- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi EstetikEditor
bende 25 ocakta hasan beye ameliyat oldum. çok memnunum:)325 cc kasaltı..yuvarlak mentor marka.
Maşallah arkadaşımaa...... Hep böyle mutlu olman diegiyle çok öpüyorum canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 25 ocakta hasan beye ameliyat oldum. çok memnunum:)325 cc kasaltı..yuvarlak mentor marka.
merhabalar ablam 2011in ağustos ayında meme küçültme ameliyatı olmuştu hasan beye ve şuan gayet memnun. hasan bey çok cana yakın ve hastasının ne istediğini bilen bir doktor. ameliyat olmadan önce bizde herkes gibi çok araştırdık ve çok doktor gezdik ama hasan beyin cana yakınlığı ve bizi anlaması bize cazip geldi bunun için onu tercih ettik. bende bu yaz aynı operasyonu geçirmek istiyorum. eğer çok kararsızsanız birde hasan beyi görün derim.bir arkadaşımda burun ameliyatı olmuştu aynı doktora o da şuan çok memnun ve tam istediği ve anlattığı gibi olduğunu söylüyor.birde söylemeyi unuttuğum birşey daha var hasan bey ameliyatlarını çamlıca alman hastanesinde ve kendine ait olan beverly hills hastanesinde yapıyordu ama artık kendi hastanesi kapandığı için sadece çamlıca almanda yapıyormuş. hastane kesinlikle mükemmel tek bir kusur yoktu hasta odasının içinde kendine ait banyosu oturma odası ve yine kendine ait banyolu bir yatak odası vardı ki bu bence çok öenmli refakatçılar dönüşümlü olarak uyuyabiliyor rahatça yatak odasını eğer ameliyat olacak olursanız böyle bir oda talep edin hastaneden.
doğal olan bir fındık kadarsa yinede daha güzeldir bence... yıllarca yabancı bir cisimle yaşamaya risk almaya asla ama asla değmez. hiçbir erkeğin doğal olmadıktan sonra büyük göğüsü seveceğini duymadım sanmıyorum..
Valla canım,senin o fındık diye tabir ettigin gögüslerle ben hiç mutlu olamadım..Ben mutlu olmayınca eşimde mutlu olamadı.Zincirleme devam etti bu süreç.Şİmdi yeni gögüslerimle çok mutluyum.Sen eger şu anki görüntünle mutluysan yaptırma zaten Mutluluk dört bir yanını sarsın..Mutluluklar
Hasan beyin ameliyat ücreti ne kadar biliyormusunuz?
doğal olan bir fındık kadarsa yinede daha güzeldir bence... yıllarca yabancı bir cisimle yaşamaya risk almaya asla ama asla değmez. hiçbir erkeğin doğal olmadıktan sonra büyük göğüsü seveceğini duymadım sanmıyorum..
böyle cümleleri göğüs yokluğu çeken bir bayan asla kullanmaz!
yapaylık, bedenimize yerleştirilen ve bizlerin ayağını yerden kesen, daha dik yürümemizi sağlayan bir çift protez midir?
o zaman kanser hastalığı nedeniyle göğsünü kaybeden bir bayana da söylemeniz gerek bu tür sözleri. yapabilir misiniz?
hastalık nedeniyle göğsünü kaybeden kadın da psikolojik ihtiyaçtan olur böyle bir ameliyatı. rahmi alınan kadınların duygu yıkımlarına tanık oldunuz mu hiç? ölmek istediklerini, kendi ağızlarından duydunuz mu? bu da çok farklı bir duygu. bir dişi olarak düşündürten... "acaba başıma gelseydi ne hissederdim?" diyebilmek... empati kurabilmek.
kişinin cinsiyetini hissetmesi o kadar değerlidir ki benlik duygusu için, bunu yaşamayan bilemez.
başkasının yüzüyle yaşama tutunan insanlar var. başkasının kollarıyla çocuklarının elini tutma hayaliyle yaşayanlar...
bizlerin içinde göğüssüzlük yüzünden sevdiğine sarılamayan; evlilik, çocuk hayalleri hep askıda kalmış olanlardan tutun da eşinin karşısında soyunamayan, kendini ezik hisseden kadınlar da var.
yapaylık böyle yazılar yazıp, böyle sözler söyleyip insanları kolayca incitebilmektir.
bunları yazarken gözlerim doluyor, boğazıma düğüm atılıyor. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum....
ben de bu konu hakkında birkaç şey söyleme gereği hissettim çünkü beni de yakından ilgilendiriyor.
