- Konu Sahibi EstetikEditor
Dün amelytmı oldum sabah 10da ve akşam 5te çıkış yaptık. 325cc yuvarlak takıldı, şuannn ağrıdan ölüyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım :) darısı başıma:) ama şu ağrı korkutuyor.
Ben de ara ara pişmanlık duymuyor değilim şuan yataktan zor kalktım zaten tek başıma asla başaramam. Felkt bir kas ağrısı var boynum kollarım berbat halde. Bugün 3. günm umarım yavaş yavaş toparlanrm. Perşembe veya cuma günü kontrole gidicem ağrımın az da olsa azalması lazımmm(
geçmiş olsun canım :) darısı başıma:) ama şu ağrı korkutuyor.
Merhaba,öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum..
Şu anki ağrılarınız,kollarınızı fazla kullanamama durumunuz,yataktan tek başına kalkıp yatamamanız gayet normal bir durum..Sonuçta bir ameliyat geçirdiniz.Başka bir ameliyatta olsaydınız agrı ve başka bir kişiden yardım,destek ihtiyacınız yine olacaktı..
Göğsünüzde bir operasyon yapıldı kesildi,dokular ayrıldı,birçok damar sinir zarar gördü,vücuda yabancı bir madde koyuldu,narkotik ilaçlar aldınız... Tabiki özellikle ilk bir haftayı biraz sıkıntılı yaşamanız normal bir durum.Biraz dişinizi sıkacaksınız ve sabırlı olacaksınız Bizler,ameliyat olan tüm arkadaşlar bu aılıntıları yaşadık ve iyileştik Allah'a şükür Sonuçta güzel,diri göğüslere kavuştuk
Lütfen kendinizi fazla yormadan istirahat etmeye çalışın,tekrar geçmiş olsun..
Teşekkür ederim, elbette iyileşeceğimi ve toparlanacağımı biliyorum. Sadece bu süreci paylaşmak istiyorum. Çünkü bazı arkadaşlarımız bu müdahaleden sonra 1 gün dinlenme ile işe gidebileceğini falan zannediyor. Bu çok yanıltıcı bence!!!
Tabiki sürecinizi paylaşmanız çok bilgilendirici bir durum..Bir günlük istirahat ile işe başlama yorumlarına bende asla katılmam..Bu ameliyattan sonra en az bir hafta evde istirahat edilmeli ve çok dikkat edilmeli.
Ben kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum.Forumda bu yöntem için çok kolay,en agrısız yöntem olarak yazılıyor çiziliyor.Bilemiyorum yani,ben o kadarda kolay atlatamadım.Kendim yatıp kalkamıyordum,ilk bir hafta sadece doktoruma kontrole gitmiştim.Asla ve asla çok basit kolay bir ameliyat degil.Daha öncelerdende yaptıgım yorumlarımı okursanız ben zaten hiçbir zaman bunun bu kadar kolay bir ameliyat oldugunu yazmadım,yazanada inanamadım..
Ayrıca tabiki sizde bilyirosunuzdur bu devrenin geçecegini.Ama ben ameliyat olmuş biri olaraktan sadece fikrimi yazmak istedim ve sizi bilgilendirmek rahatlatmak istedim sadece..Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın..Bende Hasan beye ameliyat oldum,aynı doktorun hastalarıyız ...
Ağrılardan korkup böyle bir ameliyatı olma imkanı varken vazgeçmek delilik olur diye düşünüyorum :)
Tabiki biraz ağrılar olacak,sonuçta bir ameliyata giriyorsunuz.Ama bu ağrılar dayanılmayacak ağrılar degil tabiki..Doktorunuzun vereceği agrı kesicilerle vede sizin dikkatli hareketlerinizle,yanınızda yardım edecek birininde desteğiyle ameliyat sonrası sürecinizi çok daha rahat atlatabilirsiniz
Herkesin yaşayacağı agrı dereceside aynı olmaz.Kimi çok rahat atlatır bu dönemi kimide biraz daha sıkıntılı,unutmayın ve burada herkesin yaşadığı duruma göre kafanızda bazı şeyleri kurmayın
Dün amelytmı oldum sabah 10da ve akşam 5te çıkış yaptık. 325cc yuvarlak takıldı, şuannn ağrıdan ölüyorummm
cok gecmis olsun darisi basimiza.. Ameliyat ne kadar surdu?
Arzum :) ben seninle hasan beyin muayenehanesinin nerde olduğunu öğrenme için şubatta baya yazışmıştım ağrı tabiki olacak ama çok olması endişelendiriyor ben 1 hazirana gün aldım prof. dr Aylin Bilgin Karabuluttan amam bir tarafta da hasan bey de kaldı aklım bazı soru işaretleri bırakmıştı aklımda senle de yazışmıştık o zaman:) Bir de ultra hıgh profil portakal gibi durur mu acaba bana onu önerdi ama bnm göğüs kafesim çok dar değil ki?
