan sızmaları olursa dren kullanılıyor,yoksa kullanılmıyor..Fiyatlarda tabi doktoruna,ameliyat olduğunuz hastaneye göre değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?