Meme Estetiği Hasta Yorumları

kizlar merhabalar tekrar,
hasan bey in muayanesine kadiköy rihtimdan nasil gidebilirim?
istanbul disindan gelicem ve karsi tarafi hic bilmiyorum.
yardimlarinizi bekliyorum

kizlar merhabalar tekrar,
hasan bey in muayanesine kadiköy rihtimdan nasil gidebilirim?
istanbul disindan gelicem ve karsi tarafi hic bilmiyorum.
yardimlarinizi bekliyorum
Hasan beyin muayenehanesi Şaşkınbakkalda. Kadıköy rıhtımdan kalkan belediye otobüsleri gidiyor,istersen taksiye bin. Bağdat caddesi üzeri,şaşkınbakkal Boyner mağazası tam karşısı canım,çok kolay biryerde

cok tesekkür ederim. yarin arayip randevu alicam. ilk kez doktora gidicem. bakalim ne diycek hasan bey
:26

Selam kizlar. Meme buyutme estetigi oldum hasan findik tabiki. 10. Gunum hafif agrilarim var ama suan bile sonuc cok iyi vucut hatlarima bana yakisan birsey oldu. Tavsiye ediyorum kesinlikle

Selam kizlar. Meme buyutme estetigi oldum hasan findik tabiki. 10. Gunum hafif agrilarim var ama suan bile sonuc cok iyi vucut hatlarima bana yakisan birsey oldu. Tavsiye ediyorum kesinlikle

slm nisanda olmayı planlıyorum , işten 5 gün izin alacağım yeterli olur mu acaba? diren takıldı mı?
biraz anlatabilirmisin? ağrılı sancılı bir operasyon mu
ne kadara mal oldu

slm nisanda olmayı planlıyorum , işten 5 gün izin alacağım yeterli olur mu acaba? diren takıldı mı?
biraz anlatabilirmisin? ağrılı sancılı bir operasyon mu
ne kadara mal oldu

Aslında ağrı eşiği kişiden kişiye göre değişen sonuçlar veriyor.En ağrılı,sancılı diye yazılıp çizilen Kas altı yönteminde bile ameliyattan sonra bir hafta içerisinde gezip dolaşan,alışveriş merkezlerini gezen hastaları gördük biz forumda.Ama kimide hala evde yataktada geçirebiliyor..Kollarını çok kullanmadığın,zorlamadıgın,masa başı bir iş olursa zorlanmayabilirsin ..Bir haftalık izin alabilirsen daha iyi olur sanki.Çünkü sadece ağrı olarak bakmamalı olaya,narkoz alıyoruz ve vücut dirençsiz güçsüz oluyor.Tansiyon,baş dönmesi,halsizlik yorgunluk oluyor..
Dren hastanın durumuna bakılarak takılıyor yada takılmıyor.Ameliyat bittikten sonra ufak kan sızmaları olursa dren kullanılıyor,yoksa kullanılmıyor..Fiyatlarda tabi doktoruna,ameliyat olduğunuz hastaneye göre değişiyor

arkadaslar meraba bn viyanadan Tuba 1 ocakta ameliyat olucam meme estetigi büyütmek istiyorum ins 25 yasindayim boyum 170 kilom 60 sizin bu 300cc 400cc dediginiz sey ne oluyo bana hngisi gider ve ben arkadasimin evinde kalicam ameliyattan sonra cokmu agrili geciyo ordada öyle kös kös yatamam ayip olur :S cokta heycanliyimm valla

