- 9 Nisan 2015
- 28
- 10
- 34
Evet canımHmm kırıkkalede mi amrliyat olacaksn canm
Ben bugun aradim persembeye randavu verdi amaliyat icinmi 2016 veriyor anlamadimDoktor bey şubat 2016 musaitmis
Ben bugun aradim persembeye randavu verdi amaliyat icinmi 2016 veriyor anlamadim
Ben de uzun zamandır düşünüyordum ama son zamanlarda cesaretimi daha fazla topladım bu ameliyat için. Ben de çalıştığım için ocak-şubat gibi ameliyat olmayı düşünmüştüm ama Haldun hoca yurt dışındaymış. Gelir gelmez de bana randevu vermez sanıyorumBen de uzun araştırmalar sonucun da Haldun beye ameliyat olmaya karar vermiştim ve bütcemin nadir elvereceği doktorlardan biriydi kendisi. o kadar kafaya takmıştım ki rüyamda gördüm onu normalde 5-6 ay sonrasına tarih vermesine rağmen bana hemen hafta sonuna veriyoduben bu gazla tekrar sitesine bakip randevu almaya karar verdim. ama sitesine bakınca hayallerim suya düştü 2016ya kadar yurt dışında olacakmış
Knicknack ben de ameliyat olmak istiyorum ama henüz doktorla görüşemedim. Haldun Bey hakkında kötü bir şey duymadım hatta Hacettepe'den bir arkadaşım da Haldun Bey'i önerdi. Sizin ameliyattan önceki durumunuzla benzer özellikteyim. Ve ben de C kup istiyorum. Ama nasıl duracağını hayal edemiyorum. Rica etsem bana da yardımcı olabilir misiniz? Bir de nasıl bir iz kaldı ameliyattan sonra bunu da paylaşabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.mrb haldun beyin hastasıyım.damla protez kullandı bana.gayet doğal duruyor merak etme.ama sunu belirteyim yuvarlak da da çok güzel sonuçlar gördüm.Damla yada yuvarlak...önemli olan yapay durmaması ve istediğin büyüklükte olması.benim gerçek anlamda göğüs dokum sıfırdı.şu an 75 c'yi dolduruyorum.herşey istediğin gibi olur umarım.haldun bey iyi bir doktor merak etme.
Ben de uzun araştırmalar sonucun da Haldun beye ameliyat olmaya karar vermiştim ve bütcemin nadir elvereceği doktorlardan biriydi kendisi. o kadar kafaya takmıştım ki rüyamda gördüm onu normalde 5-6 ay sonrasına tarih vermesine rağmen bana hemen hafta sonuna veriyoduben bu gazla tekrar sitesine bakip randevu almaya karar verdim. ama sitesine bakınca hayallerim suya düştü 2016ya kadar yurt dışında olacakmış
Ayy hayırlı olsun canım eminim cok guzel olmuşlardır kısmet sanaymış demek kiValla sarkadasım senin rüyanda gördugun seyi gecen sene ben yaşadim...15 temmuzdu gittim haldun hocaya randevu defteri doluydu sonra tesadufen bi hastası gelmeyecek oldu tam bir ay sonrasina bana ameliyat günü verdi..15 agustosta ameliyat oldum...cok ilgili bi doktor...whatsapptan her daim ulasabiliyosunuz herhangi bir sorunda...benim göguslerimi gorenn sasiriyo...cok dogallar...gogus asimetrim vardi...50 cc lik fark varken aradaki farki super kapatti...hic düsünmeyin gidin...bence ileride turkiyenin en iyisi olacak...
Ayy hayırlı olsun canım eminim cok guzel olmuşlardır kısmet sanaymış demek kiBen de hep iyi yorumlar okumustum cok istedim ama olmadı hayırlısı buymuş benim icin demek
Canımm cok teşekkür ederimTeşekkur ederim cnm bi sorun olursa özelden de yazabilirsin elimden geldigince yardimci olurum
Canımm cok teşekkür ederimAma ben bekleyemedim Haldun Hocanın dönüşünü gözüm döndü ameliyat oldum bile 1ay önce
Teşekkür ederim canım şu an için bi sıkıntım yok cok şükür mutluyumaaaa sana da hayirli olsun o zaman...memnunmusun ilk hallerinden....
arkadaşlar merhaba bende ameliyat olmak istiyorum halbun beyle ilgili güncel fiyat bilginiz var mı istanbuldan gidicem görüşmeye ailem ankarada
canım merhaba ben de 2,5 ay öncesinden haldun hocadan ameliyat günü alıp kafayı yemeye başladım sanırım :) yatıyorum meme kalkıyorum memeaaa ne kadar uzun zaman öyle ben 2 bucuk ay beklemiştim 10 ay sonraya mı kalıyor şimdihocama talep çok demekki ben 2 buçuk ayda kafayı tırlatmıştım resmen..allah kolaylık versin kızlar cidden bekleme aşaması çok zor.sürekli araştır araştır çok fazla bilgi kirliliği oluyor haberiniz olsun.
Ya öyle olsun neolur bu hayalle yatıp kalkiyorumEsracigim yuvarlak protezi 4.000 damlayi 4.500 e yapiyo fiyatlar artmadi diye biliyorum ama yaniliyorda olabilirim