• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

Meme dokum az da olsa var, 75 i dolduruyor,dolguluda hafif dekolte veriyor :) içimden geçen büyük olmayan, ama dolgun ve seksi, high profil göğüsler. 25 yasında, evliyim eşimi çooook zor ikna ettiğimi de söylesem şaşırmazsınız herhalde :) İnş sonuçtan ikimizde memnun kalırız:1:
Aklımdan geçen kesi yeri meme altı, kas zarı altı yöntemi, tabi Hasan bey uygun görürse. Büyüklük olarak da minimum 300 cc, 325 arası düşünüyorum. 350 çok olur gibi geliii :52:

Allah gönlüne göre versin canım :34: Doktoruna isteklerini,beklentini çok iyi şekilde izah edersen zaten ona göre bir gögüs yapmaya çalışacaktır :29: Yöntem olarakta sana en uygun olan yöntem ne ise o olsunki ilerisinde bir problemle karşılaşma :34: Hadi hayırlı olsun şimdiden :52::54:

kızlar bende 15 şubat sonrasında kendimi Hasan beye teslim edicem.Çok heyecanlıyım. Opersyon sonrası hastanede mi kalınıyor ki? kaç gün? kaç günde normal yaşama geri dönülüyor??
Yani operasyondan 15-20 gün sonra denize falan girebilirim di mi? ağrılar tamamen ne zaman geçiyor?

kızlar bende 15 şubat sonrasında kendimi Hasan beye teslim edicem.Çok heyecanlıyım. Opersyon sonrası hastanede mi kalınıyor ki? kaç gün? kaç günde normal yaşama geri dönülüyor??
Yani operasyondan 15-20 gün sonra denize falan girebilirim di mi? ağrılar tamamen ne zaman geçiyor?

Hayırlı olsun kararın canım.. Bende Hasan beye ameliyat oldum.Sinuçtan çok memnun kaldım,inşallah sende en az benim kadar memnun kalır ve mutlu olursun :34:
Hastanede bir gece misafir oluyorsun ama bir sorun olmazsa,sende istersen eger aynı günün gecesi çıkabiliyorsun :34:

Bir hafta biraz sıkıntılı geçiyor.. Sonrasında rahatlamaya başlıyorsun.. Bu durum kişiden kişiye göre deguşen bir durumdur aslında..

15-20 gün sonra denize giremezsin tabikide..Yapabileceğin ve yapamayacağın tüm şeyleri doktorun izah edecek bilgi verecektir zaten :34:

Selamlar,
Bende 12 ocak günü Hasan bey'e meme büyütme ameliyatı oldum.Kas altı 350 cc yuvarlak mentor marka protez kondu.ilk 1-2 gün ağrılı geçsede şuan kendimi çok iyi hissediyorum. Hasan bey de karar kılmamdaki en büyük etken içtenliği,samimiyeti ve en önemlisi bana o güveni vermesiydi.Kesinlikle çok başarılı bir doktor. Çok memnunum :)

Selamlar,
Bende 12 ocak günü Hasan bey'e meme büyütme ameliyatı oldum.Kas altı 350 cc yuvarlak mentor marka protez kondu.ilk 1-2 gün ağrılı geçsede şuan kendimi çok iyi hissediyorum. Hasan bey de karar kılmamdaki en büyük etken içtenliği,samimiyeti ve en önemlisi bana o güveni vermesiydi.Kesinlikle çok başarılı bir doktor. Çok memnunum :)

Geçmiş olsun,memnun kalmanıza çok sevindim.Bende Hasan beye ameliyat oldum,Şubat'ta iki senem olacak inşallah :nazar: Bu zamana kadar kendisine ufak operasyonlarda yaptırdım.İlgisinden,içtenliğinden bende çok memnunum..İyiki karşilaşmışım onunla,iyiki onu tercih etmişim :16:

Geçmiş olsun,memnun kalmanıza çok sevindim.Bende Hasan beye ameliyat oldum,Şubat'ta iki senem olacak inşallah :nazar: Bu zamana kadar kendisine ufak operasyonlarda yaptırdım.İlgisinden,içtenliğinden bende çok memnunum..İyiki karşilaşmışım onunla,iyiki onu tercih etmişim :16:

Teşekkür ederim arzum77,
öncelikle maşallah diyeyim size :) benim daha çok yeni ödemler var.Ama ödemler geçince çok daha iyi olacaklarını düşünüyorum.Bende iyiki Hasan beyle karşılaşmışım diyorum :)

2011 yılında barış beye ameliyat olacaktım sutun goğsumden cekilmesi için 3 ay sure vermişti o sure zarfında kaza ile ikinciye hamile kaldım simdi 2. Kızım 1 yasınd ve göğsumde yine sut cekilmesinden kaynaklı doku kaybı olustu ve yaptırmaya karar verdim tekrar. Ama barış beyin damla silikon takması fikrimi Hasan bey e dogru yoneltti. Hasan beyin hersey dahil guncel fiyatı nedir kızlar

2011 yılında barış beye ameliyat olacaktım sutun goğsumden cekilmesi için 3 ay sure vermişti o sure zarfında kaza ile ikinciye hamile kaldım simdi 2. Kızım 1 yasınd ve göğsumde yine sut cekilmesinden kaynaklı doku kaybı olustu ve yaptırmaya karar verdim tekrar. Ama barış beyin damla silikon takması fikrimi Hasan bey e dogru yoneltti. Hasan beyin hersey dahil guncel fiyatı nedir kızlar

