• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

ayyy bu bana çoook tanıdık geldııı yaaa ;) okuyunca tebessumum olustu bırden 4ay önce bende öyleydim fullll 24 saat bununla ılgılenıordum uyurken bıle ruyama gırıordu sukur sımdı azaldıı bıraz :)) zamanla hersey oluruna varır sabredmek gerekıyor hayırlısı inşallah canım..:21:

çok normal tabiki yeni bombalarına kavuşacak darısı benim başıma :16::17::nazar:

canım sayfaları takıp etmelısınız paylasımları takıp etmelısın gogus estetıgıyle amelıyatla sılıkonla ve cclerıyle alakalı bılgı toplamalısın bunu ne kadar çook arastırırsan ne kadar fazla bilgin olursa o kadar iyi insallah istedigin gibi gider hersey hayırlısı olur umarım ...

benimde sizin fotolarinizi gorme şansım varmı ameliyata gitmeden once gorseydim iyi olucakti bide bn burayi cok zor buluyorum linki bi yere kaydetsem cok iyi olucak :))
Fotoğrafları görebilmen için 25 yorumunun olması gerek .Berecegim linke tıkla,aklına ne geliyorsa yaz,25 yorumu doldur,arkadaş olarak ekliyorum seni,sonra profilime gir,albümlerimi görebilirsin canım ;)

ayyy bu bana çoook tanıdık geldııı yaaa ;) okuyunca tebessumum olustu bırden 4ay önce bende öyleydim fullll 24 saat bununla ılgılenıordum uyurken bıle ruyama gırıordu sukur sımdı azaldıı bıraz :)) zamanla hersey oluruna varır sabredmek gerekıyor hayırlısı inşallah canım..:21:

demekki yanliz degilmisim :1: sen ameliyat oldunmu cnm olduysan hangi doktora oldun

demekki yanliz degilmisim :1: sen ameliyat oldunmu cnm olduysan hangi doktora oldun

Canım Ameliyat Olmadım Ben Ama Öncesinde Arastırmam Oldu Arkasından da Doktorla Gorusmem Oldu İçime Sindi Tabı Bu Sürec Zarfında Arzumun Basını Çooook Agrıttıgım Oldu Elımde OLmaDaN İster İstemez Bi Sorun Cıkdıgında Hemen Arzuma Kosuyorum Halada Öylee Gerciii Bir Degişiklik Yoook :)) Sagolsun Kendısıne Çoook Tsk Ederim Bana ÇOOOK YARDIMI DOKUNDU DOKUNMAYADA Devam edıyor hakkını Ödüyemem :))) ben elimde olmuyan sebeblerden ötürü ameliyatımı ekım tarıhıne erteledım insallah ekimde ameliyat olucam herseyını halleddım bir sorun cıkmazsa inşallah...

canim baktim simdi masallah cok gzl duruyorlar insallah bende böyle bsy isticem bundan olmasi icin doktoruma ne demeliyim diri dolgun göze batan gögüslermi cok fazla türkcem yok yanlis anlatmaktan korkuyorum :)
Ben arzumun gibi 400 cc lerden istiyorum de :9:
Benim sonucumu beğenen Hasan beye ameliyat olacak olan kişiler ismimi söylerse zaten Hasan bey nasıl sonuç istediğini anlıyor ;) Diri,dolgun,sexy terimleride uyuyor bu sonuca zaten :)) İnşallah sende çok hoş,alımlı göğüslere kavuşursun canım ;)

Canımmmm Benimmm :)) senın fotograflarına Baka Bakaaa :)) ( BEN )

300mu 400mu yoook yokkk 300 iii

yoook yaa sısler gecınceee PİŞMAN olurum :)) öylee gel gitler yasıyaa yasıyaaa kafayıı yimişdimm :D en sonn :))

neysekiii sonundaa yine senn benii bunalımdannn kurtarmısdınn melegimm :))

inşallahhh 400cc sılıkon bende uyum saglarsa hos bir goruntu olusursa doktorum 400ccyı takıcagını söyledi ama kesın konustugu söz

size yuksek ıhtımalle 350.yada 400 takıcam dedı insallah sizde bende sonucdan memnun kalırız dedı inşallah arzum senınkıler gibi olur çoook dua edıyorum birtanemmm kendıme guvenım gelıcekk en önemlisi bu ardından da istedigim herseyıııı gönul rahatlıgıyla giymenın verdıgı hazzz o işte hiçbirseye degişilmezzz

hahahaha :))))

