Canım ben henüz olmadım perşembe olacağım bir aksilik çıkmazsa şu an ki fotom var ve dümdüz sonrasını da inşallah eklerim ilk zamanlar yapay füze gibi oluyorlar ona pek aldırış etmemek gerekli. Ben Hasan Fındık'a olacağım ama istanbulda olamasam ankaraya gidecektim Haldun Bey ile görüşmeye gerek kalmadı benim için aklında ne varsa sor nasıl istediğini çok iyi anlat önemli olan bu Haldun Beye ameliyat olan iki örnek gördüm burda önemli olan doktora içinin ısınması onun sana güven verebilmesiBurdan direk olmaz ama okuyorum da seni ekledim sende ekle görürsün diyor ya beni bi ekleseniz çok merak ediyorum internette bakıyorum ama doğruluğundan emin olamıyorum .benim yok gibi 80-85 falan p.tesi randevum var bidahaki hafta içide Haldun beyle görüşmeyi düşünüyorum.dr a neler sorayım
canım şimdiden geçmiş olsun çoooook kolay atlatırsın umarım ben çok korkuyorum yaCanım ben henüz olmadım perşembe olacağım bir aksilik çıkmazsa şu an ki fotom var ve dümdüz sonrasını da inşallah eklerim ilk zamanlar yapay füze gibi oluyorlar ona pek aldırış etmemek gerekli. Ben Hasan Fındık'a olacağım ama istanbulda olamasam ankaraya gidecektim Haldun Bey ile görüşmeye gerek kalmadı benim için aklında ne varsa sor nasıl istediğini çok iyi anlat önemli olan bu Haldun Beye ameliyat olan iki örnek gördüm burda önemli olan doktora içinin ısınması onun sana güven verebilmesi
merhaba doktoruna nasıl buyuklukta ıstedıgını hangı kıyafetler de nasıl olmak ıstedıgını anlat mesela dekolte de ıyı gozuksun ustu dolgun olsun gibi gibi yanı sen once nasıl ıstedgını bılerek git derim sonra sılıkon markasnın profıllernı sormayı unutma hangı kesı yerı daha ıyı olacağına karar ve yanı hangı bölge senı rahatsız etmez senaryonun en kötüsünü düşünerek karar ver bana doktorum oyle demıştı izler kişiye gore değişebilir bilemeyiz..bide öyle küçük ıstıyorum fılan deme büyü olsun yaptırdığıma degsın vucutuma uygun buyuklukte olsun ama oyle kocamanda olmasınlar dıyebılırsın tabi aynı fıkırdeysen.Burdan direk olmaz ama okuyorum da seni ekledim sende ekle görürsün diyor ya beni bi ekleseniz çok merak ediyorum internette bakıyorum ama doğruluğundan emin olamıyorum .benim yok gibi 80-85 falan p.tesi randevum var bidahaki hafta içide Haldun beyle görüşmeyi düşünüyorum.dr a neler sorayım
Aynı fikirdeyim ben bir şey dememe gerek kalmadı Hasan Bey takır takır şöyle şöyle olmalı dedi benim ne istediğimi söylemeden bildi resmenmerhaba doktoruna nasıl buyuklukta ıstedıgını hangı kıyafetler de nasıl olmak ıstedıgını anlat mesela dekolte de ıyı gozuksun ustu dolgun olsun gibi gibi yanı sen once nasıl ıstedgını bılerek git derim sonra sılıkon markasnın profıllernı sormayı unutma hangı kesı yerı daha ıyı olacağına karar ve yanı hangı bölge senı rahatsız etmez senaryonun en kötüsünü düşünerek karar ver bana doktorum oyle demıştı izler kişiye gore değişebilir bilemeyiz..bide öyle küçük ıstıyorum fılan deme büyü olsun yaptırdığıma degsın vucutuma uygun buyuklukte olsun ama oyle kocamanda olmasınlar dıyebılırsın tabi aynı fıkırdeysen.
