• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

Arkadaşlar bir şey sorucammm 2 gün sonra sporcu sütyeni takmam gerekiyor, daha önce kullanmadım içi düz mü olmalı atlet gibi yoksa içinde göğüsn gireceği bölümler, cepler olmalı mıııı:)

Ne aldın bilmiyorum ama ben Ay Yıldızın sporcu sütyenini almıştım..Hasan bey görünce çok begendi hatta asistanını seslemişti hastalarımıza bu markayı tavsiye edelim alsınlar demişti :34:
Sporcu sütyenini ben uzun zaman kullandım,hatta hala ara sıra kullanıyorum.Çok rahat,özellikle spor yaparken çok rahat oluyor,mikrofiber yapısı sayesinde terletmiyor,ameliyat sonrası için ideal bir sütyen ;) ..
Bu linkten bakabilirsin SÜTYEN - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim

Ne aldın bilmiyorum ama ben Ay Yıldızın sporcu sütyenini almıştım..Hasan bey görünce çok begendi hatta asistanını seslemişti hastalarımıza bu markayı tavsiye edelim alsınlar demişti :34:
Sporcu sütyenini ben uzun zaman kullandım,hatta hala ara sıra kullanıyorum.Çok rahat,özellikle spor yaparken çok rahat oluyor,mikrofiber yapısı sayesinde terletmiyor,ameliyat sonrası için ideal bir sütyen ;) ..
Bu linkten bakabilirsin SÜTYEN - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim

Teşekkür ederim , görüntüsü de oldukça estetikmiş:) Ben de Fila'nın aldım bakalm pazartesi görüşücez:)

Teşekkür ederim , görüntüsü de oldukça estetikmiş:) Ben de Fila'nın aldım bakalm pazartesi görüşücez:)

Bundanmı aldın canım? $24194_1324553763.jpg

Internet caginda yasiyoruz, insanlari mesgul ettigim soruya bak:)) Kendim ogrendim arkadaslar.. yapiyomus. insallah kombine ameliyatlar da yapiyodur onu sorucam kendisine ulasabilirsem..

Kizlar Hasan Bey Burun ameliyati da yapiyor mu?

Internet caginda yasiyoruz, insanlari mesgul ettigim soruya bak:)) Kendim ogrendim arkadaslar.. yapiyomus. insallah kombine ameliyatlar da yapiyodur onu sorucam kendisine ulasabilirsem..

Yapıyor tabiki canım ;) Ayrîca kombine ameliyatlarda sıcak bakan bir doktordur kendisi.Ben ameliyat olduğumda yan odalarda kombine ameliyat olan hastaları vardı.Aynı anda üç hatta dört operasyon olanlar.Özellikle yurtdışından gelen hastalar kombine ameliyat olmayı tercih ediyorlar.Bir ameliyatta bütün sorunlara elveda :34:

sana da bir suru zahmet veriyorum herseyime cevap veriyosun cok sagol canim yaa:) ben onu takip ediyorum zaten meme estetigi diye biliyodum burun ameliyati olacagini simdi ogrendim..cok iyi oldu ogrenmem,, cok sagol gercekten ;)

sana da bir suru zahmet veriyorum herseyime cevap veriyosun cok sagol canim yaa:) ben onu takip ediyorum zaten meme estetigi diye biliyodum burun ameliyati olacagini simdi ogrendim..cok iyi oldu ogrenmem,, cok sagol gercekten ;)

Aşkolsun ne zahmeti :29: Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana :16: Bildigim ögrendigim şeyleri yazıyorum sadece :34:

Back