geçtiğimiz hafta ben de hasan beye meme büyütme ameliyatı oldum ve çooook memnunum son birkaç gündür çok eğleniyorum ve keyifliyim kendimi artık gerçek bir kadın bir dişi olarak hissediyorum bu okadar farklı bir psikoloji ki insanın yürüyüşü bakışı bile değişiyor başka insanlarla daha kolay iletişim kurabiliyorsunuz en çok bunu farkettim ben kendine özgüveniniz artıyor yaşamayan bilemez anlayamaz kesinlikle bu durumu
ben de bu konu hakkında birkaç şey söyleme gereği hissettim çünkü beni de yakından ilgilendiriyor.
geçtiğimiz hafta ben de hasan beye meme büyütme ameliyatı oldum ve çooook memnunum son birkaç gündür çok eğleniyorum ve keyifliyim kendimi artık gerçek bir kadın bir dişi olarak hissediyorum bu okadar farklı bir psikoloji ki insanın yürüyüşü bakışı bile değişiyor başka insanlarla daha kolay iletişim kurabiliyorsunuz en çok bunu farkettim ben kendine özgüveniniz artıyor yaşamayan bilemez anlayamaz kesinlikle bu durumu
Selamlar,ben yaklaşık bir senelik doktor araştırması sonucunda Hasan Fındıga ameliyat olmaya karar verdim.Doktor seçimimden dolayıda çok mutluyum.14 Şubatta oldum ameliyatımı.Benim istedigim dolu dolu,ilgi çeken bir gögüstü.İnternetteki meme büyütme ameliyatlarının oldugu sitelerde,ameliyat olmuş hastaların ameliyat öncesi ve sonrası resimlerin bulundugu bölümde yaptıgım incemeler sonucu beni yaklaşık 350cc ve 400cc arası bir boyutun tatmin edecegine karar verdim.Doktor görüşmelerinde yaptıgımız konuşmalarda bu istegimi belirttim doktorlara.Bazı doktorlar benim gögsüme asla 400cc nin olamayacagını,bazıları çok büyük bir protez oldugunu takamayacaklarını,hatta birkaç doktor 400cc nin adını duyunca kapıyı gösterdikleri bile oldu.Ama ben yılmadım,araştırmaya devam ettim.Yine bu forumda Hasan fındıgın bir hastasının yaptıgı yorum dikkatimi çekti.Televizyon programlarında ve gazetelerdede Hasan beyin konuşmalarını ve yorumlarını dinleyip okuyunca kendisiyle bir görüşme yapmaya karar verdim.Görüşmede benim istedigim teknige ve büyüklüge,ben demeden kendisi söyleyince-işte,dedim.Beni anlayan doktoru sonunda buldum,dedim.İnternette kendi sitesindeki ziyaretçi defterindeki hasta yorumlarını okudum,videolarını seyrettim,gazete yazılarını okudum.Ve ameliyatımı oldum.Ameliyatta 400cc mentor round hıgh profil marka protez,kas zarı altına,mem ucu kesisiyle koyuldu.Ben evli,iki çocuk annesi bir bayanım.Emzirmelerde sonra gögsümün üst kısmında boşalma olmuştu,altta doku vardı.Ameliyatta yuvarlak protezi tercih ettik.Yuvarlak protez benim meme dokumun altına koyulunca gayet dogal bir görüntü oluştu.Üste dolgunluk verdi,alttada kendi dokum oldugu için daha yüksek bir dolgunluk olıştu.Böylece dogal bir gögüs şekli oluştu.Yani yuvarlak protezde bilinenin aksine top gibi bir görüntü oluşmadı.Şanslıyımki kas zarı altı ameliyat yöntemini bana uygun gördü,çünkü en agrısız olan bir ameliyat yöntemdir.Bu yöntemde hiçbir kas kesilmedigi için agrı düzeyi minimum düzeydedir.Hasn bey ameliyatlarını Üsküdar Altunizadede,kendi hastanesinde Beverly Hılls Plastik Cerrahi Hastanesinde yapıyor.Muayenehaneside şaşkınbakkalda,bagdat caddesinde.Ameliyat öncesi görüşmelerinden ücret almıyor.Benim anlatacaklarım şimdilik bu kadar,başka birşey aklıma gelirse yazarım.Sizin soracagınız birşey olursa hem buradan,hemde kendi forumumdan yardımcı olmaya çalışırım.Sizde degişime hazırsanız kendinizi Hasan beyin sihirli ellerine ve güleryüzlü personeline güvenle teslim edebilirsiniz.http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...subat-2011-hasan-findik-a-ameliyat-oldum.html Kendi konumun linki,Buradanda yazılarıma ve yapılan yorum ve cevaplarıma bakabilirsiniz.
bunun ankarada olanı yokmuydu ya çok gzl yazmıssın tam iştediğim göğüs modeli ki tek benim istediğimde değil aslında tüm kızların hayal ettiği göğüsler ben ankarada olcam 1 aya kadarda araştırma yapıyorum ama ankarada biliosan böle bi doktor ismini rica edebilirmiyim:)