• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme estetiği ameliyatı olan arkadaşlar fotoğraflarını burada paylaşırlar mı

Evet aynen öyle istiyorum küçük olmasın bana uygun büyüklükte olsun.yıllardır memesiZim zaten:KK43: iz konusunda takıntım yok.sadece korkuyorum ağrıdan tek sorunum o.2doğum yaptım yinede korkuyrm işte
ağrılardan hepimiz korkuyoruz ama sonuçta bı kaç güne geçecek belkıde ağrımız olmayacak ..bence ağrıya odaklanmayalım

Canım ben henüz olmadım perşembe olacağım bir aksilik çıkmazsa şu an ki fotom var ve dümdüz sonrasını da inşallah eklerim ilk zamanlar yapay füze gibi oluyorlar ona pek aldırış etmemek gerekli. Ben Hasan Fındık'a olacağım ama istanbulda olamasam ankaraya gidecektim Haldun Bey ile görüşmeye gerek kalmadı benim için aklında ne varsa sor nasıl istediğini çok iyi anlat önemli olan bu Haldun Beye ameliyat olan iki örnek gördüm burda önemli olan doktora içinin ısınması onun sana güven verebilmesi
Seni izlemeye aldım sende beni al süreçleri hep beraber görürüz
benide alır mısın izlemeye
bende olucam ameliyat

Canım ben henüz olmadım perşembe olacağım bir aksilik çıkmazsa şu an ki fotom var ve dümdüz sonrasını da inşallah eklerim ilk zamanlar yapay füze gibi oluyorlar ona pek aldırış etmemek gerekli. Ben Hasan Fındık'a olacağım ama istanbulda olamasam ankaraya gidecektim Haldun Bey ile görüşmeye gerek kalmadı benim için aklında ne varsa sor nasıl istediğini çok iyi anlat önemli olan bu Haldun Beye ameliyat olan iki örnek gördüm burda önemli olan doktora içinin ısınması onun sana güven verebilmesi
Seni izlemeye aldım sende beni al süreçleri hep beraber görürüz
canım merhaba beni de izlemeye alırmısın merak ediyorum senin göğüslerin nasıl oldu bende düşünüyorumda

Back