Meme Estetiği Hasta Yorumları

Ben ilk ameliyatımdan bir hafta sonra ikinci bir ameliyat daha geçirdim.İlk ameliyatımda dren yoktu fakat ikinci ameliyatımda dren vardı..Dren korkulacak birşey değil aslında,sadece hareket kısıklıgı ve ağrı yapıyor.Genelde ertesi gün çıkartılıyor zaten,yada duruma göre bir iki gün kalabiliyor..Bazı doktorlar her hastasına dren kullanıyor,senin doktorun kim bilmiyorum ama ameliyat oldugu hasta yorumlarına bakarsan az buçuk anlarsın zaten takılıp takılmayacagına Kıssaca korkulucak birşey değil,çıkartılırkende ağrısı falan yok..
Acıbadem Maslak mı?

arzum.nasılsın vanım.benim bir sıkıntım var. Lütfen bana yardımcı ol.eşim meme büyütmeye tamam dedi...ve ben ona evet diyemiyorum .sanki bunu isteyen ben değilmişim gibi davranıyorum.korkuyorum.dışarıdan anlaşılırmı diye terettüdlerim var.benim komşularım ve çevrem anlarsa...vay benim halime..yani karın germe oldum ama bu bana sanki çok zor gibi geliyor..bir kaç sorum olacak lütfen yardımcı olun 1. Kas altı olacak.. örneğin çocuğumu hazırlayıp okula gönderebilirmiyim..2. Dışarıdan belli olurmu..ben a kupum ama 3 yıldır bu ameliyatı pilanladığım için b kupun içini bir şekilde doldurup o şekilde kullanıyorum..yani beni gören memeli bir şey sanıyor. Ama sütyenle. Meme aynı dururmu.. Yani yapıldığı belli olumu..lütfen bana cevap verin...2 gün içinde tamam deyip gün almam lazım nebil
hoca benden cevap bekliyor

Dışarıdan asla anlaşılacak bir durum olmaz endişe etme.Yani yakası açık,dekolte veren birşey giyinirsen ( kiii kendin bile giyinmek istemesin ödemden dolayı) bir anormallik olduğu ancak anlaşılabilir.Zaten kış mevsimi,saklanır gizlenecek en güzel dönem..Yazında zaten normal bir görüntüye gelir
çocukları kucağa alma gibi bir durum olmaz hemen,giyindirmekte güç gerektiriyor yapamazsın ilk iki üç hafta..Her kas altı yöntemi ile ameliyat olan ağır geçirmiyor,korkma..İnşallah en hafif bir biçimde geçirirsin sürecini

arzucum bu ödem gögüsün her yerinimi kapliyor ? ben sadece dikisin oldugu yerlerde olur diye düsünmüstüm :44: yarin türkiyeye geliyorum bende insallah ertesi günde üsküdara gidicem ameliyat icin hayirlisi olsun hakkimizda

Protez için cep açılıyorya,o yüzden gögüs bölgesi,üst kısmı ve koltukaltı taraflarındada ödem olabiliyor.Fakat ödem olayında kişiden kişiye göre değişiyor,kiminde az oluyor kiminde çok..
Hadi hayırlı yolculuklar olsun ... Seni aramaya çalışacağım innşallahhh

İlk meme büyütme konsultasyonumu Hasan Fındık'ı ziyaret ederek gerçekleştirdim. Çok güleryüzlü anlayışlı bir doktor, tavsiye ve yönlendirmeleri de doğru ve yanlış bildilkerimi ortaya çıkardı. Gitmişken basenler için lipo istediğimi de söyledim; onu da aradan çıkarıcam nasipse

Çok fazla kafam karışmasın diye bir de Naci Çelik ile yarın görüştükten sonra karar vericem. Birde küçük tavsiye, görüşmeye giderken ipad yada telefonunuza beğendiğiniz estetikli meme fotolarını atıp öyle gidin. Siz ne kadar anlatsanız da fotoları inceledikten sonra nihai karar farklı olabiliyor. Fotolar kıyafetli olmasın mümkün olduğunca memeyi açıkta bırakan fotolar seçin.

