ben de uzun süre önce haldun hocaya oldum... hem hekimliği hemde insanlığı süper biri... iyi ki tanımışım onu... ağrım sızım da olmadı benim... ne zaman istesem ulaşabiliyorum hala... çok sabırlı özenli ve güven veren biri... doktoruma öpücükler...
canim ben 23 mayista aameliyat oldum.toplamda 4.500tl tuttu.damla protez yaptirsaydim 4.800 tlydi tabi bunun içinde dr ücreti sütyen ve ilaclar hastane masraflari dahil[/QUOTE]OTE=estetk;36125793]Arkadaslar hacettepe su an silikonu ne kadara yaptiriyo bilen var mi ?
Arkadaslar hacettepe su an silikonu ne kadara yaptiriyo bilen var mi ?
ben 17 haziranda damla protez oldum 4,600 tuttu
Cokmus yaa gecen sene daha ucuzmus 😢
oo 500 daha gelmiş. oh ben yırtmışımArkadaşlar bakanlık bu ay zam yapmış, bana da doktorum 4600 civarı demişti ama zam gelmiş şu an 5100 civarı tutacak. Emin olmak için başka hastaneleri de araştırdım gerçekten de varmış zam olayı..
canim sen kime olacaksin ameliyatini doktoruna sor zam gelecekmiş diyolar belki gelmeden yaptirabilirsin narpek damla protez yaptirmis 4.500tl diyo benimki yuvarlak protezdi 4.000tl ye oldu ben sutyen krem parasi ortalama yazdim hemen gorus olurya sende 1000tl kar edersin belki:))Ben okulun 2. Döneminde yaptirmayi düşünüyodum bu durumda erteliycem silikon isini cok pahali olmus of 😭😔
canim günü gününe randevu yok zaten ön görüşme yapacaksın bu muayene demek oluyo dr muayene bitiminde sen tamam diyince tarih bakıyo sana uyan ona uyan bir tarihe karar veriyosunuz...Gününü aylar önceden alsak oluyo mu acaba cok soru soruyorum ama hiç bir bilgim yok 😢
Arkadaşlar bakanlık bu ay zam yapmış, bana da doktorum 4600 civarı demişti ama zam gelmiş şu an 5100 civarı tutacak. Emin olmak için başka hastaneleri de araştırdım gerçekten de varmış zam olayı..
Merhaba kizlar şu Haldun bey net kaça yapıyor herşey dahil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?