Benimde iki çocugum var ve emzirmelerden kaynaklı gögüslerim deforme olmuştu..Üst lobum tamamen boşalmıştı sadece alt kısımda meme dokum vardı.Onuda destekli sütyenlerle yukarıya dogru toparlıyordum..Yani sütyensiz verdigi görüntü çok kötüydü,dümdüzdü :50: Ameliyat öncesi birçok doktorla görüşme yaptım.Bende Barış beye muayene olmuştum.Kendisi her hastaya damla protez tercih ettigi için banada damla protezi önermişti.Ama emziren bir bayana heleki benim durumumda olan bir bayana damla protez mantıklı gelmedi hiç.Görüştügüm diger doktorların hepside zaten yuvarlak protezin olabilecegini,ancak bu protezin benim gögüslerimi toparlayıp,kaldıracagını ve istedigim görüntüyü,dekolteyi verecegini söylemişlerdi..
Son görüşmemi Hasan beyle yaptım.İstedigim büyüklügü,protezi ve özellikle hiç iz olmamasını istedigim için meme ucu kesisinin olabilecegini söyleyince zaten tercihimi Hasan beyden yana kullandım.Şubat ayında iki senem dolacak Allahıma şükür hiçbir sorun yaşamadım,problem yaptıgım ufak tefek şeyleride halletti sagolsun,hep ilgilendi yani benimle..Kendisinden çok memnun kaldım..İki sene öncesinde 5000tl ödemiştim ben..Şu anki fiyat konusunda bilgim yok ama telefonla ögrenebilirsin sanırım :34: Yüzyüze görüşürsen fiyatta yardımcı olabilecegini düşünüyorum ama,aklında olsun :34: En dogru kararı verip çok mutlu olmanı diliyorum..Herşey gönlünce olsun,bizi haberdar et gelişmelerden :34:

Son düzenleme:

bende yaptıracağım fiyat konusunu ilen varsa yazarsa çok memnun olurum dümdüz göğüslerle gezmek iğrenç :19:

bende yaptıracağım fiyat konusunu ilen varsa yazarsa çok memnun olurum dümdüz göğüslerle gezmek iğrenç :19:

Ben iki sene önce Hasan beye ameliyat oldum.Toplam 5000 tl ödedim.Şu anki fiyatı hakkında net bilgim yok.Telefonla yada görüşmede fiyatı ögrenebilirsin ama sanırım 6000-7000 civarı olması lazım :34:
Umarım sende biran önce güzel,diri gögüslere kavuşursun..Dümdüz tahta gibi gezmenin verdigi sıkıntıyı ancak yaşayan anlar :31:

Arkadaslar bende iki hafta önce Hasan beye ameliyatimi oldum ve kesinlikle bu ameliyati olmak isteyen arkadaslara tavsiye ediyrum
Hasan bey muhtesem bir doktor insana güven veriyor.... inanin hic öyle su doktor bu doktor gezmedim ilk kendisiyle görüstüm oda
sahsen bile degil yurtdisindan oldugum icin böyle bi sansim olmadi.. ama internet araciligiylada bana verdigi güven yetti..
Hic gerek yok öyle dümdüz gögüslerle yasamaya ... yaptirdiktan sonra keske daha önce yaptirsaydim diyeceksiniz...:)))

canım gemiş olsun bende hasan beyiüşünüyorum ne kadara mal oldu e kaç cc kullanıldı benimde çok küçükler doğal duruyor mu

canım gemiş olsun bende hasan beyiüşünüyorum ne kadara mal oldu e kaç cc kullanıldı benimde çok küçükler doğal duruyor mu

Ben iki sene önce ameliyat oldum Hasan beye canım.5000 tl ödedim,harici hiçbir şeye ücret ödemiyorsun.Şu anki fiyatı sanırım 7000 tl,telefonla fiyat öğrenebilirsin :34: Netten sitesine girersen mail yoluylada bilgi alabilirsin..

Doğallık konusundada hiç endişen olmasın.O yapay görüntü,top top memeler eskidendi.Artık sonuçlar gayet dogal :21:

Selam canim ben 2500 euro ya oldum ameliyatimi ve 400cc takildi yuvarlak.. suan üzerinden 3 hafta gecti ve cok güzel ayrica bir okadarda dogal duruyorlar
tabi kas alti yöntemi ile ancak bu büyüklük bukadar dogal durur.
sen neyaptin kararini verdinmi?

kendisi hakkında bilgi alabilir miyim
memnun mu olan arakadaşlar lütfen yazınn

kesinlikle tavsiye ediyorum canim hasan findik ve ekibi cok muhtesem cok cana yakinlar .. ayrica hasan bey meme
büyütmede gercekten isinin eri ... yani ben yaptirmadan önce cok arastirmistim sonuc olarak okadar güzel
positiv bilgiler edindimki hakkinda ve 3 hafta önce hic tereeddüt bile etmeden ameliyatimi oldum..

Merhabaaaa, uzun zamandır takip ettiğim bir site fakat aranıza yeni katılıyorum:) Cumartesi günü göğüs büyütme için Hasan Bey ile randevum var, aktarımda bulunacağım:)

Merhabaaaa, uzun zamandır takip ettiğim bir site fakat aranıza yeni katılıyorum:) Cumartesi günü göğüs büyütme için Hasan Bey ile randevum var, aktarımda bulunacağım:)

Cumartesi günü bende gidecegim Hasan beyin yanına..Üçüncü dudak dolgusu için görüşecegim :34: Randevu saatiniz kaç acaba? Yazarsanız bende o saatte gelmeye çalışırım,canlı canlı sonuç görürsünüz :34:

Back
X