• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

olduda bitti maasallah:))dun oglen oldum eve geldim gayet iyiyim biraz agrim var ama olacak okadar yarin kontrole gidicem sirtustu yattigindan sirtim agriyor,cicisler 375cc dolu dolu 85 bcup odem var cok sert dik duruyor birazda ayrik gibi zamanla gecer sanirimmmm

Canım geçmiş olsun.benimde ikinci günüm .sırtım ağrıyo ara ara.ağrı kesicilerle idare ediyom
Tek başıma kalkıp yatmam acı veriyo.ayaktaylen sorun yok .ama dola yatsam solum sağa yatsam sağım uyuşuyo
Kaç gün böle devam eder bilemedim ama sıkıcı yaaaa .memişler çok gergin ya ondan da kasılıyo sanırım

daha saga sola donemedim canim yaniyo acayip gergin fuze gibi duruyor hoş gorunuyor,seninki kac cc oldu yoksa benden once ameleyat olan sen miydin cnm.yumusar insallah onceki boyutu 70 b filandi benim cicisler cok kucuktu doku azdi hep destekli kullaniyordum,dayanilmayacak kadar aci yok gerginlige alisamadim yatip kalkmaz sorun ben bugun birsuru is yaptim yavas yavas bide yukarida seninkide olemi?

:18:
daha saga sola donemedim canim yaniyo acayip gergin fuze gibi duruyor hoş gorunuyor,seninki kac cc oldu yoksa benden once ameleyat olan sen miydin cnm.yumusar insallah onceki boyutu 70 b filandi benim cicisler cok kucuktu doku azdi hep destekli kullaniyordum,dayanilmayacak kadar aci yok gerginlige alisamadim yatip kalkmaz sorun ben bugun birsuru is yaptim yavas yavas bide yukarida seninkide olemi?

Yok cnm doktorlarımız farklı.benimkilerde çok gergin .sağa sola yatanikirsin dedi dr.ama nereye yatsam öle kilitleniyorum.kımıldayamıyorum.ayakta olduğum dürece yada otururken bir sorun yok.benimde 75 falandı dokum.300 cc takıldı.daha fazlası beni çok zorlardı sanırım.dr öle dedi.çok zor olurdu diye.bunu da zorladım dedi zaten.boyutundan memnunum ama dediğin gibi füze gibiler.cuma bantlar çıkacak inşallah rahatlarım
Benim iki meme arası göğüs boşluğumda ağrı oluyor sende de var mı böle bir ağrı

evet cnm agrı var goğsümün üst kısımlarıda agrıyor,ben kontrole gittim bugün tek başıma yatıp kalkıyorum,2 hafta içinde ödem iner dedi yumusar asagı iner füzeler mail adresini ver resim atalım

:18:

Yok cnm doktorlarımız farklı.benimkilerde çok gergin .sağa sola yatanikirsin dedi dr.ama nereye yatsam öle kilitleniyorum.kımıldayamıyorum.ayakta olduğum dürece yada otururken bir sorun yok.benimde 75 falandı dokum.300 cc takıldı.daha fazlası beni çok zorlardı sanırım.dr öle dedi.çok zor olurdu diye.bunu da zorladım dedi zaten.boyutundan memnunum ama dediğin gibi füze gibiler.cuma bantlar çıkacak inşallah rahatlarım
Benim iki meme arası göğüs boşluğumda ağrı oluyor sende de var mı böle bir ağrı

evet cnm agrı var goğsümün üst kısımlarıda agrıyor,ben kontrole gittim bugün tek başıma yatıp kalkıyorum,2 hafta içinde ödem iner dedi yumusar asagı iner füzeler mail adresini ver resim atalım

ikinizede çoookk geçmiş olsunnn kızlar
cesaretinizi ve kararlılığınızdan dolayı kutlarım inşallah tez vakitte normale dönersiniz
darısı benim başıma:-)))

Evet bugun ıse başladım cicişlerim bir an önce normale dönmesini bekliyorum gayet ıyıyım ayrım fılan yok alışıyorum onlara aslında daha buyukde olabılırdı belkıde basenlerım olduğu ıcın buyuk ıstıyorumdur.ama güzel gazet hasan by.son halı daha ıyı olacak dedı:))

