Meme Estetiği Ameliyat Ücretleri

Ben aylin karanlıkla görüştüm kızlar, seçtiğin hastaneye göre 5000 ile 6000 tl arasında değişiyor.

Merhaba kızlar bugün Hasan Fındık ve Eser Aydoğdu'yla görüşmem vardı.. İkiside güzel geçti..
Hasan Fındık muayene ettikten sonra protezi kas altına koyacağını ameliyatları 3 farklı hastanede yaptığını ücretin 6000 TL olduğunu söyledi..
Ardından Eser Aydoğdu'yla görüştüm o da protezi kas zarı altına koyacağını Estetica'da 6000 TL'ye yapacağını söyledi.
Bana Eser Hanım daha sempatik ve yakın geldi ama daha Barış Çakır'la görüşeceğim bakalım neye karar vereceğim....

Merhaba tesbihbocei aylin hanım estetica için 5000 tl fiyat vermişti diye hatırlıyorum bide onunla görüş istersen.

barış çakır randevun niçin iptal oldu canım?

14 Şubatta Doktor Hasan Fındık a meme büyütme ameliyatı oldum.Ameliyata girmeden önce sadece 5000 ytl ödedim,harici hiçbir ücret ödemedim,hala da ödemiyorum.Doktorumdan ve ekibinden inanılmaz memnunum...

Evet Aylin Hanımla da görüşmeyi düşünüyorum :) Barış Çakırla randevum iptal oldu çünkü bir gün önce arayıp önemli bir toplantısı olduğunu söylediler. Başka güne randevu vermek istediler fakat ben müsait bir zaman bulamadım sizi ararım dedim şimdi öyle kaldı. Yakın zamanda ondan da randevu alacağım.

neden kas altı dedi? sen de öyle mi istiyordun? karar verdin mi? ameliyat için gün aldın mı? merak ediyorum :26:

Kaszari altinin özelligi ne? Anlatabilir misiniz?

mesajını henüz farkettim kusura bakma. kas altı ve kas zarı altı daha doğal görünüm sağlıyormuş özellikle göğüs dokusu az olanlar için tavsiye ediliyor. ama kas altı, kas zarı altına göre daha ağrılı oluyormuş. daha ameliyat olmadım ama bu bilgileri deneyimli arkadaşlardan edindim. bilgiler doğru yani. :)

dual plande cok dogal bı yontem protesın ust kısmı kasaltında kaldıgı ıcın..
artn ın dedıgı gıbı kasaltı agrılı oluyoo..kasustu en hafıf atlatılan ama buyuk protez kullanıldıgında ben sılıkonum dıye bagıran bı yontem..
kaszarı altıda cok dogal sonuclar verıyo...

neden kas altı dedi? sen de öyle mi istiyordun? karar verdin mi? ameliyat için gün aldın mı? merak ediyorum :26:
Artn benim mesaj sayım dolu olmadığı için özelden cevaplayamıyorum. Hasan Bey önce muayene etti baktı. Fazla göğüs dokun yok dedi o yüzden kas altı yapacağım dedi ( ama bunun dışında Naci Çelik ve Eser Aydoğdu göğüs dokumun yeterli olduğunu dual plane ya da kas zarı altı yapabileceklerini söylemişti benim de kafam karıştı bu yüzden ) Ameliyatı Acıbademdeki Acıbademde ve Florance Nightingale hastanelerinde yapabileceğini toplamda 6000 lira olacağını söyledi. Ben kas zarı altı istiyorum tabiki okuduklarımdan dolayı Hasan Bey'e de söyledim ama sana olmaz o yöntem dedi bana ama diğerleri de o yöntemi yapmak istiyor. Benim de haliyle kafam karışıyor.
Gün almadım çünkü paramı henüz toparlayamadım ama yaptıracağım anda Eser Aydoğduya gitmek istiyorum çünkü bana daha sempatik ve samimi geldi bir de tabiki kas zarı altı yapmasını sevdim. Sonra bir de silikonları özel denetti hangisinin daha iyi olacağına baktık,benim görünümümdeki bir hastanın önceki ve sonraki halini gösterdi ve çok güzel olmuştu onu çok beğendim, ayrıca Eser Hanım daha fazla detaylı anlattı Hasan Bey'le görüşmem kısa sürdü. Aslında Hasan Bey de sempatik birisi ama bence en çok Eser Hanımın bayan olması beni etkiledi
Bir de Hasan Bey de Eser Hanım da 275 cc ile 320 cc arasını önerdi ameliyatta deneyeceklerini söylediler. Hasan Bey diran takmıyormuş ameliyatı 40 dakika sürüyormuş. Eser Hanım diren takıyormuş ama öyle bahsedildiği gibi acılı bir şey olmadığını söyledi ve ameliyatı 2 saat sürüyormuş. Aklıma geldikçe ekleme yaparım sevgiler :))

Son düzenleme:

bence ameliyat işi aceleye gelmez. içine sineni yap. inşallah sorunsuz bir biçimde atlatacağız biz de... en önemli konu yanında destekçin olacak birilerinin varlığıdır. para konusu krediyle falan hallolabilir. canını sıkma. farklı doktorlarla görüşmek iyidir tabi. sonuçta kas zarı istiyorsun. içine sinmeli ki sıkıntı yaratmasın bu ruhuna. doktorun da içine sinmeli. onlar da hastaları için iyi olanı ister nihayetinde.
mesaj sayını da doldur artık derim. görüşürüz canım. haberlerini bekliyorum.

merhaba, diren takılınca iz kalmıyor mu? kan veya ödemin dışarı atılması için değil mi ?

ben drenler çıkarken hissetmedim ama çok canı yanan arkadaşlar var. iz nokta halinde zaten, görülmüyor bile.

merhaba, diren takılınca iz kalmıyor mu? kan veya ödemin dışarı atılması için değil mi ?

ben drenler çıkarken hissetmedim ama çok canı yanan arkadaşlar var. iz nokta halinde zaten, görülmüyor bile.

cok ıyı faydalı bısıy mı pekı yoksa yaptırmasak da olur mu ya da dr mı karar vermelı? kesın benım canım yanar...

sızın durumunuz galıba benımkı gıbı, sonucunuzu merak edıyorum..

Dren takilip takilmayacagina doktorun karar veriyor tabii ki ama bana mantikli geliyor. Ameliyattan sonra akan kan icimde pihtilasacagina disari aksin gitsin bence :)))))

Dren takilip takilmayacagina doktorun karar veriyor tabii ki ama bana mantikli geliyor. Ameliyattan sonra akan kan icimde pihtilasacagina disari aksin gitsin bence :)))))

:))) dogru dısarı gıtsın ama ne bıleyım "sılıkon konsun dıkıs atılsın evıme gıdeyım" olsa daha ıyı gıbı..ama tabı dısarı akmalı

yıne benım yorumlar doldurmus sayfayı..
bu drenlerın cıkması ıcın yıne hastahaneye gıdılıyor degıl mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…