Merhaba canım..İnan o kadar çok kişiyle yazışıyorumki net hatırlayamıyorum.. Aklında soru işaretleriyle ameliyata girme bence.Bu soru işaretlerinin cevabını al ameliyat olacağın doktordan yada başka bir doktordan
High profilin portakal gibi durma özelliği yok.Bu protezin yapısı diğer protezlere göre çapı dar yüksekliği fazladır.Hasan beyle görüştüğünde nasıl bir protez şekli önermişti peki? Hatırliyormusun?
CANIM O CADECE CC OLARAK 300 DEN 350 YE KADAR DENERİM DEMİŞTİ. çapını biraz genişletmem lazım dokunduğunda blli olr demesi beni tedrgin etti bir de çok ısınamamıştım. Bu gün aylin hanım bnm dr ona mail atmıştım da notuma tüm seriyi gereceğini hem Hıgh profil hem de ultra hıgh prıfil deneyeceğini uygun olana ameliyat sırasında karar vereceğini yazmış ve top gibi meme olmaz demiş çünkü kas altı daha doğal druyo yazmış bnm memem siç yok nerdeyse bekarım ve birbirinden ayrık olsun istemiyorum çapın dar olması aradaki mesafeyi açar diye düşünüyorum ilmiyorum yanlış mı? hasan beyde çapı genişletmemiz lazım dedi anlamadım gitiiiiiiiiiiiiii bu UHP ler genelde göğüs kafesi dar olanlarda kullanılıyonuş bnm vücudum atltik yapılı bilemedi hasan beyle yine görüşsemmi? ama bu doktora da kanım kaynadı 2 hastasıyla da görüşme ve memelere dokunma fırsatım oldu daha içeri görüşmeye grmeden tamm dedim içimden sonra grüştüm ve hazirana gün aldım .
Tamam canım,şimdi hatırladım seni :) Demek Aylin hanıma karar verdin...
Bak,Hasan beyde gögüs çapını biraz genişletmemiz lazım demiştiya,işte o yüzdende Aylin hanım sana çapı daha dar olan bir protezi tercih etmek istemiştir belkide..Hıgh Protezler dedigim gibi ileriye çıkıntısı fazla olan,tabiri caizse füze gibi durduran protezler.Ama büyüklügü iyi ayarlanırsa çokta abartı bir görüntü olmaz tabikide..Çap ne kadar geniş olursa vücuda göre gögüsler o kadar yakın olur Sen diyorsunki benim gögüs yapım fazla dar degil,ama çapı dar olan bir protez koyulursa gögüs aran açık olabilir..Mantık
Sen neden gögüs çapının genişletilmesinden korktun anlamadım..Bu ameliyatta zaten mecburen protezin koyulacagı yer hazırlanırken bir cep hazırlanıyor..O cep normalden birazcık daha fazla açılacakki ayrık memeler olmasın,bu kötü birşey degilki..
Ama tabi kararı sen vereceksin.Yinede tekrar görüşsemmi deme bence,görüş,ne kaybedersin?? Keşke dememek için görüş,Hasan beyi illada seç demiyorum diyememde ama ilerisinde keşke birdaha görüşseydim fikir alsaydım dememen için diyorum canı
m..
Evet,tabiki hiç gögüs dokusu olmayan birinde kas altı yöntemi en doğal sonucu verir..Ayrıcada çokta güvenli bir yöntem,bana göre,araştırmalarıma göre
canım ben çapın genişletilmesinden değil meme altı çiğinin biraz aşağısından kesip çapı genişleteceğiz dedi ve ben orada meme dokusu yok dokununca belli olur mu diye sorunca evet dedi bir taraftan da maddi boyutunu düşünüyorum aslında hasan bey daha uygun bilemedim günümü de aldım Aylin hanımdan bana mailinde hem ulrt hemde hıgh deneyeceğini en olumlu olanı uygulyacağını ve endişe etmememi yazmış acaba hasan bey e mail attsam cevaplar m? bu doktor seçiminde iç huzur da gerekli bilmiyorum ama aylin hanıma kanım ısındı niye bilmiyorum
Canım,meme çapın genişletilecegi için meme altı kesin yine meme altında olur bence..Hem geniş meme daha güzel olur Ayrıca proteze açılacak cebin biraz rahat olması gerekki protez sıkışmasın biraz rahat olsun Kapsül riski olmasın
Mail ile görmeden bakmadan bu soruya cevap verebileceklerini sanmam.Görüşme yaparsan bu konuları yüzyüze daha net konuşursun..Aylin Hanım'a ameliyat olsan bile için rahat olsun bebegim,o yüzden diyorum görüşebilme imkanın varsa görüş diye..
Yinede Aylin Hanım'a ameliyat ol,sorun orada degil yani..Aylin Hanım'a kanın ısındıysa ona ameliyat olursun