Evet bugun ıse başladım cicişlerim bir an önce normale dönmesini bekliyorum gayet ıyıyım ayrım fılan yok alışıyorum onlara aslında daha buyukde olabılırdı belkıde basenlerım olduğu ıcın buyuk ıstıyorumdur.ama güzel gazet hasan by.son halı daha ıyı olacak dedı:))

ben de bugün işe başladım:) farkedilecek dişe şimdilik bol şeyler giyiyorum:17:
benimde çok şükür ağrım sızım yok
10. gün oldu sadece yatarken biraz rahatsızlık hissediyorum o da sertlikten olsa gerek.
ben de 300 cc taktırdım ama 350 cc de hep gözüm kaldı. 350 cc rahatlıkla taşırdım diye düşünüyorum
sana da çok çok geçmiş olsun canım. inşallah cicişlerimiz normal hale kısa sürede geçer de biz de rahat rahat kullanırız
20 gün daha sporcu sütyene devam :19:

Öncelikle çok geçmiş olsun sana ve diyer ameliyat olan arkadaşlara bende biran önce olmak istiyorum ancak daha birtürlü karar vermedim. Hasan Beyle bende görüştüm bana hemen cevap verdi bana miktarı biraz çok geldi ancak iki taksit yapıyorlarmış. Acaba taksitli ameliyat olan varmı yani biraz kafam karışıyor yine aynı özen gösteriliyor mu? Yardımcı olursanız çok sevimirim :)

olduda bitti maasallah:))dun oglen oldum eve geldim gayet iyiyim biraz agrim var ama olacak okadar yarin kontrole gidicem sirtustu yattigindan sirtim agriyor,cicisler 375cc dolu dolu 85 bcup odem var cok sert dik duruyor birazda ayrik gibi zamanla gecer sanirimmmm

Bende ekledim resim.ve daha eklicem.rica etsem benide arkadas listene eklermisin

Uzun suredir estetik konusunu takip etmekteyim ve yeni uye oldum. Su anda karar asamasindayim ve Hasan beyi dusunuyorum, sizden ricam benide listenize eklerseniz resimlerinizi gorme sansim olur... Ben yurt disinda yasiyorum ve tr ye surekli gelme imkanim yok son karari verip bu kervana katilmak istiyorum,,, simdiden tskrler...

merhabalar ablam 2011in ağustos ayında meme küçültme ameliyatı olmuştu hasan beye ve şuan gayet memnun. hasan bey çok cana yakın ve hastasının ne istediğini bilen bir doktor. ameliyat olmadan önce bizde herkes gibi çok araştırdık ve çok doktor gezdik ama hasan beyin cana yakınlığı ve bizi anlaması bize cazip geldi bunun için onu tercih ettik. bende bu yaz aynı operasyonu geçirmek istiyorum. eğer çok kararsızsanız birde hasan beyi görün derim.bir arkadaşımda burun ameliyatı olmuştu aynı doktora o da şuan çok memnun ve tam istediği ve anlattığı gibi olduğunu söylüyor.birde söylemeyi unuttuğum birşey daha var hasan bey ameliyatlarını çamlıca alman hastanesinde ve kendine ait olan beverly hills hastanesinde yapıyordu ama artık kendi hastanesi kapandığı için sadece çamlıca almanda yapıyormuş. hastane kesinlikle mükemmel tek bir kusur yoktu hasta odasının içinde kendine ait banyosu oturma odası ve yine kendine ait banyolu bir yatak odası vardı ki bu bence çok öenmli refakatçılar dönüşümlü olarak uyuyabiliyor rahatça yatak odasını eğer ameliyat olacak olursanız böyle bir oda talep edin hastaneden.

banada bu konuda yardımcı olurmusunuz,öncelikle çok geçmiş olsun benim merak ettiğim iz konusu küçültmelerde bu çok önemli kafamda bir kaç doktor oluştu,il dışındayım kararsızlığımda çok yüksek çünkü bi kere olabileceğim bi durum beni eklerseniz sevinirim yada bana yardımcı olabilecek birilerine yönlendirirseniz sevinirim,albüm görme imkanım olabilirmi?teşekkür ederim

Selam kizlar,

2012 nisan ayinda Hasan Bey gogus kucultme ve diklestirme ameliyatimi yapti. 2011'de de kardesim gogus ve karin gerdirme yaptirdi. Kendisini siddetle tavsiye ederim. Cok canayakin asla paragoz olmayan super bir doktor. Alman hastanesinde ameliyat oldum. Bir gece kaldim. Hicbir agrim sizim olmadi. Hic dusunmeden gidin derim.