Yarından sonra kararımı da yazıcam :18:

Son düzenleme:

haydi bakalim hayirlisi. Baris cakirin da sonuclari cok güzel. zamanin varsa görüs derim.

Tabiki karar senin....

Hayırlı kararlar olsun inşallah
Ben hasan beyden çok memnun kaldım.3 Sene olacak ameliyat olalı.Ameliyat öncesi birçok doktorla görüşme yapmıştım,bilgilenmiştim.Önemli olan sizin görüşmelerde doktorun anlattıklarının içinize sinmesi ve yüksek elektrik almanız İstediğiniz sonucu doktorun çok iyi anlaması ve sizin isteklerinizi kendi isteklerinden önde tutması muhakkak.. Benim beğendiğimi siz beğenmezsiniz,sizin beğendiğinizi ben begenmem.O yüzden kendi fikirlerinize ve kararlarınıza önem veriniz..Bir sorun yaşadığınızda size akıl fikir verenler ortadan kaybolabilir :))
Hangi doktoru seçerseniz seçin çok mutlu olacağınız,hayal ettiğiniz sonuçlar olsun inşallah..:13:

Biraz önce hastaneyi aradım,arkadaşımızın ameliyatı bitmiş,odasına çıkmış.Fakat henüz narkozun etkisinde olduğu için konuşamadım Haber alır almaz sizide bilgilendiririm arkadaşlar

haydi bakalim hayirlisi. Baris cakirin da sonuclari cok güzel. zamanin varsa görüs derim.

Tabiki karar senin....

Canım Barış bey ile görüşmeyi de istiyordum aslında ama bir türlü onun müsait olduğu zamanlar ile benimki uyuşmadı. Cuma günü tekrar Dubai'ye döneceğim için kısıtlı zamana uyduramadık bir türlü.... Sağlık olsun, nasip değilmiş.

Amin canım, herkesin gönlüne göre sonuçlar nasip etsin Allah'ım. Hasan bey, Naci bey ve hatta üstte bahsettiğim gibi Barış bey çok iyi doktorlar. Artık kararım hangisi olursa olsun, nasipse Mart sonu Nisan başı gibi operasyon için gelip halledicem bu konuyu

Evet bende görüsmek istedim ama cok yogun Termin 2 aya ancak vermisti o zamanlar.
hayirlisi....

merhaba hanimlar ben dun oglen 11 gibi ameliyata girdim 12 gibi ciktim kas altindan yuvarlak silikon 425cc konuldu ilk uyandigimda felc gecirdim sandim :)) ama cok sukur 1 saat sonra cok hafifledi hemsire sagolsun kas gevsetici verdi rahatlkla yuruyorum donuyorum yatakta korkulcak bsy yokmuss :)

ayy pardon yani bgn oldum persembe narkozun verdigi sersemlik var brz uzerimde

Neeeyyyyy...425 cc mi Ay benimkinden büyük protezler,neden bana 400 cc takmış sana 425cc .. Bir ara Hasan beyin yanına uğriyim ben
Geçmişler olsun canım..Maşallah sana,dikkat et ama Aradım seni ama hemşire narkozun etkisinde,uyuyor dedi.. Daha sonrada fırsatım olmadı kusura bakma canım.Bizimde bir acil hastamız çıktı,hastanelerde geçti bütün gün (
Tüm gelişmeleri yazarsın bir ara Kendine bir konu açar,paylaşırsın artık

tamam canim bi kendime iyice geleyim konusuruz uzuunca :) yazarim buraya aradigin icinde seni ekstra opuyorumm

ayy pardon yani bgn oldum persembe narkozun verdigi sersemlik var brz uzerimde

Gecmis olsun canim. Yinede iyiyim deyip kendini yorma acisi cikar sonra!
425 süper tam dolu dolu olmuslar benimki gibi. Bende pazartesi tam 4 hafta olacak.
Benimkiler birazcik daha büyük 505 cc
Boyun ve kg ne kadar...

merhaba gecmıs olsun sızlere massallahhh :))) kendınızı yormayın insallah en kısa zamanda toparlanırsınız gercekden 505.. superrr 425 süperrr kendınıze çook iyi bakın Tekrar tekrar gecmıs olsun darısı benım basıma ınsallah... öpüyorum sızleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…