Teşekkür ederim canımAy
canım şimdiden geçmiş olsun çoooook kolay atlatırsın umarım ben çok korkuyorum ya
Evet aynen öyle istiyorum küçük olmasın bana uygun büyüklükte olsun.yıllardır memesiZim zatenmerhaba doktoruna nasıl buyuklukta ıstedıgını hangı kıyafetler de nasıl olmak ıstedıgını anlat mesela dekolte de ıyı gozuksun ustu dolgun olsun gibi gibi yanı sen once nasıl ıstedgını bılerek git derim sonra sılıkon markasnın profıllernı sormayı unutma hangı kesı yerı daha ıyı olacağına karar ve yanı hangı bölge senı rahatsız etmez senaryonun en kötüsünü düşünerek karar ver bana doktorum oyle demıştı izler kişiye gore değişebilir bilemeyiz..bide öyle küçük ıstıyorum fılan deme büyü olsun yaptırdığıma degsın vucutuma uygun buyuklukte olsun ama oyle kocamanda olmasınlar dıyebılırsın tabi aynı fıkırdeysen.
canım yüzünüzün gözükmediği fotolarınızı paylaşsanız olmaz mı ? yani gerçek hayatta tanıdığınız insanlar buradaki kullanıcı isimlerinizi bilmiyorlarsa sizleri göğüslerinizden tanıyacak değil yaBenim bildiğim yasak yasak değilse bile bunu kim yapar ki google da bile çıkıyor sonra buraya yazdıklarımız
canım yüzünüzün gözükmediği fotolarınızı paylaşsanız olmaz mı ? yani gerçek hayatta tanıdığınız insanlar buradaki kullanıcı isimlerinizi bilmiyorlarsa sizleri göğüslerinizden tanıyacak değil yaCanım onu kimse yapmaz ki, özel fotoğraflar sonuçta..
canım yüzünüzün gözükmediği fotolarınızı paylaşsanız olmaz mı ? yani gerçek hayatta tanıdığınız insanlar buradaki kullanıcı isimlerinizi bilmiyorlarsa sizleri göğüslerinizden tanıyacak değil yayok artık !
canım yüzünüzün gözükmediği fotolarınızı paylaşsanız olmaz mı ? yani gerçek hayatta tanıdığınız insanlar buradaki kullanıcı isimlerinizi bilmiyorlarsa sizleri göğüslerinizden tanıyacak değil yabence süper fikir tamam bende araştırıyorum ameliyat lan arkadaşlardan rica ediyorum profillerindeki fotolara bakıyorum falan ama karışıyor hani burada toplansak birarada olsa herkes faydalansa kim nereden bilecekki buradakiler kim
ya çklu alıntı yapıyorum ama tek kişiyi alıntılıyor neyi yanlış yapıyorumki bilen varmı
peki canım sen bilirsin yinede teş. ederim ilgilendiğin içinCanım ben şahsen öyle bir şeye güvenemem, zaten bana burda güven vermeyen kimseyi izlemeye almıyorum. Forum kurallarına da aykırı sanırım o şekilde fotoğraf paylaşmak..
Ben kendi adıma konuşayım paylaşmam mesela benim nickim her yerde aynıdır ayrıca google da meme diye arttığımda eşim benim fotoğrafımı görse bunu düşünmek bile delilik bilmiyorum yapan varsa kendi bilir tabi. Evlilik için boşanma sebebi olurcanım yüzünüzün gözükmediği fotolarınızı paylaşsanız olmaz mı ? yani gerçek hayatta tanıdığınız insanlar buradaki kullanıcı isimlerinizi bilmiyorlarsa sizleri göğüslerinizden tanıyacak değil yabence süper fikir tamam bende araştırıyorum ameliyat lan arkadaşlardan rica ediyorum profillerindeki fotolara bakıyorum falan ama karışıyor hani burada toplansak birarada olsa herkes faydalansa kim nereden bilecekki buradakiler kim
haklısın canım tabiyki eşin biliyorsa kullanıcı adını sorun olurBen kendi adıma konuşayım paylaşmam mesela benim nickim her yerde aynıdır ayrıca google da meme diye arttığımda eşim benim fotoğrafımı görse bunu düşünmek bile delilik bilmiyorum yapan varsa kendi bilir tabi. Evlilik için boşanma sebebi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?