Ben F cup dan B/C ye dustum. Verdigim en dogru kararlardan biriydibbu ameliyati olmak.

Underwired sutyen giymekten hele sicak havalarda cekilmez oluyor kurtardi beni. Bir senedir hic giymedim. Sporcu sutyenimi evde ve gece yatarken hala giyiyorum.

Lipo yaptirmayi da dusunuyorum. Kardesim onu da yaptirdi ( iki sezeryandan sonra ne kadar zayiflasan da ister istemez deformasyon oluyor ve vucuduna super sekil verdi.

Iyi geceler x

hasan beye küçültme yaptırmış birine rastladığım için çok memnunum,bende küçültme ameliyatı yaptırmak isteyen ve doktor seçim aşamasında olan biriyim şuanda merak ettiğim iz konusu yaptığı kesi şekli beni arkadaş olarak ekleyebilirmisin ve albüm görme imkanım varmı?doktor seçim aşaması işin en zor kısmıymış aklımda dört doktor var ama offf valla kalbim sıkışıyor memnunmusunuz ameliyattan sonraki görüntüden?şimdiden teşekkür ederim

Artık 11lere kadar uyuyabildiğime göre daha da iyiyye gidiyor durumum:) Ağrılarım oldukça azaldı hatta normal kas ağrısı kıvamındayız:) Demek ki 1 hafta içersinde toparlanıyoruz:) Dün dikişlerim de alındı, Hasan Bey her şeyin yolunda gittiğini söyledi, 15 gün sonra tekrar görüşüceğz:)
Merhaba bende yeni uye oldum.Bende epeydir araştırma içerisindeyim dr hasan beyde karar verdim sayilir ama cok korkuyorum birde ne kadara oldun cevaplarsan sevinirim.benim birde 1 yasinda cocugum var nasil olacak bilmiyorum ama biran once de ameliyat olmak istiyorum yardim eder misiniz?

Slm kizlar kafayi yemek uzereyim artik dr arastirmaktan.etrafta bellibaşlı bazi isimler var ama hasan beye meme ameliyati olanlarin cogu memnun.bu beni baya etkiledi fakat yinede korkuyorum.en onemlisi burada dr seçimi.bende buyutmek istiyorum. Kizlar yardimmmmm:)

Olurlar,olurlar :34: Dikkat edilecek şey istediğin göğüs şeklini,büyüklügünü doktora en iyi şekilde anlatmak ..Doağ olmaz,büyük olur düşünce ile doğal olsun,büyük olmasın gibi ifadeler doktorların farklı şeyler düşünmesine yol açabiliyor çünkü..
Allah yardımcın olsun,şans seninle olsun :54:

Canim senin senin memisleri cok merak ediyorum. 400 cc ne kadar buyuk gorunuyor acaba? Lutfen benide arkadasligina al😒

Canim senin senin memisleri cok merak ediyorum. 400 cc ne kadar buyuk gorunuyor acaba? Lutfen benide arkadasligina al😒
Canım,kabul ettim seni albümüme bakabilirsin ama büyüklük göreceli bir kavramdır.Yani bana göre ideal olan büyüklük sana abartı gelebilir,bana göre küçük görünen gögüs senin hoşuna gidebilir.Ben dolgun,diri gögüsler istiyordum.Ameliyat öncesi B cup sütyen kullanıyordum şimdi D cup bazen C cup sütyen kullanıyorum.Gögüslerim emzirmeden dolayı esmemiş boşalmıştı.400 cc gögüslerimi diri ve dolğun görünüme ulaştırdı.. İstediğim sonuca ulaştım şükürler olsun,darısı senin başına inşallah..

kizlar lütfen beni de arkadasliginiza alir misiniz,
tam emin olamiyorum, nasil durucagi konusunda fotograflarinizi görmeyi cok istiyorum.
Canım,fotoğrafları görebilmen içşn 25 yorumunun olması gerek forumda.Seni eklesek bile şu an göremezsin yani ;)
kimi 6 bine acaba?
Arkadaşımız Hasan Fındık a ameliyat oldu canım ;)

Back