Çok az kalmış güzel memelere kavuşmak için desene Hadi hayırlısı olsun,doktorun kim?
300-400 cc dediğimiz şey protezin gramı yani büyüklüğü Sana olacak en güzel protezi doktorun ameliyat masasında belirleyecek zaten endişe etme.. Senşn yapacağın,dikkat edeceğin şey ameliyat öncesi doktorla konuştuğunda nasıl bir büyüklükte gögüs istediğini çekinmeden açıkça anlatabilmen..Diri,dolgun,sexy gögüslü istersin yoksa dolgulu ile nasıl duruyorsa,bir beden büyümesi gibi bir büyüklükmü istersin? Küçük olsun,doğal olsun dersen fazla bir değişim olmaz bilgin olsun,üzülebilirsin..Bence diri,dolgun sexy gögüsler istiyoruz hepimiz

canim benim doktorum hasan findik kendisiyle konusmadim hic ama hemsireleriyle konustuk biraz agrili bir operasyon olucak dedi bitki cayini aspirini 1 hafta öncesinden yasakladi kani sulandirir dedi kullanmiyorum ikisinide ben 2 ocaga karar verdik yilbasi nedeniyle biletimi aldim günümü bekliyorum sabah 7 bucukta burda ol yatis icin dedi bir gece kalirim diye düsünüyorum bide ben esimi cocuklarimi birakipta gelicem tek basima olucam orda biraz gariplikte hissedicem illaki :) bnm simdiden ne almam lazim yanima tavsiylerin neler cok agri oluyormu ? gezip dolassam zarar vermis olurmuyumki protezlere trye geliyorum tadini cikarayim brzcik demistim

Hasan beyin asistanı yada sekreteri ile görüşmüştürsün telefonda
Sonuçta bir ameliyata giriyorsun ve vücuduna yabancı bir madde koyuluyor.Her ameliyatta olduğu gibi ağrıların,hareket kısıklığın olacaktır tabi.Ağrısız sızısız demek kandırmaca olur Ama öyle korkulacak,abartılacak,öldüm bittim tarzında bir ağrı olmuyor.Yani ağrı kesicilerle ağrılar kontrol altına alınabiliyor..Ağrı eşiği kişiden kişiye görede değişiyor.Kimi bu süreci kolay ataltıyor kimi biraz daha sancılı atlatıyor.Ağrıdan ziyade hareket kısıklığı,kollarını kullanamama,gerginlik oluyor..
Ameliyat öncesi aspirin ve bitki çayı tüketmek yasak evet,siğara kullanıyorsan onuda bırak bence.. Hastanede bir gece yatıyorsun zaten,kendini iyi hissetsende sakın çıkma mutlaka kal bir gece..
Hastanede herşey bulunuyor aslında ama tabi yinede yanına alacağın şeyler olabiliyor.Biz bunu bir konu başlığı altında toparlamaya çalıştık,link veriyim bir göz at http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html

benimde sizin fotolarinizi gorme şansım varmı ameliyata gitmeden once gorseydim iyi olucakti bide bn burayi cok zor buluyorum linki bi yere kaydetsem cok iyi olucak :))

benimde sizin fotolarinizi gorme şansım varmı ameliyata gitmeden once gorseydim iyi olucakti bide bn burayi cok zor buluyorum linki bi yere kaydetsem cok iyi olucak :))

Linki kaydet tabi ama kendi profil bilgilerinde yazdığım cevaplar bölümü var ordan bu linke kolayca girebilirsin
bu arada şimdiden geçmiş olsun bomba gibi döneceksin eminim
ama gezme konusunda çok acele etrme derim zaten havalar soğuk allah korusun mikrop kaparsın falan

aksam yatarken arastiriyorum sabah kalkinca arastiriyorum insallah istedigim gibi gonlume gore olurlar :) dediginde cok haklisin kendime dikkat etmem lazım

aksam yatarken arastiriyorum sabah kalkinca arastiriyorum insallah istedigim gibi gonlume gore olurlar :) dediginde cok haklisin kendime dikkat etmem lazım

ayyy bu bana çoook tanıdık geldııı yaaa okuyunca tebessumum olustu bırden 4ay önce bende öyleydim fullll 24 saat bununla ılgılenıordum uyurken bıle ruyama gırıordu sukur sımdı azaldıı bıraz :)) zamanla hersey oluruna varır sabredmek gerekıyor hayırlısı inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…