Ben arzumun gibi 400 cc lerden istiyorum de :9:
Benim sonucumu beğenen Hasan beye ameliyat olacak olan kişiler ismimi söylerse zaten Hasan bey nasıl sonuç istediğini anlıyor ;) Diri,dolgun,sexy terimleride uyuyor bu sonuca zaten :)) İnşallah sende çok hoş,alımlı göğüslere kavuşursun canım ;)

ayy insallah canim yaa seni mutlaka söylicem bide bsy sorucam brz sacma olucak belkide ama hastanesinde internet varmi esim annem merak ediyor eger o gün iyi olursam internet üzeri foto yollicam sonucu onlarda görsün ve kadiköydemi ameliyat olunuyo bazi arkadadaslar newestte olunuyor yazmista :36::16::1:

Canım Ameliyat Olmadım Ben Ama Öncesinde Arastırmam Oldu Arkasından da Doktorla Gorusmem Oldu İçime Sindi Tabı Bu Sürec Zarfında Arzumun Basını Çooook Agrıttıgım Oldu Elımde OLmaDaN İster İstemez Bi Sorun Cıkdıgında Hemen Arzuma Kosuyorum Halada Öylee Gerciii Bir Degişiklik Yoook :)) Sagolsun Kendısıne Çoook Tsk Ederim Bana ÇOOOK YARDIMI DOKUNDU DOKUNMAYADA Devam edıyor hakkını Ödüyemem :))) ben elimde olmuyan sebeblerden ötürü ameliyatımı ekım tarıhıne erteledım insallah ekimde ameliyat olucam herseyını halleddım bir sorun cıkmazsa inşallah...

anladim cnm hayirlisi olsun hakkimizda olsun gec olsunda güc olmasn :) arzumun gercektende cok ardimcisi oluyor burda herkese :) sagolsun

Bu sözleri her okudugumda çoook hosuma gidiyor

gercekden çoook dogru Anlatilmiş...

Kötü düşünceler zihinsel, bedensel ve ruhsal hastalıklara neden olur. İyimser ol...:16:

ayy insallah canim yaa seni mutlaka söylicem bide bsy sorucam brz sacma olucak belkide ama hastanesinde internet varmi esim annem merak ediyor eger o gün iyi olursam internet üzeri foto yollicam sonucu onlarda görsün ve kadiköydemi ameliyat olunuyo bazi arkadadaslar newestte olunuyor yazmista :36::16::1:
Büyük ihtimal Altunizade de Newest hastanesinde olursun ameliyatını..Hastane Üsküdar altunizadede,klinik Bağdat caddesi Kadıköy Şaşkınbakkalda ...
Hastanede internet bar tabiki,şifresini istersin hemşirelerden ;)
Ameliyat gününde bir meşguliyetim olmazsa (yılbaşı programı) hastaneyi arar seninle konuşurum ben muhakkak ;) Hatta Istanbulda olursam ve işim olmazsa yanınada uğrarım :29: Söz vermiyim ama ararım seni canım inşallah :*

Büyük ihtimal Altunizade de Newest hastanesinde olursun ameliyatını..Hastane Üsküdar altunizadede,klinik Bağdat caddesi Kadıköy Şaşkınbakkalda ...
Hastanede internet bar tabiki,şifresini istersin hemşirelerden ;)
Ameliyat gününde bir meşguliyetim olmazsa (yılbaşı programı) hastaneyi arar seninle konuşurum ben muhakkak ;) Hatta Istanbulda olursam ve işim olmazsa yanınada uğrarım :29: Söz vermiyim ama ararım seni canım inşallah :*

INSALLAH canim cokk sevinirim :16::16: isin olmazsa bir programin olmazsa beklerim banada cok iyi gelmis olur ziyaretin :54:

Aslında ağrı eşiği kişiden kişiye göre değişen sonuçlar veriyor.En ağrılı,sancılı diye yazılıp çizilen Kas altı yönteminde bile ameliyattan sonra bir hafta içerisinde gezip dolaşan,alışveriş merkezlerini gezen hastaları gördük biz forumda.Ama kimide hala evde yataktada geçirebiliyor..Kollarını çok kullanmadığın,zorlamadıgın,masa başı bir iş olursa zorlanmayabilirsin ..Bir haftalık izin alabilirsen daha iyi olur sanki.Çünkü sadece ağrı olarak bakmamalı olaya,narkoz alıyoruz ve vücut dirençsiz güçsüz oluyor.Tansiyon,baş dönmesi,halsizlik yorgunluk oluyor..
Dren hastanın durumuna bakılarak takılıyor yada takılmıyor.Ameliyat bittikten sonra ufak kan sızmaları olursa dren kullanılıyor,yoksa kullanılmıyor..Fiyatlarda tabi doktoruna,ameliyat olduğunuz hastaneye göre değişiyor ;)

sana diren takıldı mı? hafta içi 5 gün hafta sonu dahil toplamda 7 gün oluyor.Ben iki kere burun estetiği oldum narkoz ağrı vs gayet iyi biliyorrum:)
ama diren takıntım var:( burunda da silikon takıntım vardı.martta da olabilirim ,
acıbademde ki hastanede olacağım

Back